Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:S
az a véleményem hogy a semper fi nélküli "sima" HoI 3 + "valamilyen" mód az többet tud mint a semper fi kiegészítõvel kapcsolt HoI 3.
A többet tud alatt azt értem hogy például a fejlesztések és az abból adódó több, különbözõ egységek... de ez csak az én véleményem 😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Kaphatnák egy linket???
Csak mert akad a játék meg kifagy kb órán ként és a gépem megvan hozzá...
Elõre is köszönöm
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
nekem ez jelentösen gyorsitot a játékon.
Onnan veszem hogy letiltják mert eddig kb már 5 regisztráciomat tiltoták le 2 hét után és azt irják vegyem meg a játékot ha továbra is olvasni akarom azt a topicot.
Az 1.4 esig van + a magyarosítás😊
Kérnék szépen egy linket😄
Elõre is köszönöm.
Magyarországgal vagyok, 1936-ban kezdtem. Elfoglaltam, Jugoszláviát, Ausztriát, Svájcot, Bulgáriát, Romániát, Franciaország közepét(amikor a németek megtámadták õket), Görögország felét (amikor az olaszok támadták meg õket).
Szépen fejlesztettem a sereget, több páncéloshadosztály, többségében közepes harckocsikkal, néhány nehéz harckocsival, több motorizált gyalogos hadosztály. Hadosztályaim száma a volt román-szovjet határon 76 db.
1941 április.
Várom, hogy a németek megindítsák végre a barbarossát, és legázolják a ruszkikat. Erre mi történt? A ruszkik támadták meg a németeket, benyomták azt a kurva sok hadosztályukat. Természetesen engem pedig elsöpörtek, pedig elméletileg a németek, de még én is technológiai fölényben kellett volna, hogy legyek, de nagyon úgy tûni, hogy még azt sem. Tele volt medium armorral. A számbeli fölényük pedig elsöprõ (mondjuk ez még ok). Nem tom mit sikerült az elõzõ verzióhoz képest varázsolni, de ez a lerohanás kicsit meglepett.
I. Világháborús módja nincs véletlen a játéknak????
Van ötletetek, hogy miért akad a gépemen????
3.8as dual procival 1,5 gigányi ddr2 es memóriával?????
Mégpedig, hogy hol lehet átírni a helységneveket????
A választ elõre is köszönöm
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
elöreláthatolag jövöhét elején vagy közepe felé kész lesz mert még várok a modal egy kicsit hátha lesz belöle ujabb verzio adig
Most nemrégiben találtam a játékot és lenne pár kérdésem:
Egyrészt rettentõen akad: Pedig a procim 3.800 as dualcor os 1,5 memóriával...
Mi lehet a para?
Másrészt többször is kifagy ami eléggé bosszantó.
Harmadrészt hol lehet átírni a területek nevét???
Ja és meddig játszható a játék???
Lehet hosszabbítani a végét?
Vannak hozzá módok?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nekem sincs egy játék se beregisztrálva de látom az oldalt attólmég...szóval csak regisztrálj a fórumra ingyenesen és kész 😊
Mondjuk engine hiba itt is a hoi 2 csak 40-tõl lassult az Arsenal Democracy már egy év után is.A hoi 3 brutálisan lassú tud lenne ha nincs csúcsgéped de ha az meg van akkor késõbb se lassul annyira,mint a 2 vagy az aod
iLove oHs.
Amúgy tényleg eszméletlen, jó sok dolgot javítottak, és így összességében is jobb az összhatás. Csak az a rohadt térkép idegesít. Egyszerûen nem tudok nekikezdeni úgy igazán, mert bûnrossz Magyarország és környéke (a Map Patch Projectes srácok azt ígérték, hogy ennek a környéknek a javítása is benne lesz az új, Semper Fi-s verzióban).