6647
-
blitzkrieg1 #5647 Radar: tudtommal nem szamit, hova epited, ugyanakkora lesz a hatotavolsaga. -
blitzkrieg1 #5646 Nemetekkel en a nagy ipari kozpontokra (sok IC-s, sok nyersanyagos varosokra) szoktam 10-10 legelharito loveget rakni. Radart epitek Wilhelmshavenbe 10-est, a Saarvidekre 10-est es ezzel nyugt felol vedve vagyok. Norvegokat ha elfoglalom, akkor Oslotol nyugatra is epitek meg 10-et. A vadaszvedelmet ugy oldom meg, hogy beallitom az opcioknal, hogy amint elkezdodik egy varosom bombazasa, rogton lealljon a jatek es abban a pillanatban arra a tartomanyra kuldok 4 vadaszrepulot. A gep altalaban 4-5-szor szokott tamadni egy tartomanyt, ha mindig kivedem, akkor egy masikat fog bombazni. Dortmundot es Hannovert szokta nagyon sokszor az angol legiero bombazni. -
#5645 minden HQ 5 darab szárazföldit és limit nélkül légierőt és haditengerészetet kivéve a theater HQ abba végtelent pakolhatsz -
Hucsek #5644 Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől függ az, hogy egy HQ hány egységet képes magába foglalni? Esetleg a kinevezett parancsnok "csillagaitől"?
-
Cefre #5643 melyik szobába vagy ? -
#5642 leginkább német, de amivel még hajlandó vagyok, az nacionalista kína japán usa anglia szovietek -
Cefre #5641 melyik országgal szoktál lenni? -
#5640 most mindegy hogy törtönvagy nem nincs különbség:)
-
nor19 #5639 NO ego:D Én amugy már multiztam törtön -
#5638 általában igen, úgy szoktunk játszani, hogy mindenki ellenem és akkor talán van esélyük -
Cefre #5637 milyen a multi ?mindenki más országgal van,és eggymás ellen? -
Cefre #5636 a mainap nem jó de holnap egésznap jó -
#5635 persze hogy lehet:)
gyere Tsre megbeszéljük:
gameop.hu:9966
itt vagyunk egész este
TS3 -
Cefre #5634 tört játékom van, de ha azzal lehet akkor van -
#5633 sajnos nem lehet
neked nincs kedved multizni? -
Cefre #5632 akkor az úgy semmi .azt hittem h kitudom osztani az egységeknek h mit csinálljonak -
#5631 őőő akinek az új kieg megvan, tapasztalt iszonyatos lassulást?
vagy csak a s k i d r o w törés szar? -
#5630 jaa
hát az nem úgy megy hogy te azt megcsinálgatod utána meg a katonáid maguktól az AI szerint odamennek...
Az csak neked segítség:) -
Cefre #5629 azt megtaláltam denem tudom hogy kell az egységeket irányitani az szerin -
#5628 Jobb oldalt a térkép mellett felülről a második ikonra rámész és ott megtalálod.
Ilyen jópofa dologgal még sosem találkoztam, nagyon hangulatossá teszi a játékot! -
henimen #5627 Van aki játszik multiba? (Gondolom vagytok egy páran :D) -
Cefre #5626 hogy kell megtervezni a támadást ? -
lammaer #5625 "Ezzel az angolok Indiabol jovo konvojai meg kellett volna keruljek teljes Afrikat."
Az angol konvoyok jó ideig ténylegesen így közlekedtek, mivel az észak afrikai csetepaté, az olasz hadiflotta vmint az olasz/német légierő miatt nem volt egy életbiztosítás konvojokat arra vinni. Amíg az észak afrikai helyzet nem rendeződött, jórészt csak az egyiptomba menő konvojok használták gibraltárt. -
henimen #5624 Köszönöm de közben én is megtaláltam :D -
sakkay #5623 Azt azért ne feledd. A történészek azért utálják a ha" felvetéseket mert mint ahogyan te is, nem veszed figyelembe, hogy a többi ország is mást lépne akár csak a legapróbb változtatás után is. Kicsit (nagyon) olyan mint a pillangó effektus. Persze ki lehet jelenteni ezt azt nagy biztonsággal, de nagyon veszélyes nagy távlatokat végig vezetni. És az enigmát simán be lehetne vezetni,nem is lenne túl bonyolult. Még a játék keretein belül. Amúgy Rommel e miatt vesztette el afrikát.
A játék pl ebben hatalmas, ha valaki nagyon ellép a realitástól, teljesen máshogy alakul a történelem. De pl. te is már nagyon tapasztal vagy a játék keretein belül, így egyre durvábban tudod végigvinni az akaratod, (ahogyan én is) akár a realitásokkal szemben is. Ezért is várom az új kieget. -
csigott ezredes #5622 Ha sok IC/leadership-pel gondolkodom(sztem):
- fighterek air superiority-n csak külső tartományok és nem aggressivon(hogy ne kövesse-3asával)
- rocket interceptorok a kövi rétegben(2esével)-intercept-nem aggresszív- sok területet fed-mert gyorsan ott van(leggyorsabb egység)
-aztán a sima intercept fedés(3asával- 2 század/területegység - 1 reservben)kicsit közelebbre-mehetnek aggressivon folyamatos intercepten, mert ha másik századdal találkoznak akkor is csak 5-6 gép van és a wiki szerint ez az ideális.
+aztán támadásra meg 1fighter 3TAC - ők csak kontráznak a reptéri bombázással a visszatérő gépek(az ő bombázásából), meg a védelmi gépei felgyülnek a repterénél és nagy stacking penalityvel lesz. -
csigott ezredes #5621 light armor-t, 2.fül -
#5620 Hát azért akad benne szöveg.. és szeretném tudni mi mennyit ér stb :D
De ez van.. majd talán egyszer. -
henimen #5619 Hali! Egyik haverommal lanban akarunk játszani, nyitott is egy szervert de nem tudok rácsatlakozni valaki tud segíteni? -
Cefre #5618 Helló az új kiegészitőbe hogy kell használlni a támadásnál a nyilakat amik mutassák a támadás irányát ? -
henimen #5617 Hali! Mit kell kifejleszteni ahhoz hogy tankot gyrthassak? -
#5616 HOI3 ban én nem nagyon láttam sok hasznát a légvédelmi ágyúknak, persze jó ha van, de volt hogy simán bombáztak kevés veszteségel. Radar jó határtól eggyel beljebb telepiteni, ipari központoknál a vadászok jöttek be, de kisebb területre összpontosítva az örjáratot. -
Hucsek #5615 Igazából nem nagyon oszt, hogy magyar-e a szöveg vagy angol. Amilyen kevés szöveg van azon könnyen átrágja magát az ember fia.
A helyes taktika megtalálása... na az a művészet. Ahhoz pedig gyakorlás kell és lelkesedés.
Lenne is egy kérdésem!
Szeretném létrehozni a "tökéletes légvédelmet".
Szerintetek a passzív AA gun-okat fejlesszem és telepítsem vagy inkább a radar + légierő (azt hiszem a vadászok a legjobbak erre).
Persze mindkettőt egyszerre, de mégis a radarok mekkora területet fednek le? A vadászokkal tartományonként járőröztessek? Vagy az is jó ha egy nagyobb zónát (5-6 tartomány) fednek le? A radar elhelyezése szempontjából előnyösebb ha magasabb helyre (teszem azt egy hegyre) telepítem?
Persze ha bárkinek van élménye/tapasztalata a honi légvédelemmel kapcsolatban írjon nyugodtan. -
#5614 De kár h nincs hozzá magyarítás.. pedig játszanék vele.. -
Hucsek #5613 Megvettem az egész HoI 3 csomagot a Steamen... kíváncsi vagyok rá... most jön le... Remélem ezek a DLC-k működni fognak. -
henimen #5612 Hali! Elkezdtem egy játékot Magyarországgal. A nyersanyag eddig nem jelentett problémát. Beléptem a tengelyhatalmakhoz, és megtámadtam Csehszlovákiát. A németek is be szálltak a háborúba, de Csehszlovákia nagy része így is az enyém lett. Ezután Németország hadat üzent Dániának és Franciaországnak. Viszont most ott vagyok hogy a legtöbb körülöttem lévő államnak van motorizált hadosztálya meg páncélos hadosztálya de nekem egyik sincs. Milyen kutatások kellenek hozzá? Aki tud pls segítsen. -
henimen #5611 Köszönöm a választ. For the motherlandhoz van magyarítás? -
blitzkrieg1 #5610 Meg pl. mi azt is tudjuk, hogy az angolokkal nem lehetett szovit kotni. Pedig Hitler azt akarta volna, azert hagyta elmenekulni az angolokat Franciaorszagban es tobbnyire azert ment neki a szovjeteknek.
Ha az oroszok helyett inkabb Libiaba kuld nehany hadtestet, maris elfoglalta volna Egyiptomot, utana pedig a Kozel keletet.
Vagy pl. Spanyolorszagra is nyomast gyakorolhatott volna, hogy lepjen be a haboruba es egyutt foglaljak el Gibraltart. Ezzel az angolok Indiabol jovo konvojai meg kellett volna keruljek teljes Afrikat. -
blitzkrieg1 #5609 Jah, az Enigma. Az enigma megfejtesetol kezdve a tengeralattjarok mar nem okoztak szamottevo gondot az angoloknak, pedig addig annyi konvojt veszitettek, hogy meg 1 ev es nem lett volna egy teherhajojuk sem.
A szarazfoldi es legi hadmuveletekben szinten nagy segitsegukre volt a kodfejtes. Kurszki kiszogeles elleni hadjaratrol is ertesitettek a szovjeteket, akik szepen fel is keszultek ra.
A nemetek itt is nagyot tevedtek, pedig nem lett volna nehez idonkent valtoztatni a kodokat.
Ezeket a dolgokat nem lehet szimulalni, pedig olyan esemenyek voltak, amik teljesen megvaltoztattak az eroviszonyokat. -
sakkay #5608 Na igen..viszont ez még mindig csak" játék(bár nagyon komolyan szimulál néhány dolgot),sok minden nincsen megcsinálva. És ne feledd, mi tudunk egy csomó, ma már nyilvánvaló dolgot amit ők nem, pl oroszok valós ereje, amerikai hadigazdaság lehetőségei, ENIGMA...orosz tél:), Stb..ha Hitlernek nem jön be pár korai terve, nem hiszi el magáról , hogy tévedhetetlen és nem szól bele olyan vehemensen a stratégiai döntésekbe(hülyeségeket)...viszont itt a mi lett volna ha ugyebár. Egy biztos. A németek nyerhettek volna.