Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segits melyiket,dd jatszottam de nem tetszett ezert most az alap jatakkal jatszom,de egyikben sem akarja sem memelt,sem pedig csehszlovakiat(muncheni konferenciat) beadni-ahogy olvastam de persze nem biztos a nemet kormany partnak 40 nek kell lennie a tamogatottsaganak,de csak 35<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#shakehead>#shakehead>
Ez elég furcsa...én is azzal a moddal játszottam és nekem volt anschluss, volt memel (persze nem magától, hanem meg kellett nyomni hozzá 1 kis pipát a politika menüben).
a diday modban játszom- jelenleg 1940 májusban vagyok
anschluss nem volt igy el kellett foglalnom ausztriát- csehszlovákia feosztása negtörtént létrejött szlovákia -utána magyar-lengyel szövetség alakult ki - az oroszok nem jött létre a lengyel felosztási egyezmény
--szept végén hadat üzentem le.o -nak -az erõs magyar támadás miatt
/pedig limited wart csináltam/ elõször m.ot kellett elfoglalnom aki szlovákia egyes részeit magához csatolta a bábbá alakulása után-
novemberre teljes lengyelo kapitulált báb lett most 1940 márc van és aszövetségesek egyáltalán nem mozdultak az oroszok pedig ugyanugy kereskednek velem mintha mi sem történt volna -a diplomáciai panel egyáltalán nem mûködik - a memel event sem jött ki
ennyit az életszerüséghez
anschluss nem volt igy el kellett foglalnom ausztriát- csehszlovákia feosztása negtörtént létrejött szlovákia -utána magyar-lengyel szövetség alakult ki - az oroszok nem jött létre a lengyel felosztási egyezmény
--szept végén hadat üzentem le.o -nak -az erõs magyar támadás miatt
/pedig limited wart csináltam/ elõször m.ot kellett elfoglalnom aki szlovákia egyes részeit magához csatolta a bábbá alakulása után-
novemberre teljes lengyelo kapitulált báb lett most 1940 márc van és aszövetségesek egyáltalán nem mozdultak az oroszok pedig ugyanugy kereskednek velem mintha mi sem történt volna -a diplomáciai panel egyáltalán nem mûködik - a memel event sem jött ki
ennyit az életszerüséghez
ui: a második oszlopot kell nézni az a angol nyelv de van francia és német nyelv is meg spanyol.
technology.csv fájlba találod emg azokat a technologiai le irásokat. egyik sorba technologia neve következõ sorban a leirása. kb. 780. sorig vanak ezek utána már csak a model nevek vanak.
defines.lua be irod keresöbe és ki dobja! (amugy "common" mapában van)
defines.lua be irod keresöbe és ki dobja! (amugy "common" mapában van)
Huh, megint én, kezd nagyon felidegesíteni ez a játék...
Tengelyhatalmakkal vagyok mint Magyarország. Limitált háborút indítottam román felebarátaink ellen(csak HUN vs. ROM) és elértem egy vonalat, amit szeretnék megtartani(Erdély+pár tartomány) No már most van pár probléma:
1: Nem tudok békét kötni alapból a románokkal. Csak az ellenfelem vezetõivel tudok tárgyalni...
2: Ha behívom a németeket, akkor a románokkal feltudok ajánltatni egy békét, amivel megkapom Észak-Erdélyt(ami nekem core) A megszállt plusz területeim eltûnnek...
Mit tegyek?? Lépjek ki a tengelybõl és úgy kössek békét? Vagy írjam át a mentést, mintha békét kötöttünk volna, vagy hogy? Hol van a HOI2 vagy az EU3 normális békekötõ rendszere?????
Tengelyhatalmakkal vagyok mint Magyarország. Limitált háborút indítottam román felebarátaink ellen(csak HUN vs. ROM) és elértem egy vonalat, amit szeretnék megtartani(Erdély+pár tartomány) No már most van pár probléma:
1: Nem tudok békét kötni alapból a románokkal. Csak az ellenfelem vezetõivel tudok tárgyalni...
2: Ha behívom a németeket, akkor a románokkal feltudok ajánltatni egy békét, amivel megkapom Észak-Erdélyt(ami nekem core) A megszállt plusz területeim eltûnnek...
Mit tegyek?? Lépjek ki a tengelybõl és úgy kössek békét? Vagy írjam át a mentést, mintha békét kötöttünk volna, vagy hogy? Hol van a HOI2 vagy az EU3 normális békekötõ rendszere?????
En annyira nem ertek hozza,ugy tudtam a szoveges resz egy helyen van,de kerdezd Babylon-akinek koszonhetjuk az eddigi forditasat<#worship>#worship><#worship>#worship>
defines.lua ez fájl hol található?
Hy, az meg van de ha például a amikor fejlesztesz valamit, mit tudom én
a tanknak valamijét, akkor oda alul leír plusz infót. Azt a részt hogy kell lefordítani?
a tanknak valamijét, akkor oda alul leír plusz infót. Azt a részt hogy kell lefordítani?
Szia keresd a jatek konyvtaraban a localisation mappat s a benne levo file okat forditsd le,csak vigyazz arra hogy a karakter beleferjen abba a menube ahova kell
Szerintem az, hogy a semlegességed és pl:japán rád irányuló fenyegetése között nagy a különbség
Hello!
Nemrég szereztem meg a HOI3-at. Elkezdtem az amcsikkal, gondoltam próbának jó lesz 😞
Az a gond, hogy már 1942 van és még senkit nem tudta megtámadni és engem sem támadott meg Japán. Mi lehet a gond? (A diplomáciát és a kémkedést a gépre hagytam.)
Köszi!
Nemrég szereztem meg a HOI3-at. Elkezdtem az amcsikkal, gondoltam próbának jó lesz 😞
Az a gond, hogy már 1942 van és még senkit nem tudta megtámadni és engem sem támadott meg Japán. Mi lehet a gond? (A diplomáciát és a kémkedést a gépre hagytam.)
Köszi!
Amúgy így lemagyarosítani egy játékot, esetünkben HoI 3-at azt hogy kell?
Mert én is lefordítanék egykét dolgot.
Csak nem tudom, hogy hogyan kell.
Mert én is lefordítanék egykét dolgot.
Csak nem tudom, hogy hogyan kell.
Esetleg ha valaki valamilyen hibát észlelt a magyarosításban, akkor kérlek jelezzétek, és megpróbálom kijavítani.
Eredetileg nem szerettük volna hogy félkészen jöjjön ki a madzsarítás, de sajnos ilyen lett :S
Eredetileg nem szerettük volna hogy félkészen jöjjön ki a madzsarítás, de sajnos ilyen lett :S
hát nem tom... de néhányan próbálkoztok Magyarországgal és írjátok hogy nem megy...hát megpróbáltam én is és azt kell mondanom, hogy az osztrákoktól- Afganisztánig minden ellehet foglalni pár év alatt.
---ezt csak úgy leírtam plusz információnak--
---ezt csak úgy leírtam plusz információnak--
a diday módban a hirszerzést automatára állitva a gép gyakorlatilag nem csinál semmit pedig 3.5 pont körül hagyok nekiilletve max kémelháritás mellett is blokkolni szokták a fejlesztéseket -mit javasoltok?
Bocsi nem neztem tegnap vissza,erre is azt tudom mondani,olvasd el a temakat megeri az idot,sok mindenre megkapod a valaszt-egyebkent en csak nemetekkel jatszom,de szerintem a politikai-a kemkedes menupontban talalod meg a valaszt,velemenyem szerint egyebkent nem eri meg mert ehhez egyfajta lazadas kell ami pedig csokkenti a termelest es minden egyeb mast,de inkabb olvas vissza volt mar rola szo
Köszi szépen! Még egy kérdés! Ha pl Magyarországgal vagy akkor ugye nem demokrácia van. Kérdés: meg lehet változtatni egy ország politikai rendszerét. Pl: hogy legyenek választások.
Megkerestem 3535-keresd vissza
Nezd vissza a kerdeseket s megtalalod,egyebkent valameilyk filet kell atirni
Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy meg lehet-e oldani azt, hogy 48-nál ne legyen vége? Én ugyan még nem jutottam odáig,hogy végigjátszam. Mi történik a végén? Kilép, és kilistázza az országokat?
Valaki tudna segiteni hogy az event-eknel igert hadosztalyokat hova teszi?Illetve Csehszlovak eventhez mi kell??
Van az oldal aján meg találod a linket
az elözõ kérdéés akart lenni van magyarítás?
Hello!
van hozzá magyarosítás,játszottam a 2-vel de itt nem tiszta minden.
van hozzá magyarosítás,játszottam a 2-vel de itt nem tiszta minden.
köszi szépen!!!
Elég a legfrisebbet mod-t felrakni
ha az ott írt megjelenési dátumot nézzük akkor érdekes lehet a gépigénye...
Sziasztok!
Hogy kell felrakni a modokat(Idõsorrendbe)?Vagy csak elég az utolsó modot felrakni?
Elõre is köszi
Hogy kell felrakni a modokat(Idõsorrendbe)?Vagy csak elég az utolsó modot felrakni?
Elõre is köszi
errõl jut eszembe:
http://www.paradoxplaza.com/games/arsenal-of-democracy
a megjelenés dátuma khm...khm...
http://www.paradoxplaza.com/games/arsenal-of-democracy
a megjelenés dátuma khm...khm...
már várom az AoD-t
nálam is ez volt... az olaszoknak még véletlenül se volt egysége Afrikába, ezért is utálok szövetségre lépni bárkivel is, mert ott nem mennek ahol kellene, de ahol nem kellene ott lenniük ott megjelennek
1939 szept 1. a lengyelországi hadüzenettel megkezdõdött a francia határon a "furcsa háború", csak néhány kósza bombázó zaklatta az iparvidékemet, de leszereltem õket.... csak a lengyelek annektálása után vettem észre, hogy máshol sem történt semmi...
Francó-ék giblaltárnál megsemnem mozdultak, az olaszok afrikában még a port sem kavarták fel....
A hoi2ben legalább úgy tudtam õket mozgatni, ahogyan akár az õ területi igényeiket is kielégítette volna...
itt meg nem látok más megoldást csak ha odamegyek saját egységekkel és leboxolom énmagam a dolgot
Francó-ék giblaltárnál megsemnem mozdultak, az olaszok afrikában még a port sem kavarták fel....
A hoi2ben legalább úgy tudtam õket mozgatni, ahogyan akár az õ területi igényeiket is kielégítette volna...
itt meg nem látok más megoldást csak ha odamegyek saját egységekkel és leboxolom énmagam a dolgot
na igen de ezzel ellentmondanak saját maguknak, mert ha így lenne akkor nem lenne sok értelme a játéknak, mert a játékoson kívül csak elõre megírt események sorozata lenne és csak egy töri könyvvel kellene leülni játszani.
Persze, csak maga így kezdi a Diday mód, h kijelenti ez elején, h törtélemhû. Ezért nem értem!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
szerintem jó az ai "improvizál", mert ha történelemhû lenne minden akkor lehetne napra pontosan tudni h mikor mit lép az ai.
Hát ez a Diday nevetséges...történelemhû?
Elfoglaltam Franciországot júniusban, azóta már háromszor(!!!) próbáltak partraszállni, és most járok '41 februárjában..
Persze az összeset bedarálom a parton, de hát ez akkor is megmosolyogtató.
Elfoglaltam Franciországot júniusban, azóta már háromszor(!!!) próbáltak partraszállni, és most járok '41 februárjában..
Persze az összeset bedarálom a parton, de hát ez akkor is megmosolyogtató.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kösz, ezzel sikerült.
az alap emberlétszámot jelenti amikor még nincsenek hozzáadva a különbözõ szorzók
Valaki tudja,hogy a Rajna videk beolvasztasa utan hova teszi a gep a ket egyseget amit kiir hogy kapunk,ha megoldjuk a feladatot?
Tudja valaki, hogy a "BASE MANPOWER" jelent?
a CG-re tegyél több IC-t, mint amennyi szükséges, ott utána ki fogja írni, hogy naponta mennyivel csökken pl: 0,1, 0,2... stb
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
http://didays.derkb.de/downloads/Beta/
Hello, lenne egy kérdésem:
Németországgal játszva a "The Treaty of Munich" event-nél van egy olyan kitétel, hogy "dissent not = 1". Ezt hogy lehet teljesíteni? Mert ötletem sincs.
Németországgal játszva a "The Treaty of Munich" event-nél van egy olyan kitétel, hogy "dissent not = 1". Ezt hogy lehet teljesíteni? Mert ötletem sincs.
Sziasztok! A DiDay's Unique Units Mod-ból már kijött a végleges, vagy a legfrissebb még a 1.3.0 Finale Beta2? (Ha kijött belinkelné valaki)
ezt olvastam hogy orvosolni probálja avval hogy az olaszok ne csak az alpoknál lévõ francia határt végye minden egységével hanem egyiptomba is vigye átt katonákat szép számal
Most ez megint mi??????? Megint elbaszták az olasz sereg optimalizását, vagy mi?

Valaki nem tudja,hogy a Didays modban hogy kell kikapcsolni a sok kapott fejlesztest-foleg azt a sok hulyeseget szov.tamadas fejlesztese....?De jo lenne ha a termelesben megmaradna,szerintem jobb lett volna ugy kesziteni mint pogessor modban pl ha nemeteknel 40ig kifejlesztjuk az ejtoernyos egyseget akkr eventben 40-ben ad 3 egyseget.
itt az anyahajokal támadás kicsit problémásabb mivel a repülöket te választod ki mik kerüjenek rá.
a saját pártod organisation-ét felnyomtad? mert akkor dobja be, azt a kémekkel tudod megtenni