6647
-
tonio14 #1406 Írtam PM-et -
G.Freeman #1405 nekem megvan mind3 pdf amit eddig kiadtak (quickstart,manual,strategy guide) csak nem tudom hova tölthetnem fel ahonnan nem szedik le fél nap mulva (mert lassu a feltöltesem szoval ugy felesleges par ora alatt felküzdeni ha szinte rögtön törlik is le) -
Paladin #1404 Szerintem a Manual sem érhető el szabadon (a quickstart guide igen). Nem tudom a strategy guide-ban milyen plussz van, de a játékmechanikáról minden le van írva a manualban maximális részletességgel.
-
#1403 Ja,
HOI3/common/defines.lua fájlt megnyitod jegyzettömbbel, és ott van az első sorban hogy mikor kezd, és mikor van vége. -
Paladin #1402 Officers egy százalékos érték, azt mutatja hogy milyen a tisztek aránya a csapataidhoz képest. (Tooltipben mutatja a konkrét számukat is)
Ha 100% alatt van, akkor nincs elég tiszt, és azok a csapatok, ahova nem jutott elég, sokkal könnyebben vesztenek organizationt vagy ilyesmit.
-
#1401 sziasztok!
a hoi 3-ban meg lehet csinálni azt a trükköt, mint a 2-ben hogy a játék kezdése hamarabb legyen? mondjuk 1935-ben, nagyon kéne az a +1 év legalább... ha igen, mi kell átírni? -
#1400 mire jó az officer?:D -
#1399 ez a scriptes vmi télleg használt, gyors lett. mindössze a rossz monitorom szegi kedvem. -
Kampfaxt #1398 Úgy titkos ti., hogy exkluzív, kód kell hozzá alapesetben. A Manualhoz nem. -
Kampfaxt #1397 Manual # Strategy Guide. Előbbi nyílt, utóbbi titkos. Szedik is le rendesen mindenhonnan. -
#1396 Csak négyet kellett volna visszaolvasnod... -
Paladin #1395 Az officerek száma folyamatosan termelődik, hogy milyen ütemben, az attól függ, a Technology-nál mennyit toltál rá.
Ezt módosítják még a különböző miniszterek, meg a törvények. -
Paladin #1394 Már az elején is benne vannak azok a division minták, amikhez még nincsenek kifejlesztve a brigade-ek.
Armoured (vagy mi a pontos neve) brigade-et tartalmazó division-t csak akkor tudsz gyártani, ha a medium tank ki van fejlesztve már - ahhoz pedig a light tankhoz tartozó négy cucc legalább 3-as szinten kell hogy legyen. -
lackoka25 #1393 hello az volna a kérdésem hogy lehet a térképen megjeleniteni a grafikus egységeket hogy ne csak a négyzezet és benne a jelzéseket lássam
-
Kampfaxt #1392 A HoI3 Strategy Guide-ot fel tudná tenni valaki? Nagyon hamar lekapták a Filefrontról. Előre is kösz. -
Italo Balbo #1391 Sztem la. két brigádból kell állnia egy legyártható hadosztálynak, szóval kattints mégegyszer a tankra -
#1390 Köszi! -
jocking #1389 Valaki tudna segíteni, hogy tudok tankot gyártani? Elvileg a Light Tank Brigade-t kifejlesztettem, meg még pár cuccot ami alatta van, de a productionnál mégis inaktív a start production gomb, ha a tankra kattintok. -
#1388 hoi3 manual -
#1387 Azt tudja valaki hol lehet változtatni az officerek számát? Ami a technológiánál van. -
geo91 #1386 szerintem lobbiznod kell érte a németeknél. (azt nem tudom hogyan.) -
geo91 #1385 -.- -
#1384 Na valaki tud megoldást az első bécsi döntésre? Mert nálam Németország kapja egész Csehszlovákiát... -
#1383 Tudsz megadni pontos linket, mert én nem találtam még ott semmit sem :(. -
geo91 #1382 ha annyira szeretnél csalni, csekkold le a hoi3 wikit. -
#1381 Tudsz is hozzá event-eket? vagy kódokat? kipróbálnám :D -
Mikike94 #1380 Én még nem tudtam sajna játszani a demóval. tudtok egy olyan linket ahol jól le tudom tölteni ? :S -
jocking #1379 Szóval nem lehet módosítani a txt fájlokat? Nem nagyon mondott erre senki semmit...:S
Egyébként meg innen leszedtem vmi házi moddingot a játékhoz, ami kicseréli pár magyar tartomány nevét. Na, azt nem tudom, ki csinálta, de üzenném neki, hogy sikeresen kinyírta a gamát.:( -
hNeo #1378 nah megvan közben:
- diktátort kell kinevezni, meg silent lawyer minisztert
- a hadsereget felsorakoztatni a határnál
- a kémekkel állandóan növelni a fenyegetési értéket, kutatás helyett is kémkedni
- driftelni majd csatlakozni 1 szövetséghez (axis), ez az +25% függetlenséget
bár lehet hogy ezt már mindenki tudta csak én nem... :S -
#1377 shift 0 -
jocking #1376 Az is volt... -
hNeo #1375 Hello
Van valakinek tippje arra, hogy hogyan üzenhetek hadat magyarországgal?
Mert az 50-es függetlenség érték miatt nem tudom.
Kb fél év alatt 48-ra csökkentettem a kémekkel, az ellenfél országát meg fenyegetővé tettem 0,6-ra. Szóval így sok idő hogy ez a két érték egyenlő legyen...
Modderni, cheatelni nem akarok. -
Italo Balbo #1374 Van mod dir, szóval elvileg senkinek nem kell átíratnia az eredeti fájlokat (de én még nem tudom, hogy kell használni :-)) -
Neoncsoves #1373 Ja ok. Csak megtaláltam azt gondoltam felrakom :) -
G.Freeman #1372 "Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból?"
ez a 3 nagyon a counterekre van kihegyezve, en mindig sprite-okat hasznaltam de mar nalam is at van kapcsolva counterre mert annyra sose zoomolok be hogy latszodjanak is, inkabb szeretem jobban atlatni a csatateret -
#1371 Engem csak az érdekelne, hogy be lehet-e hozni konzolt a 3-ban mint a 2-ben az F12-vel lehetett. Meg ha van valakinek hozzá egy adag event-je összeírva nem bánnám meg. :D -
#1370 Én feltettem. Csak még nincs olyan egységem...Pedig kíváncsi vagyok például a Bismarckra. -
#1369 Biztos izgalmas játék lehetett. -
Neoncsoves #1368 Spriteok senkinek nem kellenek a warez totyikból? -
#1367 Ez jó, kössz!
Esetleg még valami jóféle? :D