Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként a terep javítására ott a Map Patch Project. Jelenleg a DD I.C.E 1.3-as és az 1.3-as patchal kompatibilis, a DD I.C.E 1.4.2-vel meg az 1.4-es patchal csak késõbb lesz megcsinálva.
Cefre: a hivatalos paradox fórumon a Hearts Of Iron 3/User Modifications szekcióban találod meg õket. Regisztráció szükséges.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ezeknek valaki leírná a linkjeit?...
A két mod természetesen pár dologban ütközött, de ezeket könnyedén ki tudtam javítani (többnyire csak az országok szineiben volt némi javítandó külömbség, meg néhány interface fájlt ki kellett törölnöm az utóbbiból, hogy a DD I.C.E jól mûködjön, a hungarian imp. mod meg csak a magyar politikusok neveit, párthoz tartozásuka meg a pártok neveit javítja, természtesen erre is odafigyeltem, hogy kompatibilis legyen, egy kis editre volt szükség).
A modokkal egészen biztosan nincsen baj, hiszen az elõzõ játékban pontosan ugyan ezekkel, változatlanul, ugyan így játszottam, és akkor az oroszok rendesen megadták magukat (Bitter Peace). Most is mindenki a szabályos módon vagy megadta magát, vagy Gov. in Exile-be ment. Az oroszok basztak mindkettõre, nem történik semmi. Ez a játék hibája.
Nem tudom, mi tévõ legyek. A Szoviet Únió egyszerûen nem hajlandó megadni magát (mellesleg a fõváros most átkerült Vladivostokba). Ugye nem várja el tõlem a játék, hogy az egész országot foglaljam el? Ez egészen biztosan valami hiba, hiszen egy elõzõ játékban rendesen megadta magát a németeknek (Bitter Peace). Most meg semmi, hogy a fene egye meg...
"A nation can only surrender once per game session. That is due to engine limitations, and can be quite frustrating. You need to save the game, reload, and at midnight, another nation will surrender. Then repeat the process. (Or you could stop playing, as effectively you have won ). Also a lot of people would say that occupation is better than annexation anyway, so you could just keep them the way they are."
Az 1.4-es patchal és az azzal kompatibilis DDay moddal. Mellesleg egy elõzõ játékban mûködött minden, bejött a Bitter Peace, most meg semmi. Egyáltalán semmi. Nem értem, ilyet még nem láttam.
Ha németekkel támadom afrikát akkor akadozik az utánnpótlás ,de ha átmegyek olasz területre akkor van utánpótáás.mit kell csinálni h legyen utánpótlásom?
Mit kell beállítani vagy letölteni ahhoz hogyha ráközelitek az egységekre átalakuljanak doboz helyett repülökké vagy gyalogossokká sok youtube-s videon láttam?
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Babylon56 asszem õ töltötte fel a sajátját, de ez nem biztos
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
ha a nacionalizmust lelehetne vinni 0-ra akkor nem lázadnának
azt tudom hogy a lázadást lelehet vinni nullára pl: katonai rendõrséggel de a nacionalizmust mivel lehet levinni nullára??
és ha elfoglalok egy országot és ha együttmûködõ politikát folytatok az elfoglalás közben akkor az IC 90%-át szerzem meg (így pl van 100 IC )
de ha nacionalizmust leviszem nullára akkor nõhet az IC
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
--->nem tudja valaki honnan lehet letölteni vagy megcsinálni??
amúgy nem tûnt fel senkinek hogy 3 ország neve fel van cserélve? nem másé mint: Görögország, Bulgária és Montenegro
--->amúgy ezt a hibát hogy lehet korrigálni?
az mért van ,hogy nem indul el a játék miután átmásolom az 1.4 patch fájljait + a magyarosítást??
Az 1.3-as egy unoffical patch ami ráadásul béta állapotban nem jutott tovább bár a fõ különbség az hogy a kémek jóval erõsebbek és máshogy kell õket használni.én az 1.2-höz vagyok szokva szóval kémes dologban nem tok majd segíteni.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Érdekes, így elsõre az tûnik fel legjobban, hogy nincs annyi terület.
Lenne egy kérdésem:
Az Infantry (és a többi fajta egység) nem fejlõdik? Mármint ha Early-rõl tovább fejlesztem, akkor a már meglévõ Early (1936 asszem) egységek mindörökké úgy maradnak? Vagy idõvel felfejlõdnek, úgy mint a HoI3-ban a fejlesztések esetén?