6647
-
Amergin #4487 Még egy kérdés: ti tartalékos hadosztályokat gyártotok, vagy eleve fullosakat?
A "mozgósítás" (mobilize), mint olyan csak a tartalékosok behívását jelenti, ugye? -
Amergin #4486 Ti milyen szervezeti felépítésű hadsereget csináltok? Úgy értem: hány hadtest/ hadsereg, a hadosztályok fullra vannak-e töltve, milyen a megoszlásuk az egyes hadtesteken belül (hány gyalogos, hány páncélos...)
Más: ha a játék elején könnyűharckocsis hadosztályokat csinálok, azokat mikor a medium tank elérhető lesz tudom majd upgradelni, vagy új hadosztályokat kell kiképezni?
Nem rég keztem játszani vele és a magyarokkal nyomom. -
Babylon56 #4485 Lehet hozzá késziteni de nagyon bonyolult. Vanak különböző le programok de nem igazán lehet belölük meg tanulni. -
browing #4484 Hát ha most tudja valaki a választ.
Event-et lehet készíteni a játékhoz ha igen akkor hogyan kell vagy mivel? -
Babylon56 #4483 Ha a meg felelő helyre másoltad volna akkor magyarnak kellene lenie a játéknak.
Nem kell átálitani semmit seghol hogy magyar legyen csak felülkell irni a régi fájlokat. -
Wandor #4482 Helló!
Leszedtem a játék magyarosítását és bemásoltam a megfelelő helyre. Feltételezem valahol átkéne állítani a nyelvet magyarra, mert továbbra is angol a játék. Lehet én vagyok csak vaksi és majd kiszúrja a szememet az opció, de sajna sehol se találtam eddig :S Megmondanátok hol tudom átváltani az alapértelmezett nyelvet?
Előre is köszönöm :) -
Szürkemarha #4481 browing
Szándékosan Diday (Semper Fi) modjainak alkönyvtárát linkeltem be, mert ami azon kívül esik az régi és/vagy nem kompatibilis a legújabb SF-vel.
Lehetnek (elsősorban térkép) modok máshol amik kompatibilisek a legújabb diday's modokkal, de nem kísérleteztem ilyesmivel. Szerintem nem is érdemes. -
browing #4480 Megnéztem az oldalt amit belinkeltél, hát jó sok minden van ott.
van köztük olyan amit érdemese letölteni és ami kompatibilis a 3.05-höz?
(ha jól tudom ilyenkor ezt figyelembe kell venni) -
Szürkemarha #4479 browing
Itt találtam:
http://didays.derkb.de/downloads/Beta/Semper%20Fi/
Sok változás nincs a 3.05-höz képest. Ha meg vagy elégedve a mostanival, akkor nem érdemes kockáztatni az új verzióval. Személy szerint nem telepítettem fel, csak egyszer elolvastam a changelog-ot így nem tudok miről beszámolni.
Szövetség feloldásában sajnos nem tudok segíteni. -
browing #4478 Egy katonai szövetséget, hogy tudok feloldani mert most nem engedi?
Nacionalista Kínával vagyok 41-ben a japókat a koreai fsz-ig vertem, és felszeretném bontani az alattam lévő (hirtelen nem jut eszembe e neve) országgal mert már nincs szükségem rájuk meg aztán elakarom foglalni az országukat... -
browing #4477 Az jó...
Miben különbözik a 3.05-től?
Rákerestem a google-ban de nem jártam sikerrel.
Ha jobb mint az elődje akkor légy szíves írd le a linket... Előre is kösz. -
Sturmabteilung #4476 Köszi szépen! -
Szürkemarha #4475 Már elérhető a Diday's ICE 3.06 béta. -
browing #4474 Nekem ezek vannak fent: SF, 2.03c, Diday's ICE 3.05beta, p12
Aszem ezek a legfrissebbek. Ha tévednék akkor valaki majd javítson ki. -
Sturmabteilung #4473 Nem foglalkoztam mostanában a játékkal. Most hol tartunk? Milyen patchek + modok kellenek? Semper Fi + 2.03???
Milyen mód kellene rá, hogy élvezhető legyen? Ez a .dll problémát hogyan lehet megoldani?
Bocs, a sok kérdésért...:) -
browing #4472 Event-et lehet készíteni a játékhoz ha igen akkor hogyan kell vagy mivel?
-
browing #4471 Kösz Sirion...
Az lenne már csak a gondom, hogy játékközben ugye cserélném a különböző minisztereket csk hát például a külügyminisztert nem tudom mert nincs helyette más, na szóval az lenne a kérdésem, hogy ezen hogyan lehet változtatni? -
Sirion #4470 zászlók
remélem mükszik még nem töltöttem így fel .... -
browing #4469 Azt tudtam hogy ott átlehet írni, de féltem attól, hogy csak el baszarintja és gondoltam hátha van valaki aki valamit csinált erre is.
Amúgy honnét tudnák letölteni olyan fájlt ami a zászlókat korrigálja?
(sima fric zászló helyet a horogkeresztes vagy a japó fehér alapon piros kört ábrázoló zászlót, stb...) -
Sirion #4468 Hát szerintem ha átírod a Herat of Iron\cammon\defines.lua fileban a
- start_date = '1936.1.1', -
sort a kívánt dátumra akkor szerintem igen, bár én még nem próbáltam, és azt nem tudom, hogy a kezdő dátumra más hivatkozik e a játékba és ennek az átirkálása mit okoz, a záró dátum szabadon változtatható, úgyhogy birizgálása előtt a biztonsági másolta készítése erősen javallott.
-
Sirion #4467 Babylon56 üzenetére akartam válaszolni, de valamit elnyomkodtam itt , elnézést
-
Sirion #4466 Hát sajna nekem a paradox fórumhoz nincs hozzáférésem , úgyhogy azt sajna nem :( Akkor gondolom az a hiba , köszönöm a gyors választ -
browing #4465 Azt meg lehet csinálni, hogy hamarabb pl: 35-ben induljon a játék? -
Babylon56 #4464 Fixed: http://forum.paradoxplaza.com/forum/attachment.php?attachmentid=29698&d=1290738861
ezt is le töltötétek és felülirtátoka régit evvel? -
lackoka25 #4463 Szintén nekem is ez a probléma a mentéseket nem tölti vissza sajna! -
Sirion #4462 Sziasztok
Lenne egy kérdésem, ha felrakom ez a p12 javítást akkor egyszerűen nem tölti be a játék a mentés, minden működik megy rendesen, de ha mentek és azt vissza akarom tölteni, akkor megáll és kész.
Másnál volt ez a probléma ? -
browing #4461 Kösz Babylon56!
amúgy event-et, hogy tudok készíteni? -
Babylon56 #4460 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?506372-Beta-I.C.E.-3.0/page20
Link p12:
http://www.filefront.com/17560638/p12.7z/
install-procedur:
please delete the entire hist/prov-folder before installing,all other files click yes to override when asked
changelog:
added Göring as landleader (thx Hraban)
deleted all double provinces
cleared many province-bugs
translated some loc-files (GER-update)
common/countrys/GER reworked
surrender-event for POL reworked (LIT now get it's part+hold it)
zDD-Diplomacy (USA should now get Green-+Iceland)
zDD-tag-GER-Waffen-SS reworked version (thx Wolfhead)
region.txt updated
added SIA cores in FRA-Indochina,so they won't join allies that easy
deleted HUN cores in SLO,so they will join axis
...
caution
the kungrad-bug is not fixed yet
I couldn't test all in my test runs now,so if you don't get any extra SS-units after Anschluß and before Danzig or war please tell me so
I advice you to make a back-up before and
NO,it's not save-game compartible
Fixed: http://forum.paradoxplaza.com/forum/attachment.php?attachmentid=29698&d=1290738861 -
browing #4459 "p12" mit akar jelenteni? -
Babylon56 #4458 Frissítem újra egy kicsit a magyarítást!
Kompatibilis az Diday's I.C.E. 3.0.5 Beta mod-al és ahhoz tartozó "p12" javítással.
Hoi 3 magyaritás 3.0.5
Megint csak jelzem, a magyarítás koránt sem tökéletes ezért szívesen venném bárki segítségét, aki érez magában kellő angoltudást a játék finomításába és a hiányos gépi fordításos részek lefordításába!
-
browing #4457 rámész asszem a termelés fülre és azon belül ott ahol beállítod a skálákat (ellátmány, termelés, megerősítés, modernizálás) na de nem ott hanem alatta lesz hogy kivel, mivel, mennyiért kereskedsz... -
MasterMind #4456 Megtudná mondani valaki, hogy a létrejött kereskedelmi kapcsolatokat hol lehet átfogóan megnézni, esetleg megszakítani? Köszönöm:) -
browing #4455 agust strom ígéretesnek látszik csak már régi patch-re készült (szerintem, bár nemigazán vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal)
-
browing #4454 amúgy van aki használ valamilyen módot ami realizál dolgokat?
és ha igen akkor mit? -
ptamas88 #4453 asszem a politics fülön van olyan beállítás hogy a megszállt országokban milyen megszállás legyen, azaz szerezhetsz több leadership-et de akkor kevesebb IC-t kapsz arról a területről.
a katonai rendőrség meg ezen kívül maximum legeslegutolsó védővonalnak jó -
browing #4452 van olyan lehetőség a játékban, hogy a megszállt vagy annektált területeken a leadership ponttok ne csak 15%-át hanem többet tudjak "megszerezni"?
A katonai rendőrség csillapítja a lázadozásokat, de ezen kívül van valami más hatása is? -
Szürkemarha #4451 2.03b to 2.03c:
- The battle odds bubble is now correctly shown again
- Fixed a CTD that occurred when countries passed on expeditionary forces to a third country
- Fixed some issues with the Chinese warlord alliance system and the Japanese DoW
- Reduced save game sizes a bit by cutting out unnecessary info about exped sender
- Updated events with the latest efforts from the "The SF Event Mod Cooperative" (Aug 21)
- Latest AI Lua scripts by Lothos (Aug)
A legszembetűnőbb javítás a csaták várható kimenetelét jelző buborék rendbetétele volt. 2.03b-ben csak a színét látod, a szám hiányzik a közepéről.
-
mezesmacko22 #4450 Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy a hotfix 2.03c mit tartalmaz? -
Szürkemarha #4449 Nálam: HOI3 -> SF -> 2.03b -> 2.03c(hotfix)-> ICE 3.05
Ha jól tudom 2.03-ból 3 "verzió" van.
2.03 BETA - valódi béta
2.03b - hivatalos patch
2.03c - hotfix a 2.03b-hez mert egy pár dolgot elszabtak
Valahol azt olvastam, hogy a neve és rendeltetése ellenére a 2.03 BETA a legstabilabb verzió, de nem tudom, hogy mennyi igazság van ebben. -
Armisael #4448 Mert nálam mint pár posztal lejjebb írtam nem mennek a 3.00 felettiek :( de akkor megpróbálom úgy hogy a 2.03-t rakom csak fel. (Ha jól tudom az a hivatalos a különböző betűjelzésűek csak Béták)