6647
  • tonio14
    Írtam PM-et
  • G.Freeman
    nekem megvan mind3 pdf amit eddig kiadtak (quickstart,manual,strategy guide) csak nem tudom hova tölthetnem fel ahonnan nem szedik le fél nap mulva (mert lassu a feltöltesem szoval ugy felesleges par ora alatt felküzdeni ha szinte rögtön törlik is le)
  • Paladin
    Szerintem a Manual sem érhető el szabadon (a quickstart guide igen). Nem tudom a strategy guide-ban milyen plussz van, de a játékmechanikáról minden le van írva a manualban maximális részletességgel.
  • BariHUN
    Ja,

HOI3/common/defines.lua fájlt megnyitod jegyzettömbbel, és ott van az első sorban hogy mikor kezd, és mikor van vége.
  • Paladin
    Officers egy százalékos érték, azt mutatja hogy milyen a tisztek aránya a csapataidhoz képest. (Tooltipben mutatja a konkrét számukat is)
    Ha 100% alatt van, akkor nincs elég tiszt, és azok a csapatok, ahova nem jutott elég, sokkal könnyebben vesztenek organizationt vagy ilyesmit.
  • BF109
    sziasztok!
    a hoi 3-ban meg lehet csinálni azt a trükköt, mint a 2-ben hogy a játék kezdése hamarabb legyen? mondjuk 1935-ben, nagyon kéne az a +1 év legalább... ha igen, mi kell átírni?
  • matthias92
    mire jó az officer?:D
  • matthias92
    ez a scriptes vmi télleg használt, gyors lett. mindössze a rossz monitorom szegi kedvem.
  • Kampfaxt
    Úgy titkos ti., hogy exkluzív, kód kell hozzá alapesetben. A Manualhoz nem.
  • Kampfaxt
    Manual # Strategy Guide. Előbbi nyílt, utóbbi titkos. Szedik is le rendesen mindenhonnan.
  • Muki100
    Csak négyet kellett volna visszaolvasnod...
  • Paladin
    Az officerek száma folyamatosan termelődik, hogy milyen ütemben, az attól függ, a Technology-nál mennyit toltál rá.
    Ezt módosítják még a különböző miniszterek, meg a törvények.
  • Paladin
    Már az elején is benne vannak azok a division minták, amikhez még nincsenek kifejlesztve a brigade-ek.
    Armoured (vagy mi a pontos neve) brigade-et tartalmazó division-t csak akkor tudsz gyártani, ha a medium tank ki van fejlesztve már - ahhoz pedig a light tankhoz tartozó négy cucc legalább 3-as szinten kell hogy legyen.
  • lackoka25
    hello az volna a kérdésem hogy lehet a térképen megjeleniteni a grafikus egységeket hogy ne csak a négyzezet és benne a jelzéseket lássam
  • Kampfaxt
    A HoI3 Strategy Guide-ot fel tudná tenni valaki? Nagyon hamar lekapták a Filefrontról. Előre is kösz.
  • Italo Balbo
    Sztem la. két brigádból kell állnia egy legyártható hadosztálynak, szóval kattints mégegyszer a tankra
  • BariHUN
    Köszi!
  • jocking
    Valaki tudna segíteni, hogy tudok tankot gyártani? Elvileg a Light Tank Brigade-t kifejlesztettem, meg még pár cuccot ami alatta van, de a productionnál mégis inaktív a start production gomb, ha a tankra kattintok.
  • Muki100
    hoi3 manual
  • BariHUN
    Azt tudja valaki hol lehet változtatni az officerek számát? Ami a technológiánál van.
  • geo91
    szerintem lobbiznod kell érte a németeknél. (azt nem tudom hogyan.)
  • geo91
    -.-
  • BariHUN
    Na valaki tud megoldást az első bécsi döntésre? Mert nálam Németország kapja egész Csehszlovákiát...
  • Georgie1224
    Tudsz megadni pontos linket, mert én nem találtam még ott semmit sem :(.
  • geo91
    ha annyira szeretnél csalni, csekkold le a hoi3 wikit.
  • Georgie1224
    Tudsz is hozzá event-eket? vagy kódokat? kipróbálnám :D
  • Mikike94
    Én még nem tudtam sajna játszani a demóval. tudtok egy olyan linket ahol jól le tudom tölteni ? :S
  • jocking
    Szóval nem lehet módosítani a txt fájlokat? Nem nagyon mondott erre senki semmit...:S

Egyébként meg innen leszedtem vmi házi moddingot a játékhoz, ami kicseréli pár magyar tartomány nevét. Na, azt nem tudom, ki csinálta, de üzenném neki, hogy sikeresen kinyírta a gamát.:(
  • hNeo
    nah megvan közben:
    - diktátort kell kinevezni, meg silent lawyer minisztert
    - a hadsereget felsorakoztatni a határnál
    - a kémekkel állandóan növelni a fenyegetési értéket, kutatás helyett is kémkedni
    - driftelni majd csatlakozni 1 szövetséghez (axis), ez az +25% függetlenséget

bár lehet hogy ezt már mindenki tudta csak én nem... :S
  • Muki100
    shift 0
  • jocking
    Az is volt...
  • hNeo
    Hello

Van valakinek tippje arra, hogy hogyan üzenhetek hadat magyarországgal?
    Mert az 50-es függetlenség érték miatt nem tudom.
    Kb fél év alatt 48-ra csökkentettem a kémekkel, az ellenfél országát meg fenyegetővé tettem 0,6-ra. Szóval így sok idő hogy ez a két érték egyenlő legyen...
    Modderni, cheatelni nem akarok.
  • Italo Balbo
    Van mod dir, szóval elvileg senkinek nem kell átíratnia az eredeti fájlokat (de én még nem tudom, hogy kell használni :-))
  • Neoncsoves
    Ja ok. Csak megtaláltam azt gondoltam felrakom :)
  • G.Freeman
    "Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból?"

ez a 3 nagyon a counterekre van kihegyezve, en mindig sprite-okat hasznaltam de mar nalam is at van kapcsolva counterre mert annyra sose zoomolok be hogy latszodjanak is, inkabb szeretem jobban atlatni a csatateret
  • Georgie1224
    Engem csak az érdekelne, hogy be lehet-e hozni konzolt a 3-ban mint a 2-ben az F12-vel lehetett. Meg ha van valakinek hozzá egy adag event-je összeírva nem bánnám meg. :D
  • Rolika16
    Én feltettem. Csak még nincs olyan egységem...Pedig kíváncsi vagyok például a Bismarckra.
  • Rolika16
    Biztos izgalmas játék lehetett.
  • Neoncsoves
    Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból?
  • BariHUN
    Ez jó, kössz!
    Esetleg még valami jóféle? :D