Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyugodtan magyaráztam.Az Arma 1.2-est ajánlom

Nyugi! Nem tudtam, hogy van ilyen a 2-esben, azt hittem, hogy csak az alapból területi igényes részekre gondolsz, vagy mikre. Nemtudom, hogyan mûködik a második rész, de azthiszem, a közeljövõben megrendelem. Azért köszi az infót.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezt egyszer egy paradoxosos már elmagyarázta hogy amikor egy országot anaktálsz miért nem lehet tetszõleges bábot csinálni belõle,mert akkor a játékosok minden értékes területet maguknak megtartanának és egy bábnak odadobálnák az értéktelen csak partizánokat tartalmazó területeket.

Egyébként ha nem lett volna elég érthetõ a 2-ben köthetsz olyan békét is hogy bizonyos területeket megtartasz.De ahhoz az kell hogy erõsen nyerésre állj az adott ország ellen.Illetve semleges országnak kell lennie illetve lenned(no axis,no allies,no comintern)
Pl semleges magyar,semleges jug ellen.
Megszállás alá vontad jugók nagy részét és a fõvárost
Béketárgyalásokat kezdeményezel gyõzelmi mutatód 83%-ék....
Akkor kérhetsz területeket pl Újvidék az 4%-stb ér.
Ha kellõen kevés területet kérsz mondjuk olyan 20-30-40% körülit akkor elfogadja szar helyzetben.
Az egyetlen limitáció hogy fõvárost nem kérhetsz!Érthetõ?Tehát láthatod a 2-ben azért van rá lehetõség

És a nem igényelt területekkel mi van? Mármint amikre nincs külön területi igénye az országodnak, de elfoglaltad. Azokat is vissza kapja? Miért nem lehet meghatározni, hogy mit adjak vissza, és mit ne? Ááá...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A Hoi 2-ben a bábállam automatikusan átadja a területi követeléseket.....nagyon elcseszett ez a 3.....

Akkor se. Ha bábállamként létrehozod, akkor az eredeti területeit visszakapja, ha jól emlékszem még azokat is, amikre az általad irányított országnak alapból beállított igénye van, mint Magyarországnak Észak-Erdély vagy Kárpátalja. Szóval szar így az egész.

Muki100
És ha utána bábállamként létrehozod?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem arról beszélek. Ha a 3-ban csak egy bizonyos területet akarsz elfoglalni, tovább nem akarsz nyomulni, és békét ajánlasz, akkor a béke elfogadása esetén elveszted az elfoglalt területeket. Pl.: ha csak a Felvidéket vagy Erdélyt akarom visszafoglalni, nem lehetséges, mert vagy mindent, tehát egész Csehszlovákiát/Romániát, vagy semmit alapon mûködik.

A hoi 2-ben is hasonlóképp volt a 3 szövetséggel nem lehet békét kötni.Ami reális mert a valóságban is teljesen kizárt volt.Viszont a 3 fõ szövetségen kivüli országokkal köthetsz békét amilyet akarsz sikeresen feltéve ha poziciód megfelelõ.

Én újra feltelepíteném, játszadoznák vele egy kicsit, csak az bassza az agyam, amikor eszembe jut, hogy békét csak úgy köthetsz, hogy az összes meghódított terület visszaállítódik háború elõtti állapotba. Ez akkora faszság... A HoI2-ben meg volt ez rendesen csinálva? Mert ha igen, akkor beszerzem azt.

2-vel játsz
szeptemberben is ezt mondtátok 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Muki100
Nézz vissza 3-6 hónap múlva, addigra garantáltan jó lesz.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Ha atomerõmû géped van elmegy mert egy idõ után játszhatatlanná teszi a lassulás,bár nekem ez a rész túl száraz.

Nem rossz de még van mit javítani rajta!😊

iLove oHs.

tommygear
ez jó játék?
kitömörit felülír
Landbrigdes map fix 1.4 hogy kell fölrakni.

nemtud valaki valamilyen korrekt modot?

Tiszta trágya õszintén szólva még _mindíg_ a játék 1.4el is.
Japánokkal 44ben sov megtámadása, sov kapitulál(de elõtte még MON,és tannu tuva meg sinkiang is,) Bitter peace, SOv hadatüzen németországnak,
felszabadítom mongóliát és ilyet ír ki hogy Mongolia is a puppet of Soviet Union and Japan, Mongolia is an Axis member
At war with Germany,Italy.... EZMI? ekkora fost azért... arról nem is beszéve hogy a szovjeteket annektáláson kívül nemlehet lecsillapítani ujra és ujra hadat üzennek.. (nevetséges hogy pl a Bitter peace eventbe is rosszul vannak megadva a Provincia ID-k és lukak keletkeznek a térképen... )
nem kell hozzá semmi csak az 1.4 patch

HQ-t nem lehet létre hozni gép automatikusan hoz létre vagy szüntet meg ha be van kapcsolva ez a része a termelés fülnél!
A DiDay's I.C.E. Beta 1.4.1-hez fel kell rakni valamilyen "Map Patch Project-et" mint az 1.3-asokhoz ajánlották?
Hogy tudok több HQ t létrehozni?
Hello Hogy tudom meghatározni a HQ területét ?
csatlakozom

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

Köszi
Hali

A Diday mod 1.4 patchez (még enm végleges csak béta)
DiDay's I.C.E. Beta 1.4.1

Modhoz egy ksiebb térkép javítás
Landbrigdes map fix 1.4

Na meg az általam készitet magyaritás. Ami kompatibilis a 1.4 patchel és a mod ezen verziojáig!
Magyaritás 1.4 + egyéb aproságok
A D-Day mod mikor jön ki az 1.4 patch hoz?
Muki100
Remélem mire kijön a Vicky 2 addigra játszhatóvá teszik a HoI3-at. Utána meg úgyis jön majd egy standalone kiegészített kiadása még, ebben elég biztos vagyok. Az utóbbi idõben ez a paradox féle üzletpolitika.

Mire a Vikoria 2-õt felpatchelik játszhatóvá, addig bõven ráérünk még HoI-zni :-)
Victoria 2-õt lessétek inkább, képek alapján ígéretes, és nekem a sima Victoria+Revolutions páros a kedvencem az eddigi paradox játékok közül, 2010 Q3-ban jön, de messze van még...

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Na, bejelentették hogy jön nyáron a kiegészítõ...neve: Semper Fi
Talán az már játszhatóvá teszi a HoI3-at végre. (mondjuk pach-ban is ki lehetne adni, de azért nem lehet pénzt kérni)
visszakapja.
ha jól emlékszem Magyarország csak azokra a területekre tarthat igényt, ami az elsõ illetve második bécsi döntésben állt.
Muki100
Azt hittem hogy ilyen már van alapból, ha ez sincs akkor tényleg elég rossz a helyzet 😞
Annyit lehet még megpróbálni, hogy annektálod, és utána létrehozod bábként. Akkor elvileg nem fogja Erdélyt megkapni.

Úgy érti (értem), hogy nem az egész ország területét akarja elfoglalni, csak egy részét. Mert úgy volt, hogy pl.: Vagy egész Romániát elfoglalom, vagy ha békét kötök, akkor visszakerülnek a határok a háború elõtti helyzetbe.

Maximálisan egyetértek.

Kb vagy 6 évet dolgoztak a Hoi 2-n aminek végsõ eredménye az Armageddon 1.2 már-már bugmentes és a balance is majdnem tökéletes.

Az AOD szabályrendszere borzalmas,broken kémrendszer,broken páncélosok,broken németország,és hamar laggolni kezd illetve a mentés félév stb....A Hoi 3 ból meg sosem lesz normális verzió.Mert ugyan a bugok javíthatóak de az egész játék szemléletével van baj,ami sandbox jellegû.....

Muki100
Nagyon sok hibát javítottak a kezdetekhez képest, de a magánvéleményem az, hogy a HoI3 még mindig egy hulladék, úgy ahogy az AoD is. Ha jó HoI témájú játékot akarsz akkor a HoI2 Doomsday + Armageddon + utolsó patchet ajánlom.

A területkövetelõs béke alatt pontosan mit értetek? Két nagy tábor között sose lehetett békét kötni, ott addig megy a háború amíg meg nem adja magát valamelyik. Ez 99% hogy így is fog maradni.

JimKirk
Mivel tudom novelni a penzugyi bevetelemet? Hiaba nyomom fel jol a consumer godds-ot akkor is nagyon keves + pezn jon be! A HOI 2-ben lenyegesen tobb penzhez tudtam igy hozzajutni. A kereskedelemnel meg mindenhez penzt is kell utalni, nem lehet mar egyszeruen csak nyersanyagokat cserelni?
Nekem is pontosan ez a kérdésem. Ha nem lehet még mindíg, akkor el se kezdem, mert akkora faszság anélkül az egész játék...

JimKirk
Szerintem azert fizetni kell.

(kerdezz ra a warez topicban is) 😄
JimKirk
Jol latom, hogy a itt a csuszkak forditva mukodnek?
hali!az volna akérdésem hogy ugy látom van ilyen ugynevezett csomag ami megváltoztatja az egységeket gyalogosok tankok stb.hogy azt hogy lehet letölteni?
JimKirk
Sziasztok!

A kereskedelem itt hogy mukodik? Ahogy latom a csere-bere itt mar nem nagyon megy.😞 A magyar kiralysaggal vagyok es elsosorban energiara illetve ritka anyagokra lenne szuksegem mert rohamosan fogynak.
Jó megvan.
1.4-nél tartunk.
Akkor az a kérdésem, hogy ebben már úgy békét kötni, hogy területet követelsz?
Sziasztok!
Régóta nem játszottam már a játékkal.
Az a kérdésem, hogy éppen most hol tart a javításokban?
1.2-nél lemaradtam.
Olvas vissza!!
Szia!
Tudtommal nincs magyarosítás!😊

iLove oHs.

Sziasztok
Most kezdtem de magyarósitást nem találok valaki esetleg megdobna egy linkkel?😊
a diday mod mikorra rárható? mert feltettem az 1.4 es patchot és a mod nélkül játszhatatlan. 1939 már hadban állok minden szomszédos országgal
En az alappal jatszom mert nem szeretem a DD ben azt a sok uj dolgot,mert szeretek tortenelem huen jatszani.Az alap jatekben viszont nem adott csapatpkat sot sokszor nincs cseh annektalas sem.