6647
-
Glo #5007 Meg egy TS elérhetőséget kérnék.. ha a villámlás ki nem nyírja a gépet :D -
Glo #5006 És a tárhelyet hol találom? -
Glo #5005 Én is onnan halászgatok. Akkor a FTM nem kell, gondolom. Gáz, ha felrakom azt is? -
#5004 torrentről szedtük, mindent megtalálsz az sg szoba tárhelyén :) -
#5003 Nem tudom. Felraktam az alapot, semper fi, 2.04d Semper fi-hez, Diday I.C.E. 3.3.3. és már jöhetsz is. TS-en vagyunk. -
browing #5002 Heló.
Van aki használja rajtam kívül a For the Motherland kiegészítőt, és ha igen akkor mi a véleményetek róla?
Jól gondolom, hogy ehhez nincsenek olyasmi letöltések mint a I.C.E vagy a HPP? -
Glo #5001 Cső Mijki!
Melyik patch kell? 1.4? -
#5000 Na fecskával lanozunk. Ha valaki akar csatlakozni írjon ide. -
#4999 Fecska, meg aki szeretne velünk játszani(Sakkay?) ma elfoglaljuk Jugoszláviát, az leeht a tied, nekem Svájc kell, meg Franciao. Utána légiharcolok az angolokkal, legyőzöm őket, és bevonulok Angliába. Utána mehetünk aludni. :) -
#4998 Azert Szlovákiát elfoglalhatta volta
Sakkay: nem szeretnél velünk játszani? -
stoppos #4997 A hoiwiki Magyaroroszágról szóló oldala mennyire használható?
Hogy az első játékomat ne valami kurva naggyal kezdjem, mert akkor nem tok mindenfelé figyelni. A nacionalista kínával meg mégsem játszhatok. :) -
sakkay #4996 Szép nagy-Magyarország!! -
#4995 Kép hiba :S
LINK -
#4994 Már itt kéne tartanod(nézd a dátumot)
-
#4993 Valaki nem szeretne ma velünk játszani, és elmagyarázni, hogy körül-belül mi micsoda?
Mind2en megköszönénk!! -
#4992 jön egy titanik és mindenki megmenekül -
#4991 Fecska ez a katlan.
Bocsánatot a kép gazdájától, csak "kellett" fecská-nak. :) -
Shad01 #4990 Eredeti játékom van, de én sem tutdtam elővarázsolni a figurákat. A szimbólumrendszer logikus, nem nehéz megszokni és több infót mutat. Most már ha lehetne sem váltanék. -
#4989 betettem kivettem újraindítottam, és semmi sem történt -
#4988 És a Neutrality-t, hogy lehet a leggyorsabban lecsökkenteni? Mert még a németek előtt leszeretném rohanni Jugoszláviát, most '38 közepe van, és a Neutrality-m, 70 körül. -
hana1 #4987 optionsnál ki kell venni az x-et az use counters-ből -
#4986 Azt hol lehet beállítani hogy a haverom is lássa azokat a figurákat h rá közelít a térképre?
Mert én látok akkor embereket, autókat, tankokat míg ő csak jelzéseket. -
#4985 Sikerült havert meggyőzni, hogy játszunk, most 1938 augusztusban járunk. Én Ausztriával vagyok, beléptem a tengelyhatalmakhoz, a haverom(fecska) meg Mo.-val van.
Mivel még alig ismerjük a játékot, esetleg valaki jöhetne velünk este játszani, közben mondhatná hogy mit hogy kell csinálni és miért. De aki jön az velünk szomszédos országgal legyen. Pl.: Németo., Olaszo., Románia stb.
Nagyjából este 8-9 fele szoktunk játszani. Majd indulás előtt adok IP-t és szólok. -
Shad01 #4984 Nem csak a semlegességet kell csökkenteni a hazai kémekkel, hanem a célpont országba is kell küldeni kémeket, hogy ott növeljék a fenyegetettséget. Vagyis nem csak a saját lakosságodat kell harcra hergelni, hanem a kémeid elérhetik hogy a másik ország fenyegetést jelentsen számodra. Ekkor már jogos az "önvédelemből" történő hadüzenet.
A diplomciai oldalon leellenőrizhető hogy áll a threat és a neutrality érték egymáshoz. -
hana1 #4983 1 országra 10 a maximum...küld őket más országokba, illetve állítsd le a képzésüket! Nem kell annyi, inkább kutass! -
#4982 Ha csak 10 kémem dolgozik, és van 160 szabad kém, akkor azokat hogy foghatom munkára? -
#4981 Működik, nem szóltam. -
#4980 Hogy lehet a kémeket haza hívni? Mert hiába vettem Mo.-t, maxra, és a többit semmennyire, 3 kém volt, de azok nem vittek le semmit. A többit nem tudtam hogy kell haza hozni. -
#4979 Nem tudom megcsinálni... -
#4978 Köszi. Kipróbálom. -
hana1 #4977 Nem egészen.
A leadership-et kell elosztani kutatásra, kémkedésre, tisztképzésre (technology fül). Ott képzed a kémeket, az intelligence-nél pedig kiosztod nekik a feladatokat. Ha a neutrality-t akarod csökkenteni, akkor küld az összeset M.o.-ra (3 vonal M.o mellett, összes többit vedd 0-ra) és jelöld ki a lower neutrality-t. -
#4976 Köszi. És kémeket az intelligence fülnél lehet csinálni és kémkedni küldeni? -
hana1 #4975 Eleinte még nem tudsz támadni, mivel a neutrality-d magas (kezdetekkor M.o.-nak a legalacsonyabb az egész földön). Kémekkel tudod csökkenteni, így akár (kb.)fél év múlva támadhatsz is. Események is csökkenthetik ezt, de ha azt kivárod, akkor közel történelemhűen tudsz játszani. -
#4974 Azt sejtettem, de nem találom azt a gombot. Le tudná valaki írni angolul melyik gomb a hadüzenet? -
sakkay #4973 Amúgy a diplomácia fülben'. -
sakkay #4972 Javaslom először kezdjed el valamelyik nagy" országgal, mert nem olyan tágak a lehetőségek a kicsikkel az elején. A diplomáciai lehetőségek között kell a viszonyokon változtatni, hogy tudjál háborúzni, szövetséget kötni,és még sok minden mást. Páran itt jól nyomják a magyarokkal, remélem segítenek neked. -
#4971 Elindulok Mo.-val, sereget vezénylek a déli határra, majd támadni szeretném Jugoszláviát, de nem tudom mert semleges terület.
Hol lehet hadüzenetet küldeni vagy lehet anélkül is megtámadni egy semleges területet? -
sakkay #4970 Ha visszanézel pár sort találsz linket. -
sakkay #4969 Leginkább hódítással, de ha korai kampányt indítasz, lehet építeni is(mármint van értelme). Viszont a technológia fán"a teljesítményét is lehet emelni akár 40 %, és ezt többször is lehet a fejlesztések során. +a miniszterek között is van olyan, aki befolyásolja a gyárak teljesítményét. -
#4968 Hogy lehet IC-t szerezni?