Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Koszi a valaszokat.
Nekem a fejesztesekkel az a bajom hogy egyszerre mindent gyartok(7rep.anyahajo,2csatahajo,2tank,2szallito,kisero,radar,2-loveg,2kiserovadasz, s igy elso sorban azokat a tech-eket fejlesztem ami segit ebben+ allitom az orszag politikajat, ezzel is nyerek par IC.
ezzel csak az a bajom hogy mivel szeretek tortenelmileg huen jatszani, amit a valosagban a nemetek kitudtak fejleszteni azt en nem tudom megtenni.
Nekem a fejesztesekkel az a bajom hogy egyszerre mindent gyartok(7rep.anyahajo,2csatahajo,2tank,2szallito,kisero,radar,2-loveg,2kiserovadasz, s igy elso sorban azokat a tech-eket fejlesztem ami segit ebben+ allitom az orszag politikajat, ezzel is nyerek par IC.
ezzel csak az a bajom hogy mivel szeretek tortenelmileg huen jatszani, amit a valosagban a nemetek kitudtak fejleszteni azt en nem tudom megtenni.
Ezt nem értem, miért kerülne többe az upgrade?
Nem azt mondom, hogy minden techet rusholni kell, de 1 simán befér bárkinek, még SZU-nak is.
Én pl. úgy vagyok vele, hogy csak azt fejlesztem ki amit gyártani is akarok/fogok. Tehát ha Némettel nem akarok flottát, akkor hajót + naval doctrinát egyáltalán nem fejlesztem. Minek? Vagy brigádból is csak azt amit rakni akarok az egységekre, többit felesleges.
Így nem maradsz le techekkel még akkor sem ha 1 vagy 2 techet rusholsz.
Az hogy mennyire éri meg: az biztos hogy rengeteg IC-t nyersz vele, fõleg olyan országgal, akivel drága az upgrade pl. SZU-val.
UK-val nem éri meg, mert nála nagyon olcsó + gyors a fejlesztés.
Persze singleben nincs szükség erre, ez multiban lehet fontos.
Azért nem mindegy hogy eleve 41-es INF-et gyártasz és nem kell upgrade vagy 39-est és utána full áron kell felupgradelni 41-esre. (vagy nem upgradeled fel és harcolsz régi egységekkel)
Hasonlóan tankra vagy repülõre.
Hidd el multiban nagyon sok múlik a gyártáson (is), vagyis hogy maxolod ki az országod😊)
Nem azt mondom, hogy minden techet rusholni kell, de 1 simán befér bárkinek, még SZU-nak is.
Én pl. úgy vagyok vele, hogy csak azt fejlesztem ki amit gyártani is akarok/fogok. Tehát ha Némettel nem akarok flottát, akkor hajót + naval doctrinát egyáltalán nem fejlesztem. Minek? Vagy brigádból is csak azt amit rakni akarok az egységekre, többit felesleges.
Így nem maradsz le techekkel még akkor sem ha 1 vagy 2 techet rusholsz.
Az hogy mennyire éri meg: az biztos hogy rengeteg IC-t nyersz vele, fõleg olyan országgal, akivel drága az upgrade pl. SZU-val.
UK-val nem éri meg, mert nála nagyon olcsó + gyors a fejlesztés.
Persze singleben nincs szükség erre, ez multiban lehet fontos.
Azért nem mindegy hogy eleve 41-es INF-et gyártasz és nem kell upgrade vagy 39-est és utána full áron kell felupgradelni 41-esre. (vagy nem upgradeled fel és harcolsz régi egységekkel)
Hasonlóan tankra vagy repülõre.
Hidd el multiban nagyon sok múlik a gyártáson (is), vagyis hogy maxolod ki az országod😊)
Hát ha kifejleszted a technikát (jó lassan), azután az upgrate szintén több ideig fog tartani és már rögtön nem érte meg több évet elõre ugorni. Én egy évesnél késõbbi technikát sosem fejlesztek. Egyszerûen nem ér meg. Közben meg a többivel lemaradsz...
Igen, biztos lesz megoldás tovább is játszani. Valami no time limit patch vagy hasonló. Vagy kiegészítés, mint a HOI2 esetében a Doomsday.
Techet elõzõ évben már simán lehet fejleszteni, tehát 39-est 38-ban.
Sõt ha rusholni akarsz már korábban is. Ha idõben elkezded, akár 1 évvel korábban is meglehet a technológia. 39-es INF 37 végére, 41-es INF 39 végére vagy 41-es tank 40 elején stb. Így sok upgradet meg lehet spórolni.
Techet elõzõ évben már simán lehet fejleszteni, tehát 39-est 38-ban.
Sõt ha rusholni akarsz már korábban is. Ha idõben elkezded, akár 1 évvel korábban is meglehet a technológia. 39-es INF 37 végére, 41-es INF 39 végére vagy 41-es tank 40 elején stb. Így sok upgradet meg lehet spórolni.
Én meg sose olyat fejlesztek ami idõben egyezik. Elõre haladok. Nekem kijön.
Eddig minden játékhoz volt...
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hali
Szerintem eleg keves az ido 36-48ig, hiszen ha valaki nem is annyira huen tortenelmileg jatszik, de legalabb betartja a haboruk kezdetet, akkor példaul a szovjetek elleni harcot el lehet huzni, es akkor hol van meg Anglia es Amerika- raadaul en barhogy probaltam a fejleszteseket is megcsinalni valahogy mindig kesve voltam az adott evhez kepest-alt. nemetekkel voltam.Eppen ezert remelem lesz majd valami megoldas az ido korlatra?
Szerintem eleg keves az ido 36-48ig, hiszen ha valaki nem is annyira huen tortenelmileg jatszik, de legalabb betartja a haboruk kezdetet, akkor példaul a szovjetek elleni harcot el lehet huzni, es akkor hol van meg Anglia es Amerika- raadaul en barhogy probaltam a fejleszteseket is megcsinalni valahogy mindig kesve voltam az adott evhez kepest-alt. nemetekkel voltam.Eppen ezert remelem lesz majd valami megoldas az ido korlatra?
Igen, errõl én is olvastam a Paradox fórumon, de nyugi valszeg benne lesz az is csak még nincs benne. Végül is van még egy évük. 😊
A video alapján Nekem úgy tûnik búcsút inthetünk a kémkedésnek.
Bár a kezelõ felületen gyanúsan ki van hagyva egy hely pont azon a részen.
Bár a kezelõ felületen gyanúsan ki van hagyva egy hely pont azon a részen.
Jó, persze, van benne vmi... 😊
És miért ne lehetne?
Éppen a reakcióra kell ezt érteni szerintem. Magyarul, hogy lereagálja a játékbeli történéseket. És nem arra, hogy betüre kövveti a történelmet, mert az úgy állati unalmas lenne. De javíts ki, ha tévedek 😊
Éppen a reakcióra kell ezt érteni szerintem. Magyarul, hogy lereagálja a játékbeli történéseket. És nem arra, hogy betüre kövveti a történelmet, mert az úgy állati unalmas lenne. De javíts ki, ha tévedek 😊
Remélem h a "Realistic military command" tényleg azt jelenti majd és nem lesz az h az amicsik Normandia helyett partra szállnak Dél-Franciaországban... 😄 Az kicsit meglepett a múltkor...
People cry out for a leader... Ez nagyon jó😄
Van benne vmi, de végül is van még egy évük kijavítani. Szerintem ki is fogják, mert úgy is animált lesz.
A tigris viszont jó lett. 😊
A tigris viszont jó lett. 😊
Nekem nagyon nem tetszik a gyalogos ikon... Madárijesztõre hasonlít vagy ólomkatonára vagy egy erõsen begipszelt emberre... mindenre csak nem katonára.
Leszedtem a HoI3 trailert HD minõségben. Töltsétek le ti is, megéri. Sokkal jobb minõségû, mint ami a youtube-on van fenn... 1p 40mp és 61 mega, azért ez elárul vmit a minõségérõl. 😊 [ link ]
Ha már EU3 motorra rakják, remélem lehet majd úgy választani a kezdési dátumot mint az EU3-ban... Azaz bármelyik évet, hónapot, napot az idõintervallumon belül. 😊
Az jó lenne mert én szívesen kezdenék 1945-ben
Elégnek elég. Remélem most már bármelyik évben kezdhetünk, nem csak 2 évente.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az elég.
Ha jól látom aképeken, akkor 36-tól 48-ig tart majd.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Annyi, hogy a HOI 1-ben sokkal komplexebb és mélyebb volt a kifejleszthetõ technológiák mennyisége. Pl egy tank kifejlesztése nem abból ált, hogy medium vagy light hanem megfelelõ méretû motort, alvázat, hajtásláncot, ágyú ûrméretet és töltényt kellet elõtte kifejlesztened. Ez nekem személy szerint jobban tetszett mint a mostani ami sokkalta le egyszerûsítetebb.
A régió-provincia. Ha megnézed a képeket amiket belinkelted láthatod, hogy mostantól minden ország x számú régióból áll amiben x számú provincia található. Ergo a régiókat felosztották több kisseb
A régió-provincia. Ha megnézed a képeket amiket belinkelted láthatod, hogy mostantól minden ország x számú régióból áll amiben x számú provincia található. Ergo a régiókat felosztották több kisseb
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Alig várom
Én nem ismerem a HOI 1-et. Miben változott a techtree? És mi ez a régiók-provinciák dolog?
Pill és feltöltöm.
Én nem látok semmit.
Vicky feeling. 😊
Igen régiók, és azokon belül lesznek a kisebb provinciák.
Bocs a doublepostért de alaposabb tanulmányozás után rájöttem, hogy egy "provinciában" egyszerre van német és francia zászló. Szóval minden bizonnyal régió.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Brest vonaláig összesen 9 francia provincia van, akkor hogy lesz itt 10 000? Aki ismerõs az eu3-al megállapíthatná hogy ez onnan kölcsönzött map a trailer céljára vagy mi lesz itt? Lehet az egy régió? :o
Na akkor pár kép:
És a videó:
És a videó:
De olyan sokan nézik h ez sem töltõdik be... 😄
Fel tudnád dobni YouTube-ra?
Na most betöltõdik IE7-el.
akkor még egy év és pár hónap? hosszú lesz...😞
Hoppáré! 😊 Sajna nekem sem töltõdik be... Pedig 3 féle böngészõvel próbáltam. IE,FF és Safari. Egyikkel sem megy... Ha vkinek mûködik az le tudná valahogy tölteni és feltölteni máshová? Mert én még nem találtam YouTube-on.
Én valamelyik Paradoxos topicban látttam pár képet.
Van egy trailer, de szinte senkinek nem töltõdik be, innen linkeltek be pár képet.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=371256
Pár infó amiket írtak, némelyik hiteles forrásból, némelyiket nem tudom honnan vették:
1. There will be command chains: you just set "general" order and AI will take its execution on itself
2. IC built in regions not in provinces
3. 10000 land provincia, ehhez jön még a tengeri😊)
4. Time frame 1936 - 1948 (no news here)
5. Research is a bit more like HoI 1 than HoI 2, you research multiple parts instead of complete units
6. Divisions will be composed of several brigades which can be chosen
7. The resource system will be different, you have to buy commodities in the economic system (?)
8. There's a mobilization mechanic and reserves, democracies can't deploy loads of troops during peace and but have to mobilize when war is near
9. Warscore system is from EU I (may be changed, of course)
Van egy trailer, de szinte senkinek nem töltõdik be, innen linkeltek be pár képet.
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=371256
Pár infó amiket írtak, némelyik hiteles forrásból, némelyiket nem tudom honnan vették:
1. There will be command chains: you just set "general" order and AI will take its execution on itself
2. IC built in regions not in provinces
3. 10000 land provincia, ehhez jön még a tengeri😊)
4. Time frame 1936 - 1948 (no news here)
5. Research is a bit more like HoI 1 than HoI 2, you research multiple parts instead of complete units
6. Divisions will be composed of several brigades which can be chosen
7. The resource system will be different, you have to buy commodities in the economic system (?)
8. There's a mobilization mechanic and reserves, democracies can't deploy loads of troops during peace and but have to mobilize when war is near
9. Warscore system is from EU I (may be changed, of course)
Screenshot-ok magától értetõdõen még nincsenek, de promócióképpen artwork-ök már vannak, méghozzá itt.
Önálló az. Nagyon ügyelnek a több mint 1000 éves önállóságukra.
Dél és észak koreát
Meg San Marinót és Monacót.😄
igen hogyne minden ami wargame)))
majd meg van az összes..
most ezt nyomom: The Operational Art of War III
majd meg van az összes..
most ezt nyomom: The Operational Art of War III
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Hát HOI széria inkább stratégia, amiket említettetek (PG, Battles in sorozat) inkább taktikai.
Kisebb felbontású divek, térkép, és legfõképpen csak a harcról szól.
HOI-ban azért van diplomácia, nyersanyag, gyártás, kutatás, fejlesztés, hírszerzés, stratégiai tervezés stb.
Matrix Games-nek valóban nagyon jó játékai vannak, én is szeretem õket.
Viszont van egy másik széria, nem tudom ki mennyire ismeri:
HPS a gyártó, Panzer Campaign széria. Hexás, körökre osztott taktikai játék, valós térképekkel, 17 része jelent meg eddig, mindegyik a 2. vh egy nagyobb hadjáratát dolgozza fel.
1 hexa 1-2km, 1 kör 2 óra, nagyon részletes játék. Igaz itt csak a harcról szól a dolog, se gyártás, se kutatás.
Zászlóalj szinten kezeli az egységeket. De rengeteg dolog van benne: mérnökök, lehet hidat építeni vagy felrobbantani, aknát telepíteni, van tüzérség (közvetett és közvetlen) légierõ, bombázás, felderítés, bizonyos scenariókban ejtõernyõsök, be lehet a diveket ásni, úton, vasúton szállítani az egységeket (ekkor gyorsabban mozognak, de jóval sebezhetõbbek) stb.
Teljesen történelmi OOB. (Order of Battle)
Lehet multiban is játszani, akár e-mailen is, mint régen a PG-t😄DD
Kisebb felbontású divek, térkép, és legfõképpen csak a harcról szól.
HOI-ban azért van diplomácia, nyersanyag, gyártás, kutatás, fejlesztés, hírszerzés, stratégiai tervezés stb.
Matrix Games-nek valóban nagyon jó játékai vannak, én is szeretem õket.
Viszont van egy másik széria, nem tudom ki mennyire ismeri:
HPS a gyártó, Panzer Campaign széria. Hexás, körökre osztott taktikai játék, valós térképekkel, 17 része jelent meg eddig, mindegyik a 2. vh egy nagyobb hadjáratát dolgozza fel.
1 hexa 1-2km, 1 kör 2 óra, nagyon részletes játék. Igaz itt csak a harcról szól a dolog, se gyártás, se kutatás.
Zászlóalj szinten kezeli az egységeket. De rengeteg dolog van benne: mérnökök, lehet hidat építeni vagy felrobbantani, aknát telepíteni, van tüzérség (közvetett és közvetlen) légierõ, bombázás, felderítés, bizonyos scenariókban ejtõernyõsök, be lehet a diveket ásni, úton, vasúton szállítani az egységeket (ekkor gyorsabban mozognak, de jóval sebezhetõbbek) stb.
Teljesen történelmi OOB. (Order of Battle)
Lehet multiban is játszani, akár e-mailen is, mint régen a PG-t😄DD
Van benne vatikán<#vigyor0>#vigyor0><#vigyor0>#vigyor0>
Van benne Andorra?<#hehe>#hehe>