Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
stratégia az a hoi, a panzel general meg inkább taktikai... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De most nem ez a téma.
jelen pillanatban ennél élethûbb stratégia nincsen. régebben volt a atomic-tõl asszem szintén egy széria ami nagyon jó volt.

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Plusz amit én ngaoyn szeretnék, hogy ne csak a hadseregeknek, hadtesteknek lehessen parancsnokokat kijelölni, hanem a hozzájuk tartozó hadosztályokhoz is.
Pfff, hát akkor (= 2. vh-ban) valóban nem Kína része volt, ekkora marhaságot...
Ez olyan mintha Törökországban azért tiltanák be, mert Balkán külön létezik, holott sokáig Török Birodalom része volt.
Vagy India Angol gyarmat 😊)
Meg paradox fórumon is találkoztam már kínaival.
[ link ]
Ezt tudtátok? 😄 Nem tudja vki h Kínában miért lett betiltva a HoI?
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Azt hiszem HOI-hoz is csináltak anno 1.vh-s modot, meg van pl. MDS is.
Szóval ez már csak moddolás kérdése szerintem.
Pl. Armageddonban is lehet meddig is, talán 63-ig játszani.
Õszintén ki volt az aki eddig elment? 45-48-ra elfogynak a techek, meg az ellenségek is😊)
Én pl. 45 után sosem játszottam, mert nem volt kivel háborúzni😄D
Meg van no time limit patch, így akármeddig lehet tolni. Szerintem tuti lesz ilyen HOI3-hoz is.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Hogy is írják?A nyári szünet tünete
Jó nem?
Szóval ha 33-ban kezdõdne vagy 14, 18-ban elég druva dolgok jöhetnének ki.
Pl. 33-tól 6 év van gyártani, addig rengeteg egységet ki lehet hozni. Már a HOI2-ben is nagyon sok div lehet 42-43-ra 36-ban kezdve, sokszor beszaggat a game.
Elvileg régebben nyitottak egy HOI3 Wishlist topicot, itt elég sok ötletet beírtak, remélem párat ezek közül beleraknak majd😊)
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
Sajnos még egy évet várni kell rá😞(