Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konnyu pancelost? hmm hat ugye lofing Leadership van 2-t raktam a fejlesztesre de konyu tankot 36 ban meg eleg nehez gyartani.
Keleten visszavonultam Poroszorszag-Lvov-Karpatok-Dobrudzsa vonalig. Ott megfogtam az oroszt.
Murmanszkot befoglaltam, meg 5 hadosztalyt be is keritettem. A finnek kezdetben szepen tamadtak, majdnem befoglaltak Leningradot, de aztan az oroszok ellentamadast kezdtek es bekeritettek, majd megsemmisitettek a fel hadsereguket. Sietek a segitsegukre, de szerintem elvesznek.
Az angolok ellen tengeralattjaro haborut folytatok, mar a konvojaik 80%-at elveszitettek, brutal jok a tengeralattjarok. Oda viszek 50 tengeralattjarot a La manche csatornahoz, es megsem veszik eszre az angol hajok. 2 het es anglianak nem lesz tobb konvoja, osszeomlik a birodalmuk, az anyaorszagon kivuli hadseregeik mind el fognak pusztulni. Ez majd sokat segit Japannak is, betorhet Indiaba. Szoval szerintem megnyerheto meg innen is a jatek. Nyersanyagokat meg be lehet szerezni a torokoktol, spanyoloktol, svedektol, Svajctol.
Ez tortent 44 augusztus 8-ig.
Akkor mirajtunk már csak egy összeszedett és jól megírt 4. rész segíthet majd...
(pl. (rész)tartományonkénti szélsebesség adatok nélkül - sok, teljesen "fölösleges" adat folyamatos számolgatása - , sokkal átláthatóbb hadseregszervezéssel és -vezetéssel, sokkal több hasznos információt hordozó lapokkal (hasznos/haszontalan arányának javítása - az elõbbi javára), stb...)
Kitartást a várakozáshoz! 😊
Addig próbáld ki pl. a JA2 + 1.13 mod "legújabb" (4452 + 4552) változatát - 1 CD + 150 MB csak! 😄
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az abban szereplõ SF már patchelt és nálam még nem küldött hibaüzenetet.
Amúgy passz, ez a rész nem fogott meg annyira, hogy ezzel "szórakozzak", mármint a hibajavítással. 😞
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Hogy ezt miért nem tudja felrakni magának a program, ha ennyire kell neki, ez örök rejtély marad (gondolom M$ nem ment bele az "üzletbe", arra nem szeretnék gondolni, hogy a HoI3 készítõi voltak ennyire felületesek... hogy erre még rá sem kérdez a telepítésnél a program, pl: "Nekem kell és úgy látom, hogy Neked nincs ilyened! Letölthetem és telepíthetem Neked?") - vagy ezen kiterjesztés nélkül miért nem tudták megírni a játékot?! (A SF kiegészítés még nem kéri ezt, csak a FtM telepítése után kaptam hasonló jellegû hibaüzenetet.)
Amúgy pont azokat a részeket bonyolították benne (fölöslegesen), amit - szerintem - nem kellett volna, ezért nálam sok idõt nem töltött a HDD-n ez, a jobb sorsra érdemes játék...
microsoft visual C++Runtime Library!
Runtime error!
Program:-A hoi3 exe-jének a helye-
R6002
-floating point support not loaded
Ez mi?!
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
miért van az hogy a magyarokkal vagyok és az elsõ 3-4 év lazán problémamentesen lement(mondjuk egyszerre lejátszottam) de most belépek a mentésbe és nagyon durván laggol az egész és 5 percenként lefagy(a feladatkezelö kiirja h nem válaszol) de 1 perc után továbbmegy a játék :S
Ezen kívül miért akad az egész játék max sebességen?
Miért van az, hogy feltelepítem az alapon, elindítom, utána betölt, és amikor vége a töltésnek azt írja, hogy hibát észlelt, ezért leáll. Újraraktam, de ugyan ez. Mit csináljak?
Észrevettem ezt a játékot és nagyon érdekesnek találom.
Tudna valaki segíteni hogy mit kell telepíteni és milyen sorrendben, hogy a legjobb legyen a játék?
Mas: az angolokat pupetteltem, de a nyersanyagfelesleguket nem adjak nekem. Nem ugy van, hogy a pupet allam atadja az osszes nyersanyagfelesleget?
I.Van e Diday a For the Motherland hoz?
II.Van e Magyaritás a For the motherlandhoz?
Sot lattam, hogy az angolok is kuldtek Etiopianak, miutan az angolokat baballamma tettem.
Hol tudom beállítani,hogy ne csak négyzetek látszódjanak hanem konkrét egységek?
Igy megmarad a flottaja, amit hasznal majd az USA ellen.
Tudom, hogy ICE 3.3.3-mal mûködik, csak gondoltam a supply probléma megoldása miatt érdemes feltenni, de úgy látszik mégsem <#nevetes1>#nevetes1>.
Pedig az elég gáz mikor a németeknél kiírja, hogy a supply 2 nap múlva kifogy, miközben 99999-en vagyok, és a legrosszabb, hogy tényleg!
FTM alatt elkezdtem az afrika corps scenariot. Valaki játszot már scenáriót. Elég uncsinak tûnik :-( ... alapvetõen a cspatok irányításán túl, semmit nem tudok csinélni, a teljes felsõ menüsor inaktív.
Nyári szünet után megpróbáltam feltelepíteni az ICE 3.3.4-t, de a játék elindításánál állandóan összeomlott. Pedig úgy csináltam mindent ahogy az alábbiakban írtátok (asszem hana1) HoI3+SF+204F+ICEgfx+ICE333+ICE334, közte a törlésekkel. Valakinek van valami ötlete, mi lehet a baj? <#confused>#confused>
Ja, ha meg valakinek nem izgi a németekkel lenni, az nyomja very hardon a 43-as februári scenáriót. Én nyomom, és garantálom, hogy örülsz, ha a dnyepernél találsz egy kis kapaszkodót.
És nem 36-al kezedeni egy teljesen irreális mutatványt.