6647
-
G.Freeman #1446 http://fbl.fw.hu/hoi/HOI3%20-%20StrategyGuide%20-%20US.001
http://fbl.fw.hu/hoi/HOI3%20-%20StrategyGuide%20-%20US.002
http://fbl.fw.hu/hoi/HOI3%20-%20StrategyGuide%20-%20US.003
http://fbl.fw.hu/hoi/HOI3%20-%20StrategyGuide%20-%20US.crc -
Paladin #1445 Van egy direkt figyelmeztetés, amikor már 4-5? évvel előződ meg a korod. Gondolom onnantól van igazi bünti.
Breckinridge-nek igaza van. Ha már játszott az ember valami stratégiát, pláne vmelyik HOI-t, akkor minimális haszna lehet a s.g.-nak (mondom látatlanban). Végül is pont az lenne a játék lényege, hogy kitaláljam, hogy használjam az eszközeimet, nem? ;)
A manual egyébként nem minden változatban van benne, lásd a warez topicot. -
Kampfaxt #1444 Ez ugyanúgy van, mint a HoI2-ben és ez a Manualból is kiderül. A történelmi dátum előtt is kifejleszthetsz bármit, ha megvannak az előfeltételei. Viszont minél jobban megelőzöd a történelmi dátumot, annál több büntetést kapsz, vagyis annál tovább tart a kutatás. -
Kampfaxt #1443 Nyilvánvaló. Főleg hogy úgy hallom, elsősorban általános stratégiai elveket mutat be az opus. De nyilván specifikus dolgok is vannak benne, és tapasztalt ember készítette, aki jól össze tudja foglalni a lényeget. És minden jó tipp üdvözlendő. -
breckinridge #1442 Mármint a Strategy Guide. -
breckinridge #1441 Azért a guide sem találta fel a spanyolviaszt. Aki kicsit járatos WWII-ben, annak nem sok újat mond, de egy-két jó tippet kaphat az ember. -
Kampfaxt #1440 Egyébként a Manualt és a Quickstart Guide-ot felesleges letölteni, mert tartalmazza a játék telepítője (az összes verzióban, ha értitek mire gondolok :). A Strategy Guide "titkosságára" valamiért nagyon vigyáznak. Persze hiába minden erőfeszítés, úgyis felteszik emberbarát userek.
Nem mondanám, hogy a Strategy Guide nem fontos, mert hiába tudod, mire jó a só, ha nem tudod, hogyan használd, és elsózod a levest. Egyébként a Manual pár patch után úgyis elavul, a Strategy Guide viszont mondhatni örök érvényű. -
#1439 a technológia fejlesztéseknél minden technológiánál van egy évszám (start year a manual szerint). és ha valamit ez előtt kezdek el fejleszteni akkor feldob egy ikont "ahead its time" felirattal. ez csak egy szimpla figyelmeztetés vagy azt jelenti hogy hiába akarom kifejleszteni a technológiát úgyse tudom mert nem jött el a történelmi ideje? vagy hogy van. sajnos a manualból se derül ki de lehet h csak az angol tudásom kevés hozzá (39. oldal első fejezet végén írnak erről) -
Kampfaxt #1438 Hát, szerintem az alkatrészcserével jobb megvárni két-három patchet. -
breckinridge #1437 A következőket teheted (sorban mindegyik után egyszer-kétszer próbáld futtatni a HoI3-at):
1. Kikapcsolod az egyik procit (persza csak akkor, ha többmagos), ahogyan alább már egy olvtárs leírta
2. Frissítsd a meghajtókat (VGA, alaplap, hangkártya stb...)
3. Újrainstallálod a HoI3-at
4. Windows reinstall, friss meghajtók stb...
5. Hardwarehiba, alkatrészcsere -
Sirion #1436 Hát ha már a panaszkodásoknál vagyunk nekem olyanokat szokott csinálni, hogy lelövi a monitort, a gép fut meg minden , a program nem áll le, csak a monitor kapcsol ki. erre esetleg nincs valakinek valami ötlete ??? -
remys44 #1435 tttttom töröld a játékot, majd NE a C:/ Program Files-ba telepitsd fel, hanem csinálj a C:/ belül egy új mappát, aminek a neve Games, és ide telepitsd a HOI3-at.
Ha minden igaz ez meg kell hogy oldja a problémát. Nekem úgyanez volt a bajom EU3-mal, és ez segített. Próbáld meg. -
tttttom #1434 Oszt van amikor ha lépek előre az időben 2-3 hónapot...akkor szokott ilyesmi előjönni. -
tttttom #1433 Van nála megy kis gebasz, ha játszani akarok a gaméval folyton kékhalált kapok...Ti nálatok nem volt ilyesmi? -
Italo Balbo #1432 Én úgy tudom, hogy regisztrálni kell a kulcsoddal, és így beléphetsz a paradox fórumon olyan helyekre, ahova amúgy nem tudnál. Ha GG-ről töltötted, akkor is a paradox fórumon kell utánanézni a kulcsodnak -
Glorius #1431 Én még pénteken megvettem, és letöltöttem, és hát van néhány bug ami előjön...
Ha a Strategy Guide fenn van, jelezzétek kérlek!
(amúgy honnan lehet leszedni a Strategy Guide-ot, csak mert megvettem a programot, de nem látok sehol lehetőséget rá) -
torcyemperor #1430 megvettem, letoltottem, kiprobaltam, fasza!! :D
kinek sikerult mar hatekonyan tradelni? :) es hogyan? -
Paladin #1429 Aha.
Akkor jól sejtettem, hogy nem is olyan fontos ;)
Ha hazaérek azért persze megkísérlem beszerezni, mert nincs olyan, hogy túl sok info :) -
Solyom2 #1428 Na kipróbáltam a demót.Szerintem ez a rész sokkal bonyolultabb az előző kettőnél.Az idó tényleg lassú de a pártok meg a politikai rész nagyon tetszikEz a HQ rendszer tényleg bonyolult.De már várom a pogessor modot. -
Kampfaxt #1427 A Manual is elérhető bárkinek pl. a www.hoi3.com-on. Csak a Strategy Guide tölthető le kóddal. A Manual azt írja le, mi hogyan működik, a Strategy Guide pedig azt, hogy mit hogyan érdemes használni. -
Laden #1426 Elinditod a hoi 3-at, és még mielőtt rákattintanál a start hoi 3 gombra, nyomsz egy "ctrl alt del"-t, ott a futó processek között megkeresed a hoi3 exét, jobb klikk rá és affinitás beállitása. Itt kikapcsolod a cpukat, úgy hogy csak 1 maradjon neki és leokézod.
Nem életbiztosítás, hogy segíteni fog, de nekem működött. -
jocking #1425 Aha... És ezt hol is kell állítani?:) -
Laden #1424 Nekem minden 50 edik nap lefagyott a megoldás a cpu affinity nél az egyik cpu leállitása volt a hoi3 számára, nekem azóta nem fagy egyáltalán.
Most látom hogy a 38 as kampányban Rajk az államfő nálunk. Ekkore hülyeséget -
jocking #1423 Hali
Ismét lenne egy komoly gondom. A játék újabban azt csinálja, hogy minden nap, pontban délelőtt 9 órakor (mármint a játékban) fogja magát és lefagy. A kurzorral lehet mozogni a képernyőn, de nem megy odébb a térkép, nem lehet semmire kattintani. Ez így van kb. 20-30 mp-ig, utána meg minden megy tovább mint ha mi sem történt volna, egészen a következő nap reggel 9-ig. Mitől van ez? Pls help, ez így játszhatatlanul vacak!:( -
#1422 Ha elérsz 38-ig magától előjön mindkettő. Csak rá kell nyomni majd a zöld gombra politicsben. -
#1421 ez érdekes, én már allies-ban voltam, mikor bekebelezték, mégis megkaptam a teljes Felvidéket. :D
persze utána öt perc alatt levertek a németek, de mindegy. :P -
#1420 én a németekkel vagyok és sajnos csökken az nsdap támogatottsága, ez mitől lehet? illetve hogy lehet növelni.
a másik az anschluss-hoz kell hogy Ausztriában is legalább 40 % legyen a nácik támogatottsága illetve hogy politikai krízis legyen az országban. ezeket hogy lehet elérni? -
G.Freeman #1419 1-2 hetet irt -
#1418 Hétvége (?) felé jön az 1.2 írta Johan a fórumon. -
Laden #1417 Üdv
Csak én nem találom vagy ebben a részben nem lehet se kilépni a szövetségből, se fejlesztéseket megosztani másokkal (buy licence-t ismerem az nem az), se területeket elkérni?! -
breckinridge #1416 a (démonon) fent van -
lackoka25 #1415 köszönöm ezt akartam tudni! -
#1414 A game optionsban szedd ki a pipát a use countersből, viszont messzebről nézve ugyanúgy négyzetek maradnak. -
lackoka25 #1413 hogy lehet az egységeket(tankok gyalogosok)előhozi hogy ne a négyzeteket lássam minig valaki leirhatná!köszi! -
G.Freeman #1412 nemsokara meglatod épp töltöm at tonio14nek ö ki tudja rakni es mindenki leszedheti akit érdekel -
Paladin #1411 És mi van a Strategy Guide-ban? Csak úgy nagy vonalakban? :) -
Paladin #1410 Van egy land doctrine, ami szintenként csökkeni 24 órával a delay-t a támadások között. -
Italo Balbo #1409 ctrl+jobb klikk -
lackoka25 #1408 hello kérdésem az volna van erre valami magyarositás + hogy lehet támogató támadás parancsot kiadni? -
breckinridge #1407 Engem nagyon zavart, hogy támadás után még napokig újjászervezik az egységeket, és nem tudom folytatni a támadást azonnal. Ezért a következőképpen járok el.
Tegyük fel van 5 hadosztályom támadni. Csak az egyik támad, a másik négy támogat. Amint megnyertük a csatát, a másik négy is azonnal megindul. Így napokkal előbb el tudom folglalni a célt, és azonnal tovább tudok támadni, mert a támogató hadosztályoknak nem kell újjászervezni magukat. Igaz, csak négy hadosztállyal, de ha van tartalékom, akkor villámgyorsan be lehet vetni a résbe, akér stratégiai redeploy-jal is.
Ez cheat? Szerintem nem, de kíváncsi lennék a véleményetekre.