Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazán élvezet veletek komunikálni...
:S
Isten vagy!
Igen lasan már kész lesz a semper fi-hez is a magyaritás de azt csak azután akkarom kiteni ha kijön a hivatalos 2.01 patch hozzá. Így avval együt és a hozzá valo diday mod magyaritásával fogom ulyra feltölteni ide!
jó ez a semper fi csak még kiforratlan...mint az egész HOI 3...2-vel is csak akkor ismerkedtem meg mikor már doomsday volt hozzá meg ahhoz is 1.2es patch...sztem annyi idõ elteltével ez is nagyon szuper lesz 😊...de most még történelemhûen játszva kicsit furcsa UK-val hogy hadban állok franciákkal spanyolokkal olaszokkal meg úgy általában az axissal, olaszország háborúzik némettel viszont franciákkal szövetségesek, és spanyolok meg kb mindenkivel hadban állnak és ezt mind úgy hogy franciák benne vannak az Allies-ban is <#idiota>
magyarosítás lesz hozzá, valaki készít? (semper fi-hez)
az a véleményem hogy a semper fi nélküli "sima" HoI 3 + "valamilyen" mód az többet tud mint a semper fi kiegészítõvel kapcsolt HoI 3.
A többet tud alatt azt értem hogy például a fejlesztések és az abból adódó több, különbözõ egységek... de ez csak az én véleményem 😊
Kopiati
Köszi a választ, tegnap a kommentem után megpróbáltam még1szer aztán már nem fagyott ki😊, úgyhogy azóta már a az új római birodalmam tovább gyarapodott mostari híddal, meg román olajmezõkkel😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Valami javitásról volt szó...
Kaphatnák egy linket???
Csak mert akad a játék meg kifagy kb órán ként és a gépem megvan hozzá...
Elõre is köszönöm
Fel tudná valaki rakni az új 2.01 -es Semper Fi patch -ot ?
bugosak még a surrender eventek...semper fi hibája...próbálj meg menteni minél sûrûbben mikor látod hogy mindjárt megadják magukat és akkor töltsd vissza a mentést ha kilép...átlagosan 2-3szorra nem lép ki és tudsz tovább játszani...majd javítani fogják
Kopiati
Olaszországgal tolom, Semper Fi, 41 enyém göröghon, bulgária, albánia, 41 a németek épp most kicsit megkésve tolták le a franciákat, amint a jön a vichy event, utána a játék kilép magától😞 pedig épp a Jugó Hadjáratra készülök... miért??? valami ötlet?

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

nekem már megvan majdnem 1 éve és egyszer se tiltották le, szóval valamit te csinálsz rosszul
igen az 1.4 javitásra gondoltam
nekem ez jelentösen gyorsitot a játékon.

Onnan veszem hogy letiltják mert eddig kb már 5 regisztráciomat tiltoták le 2 hét után és azt irják vegyem meg a játékot ha továbra is olvasni akarom azt a topicot.
ezt honnan veszed hogy letiltják ? az nem lenne jó 😞
Milyen javítások????
Az 1.4 esig van + a magyarosítás😊
Kérnék szépen egy linket😄
Elõre is köszönöm.
Nem tudja valaki mért lehet az hogy egy idõ után a Paradox forumán letitjáka játék modja topic rész olvasását is (kb 2 hét) utána ujra regisztrálnom kell hogy ujra tudjam olvasni!?
Boron Power
Érdekes lett a game.

Magyarországgal vagyok, 1936-ban kezdtem. Elfoglaltam, Jugoszláviát, Ausztriát, Svájcot, Bulgáriát, Romániát, Franciaország közepét(amikor a németek megtámadták õket), Görögország felét (amikor az olaszok támadták meg õket).

Szépen fejlesztettem a sereget, több páncéloshadosztály, többségében közepes harckocsikkal, néhány nehéz harckocsival, több motorizált gyalogos hadosztály. Hadosztályaim száma a volt román-szovjet határon 76 db.

1941 április.

Várom, hogy a németek megindítsák végre a barbarossát, és legázolják a ruszkikat. Erre mi történt? A ruszkik támadták meg a németeket, benyomták azt a kurva sok hadosztályukat. Természetesen engem pedig elsöpörtek, pedig elméletileg a németek, de még én is technológiai fölényben kellett volna, hogy legyek, de nagyon úgy tûni, hogy még azt sem. Tele volt medium armorral. A számbeli fölényük pedig elsöprõ (mondjuk ez még ok). Nem tom mit sikerült az elõzõ verzióhoz képest varázsolni, de ez a lerohanás kicsit meglepett.

javítások felvanak rakva a játékra?
Okés köszi...
I. Világháborús módja nincs véletlen a játéknak????
Van ötletetek, hogy miért akad a gépemen????
3.8as dual procival 1,5 gigányi ddr2 es memóriával?????
Játék lokalization mapájában a region vagy most hirtelen nem tudom pontosan valamelyik fájlban ott lehet átirni és azon belül a 2 oszlopot!
Valaki esetleg tudna válaszolni a kérdésemre???
Mégpedig, hogy hol lehet átírni a helységneveket????
A választ elõre is köszönöm
Javítva lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Köszi
Hát ez nagy kár , pedig az egyik elõnye az volt, hogy a képek normálisak voltak , nem úgy mint az alap játékban <#szomoru1>
Ismert bug, hogy az eddig egyedi képek helyett most minden egységnek a "generic" (alap, általános) képet mutatja ki...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

DiDay's I.C.E. Semper Fi másnál is össze cseszi a képeket az egységeknél, vagy csak én csesztem el valamit a telepítésnél ?
Lesz magyaritás már mint az én verziom féle a modhoz és a Semper Fi-hez is
elöreláthatolag jövöhét elején vagy közepe felé kész lesz mert még várok a modal egy kicsit hátha lesz belöle ujabb verzio adig
Szerbusztok
Most nemrégiben találtam a játékot és lenne pár kérdésem:
Egyrészt rettentõen akad: Pedig a procim 3.800 as dualcor os 1,5 memóriával...
Mi lehet a para?
Másrészt többször is kifagy ami eléggé bosszantó.
Harmadrészt hol lehet átírni a területek nevét???
Ja és meddig játszható a játék???
Lehet hosszabbítani a végét?
Vannak hozzá módok?
magyarositás? esetleg egy kis erõspista vagy babgulyás? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magyarositás lesz a DiDay's mod hoz?
ingyenesen lehet regisztrálni a fórumra csak a tech fórumok emgtekintéséhez kell a játékokat is beregisztrálni a profilodba
nekem sincs egy játék se beregisztrálva de látom az oldalt attólmég...szóval csak regisztrálj a fórumra ingyenesen és kész 😊
magyarul warez verzióval szívás

Be kell jelentkezni és regisztrálni kell a játékot...

ja csak amikor bejelentkezekezt dobja ki és nem vagyok nagyon penge angolból...:S

srácok lécci valaki linkeljen be egy semper fi-hez készült diday modot mert nem találom a pardox forumon
Boron Power
Bár ez nem warez topik, de szerintem semmi védelem nincs a játékon, ezért törés sincs. Egyszerûen patcheld.

valaki feltenne az 1.4es patch crackjét? plz
Magyarositás lesz hozzá?
a szokásos 1 perc helyett csak 10 másodperc alatt. xD

Nálam az a poén h a semper fi sokkal gyorsabban betölt még az alap hoi3-nál is xD

nem maga a játékmenet lassu hanem ahogy rákattintok az ikonokra vagy az egységekre elég lassan nyitja meg
Már rögtön az elején?
Mondjuk engine hiba itt is a hoi 2 csak 40-tõl lassult az Arsenal Democracy már egy év után is.A hoi 3 brutálisan lassú tud lenne ha nincs csúcsgéped de ha az meg van akkor késõbb se lassul annyira,mint a 2 vagy az aod

nemtom ti hogy vagytok vele,de nekem elég jo gépem van mégis ki baszott lasssssuuuu
Véletlenül nem tudja valaki, hogyan lehet a Urban Provincre változtatni egy adott provinciát?

Arcade módban nincs gond a Supplyval meg a Logisticsal... Tehát a supply egyenesen a csapatokhoz megy, nem a provinciákon keresztül, és nem kap korlátozásokat se. Tehát Arcade mód...

Mi a különbség az Arcade és a Normal játékémod között?

iLove oHs.

köszi a válaszokat!
A Semper Fi az olyan 160 mega körül van, ha jól emlékszem.

Amúgy tényleg eszméletlen, jó sok dolgot javítottak, és így összességében is jobb az összhatás. Csak az a rohadt térkép idegesít. Egyszerûen nem tudok nekikezdeni úgy igazán, mert bûnrossz Magyarország és környéke (a Map Patch Projectes srácok azt ígérték, hogy ennek a környéknek a javítása is benne lesz az új, Semper Fi-s verzióban).

a 161 megás az csak önállóan a kiegészítõ és akkor az alapjáték már fenn kell hogy legyen a gépeden, a 496 megás pedig az alapjáték és a kiegészítõ együtt...szóval ha az alap HOI3 már megvan akkor csak a 161 megásat szedd le