Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis 496
mert én töltök egy 161 megásat meg egy 461 megásat melyik a jó,
mennyi ennek a kiegészitõnek a mérete valakileirná köszi!
Helló! Multiplayert kipróbálta már valaki. És jó hamar kijött a diday's mod a Semepr Fihez😊
Nem. át kell installálni a játékot
Boron Power
4 magos rendszert sajnos változatlanul nem használja, egy magot terhel szét (persze várható volt, hogy egy ilyen patch nem nyúl a lelkébe).

Mor3llo
Vajh' DiDay kompatibilis a Semper Fivel?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Hihetetlen mennyi kis-nagy ötlet van benne..állat.

Na meg azért az eléggé nagy nemistudommi, hogy már lassan egy év telt el a megjelenés óta, 5 patch is napvilágot látott már, de az olyan meghatározó európai hegyvonulatot, mint a Kárpátok, még mindig nem sikerült kijavítaniuk. Nonszensz, hogy ott ahol a Tátrának kéne lennie, ott csak síkság van. Na mindegy, ezt majd a modderek javítják. Egyébként a 2 új térképnézet is nagyon szép és hasznos.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A játék szinte minden része tökéletes közeli állapotba került. Minden, amit csak el tudok képzelni, jobb lett. De az, hogy még Kukutyin is Urban Province képpel együtt, viszont az olyan európai nagyvárosok, mint Budapest, Bukarest, Zágreb, Belgrád, Athén, Lisabon, Marseille, stb. nem kaptak még képet se, nemhogy Urban Province változót, számomra felfoghatatlan... Egyébként a térképen kijelölt országnevek nagyon jól néznek ki. Az Axis országai gyönyörû szép, rajzolt betûket kaptak, a comitern országai meg cyril betûkkel kombináltakat. Nagyon érdekes. A stílus attól függ, melyik szövetség tagja vagy.
Nagy elõre lépés lett ez a Semper Fi. Most már csak a Map Patch Projectnek kell kijönnie, és minden tökély lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Több 1000 province van amire kéne figyelni...😄 Nekem ez nem sokat számít! Lényeg, hogy legyen játszató!😄

iLove oHs.

De most komolyan, valaki magyarázza már meg nekem, hogy Budapest miért nem Urban Province? Nem mintha hatalmas jelentõsége lenne, csak egyszerûen nem bírom felfogni (közben Pozsony meg az :S). Nameg hogy a faxomba létezik az, hogy nem létezik a Tátra? A tátra helyén csak síkság van. Basszus. Ezt olyan nehéz lett volna javítani... :S

Na végre megvan nekem is. Így elsõ látásra hirtelen az tûnt fel, hogy jóval több Urban province van a térképen. Természetesen logikátlanul. Például Magyarországon egy darab sincs, bezzeg Csehszlovákiában Pozsony, Brno és Prága is az... A térképet gyakorlatilag nem javították, a Tátra még mindíg nem létezik, helyébe síkság van. A magyar területi igények sem felelnek meg a késõbb megkapott területekkel (értsd Szlovákia déli része), és az eventekbe kukkantva az Elsõ bécsi döntés, Szlovákia függetlensége és Kárpátalja visszacsatolása még mindig össze van keverve (bár én ezt magamnak kijavítottam a DDay mod fájljainak segítségével)... Asszem a moddereknek most is lesz dolguk (Map Patch Project ftw) Egyébként rengeteg újdonság van benne, sok bugfix. Nem is kezdem sorolni.

Steam, Gamersgate, stb.

Link

de honnét lehet letölteni?😊
Már ki is jött, éjfél óta letölthetõ.

Mára ígérték a Hearts of Iron 3: Semper Fi?

iLove oHs.

Ok, kösz!
Szerintem ilyet nem illik reklamozni,de ha hasznalod a googlet megtalalod,valamilyen letoltos oldalt nezd meg.Ha nem sikerul akkor nezd meg a privat uzeneted,ja 06-an jelenik meg a kiegeszito lemeze ha meg lesz azt is tedd fel mert szerintem most jatszhatatlan a jatek.
Helló!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hol tudom ingyen letölteni a HoI3 full verzióját?Most csak a demo van meg.EU3 HttT-vel játszok még.
Hogy kell katonákat, hajókat, repülõgépeket csinálni?
Boron Power
Boron Power
Elvileg optimalizálja a processzor magok használatát, de ahogy néztem csak annyit tud mint ha a feladatkezelõben az adott alkalmazáshoz rendelsz minden magot (vagy amennyit akarsz), illetve a szintén feladatkezelõbõl alkalmazható prioritás állítást.

Ami többlet, hogy profilt is el lehet menteni, és így akár a program indulásakor is tudja ezt. (pl. cod2 eleve 1 maggal indul win7 alatt, ha nem állítod át)

mi ez a Ashampoo?

May the force serve you well!

Hát én nem tudom. Nekem egy 2,7Ghz-es, 2 magos Athlon X2 5200+om van, és az Ashampoo rásegítésével tökre probléma nélkül megy, nem szaggat, nem lassú. Nekem csak az ilyen idétlen in-game bugokkal van a gondom...

nem hiszem a parados játékoknál ismert hiba a több mag ki nem használása

Boron Power
Kipróbáltam, de kb. ugyanazt csinálja, mint ami a feladatkezelõbõl is elérhetõ. Emelhetõ a prioritás és állítható hány magot használjon.

Természetesen így is csak egyet terhelt szarrá.

Talán majd a Semper Fi?

Ja tényleg! <#duma>

Mor3llo
Nem úgy volt, hogy jún. 6.?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Ha minden igaz, akkor holnap jön ki a Semper Fi. Már nagyon várom, és kíváncsi vagyok. Az eddigiek hallatán elég sok mindent javítottak.

Nekem 2 magot használ a 2 magból. Talán próbáld ki az Ashampo Core Tunert, ott rá lehet kényszeríteni mindenre, hogy használja az összes magot.

Boron Power
Hm. Lehet mégsem, mert a jelenlegi proc q9400 (4x 2,66Mhz), míg a másik egy e6750 (2x2,66 Mhz). Úgy néz ki ugyanott lennék nagyjából.

Boron Power
Aha, utána olvastam közben én is. Tehát a legnagyobb szívás a 4 magos gép, ahol 4db relatív gyenge egy processzorból áll. Lehet átköltözök barátnõm 2 magos c2d-jére, hátha ott gyorsabb lesz.

csak egy magot használ ismert engine gond

Boron Power
Most kicsit ránéztem mitõl laggolhat. Ez a szépen megírt progi a 4 mag közül csak az egyiket keni fel 100 %-ig, a többi 3 meg 5 % körül pihenget.

Pedig az alkalmazáshoz mind a 4 be van állítva. 😞

Szóval gyakorlatilag más gondom nem volt, kb. semmilyen más buggal nem találkoztam. "Csupán" ez az exp. force spammelés az, ami teljesen tönkrevágta számomra a játékot.

Nekem speciel abszolút nem laggol, tökre gyors a játék (max. gyorsaságon). Nekem ez az nagy gondom. Valamiért az utóbbi néhány próbálkozás alkalmából mindig átadta egy csomó, magyar földön tartózkodó katonájának az irányítását (elõször csak szépen fokozatosan). Hiába küldtem vissza õket a diplomáciai képernyõn keresztül (Return Exp. Forces), csaj pár napra vagy hétre sikerült tõlük megszabadulnom. Az egyik legfrusztrálóbbak az olaszok voltak. Ahányszor egy egységük (csak egy division, vagy hq, teljesen magában) Jugoszlávia területérõl valahova a Balti térségbe tartott, az uta Magyarországon vezette keresztül, így szinte automatikusan átadta az irányítását. Egy idõ után annyira idegesítõ volt ez a fölösleges exp. force spammelés, hogy egyszerûen játszhatatlan lett az egész játék.

Boron Power
Az expedíciós erõket mondjuk vissza tudtam küldeni a Diplomácia menüpont alatt, majd háborút üzenve a Szovjetúniónak, szépen ahogy kell a németek elkezdték maguk használni a saját hadosztályaikat.

Viszont laggol és attól félek ezen egy patch sem segíthet. Nagyon elcsesztek vmit.

Nekem is az egyik kedvencem ezen a téren. Mármint sok hibája van (amit részben vagy teljesen a modok orvosolnak), de a hibái ellenére sem tudnám lecserélni egy HoI2-re. Egyszerûen hiányolom és kihagyhatatlannak tartom az újításait. Szóval ez ilyen patthelyzet. Én nagy reményeket fûzök a Semper Fi-hez, ami napokon belül fog megjelenni. Reménykedjünk (továbbra is)...

Hát igen, reménykedjünk az örökké hû-ben....ez már menthetetlen , pedig a kedvencem is egyben..

Ne is mondd, én abbahagytam, mert kurva idegesítõ volt, hogy a németek az orosz fronton a fél hadseregüket átadták nekem. 300000 katonám volt eredetileg, erre lett 1,9 millió. Azt meg sem kell említenem, hogy még az alaposan feltuningolt magyar gazdaság sem képes eltartani ennyi katonát, nem beszélve arról, hogy azt a rengeteg egységet rendezetlenül, divisionönként és külön hq-ként adta át, amiket fél óráig tartott hierarchiákba besorolni.
Gondoltam lebaszom, visszaküldöm nekik. Az összes csapatot átirányítottam a frontról német területekre (mondanom se kell, hogy mekkora ökörség, mennyire unreális, stb.), majd egy hónap múlva vissza is "változtak" német egységekké. Na de minek? Hogy 3 napon belül ugyan azokat az egységeket, ráadásul még egy halom másikat plusszban ismét visszaadjon. Így gyakorlatilag az egész keleti front az én irányításom alá került. Hihetetlen idegesítõ és abszolút unreális. Nem tudtam ellene semmit se csinálni. Moddolni nem lehet, olvastam fórumokon is, rengeteg embernek baja van ezzel. Elképesztõ. És nincs olyan gomb, mint a HoI2-ben, hogy megparancsolhatod, hogy nem kérsz Expedíciós csapatokat. Csak tudnám ezt miért vették ki, és hogy eddig miért nem tették vissza?

Boron Power
Úgy tûnik ez a hülye gép átadta a német A Hadseregcsoportot. Persze command struktúra nélkül, ömlesztve.

Összerakosgattam, utána meg szétlaggolta az agyát (négymagos proc, 4gb ram). Franciaországot persze így legyalulta Magyarország, de már játszhatatlan a játék.

Uninstall közeledik...

Boron Power
Hát azért nem semmi.. Elfoglaltam magam erejébõl Romániát, aztán átmentem nyugatra, hogy hát támadni fogják a németek Franciaországot. Hát nem.

Nekem kellett hadat üzennem. Erre ugye elkezdett segíteni Németország és Olaszország (Olaszoknak okosan egybõl elé vágtam, így nekem foglalják a területeket, DE a németek nem mozdulnak, adtak vagy 30-40 hadosztályt expedíciós erõnek. Bakker Magyarországé lesz Nyugat Európa, ha így megy.

Ja a legnagyobb beszarás, amikor rákattintottam egy magyar parancsnokság alá rendelt egységre és: 2.SS Panzer-div SS Das Reich

Majd beszartam 😊

A leadershipet tudod növelni bizonyos tech-ek fejlesztésével (Education), valamint bizonyos politikusok is adnak bónuszokat. A provinciák közül csak a VP-sek adnak egy kis leadership pontot.

Boron Power
Helló!

1 hete kezdtem el játszani Magyarországgal a játékot. Kérdést most merek feltenni, totál összetett a játék.

Szóval Mo.-al 36-tól indulva elfoglaltam Jugoszláviát, Ausztriát, Svájcot, Bulgáriát és Albániát. Most 1938 eleje van, mod nincs fent, nem írtam át semmit a file-okban.

Kutatást illetõen elég gyengén állok a nagyhatalmakhoz képest. Kérdésem, hogy a kutatásra, diplomáciára, kémkedésre és officerekre fordítható (talán leadership) pontok száma növelhetõ-e? (Hódítással nem tûnt úgy). Vagy álljak be a licenc gyártásra? Annak mik a hátrányai?

Kösz!

Ja
helló
az lenne a kérdésem (lehet kicsit láma lesz) h a dday 1.4-es módot ugyan úgy kell telepítenem mint az 1.3-asat??
(még egyiket se tettem fel csak azért kérdem)
Én az 1.4 re raktam fel, (2.) és mûködik. De akkor lehet ez a baj.

Na pont erre gondoltam.

ártani biztos nem árt 1-2 tankho
amúgy az utánpótlással nekem is gondjaim voltak valahol Oroszországban, volt hogy hónapokig nem kaptam, de a legjobb az volt, mikor egész hadtestek szervezettsége hirtelen leesett 0-ra, így visszavonulásra és állóháborúra kényszerültem!
szal kb június 6-ig áttértem az Eu3-ra 😊

MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...

Olaszokkal itt érdemes tankot gyártani?