Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Melyik módot érdemes letölteni ehhez a játékhoz?
Melyik módot érdemes letölteni ehhez a játékhoz?
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ez az. Néha akkora bakikat csinál, hogy csak nézek. Lenyomod fél Európát, logikus , hogy a flottát elküldjük Kenyába!<#rinya>#rinya>
Letöltöttem a Motherlandot,javítottak a grafikán. Na ,remélem nem csak azon. Ez az a játék ahol pont le*arom a grafikát.
Letöltöttem a Motherlandot,javítottak a grafikán. Na ,remélem nem csak azon. Ez az a játék ahol pont le*arom a grafikát.
bocs,*microsoft*
Ha az FTM hez kell akkor töltsd le Microdoft Visual C++2010 Redistributable-t
üdv nem tudjátok, hogy a MSVCR100.Dll-t hova kell bemásolni?
elég sok hajom volt,és rengeteget fejlesztettem õket(felszerelést,taktikát is) ameddig partra pakoltam a csapataimat addig a csatorna két oladlán leraktam egy egy flottát,de nem is volt a közelben angol flotta,a nagy része az indiai óceánon volt
normálon játszom ,nem töltögettem vissza,(a hibáim álltalában nem voltak nagyok,vagy mindig könnyen megoldhatok),csak mindig lementem mikor befejezem a játékot,most ujjat kezdtem az elõbbi ok miat
különben nem tud valaki :1. magyaritást az FTM hez,
2.Hogy mire jo a Theatre menü?támadást lehet megszervezni vagy mi?
különben nem tud valaki :1. magyaritást az FTM hez,
2.Hogy mire jo a Theatre menü?támadást lehet megszervezni vagy mi?
Miért nem irtott ki, az angol flotta???
Nemtom' milyen fokozaton nyomod de az a baj , hogy tényleg gyagya a gép még mindig sajnos. Amúgy tök jó a leírás.
Van olyan mód ahol ha rangot emelsz, csökken a tapasztalati szint??
Nemtom' milyen fokozaton nyomod de az a baj , hogy tényleg gyagya a gép még mindig sajnos. Amúgy tök jó a leírás.
Van olyan mód ahol ha rangot emelsz, csökken a tapasztalati szint??
Jó ötletek ezek, de szerintem egyben, vh. fokon nem lehet így megcsinálni.
Ja és visszatöltögetés nélkül.Az pont a sava borsa az egésznek , ha valamit elcseszek, vagy csak nincsen szerencsém, hogyan oldom meg. De ez csak lehet az én perverzióm.
Mindenesetre kipróbálhatnád vh, is mivel AI nem túl okos, szerintem az a 30% jár neki az egál kedvéért. Vagy 30% mínusz nekem, 30%+ neki??Ezt már nem is tudom, hogyan van very hardon...
Ja és visszatöltögetés nélkül.Az pont a sava borsa az egésznek , ha valamit elcseszek, vagy csak nincsen szerencsém, hogyan oldom meg. De ez csak lehet az én perverzióm.
Mindenesetre kipróbálhatnád vh, is mivel AI nem túl okos, szerintem az a 30% jár neki az egál kedvéért. Vagy 30% mínusz nekem, 30%+ neki??Ezt már nem is tudom, hogyan van very hardon...
Na,én is irok egy kis hadijelentést 😄
Az Anchluss és Csehszlovákia bekebelezése után
-1939 április 5.A német erõk lerohanták svájcot(27 drb Hegyivadász ezred)
-1939 április 10.Svájc kapitulál,a német hatalom bábkormányt hoz létre,és jelentõs mennyiségû csapatot von össze a Svájc-Franciaország határon
-1939 szeptember 13. Lengyelországot erõteljes német támadás érte(18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos -,30 motorizált,98 gyalogos,25 tüzér,18 mérnök ezred)
-1939 október 7. Lengyelország megadja magát,felosztásra kerül a Szovjetunió és a harmadik birodalom közt
-1939 november 1.Franciaországba betörnek a Svájcban állomásozó csapatok(18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos 73 drb motorizált-,,valamint 18 tüzér- és 12 mérnök ezred és 40 gyalogos ezred) a hadmûvelet nehézkesen indul(ellátmánygondok,az olaszok teljes tétlensége végett) ezért a Lengyelországot megtámadó Páncélos és motorizált erõket aznap vonattal erre a frontra vezénylik
-1939 november 7.A francia front délen összeomlott,fejvesztett menekülésbe kezdtek ,8 ezrednyi katonaságnál több nem maradt Dél-Franciaországban)
-1939 november 10.A Lengyelországbol hozatott Csapatok támdásba lendültek.A Maginot vonal mellett állomásozó csapatok és az idõközben a vonal mögé kerülõ páncélosok bekerittik egyenként a provinciákat,a francia hadvezetés kiüriti az erõdöket mielõtt a katlan bezárna(persze a katlan azért nem zár be mert könnyebb egy üres erõdöt elfoglalni)
1939 november 12.Már Párizsban német bakancsok csattognak,a páncélosok gyorsan nyomulnak alõre a tenger felé.
1939 november 17.Franciaországban német bábkormány uralkodik(az egész Franciaországban) Ugyanezen a napon majdnem a teljes Angol sereg partra szállt Toulonban
1939 november 30. az angol sereg teljesen megsemmisült,a német páncélosok elfoglalták a kikötõket,ahonnan visszavonulhattak volna
ezek után Elcsendesedett Európa,a német hadiipar hajók repülõk gyártására fektette a hangsúlyt,valamint harminc gyalogos ezred tengerészgyalogossá való továbbképzésére
1940 április 28. a Mittelmeer Armegruppe (30 tengerészgyalogos-,18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos -,30 motorizált ezred)A hadmûvelet sétagaloppnak bizonyult,mivel angol szárazföldi erõk mint olyan már nem létezett
1940 április 30.Anglia elfoglalva,21 darab militia ezred tarja megszállva
1940 március 5. a XXVII.Armeekorps(Marine) elfoglalta Gibraltárt ,majd máltát,ezután partra szállt a közel keleti francia gyarmaton,délre vonultEgyiptom felé
1940.március 6. a Mettelmeer Armegrupe partra szállt az afrikai(amúgy stangáló)olasz-angol front mögött,pár nap alatt átkelt a Szuezi-csatornán,,a páncélosok délre vonult,majd a tengerészgyalogság partra szált Indiában,Anglia kapitulált,itt is bábkormány jött létre.
ezután már 1942-ig csak az oroszok ellen készültem
...Sajnos ujra kellett rakni a windowsot...igy nem tudtam folytatni...
Ja és a FTM van fennt,azzal lehet megnézni az ezredeket(ami különben nem nagy dolog nélküle sem)és azzal lhet beállitani hogy miért háboruzok(én azért raktam mindig puppetnek,mart az Angol flotta meg a Francia hadsereg meg tudja védeni a keleti szárnyamat az idõközben Japán miatt ...)
Az Anchluss és Csehszlovákia bekebelezése után
-1939 április 5.A német erõk lerohanták svájcot(27 drb Hegyivadász ezred)
-1939 április 10.Svájc kapitulál,a német hatalom bábkormányt hoz létre,és jelentõs mennyiségû csapatot von össze a Svájc-Franciaország határon
-1939 szeptember 13. Lengyelországot erõteljes német támadás érte(18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos -,30 motorizált,98 gyalogos,25 tüzér,18 mérnök ezred)
-1939 október 7. Lengyelország megadja magát,felosztásra kerül a Szovjetunió és a harmadik birodalom közt
-1939 november 1.Franciaországba betörnek a Svájcban állomásozó csapatok(18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos 73 drb motorizált-,,valamint 18 tüzér- és 12 mérnök ezred és 40 gyalogos ezred) a hadmûvelet nehézkesen indul(ellátmánygondok,az olaszok teljes tétlensége végett) ezért a Lengyelországot megtámadó Páncélos és motorizált erõket aznap vonattal erre a frontra vezénylik
-1939 november 7.A francia front délen összeomlott,fejvesztett menekülésbe kezdtek ,8 ezrednyi katonaságnál több nem maradt Dél-Franciaországban)
-1939 november 10.A Lengyelországbol hozatott Csapatok támdásba lendültek.A Maginot vonal mellett állomásozó csapatok és az idõközben a vonal mögé kerülõ páncélosok bekerittik egyenként a provinciákat,a francia hadvezetés kiüriti az erõdöket mielõtt a katlan bezárna(persze a katlan azért nem zár be mert könnyebb egy üres erõdöt elfoglalni)
1939 november 12.Már Párizsban német bakancsok csattognak,a páncélosok gyorsan nyomulnak alõre a tenger felé.
1939 november 17.Franciaországban német bábkormány uralkodik(az egész Franciaországban) Ugyanezen a napon majdnem a teljes Angol sereg partra szállt Toulonban
1939 november 30. az angol sereg teljesen megsemmisült,a német páncélosok elfoglalták a kikötõket,ahonnan visszavonulhattak volna
ezek után Elcsendesedett Európa,a német hadiipar hajók repülõk gyártására fektette a hangsúlyt,valamint harminc gyalogos ezred tengerészgyalogossá való továbbképzésére
1940 április 28. a Mittelmeer Armegruppe (30 tengerészgyalogos-,18 könnyû páncélos-,és 26 páncélos -,30 motorizált ezred)A hadmûvelet sétagaloppnak bizonyult,mivel angol szárazföldi erõk mint olyan már nem létezett
1940 április 30.Anglia elfoglalva,21 darab militia ezred tarja megszállva
1940 március 5. a XXVII.Armeekorps(Marine) elfoglalta Gibraltárt ,majd máltát,ezután partra szállt a közel keleti francia gyarmaton,délre vonultEgyiptom felé
1940.március 6. a Mettelmeer Armegrupe partra szállt az afrikai(amúgy stangáló)olasz-angol front mögött,pár nap alatt átkelt a Szuezi-csatornán,,a páncélosok délre vonult,majd a tengerészgyalogság partra szált Indiában,Anglia kapitulált,itt is bábkormány jött létre.
ezután már 1942-ig csak az oroszok ellen készültem
...Sajnos ujra kellett rakni a windowsot...igy nem tudtam folytatni...
Ja és a FTM van fennt,azzal lehet megnézni az ezredeket(ami különben nem nagy dolog nélküle sem)és azzal lhet beállitani hogy miért háboruzok(én azért raktam mindig puppetnek,mart az Angol flotta meg a Francia hadsereg meg tudja védeni a keleti szárnyamat az idõközben Japán miatt ...)
Tudna valaki segíteni, hogy az egységek ábrázolását, hogy lehet figurákká változtatni, ezek helyett a jelölt téglalapok helyett? Láttam már több helyen, hogy lehetséges, de nem jöttem rá, hogyan. Köszi.
Szóval tud valaki segíteni? Legalább azt mondjátok meg, hogy lehet-e.
A DiDay modban vannak SS egységek. Amikor egy SS egység valós felállításának megfelelõ dátumhoz érünk, megkérdezi akarjuk-e létrehozni.
A nagy titkom 😊 az agresszivitás. Amint lehetett megtámadtam Dániát, ezzel beindult a hadiipar. A franciákat Svájcon keresztül rohantam le, tényleges harc alig volt.
Utána átkeltem Angliába. Repülõkkel ki lehet figyelni, merre van az angol flotta és melyik partszakaszon nincs védelem. Ilyen korán a szigeten alig van szárazföldi egység, ezért nagyon könnyû elfoglalni, ha már sikerült átkelni.
A Szovjetúnió elõtt Törökországon keresztül célszerû elfoglani Indiát, ezzel Angliának gyakorlatilag vége. Ekkorra már rengeteg az IC és a kutatási kapacitás. A ruszkik esélytelenek, ráadásul büntetéssel küzdenek.
Utána átkeltem Angliába. Repülõkkel ki lehet figyelni, merre van az angol flotta és melyik partszakaszon nincs védelem. Ilyen korán a szigeten alig van szárazföldi egység, ezért nagyon könnyû elfoglalni, ha már sikerült átkelni.
A Szovjetúnió elõtt Törökországon keresztül célszerû elfoglani Indiát, ezzel Angliának gyakorlatilag vége. Ekkorra már rengeteg az IC és a kutatási kapacitás. A ruszkik esélytelenek, ráadásul büntetéssel küzdenek.
Ahogy a leírásokat nézem a Motherlandot érdemes inkább használni, (vagy lehet egyszerre a kimondhatatlan nevûvel?) mindenesetre a diday mód remélem nagyon hamar kijön. Anélkül fel sem rakom.
Ok. Én mindig vh. fokon játszom, úgy párszor végig csináltam már, de a haladásod leírása <#alien>#alien> egy kicsit gyorsnak tûnt. De persze ügyes vagy, nem kötekedni akarok. Viszont ha ilyen szépen nyomod M. beállításon, szerintem tegyed magasabbra, mert így azért kicsi unalmas lehet.
Üdv
Államformát lehet váltani? Ha igen hogyan? A Magyarokkal kipróbálnám Királyságban.
Államformát lehet váltani? Ha igen hogyan? A Magyarokkal kipróbálnám Királyságban.
😊))) naiv de ez már off, ha nyertek volna akkor ölükbe vettek volna? 😊))) ugyan ugy lenezték a magyarokat is. de azért jó álom a szoba festõt, mert hát a képeit elnézve ahhoz se értett, szóval õ volt ott a nagy ember. De beszélni tud mint nálunk pár politikus az se szol semirol és mégis tapsolnak.
Amugy HG nek igaza volt és még jo par ember mehetne a listára.
Amugy HG nek igaza volt és még jo par ember mehetne a listára.
csak akkor egy kis infó a Waffen SS- nem német alakulatairól:
- 5.SS Páncélos Hadosztály: Wiking (Viking).
Az elsõ olyan hadosztály, melyet skandináv önkéntesekbõl állítottak
- 6. SS Hegyi Hadosztály: Nord (Észak - több északi nyelven).
Finnországban alakul meg
- 11. SS Páncélgránátos Hadosztály: Nordland (Északi ország - több északi germán nyelven).
Északi (dán, norvég és holland) önkéntesekbõl hozzák létre 1943-ban.
- 13. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Handschar (Handzsár - német nyelven).
Boszniai muzulmán önkéntesekbõl alakul 1943 végén
- 14. SS Gránátos Hadosztály: Galizien (Galícia).
Galíciai és ruténföldi ukrán önkéntesekbõl alakul 1943-ban. Egyes alakulatai 1946-ig harcolnak a Kárpátokban.
- 15. számú Waffen SS Gránátos Hadosztály: Lettland (Lettország - német nyelven).
1944 elején lettországi önkéntesekbõl alakul.
-19. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Latvia (Lettország - lett nyelven).
A balti államokból származó önkéntesekbõl hozzák létre.
-21. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Skanderbeg.
Albán nemzetiségû önkéntesekbõl alakul 1944-ben.
-22. SS Önkéntes Lovassági Hadosztály: Maria Theresia (Mária Terézia).
1944 elején magyarországi németekbõl és – kisebb részt – magyarokból alakul. Budapest ostrománál semmisül meg a 8. számú (Florian Geyer) hadosztállyal együtt. Jelvénye Mária Terézia kedvenc virága, a búzavirág.
-23. SS Önkéntes Páncélgránátos Hadosztály: Nederland (Hollandia - német nyelven).
1944 õszén holland önkéntesekbõl alakul.
-24. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Karstjäger (Karsztvadász).
Dél-tiroli, szlovén és olasz önkéntesekbõl alakul 1944 végén.
-25. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Hunyadi.
A második magyar SS hadosztály, melyet fõként a Nyilaskeresztes Párt tagjaiból hoznak létre. Részt vesz a Szálasi-puccsban. Lengyelországban is harcol. Jelvénye a nyilaskereszt és két korona.
-26. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Gömbös - késõbb Hungária.
A harmadik magyar SS hadosztály, melyet 1945 márciusában hoznak létre. Az oroszok, majd az amerikaiak ellen harcol itthon és Dél-Németországban. Jelvénye a nyilaskereszt és három korona.
-27. SS Önkéntes Gránátos Hadosztály: Langemarck.
A flamand rohamdandárból alakul 1944 õszén.
-28. SS Önkéntes Páncélgránátos Hadosztály: Wallonie (Vallónia - franciául).
A vallon rohamdandárból alakult 1945 elején
-29. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Italia.
Az olasz fasiszta köztársaság önkénteseibõl alakul 1944 végén.
-30. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Weissruthenien (Fehérruténia - német nyelven).
Belorusz és rutén önkéntesekbõl alakítják meg 1944 nyarán.
-33.Waffen SS Gránátos Hadosztály: Charlemagne (Nagy Károly - francia nyelven).
Francia önkéntesekbõl áll össze 1944 végén.
-34. SS Gránátos Hadosztály: Landsturm Nederland (Hollandiai népfelkelés - német nyelven).
1944 végén holland tartalékosokból és önkéntesekbõl alakul.
Azokat a hadosztályokat kihagytam a felsorolásból amik tisztán nem az akkori III. Birodalom területén élõ, de német , sváb nemzetiségû emberekbõl lett toborozva.
Ezek a hadosztályok azok amik nem német vagy túlnyomórészt nem német alakulatok. Kivétel a Maria Theresia ami fõleg magyarországi németekbõl lett toborozva, és csak kis részt magyarokból de a németek is mindig magyar SS hadosztályként tartották számon.
összesen 38 - waffen ss hadosztály volt
- 5.SS Páncélos Hadosztály: Wiking (Viking).
Az elsõ olyan hadosztály, melyet skandináv önkéntesekbõl állítottak
- 6. SS Hegyi Hadosztály: Nord (Észak - több északi nyelven).
Finnországban alakul meg
- 11. SS Páncélgránátos Hadosztály: Nordland (Északi ország - több északi germán nyelven).
Északi (dán, norvég és holland) önkéntesekbõl hozzák létre 1943-ban.
- 13. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Handschar (Handzsár - német nyelven).
Boszniai muzulmán önkéntesekbõl alakul 1943 végén
- 14. SS Gránátos Hadosztály: Galizien (Galícia).
Galíciai és ruténföldi ukrán önkéntesekbõl alakul 1943-ban. Egyes alakulatai 1946-ig harcolnak a Kárpátokban.
- 15. számú Waffen SS Gránátos Hadosztály: Lettland (Lettország - német nyelven).
1944 elején lettországi önkéntesekbõl alakul.
-19. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Latvia (Lettország - lett nyelven).
A balti államokból származó önkéntesekbõl hozzák létre.
-21. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Skanderbeg.
Albán nemzetiségû önkéntesekbõl alakul 1944-ben.
-22. SS Önkéntes Lovassági Hadosztály: Maria Theresia (Mária Terézia).
1944 elején magyarországi németekbõl és – kisebb részt – magyarokból alakul. Budapest ostrománál semmisül meg a 8. számú (Florian Geyer) hadosztállyal együtt. Jelvénye Mária Terézia kedvenc virága, a búzavirág.
-23. SS Önkéntes Páncélgránátos Hadosztály: Nederland (Hollandia - német nyelven).
1944 õszén holland önkéntesekbõl alakul.
-24. Waffen SS Hegyi Hadosztály: Karstjäger (Karsztvadász).
Dél-tiroli, szlovén és olasz önkéntesekbõl alakul 1944 végén.
-25. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Hunyadi.
A második magyar SS hadosztály, melyet fõként a Nyilaskeresztes Párt tagjaiból hoznak létre. Részt vesz a Szálasi-puccsban. Lengyelországban is harcol. Jelvénye a nyilaskereszt és két korona.
-26. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Gömbös - késõbb Hungária.
A harmadik magyar SS hadosztály, melyet 1945 márciusában hoznak létre. Az oroszok, majd az amerikaiak ellen harcol itthon és Dél-Németországban. Jelvénye a nyilaskereszt és három korona.
-27. SS Önkéntes Gránátos Hadosztály: Langemarck.
A flamand rohamdandárból alakul 1944 õszén.
-28. SS Önkéntes Páncélgránátos Hadosztály: Wallonie (Vallónia - franciául).
A vallon rohamdandárból alakult 1945 elején
-29. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Italia.
Az olasz fasiszta köztársaság önkénteseibõl alakul 1944 végén.
-30. Waffen SS Gránátos Hadosztály: Weissruthenien (Fehérruténia - német nyelven).
Belorusz és rutén önkéntesekbõl alakítják meg 1944 nyarán.
-33.Waffen SS Gránátos Hadosztály: Charlemagne (Nagy Károly - francia nyelven).
Francia önkéntesekbõl áll össze 1944 végén.
-34. SS Gránátos Hadosztály: Landsturm Nederland (Hollandiai népfelkelés - német nyelven).
1944 végén holland tartalékosokból és önkéntesekbõl alakul.
Azokat a hadosztályokat kihagytam a felsorolásból amik tisztán nem az akkori III. Birodalom területén élõ, de német , sváb nemzetiségû emberekbõl lett toborozva.
Ezek a hadosztályok azok amik nem német vagy túlnyomórészt nem német alakulatok. Kivétel a Maria Theresia ami fõleg magyarországi németekbõl lett toborozva, és csak kis részt magyarokból de a németek is mindig magyar SS hadosztályként tartották számon.
összesen 38 - waffen ss hadosztály volt
"A kisebb népecskék közt pedig mi is ott voltunk - jobb esetben lehettünk volna rabszolganép, aztán ha kell a lebensraum, mentünk is volna a levesbe."
Aha...Hivatalos történelem ami egy nagy hazugság...A magyarokról Hitler teljesen más véleményen volt. Nem voltunk se szolga nép, hanem szorgos népnek írt le minket akik megérdemlik szerinte is, hogy mi uraljuk a Kárpát-medencét. Nem akart minket kiirtani és még asszimilálni se de mindegy. A lebensbraum alatt Hitler azt a területet értette mely alatt Németország és Ausztria egy népként, egy szövetségben és egységben élt... Nem pedig ezt a baromságot, hogy a ruszkikat meg a szlávokat kiirtották. A Waffen SS-be is szerinted miért csatlakoztak ezer meg ezer számra más nemzetiségû állampolgárok is? Meggyõzõdésbõl, mert tudták jól, hogy az akkori kor problémája maga a bolsevizmus és maga a kapitalizmus. (Természetesen a zsidó kérdés mellett amibe most nem megyek bele...) Én ezt olvastam a Mein Kampfban...Na de mindegy aki akarja ezt vagy azt higyje...Na bocs, de máma kicsit ilyen hülye napom van.
Aha...Hivatalos történelem ami egy nagy hazugság...A magyarokról Hitler teljesen más véleményen volt. Nem voltunk se szolga nép, hanem szorgos népnek írt le minket akik megérdemlik szerinte is, hogy mi uraljuk a Kárpát-medencét. Nem akart minket kiirtani és még asszimilálni se de mindegy. A lebensbraum alatt Hitler azt a területet értette mely alatt Németország és Ausztria egy népként, egy szövetségben és egységben élt... Nem pedig ezt a baromságot, hogy a ruszkikat meg a szlávokat kiirtották. A Waffen SS-be is szerinted miért csatlakoztak ezer meg ezer számra más nemzetiségû állampolgárok is? Meggyõzõdésbõl, mert tudták jól, hogy az akkori kor problémája maga a bolsevizmus és maga a kapitalizmus. (Természetesen a zsidó kérdés mellett amibe most nem megyek bele...) Én ezt olvastam a Mein Kampfban...Na de mindegy aki akarja ezt vagy azt higyje...Na bocs, de máma kicsit ilyen hülye napom van.
DiDay ICE 1936-os kampány normál fokozaton.
Az amcsik most felhúztak. Szarrá vannak verve, de nem akarják megadni magukat. Minden reptérrel, kikötõvel, gyárral rendelkezõ várost elfoglaltam a kontinensen. Ami legjobban idegesít, sokat kell keresgélni, melyik terület lett az új központ, mit kellene még gyorsan elfoglalni.
Az amcsik most felhúztak. Szarrá vannak verve, de nem akarják megadni magukat. Minden reptérrel, kikötõvel, gyárral rendelkezõ várost elfoglaltam a kontinensen. Ami legjobban idegesít, sokat kell keresgélni, melyik terület lett az új központ, mit kellene még gyorsan elfoglalni.
Teljesen egyetértek HeinzGuderian-al és bocs mindenkitõl, ha összekuszált agytekervényeim a rossz helyen és hangnemben dobták ki azokat a mondatokat. Kicsit más és borúsabb a világmeglátásom manapság mint általánosságban.<#vigyor4>#vigyor4>
Amúgy lammaer kösz a linket
Amúgy lammaer kösz a linket
(nem kötözködni akarok)Hitler nem szobafestõ volt,nézd meg a képeit,persze hogy nem egy Van Gogh,de az átlagembernél jobban festett
Fölösleges ilyeneken vitatkozni,ez politika, agresszivabb mint a háború,ez a topic pedig errõl a fantasztikus háborús játékrol szól,úgyhogy béke van 😄 (különben szerintem minden irányzatnak van elõnye,a szélsõség sokkal elõnyösebb gazdasági szempontbol,gyorsabb a döntéshozatal,nagyobb a fegyelem,többet termelnek,viszont a demokráciában az emberek szabadabbak,a kettõt össze kellene hozni )
Megkérdezhetem, hogy mikor kezdted a kampányt, és milyen fokozaton játszol??
Amúgy meg ha nagyon tömjénezni akarod a 3. birodalom gazdaságát, akkor ne az idegbeteg tömeggyilkos szobafestõre nézz fel, hanem azokra akik effektive kihúzták németországot a szarból
pl: Hjalmar Schacht
pl: Hjalmar Schacht
"Hitlerbõl aki igen zsidókat meg más kisebb népecskéket irtott, de elõtte egy gazdasági világválságból rángatott ki egy országot úgy mint még senki más elõtte"
Azért az elég furcsa megoldás, hogy a háborúra való felkészüléssel felpörgetett gazdaságot te erényként és gazdasági csodaként állítod be.
Vazze, akkor három éve minden országban hirtelen világháborúra kellett volna készülni és fegyvergyártásra átállni, csak hogy kijöjjünk a pénzügyi válságból aztán meg rögtön essünk is egymásnak mert hát a fegyvereket használni kell?
Igen, kijöttek a gazdasági válságból, hogy aztán '45-re szarrálövessék és bombáztassák az egész országot. Ez ám a gazdaságpolitika, juhé!
A kisebb népecskék közt pedig mi is ott voltunk - jobb esetben lehettünk volna rabszolganép, aztán ha kell a lebensraum, mentünk is volna a levesbe.
Azért az elég furcsa megoldás, hogy a háborúra való felkészüléssel felpörgetett gazdaságot te erényként és gazdasági csodaként állítod be.
Vazze, akkor három éve minden országban hirtelen világháborúra kellett volna készülni és fegyvergyártásra átállni, csak hogy kijöjjünk a pénzügyi válságból aztán meg rögtön essünk is egymásnak mert hát a fegyvereket használni kell?
Igen, kijöttek a gazdasági válságból, hogy aztán '45-re szarrálövessék és bombáztassák az egész országot. Ez ám a gazdaságpolitika, juhé!
A kisebb népecskék közt pedig mi is ott voltunk - jobb esetben lehettünk volna rabszolganép, aztán ha kell a lebensraum, mentünk is volna a levesbe.
Én a nemzeti szocializmussal nem nagyon értek egyet, a fasizmus szerintem remek nemzeti összetartó erõ mint a nacionalizmus, de nem ugyanaz természetesen és sajna azt kell mondanom, hogy a hungarizmus lángja kialvóban van bennem.Én még a szocializmust tartottam régen élhetõ útnak, de az csak akkor mûködne ha a világon minden ország egyszerre váltana arra, különben olyan torzszülött jön létre mint a kommunizmus ami egy Frankenstein szörny: életre képes de mégse kéne, hogy létezzen.
A demokrácia meg egy helybentopogásos gyerekjáték.<#papakacsint>#papakacsint>
A demokrácia meg egy helybentopogásos gyerekjáték.<#papakacsint>#papakacsint>
Én megvallom, hogy mi vagyok. 😊 Magyar nemzeti érzelmû.
És igen bírom ezen ideológiákat. Igazéból a német nsszel, a hungarizmussal és az olasz fasizmussal tudok egy síkon lenni, ha nagyon válogatnom kellene...
És igen bírom ezen ideológiákat. Igazéból a német nsszel, a hungarizmussal és az olasz fasizmussal tudok egy síkon lenni, ha nagyon válogatnom kellene...
Várj, akkor te most bírod a felsoroltakat vagy sem erre nem jöttem rá?
"Én se szeretem a nácizmust ezt leszögezném"
Ez a mondat kicsit nálam elindította az agyfasz módot sorry...
Ez a mondat kicsit nálam elindította az agyfasz módot sorry...
Mielõtt baromságokat kezdesz mondani elõtte olvasd el ezen emberek könyveit és csak utána mondjál ezekkel kapcsolatban véleményt...Hitler: Mein Kampf vagy esetleg Karl Marx, Engels, Trockij, Szálasi, Mussolini stb. 😊
Bocs, de egy kicsit ez felbaszott...
Bocs, de egy kicsit ez felbaszott...
A demokrácia beromság és ezért nem jut soha semmire és a végén felváltja a diktatúra féle hatalom. Nem akartam politikailag agresszív lenni, de én szégyellem magam a németek helyében is akik segget nyalnak és viccet csinálnak Hitlerbõl aki igen zsidókat meg más kisebb népecskéket irtott, de elõtte egy gazdasági világválságból rángatott ki egy országot úgy mint még senki más elõtte, reményt adott egy népnek, olyan szónok volt mint azóta még senki(azt se tudták mirõl beszél de ujjongtak) és egész jó diplomáciai képességekkel is rendelkezett.
Persze egy gonosz feltehetõleg kissé avart bácsika volt akinek a bajsza sose jött divatba de voltak jó képességei is ezt kár tagadni.
MIndenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai.
Bocs, hogy így kirohantam és remélem ezzel nem indítok el egy ideológiai csatározást itt. Én se szeretem a nácizmust ezt leszögezném
Persze egy gonosz feltehetõleg kissé avart bácsika volt akinek a bajsza sose jött divatba de voltak jó képességei is ezt kár tagadni.
MIndenkinek vannak rossz és jó tulajdonságai.
Bocs, hogy így kirohantam és remélem ezzel nem indítok el egy ideológiai csatározást itt. Én se szeretem a nácizmust ezt leszögezném
Ja szerintem is ennyi év után is sok ideológiás dologgal foglalkoznak ez csak egy játék. Meg a waffen ss-ek elit csapatok voltak ennyi erõvel a gárdahadosztályokat is ki lehetne tiltani...sõtt inkább õk csinálták a mûsor megkérdezhejük mamáinkat...
Remélem ha lesz DiDay ,kompatibilis lesz a Dies Irae-vel ...
A Dies Iraet julius 15-re ígérik a FTM-hez a DiDay-t nem tudom de mintha valahol olvastam volna, hogy abból is lesz az FTM-hez
Nekem lenne két darab kérdésem :
I.Mikor lesz(vagy egyáltalán lesz e ) a FTM-hez való DiDay mod?
II.A Dies Irae nállatok sem megy ha fennt van az FTM?
I.Mikor lesz(vagy egyáltalán lesz e ) a FTM-hez való DiDay mod?
II.A Dies Irae nállatok sem megy ha fennt van az FTM?
Hát az SS modot én sem találom sehol.
De azért az érdekes, hogy az SS-t mániákusan kihagyják a játékból, fõleg egy németekkel foglalkozó kiegészítõbõl. Van itt minden Grosdeutschalnd, Herman Görring elit hadosztályok,Brandenburg regiment, SS az nincs elvégre semmi szerepük nem volt a háborúban. Ha már ennyire nem akarnak az ideológiájukra, tetteikre emlékezni, utalni egy II.vh. játékban akkor akár Hitlert is kihagyhatnák a politikai palettából, sõt német ország sem kéne a játékba nehogy nemzetsocialistává váljanak az vele játszó emberkék. És ha már itt tartunk kivehetnék a szovjetuniót is mert aki avval játszik a végén még komcsi lesz.
De azért az érdekes, hogy az SS-t mániákusan kihagyják a játékból, fõleg egy németekkel foglalkozó kiegészítõbõl. Van itt minden Grosdeutschalnd, Herman Görring elit hadosztályok,Brandenburg regiment, SS az nincs elvégre semmi szerepük nem volt a háborúban. Ha már ennyire nem akarnak az ideológiájukra, tetteikre emlékezni, utalni egy II.vh. játékban akkor akár Hitlert is kihagyhatnák a politikai palettából, sõt német ország sem kéne a játékba nehogy nemzetsocialistává váljanak az vele játszó emberkék. És ha már itt tartunk kivehetnék a szovjetuniót is mert aki avval játszik a végén még komcsi lesz.
Ejts minél több hadifoglyot és hozasd õket Németországba, hogy nekem dolgozhassanak...MUHAHAHAHAHAHA...>:-D
A német villámháború elérte az USA-t. 1939-ben lerohantam Franciaországot, Angliát, a balkánt és Törökországot. 1940-ban legyõztem a Szovjetúniót. 41 elején elfoglaltam Kanadát és tavasszal megindultam az USA ellen.
Az amerikai csapatok felsorakoztak a kanadai határ mellett, de az elsõ támadási hullámmal összeomlottak. A keleti parti usa flottát a bombázóim elintézték, így partra tudtam szállni, az ottani nagyvárosokban.
A fõváros most költözött a harmadik helyre. Költözés után az ejtõernyõseim bekerítik, és felszámolják a védõket. Kétszer próbálta úgy menteni a fõvárost, hogy az újonnan felállított egységeit oda telepítette. De mivel 0 volt az organizációjuk gyakorlatilag azt érte el, hogy azok is felszámolódtak.
Az amerikai csapatok felsorakoztak a kanadai határ mellett, de az elsõ támadási hullámmal összeomlottak. A keleti parti usa flottát a bombázóim elintézték, így partra tudtam szállni, az ottani nagyvárosokban.
A fõváros most költözött a harmadik helyre. Költözés után az ejtõernyõseim bekerítik, és felszámolják a védõket. Kétszer próbálta úgy menteni a fõvárost, hogy az újonnan felállított egységeit oda telepítette. De mivel 0 volt az organizációjuk gyakorlatilag azt érte el, hogy azok is felszámolódtak.
Ti tudjátok mit kellene csinálni Japánnal? Ha nem a németekkel/japánokkal vagyok és Japán legyõzi Kínát akkor a németek úgy döntenek, hogy egy bábállamot csinálnak. Utána teljes káosz. Minden ország háborúban áll egymással.
Mit lehetne tenni ellene?
Mit lehetne tenni ellene?
Most ez-Dies Irae Götterdämmerung-és a motherland más és más??
Jo lett már csak az ss mod kellene és perfecto lenne a game keresem de nem találom ötletek???
Na azt a Dies Irae Götterdämmerung -ot tegyétek fel amit lentebb belinkeltem 2.04f patch-al annak mennie kell, nálam nincs semmi gond vele.
Nem nem lehet, de ezen téren sokat várunk el a Motherland kiegészítõtõl. Valaki aki már játszott vele meg tudná mondani, hogy ott mit lehet tenni ezen téren?
Üdv!
Lehet valahogy területet átadni vagy követelni egy adott országtól(Annektáltam Jugoszláviát és át szeretném adni a bulgároknak azokat a területeket,amikre igényt tartanak) Válaszotokat elõre köszönöm.
Lehet valahogy területet átadni vagy követelni egy adott országtól(Annektáltam Jugoszláviát és át szeretném adni a bulgároknak azokat a területeket,amikre igényt tartanak) Válaszotokat elõre köszönöm.
sikerült felraknom de nekem is kilép mikor le akarom csrélni az egységek vezetõjét😞
Magyarországként szerintem felesleges AT-t gyártani. A románoknak és a csehszlovákoknak van csak pár páncélos brigádja. Ezekkel a könnyû páncélosok el tudnak bánni.
Számomra a könnyû páncélosok jelentik a kulcsot. A gyorsaságuk lehetõvé teszi a bekerítést, valamint a front áttörése után el tudják foglalni a védtelen, vagy gyengén védett fõvárost és egyéb fontos terülteket. Így gyorsan megadja magát az ellenség, és elkerülhetõ a lassú, kivéreztetõ harc.
Gyalogságnál általában csak 2 egységet rakok egy brigádba. A bekerítéshez jobb a több, de gyengébb brigád.
Számomra a könnyû páncélosok jelentik a kulcsot. A gyorsaságuk lehetõvé teszi a bekerítést, valamint a front áttörése után el tudják foglalni a védtelen, vagy gyengén védett fõvárost és egyéb fontos terülteket. Így gyorsan megadja magát az ellenség, és elkerülhetõ a lassú, kivéreztetõ harc.
Gyalogságnál általában csak 2 egységet rakok egy brigádba. A bekerítéshez jobb a több, de gyengébb brigád.