Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én még a németekkel sem bírom õket legyõzni, mindig állóháború alakul ki, fõleg utánpótlási gondok miatt....
MSI B450M bazooka, r5 3600x, rx 6800, 16GB DDR4 hyper X, 3TB HDD, 240GB SSD, FSP Hydro 600W, CM mastercase pro 3 These mountains will stand forever ...you can`t destroy them...
A magyarokkal most foglaltam el a szovjeteket és elég sok katona kellene hogy szétszórjam az egész országban.
Most 1940 vége van, a németek már 40 elején hadatüzentek a ruszkiknak, azokat zúzzuk. De! Még csak a kurva Donkanyarnál járok, de a supply már akadozik, annak ellenére, hogy az elejétõl kezdve kutattam, minden vonatkozó dolgot, sõt szállítógépekkel is dobok le. De ez a szar úgy oldja meg, hogy a szövetséges seregek amerre mozognak megy velük a zöld terület (Magyar részen), míg az én egységeim a fronton ülnek a feketében. Persze a ruszkik ilyenkor lazán áttörik.
Ezen felül a németek teljes hadseregeket dobálnak át a ruszki frontról nyugatra, majd vissza, mert Usa 1940-ben partraszállogat Franciaországban.
Ha meg lehetett volna csinálni jól, akkor miért nem lett megcsinálva jól?
Ha meg nem lehet normálisan megcsinálni, akkor meg kár volt azért dolgozni vele, hogy a a végén használhatatlan gagyit adjon ki a keze közül...
iSS!
Te ment 1000 méter ütni agyon krumpli.
A szavak még hagyján, de a mondatokat angolul írva egyszerûbb megértenem, mint az ilyen google translator-szerû magyarosítást... Na mind1.
A Hoi3 wikit nem lehet elérni. Gáz...
iSS!
ahogy a arsenal democry és iron cross is....
a fanok meg kedvenc országukat szeretik buffolni....szuper németek,kezdem unni
Hearts of Iron 2 Arma 1.2 patchal A BEST!(egyedül ez paradox alkotás)
1.3 patch(broken)
Arsenal of Democracy-A németek hatalmas buffot kapnak,csak tankokat érdemes gyártani,plussz hamarabb lassul a játék
Iron Cross-A németek olyanok mint a mondákban,a Szovjetunió játszhatatlan,nagyon hamar lassul
Hearts of Iron 3-
Pont hogy ez kevésbé történelmhû(határeset) sokkal inkább a Heart of Iron 1 re hajaz,sandbox stílus
Elõnye:
Több provincia,2-ben elég kevés,valódi stratégia itt
Sokkalta összetebb
A supply és harc sokkal reálisabb
Szabadabb játék,sandbox diplomacy (alapból usa-t könnyen axisá lehetett tenni)
A hadosztályok irányíthatóbbak átláthatóbbak
Hátránya
Gépigény
Elég száraz elsõ ránézésre,plussz kevesebb event(könyvelõ programnak tûnhet)
Realizmus kevésbé van jelen diplomácia tekintébben
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Történelemhûség. Ez eleve csacskaság, ha a játékra alkalmazzuk, hiszen éppen az a lényege, hogy meg tudjuk változtatni a történelmet (már aki Axissal keni), plusz a butuska AI-tól elvárni, hogy mindent a történelemnek megfelõen hajtson végre megint csak nem helyes (nem is ezzel a céllal készült a játék).
Ha viszont a korhûségrõl van szó, akkor az nagyon jól sikerült. Minden néppel lehet "jobban" alakítani, mint anno a történelemben. A baj csak az, hogy nem minden esetben függ teljesen a néped sorsa csak a te döntéseidtõl. Pl: Japánnal vagy és az "idióta" német AI hülyeséget hülyeségre halmoz és ezt megspékeli még egy kis extra hülyeséggel, akkor iszonyatosan be tudja neked nehezíteni a játékot. Pl: Japánnal nem lehet megakadályozni, hogy az USA allied legyen, sokszor már '40-re az lesz. Németekkel simán meg lehet csinálni = fél gyõzelem...
iSS!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nyersanyagban, ipari kapacitásban sokkal gyengébb.
iSS!
Na nem mintha érdekelne...
<#pias>#pias>
iSS!
ONLINE játékhoz keresek játékosokat!
Axis: GER, ITA, JAP,
Allied: GBR, USA, SOV,
Semper Fi 2.03c verzió (akinek csak a semper fi van meg tudok segíteni a frissítésben)
1936os kampány.
Akit érdekel keressen meg:
msn: [email protected] (minden este)
xfire: Pordy (ritkán)
Ts3: db.datalight.hu:9988 (1/3_Pordy névvel vagyok fent gyakorlatilag állandóan.
Hamachi: HOI3HUN - HOI3HUN
Esetleg common weapons of WWII DLC telepítése is szóbajöhet (SS NKVD tengerészgyalogos egységek pluszba!)
---------------------------- Evésben nem ismerünk tréfát!
iSS!
Jó lenne tudni, hogy a "support our party-t" mikor nyomassam a portugálokra pl, mert Gibraltárt csak onnan lehet ejtõernyõsökkel elfoglalni aztán jó lenne, ha axis lennének<#eplus2>#eplus2>
iSS!
Mikor Japánnal játszottam a német AI nem avatkozott be a spanyol polgárháborúba és ennek mélyreható következményei lettek...
A köztársaságiak nyertek és utána azok meg beléptek allied-nak. Így a franciákat a németek már nem tudták simán hozni (a spanyol erõsítés miatt), hanem csak töketlenkedtek. Végül az olaszok foglalták el a franciákat és utána a spanyolokat is. Németország nem tudott megerõsödni és bár ott abbahagytam a játékot, de ezek után már az oroszok ellen se lett volna nagy esélyük, ráadásul 40-re Amerika allied lett...
iSS!
Eszerint pedig az anscluss nem is 'event', hanem 'decision', akkor pedig mindenképpen választható, hogy bekövetkezzen. Nekem speciel az összes ott felsoroltat beadta eddig (németekkel vagyok és '40 júniusában járok).
iSS!
Én ugyanakkor azt mondom, hogy kezd valalmilyen kisebb néppel, hogy belejöjjél és átlátsd a játékot (tudva, hogy nem fogod végigjátszani). Ha úgy érzed, hogy már készen állsz, akkor érdemes belekezdeni Japánnal vagy Németországgal, mert azokkal a kihívás nem Amerikával meg a szövetségesekkel. Egyébként én (németekkel) annyira jól befolyásoltam az Usa-t, hogy lehet hogy a végén belép Axisnak<#hehe>#hehe>
iSS!
ÚJ vagyok, most tettem fel a gémet. Egy kis bõvebb segítséget szeretnék kérni, kivel legyek, hogy játszak, mit csináljak, hogy és mint tevékenykedjek a játékban, egyenlõre nagyon zavaros az egész. Köszönöm! 😊
A 3.2.1 nel bejon a fomenu de amikor ott kivalasztom a kezdest pl 36ot nem engedi a jatekot csak a franciakkal,szovjetekkel,japanokkal a tobbire meg azt irja ez a nemzet meg nem letezik????
iSS!
hoi3 (újratettem, patch nélkül) > semper fi > 2.04b patch