6647
-
geo91 #1366 na:
-
geo91 #1365 ez nem rossz.
kicsit árvariálja a színeket.
-
#1364 Danke SÜN! -
geo91 #1363 meglesem. :D -
#1362 Na de Geo.
Ha már sikerült bejutnod, van valami olyan mod, amit el tudnál hozni nekünk? :D -
#1361 Nagy-magyarország öhhöm :D Na jó ott csaltam egy csöppet, de csak annyit hogy a virágzó nagy Magyarországot újra láthassam :D -
jocking #1360 Hát nem tudom... Számomra az qrva unalmas, hogy a játékban amilyen lassan telik az idő, így kivárni 3 évet addig meg jóformán semmi... Nálam a HoI2 is úgy van összehozva, hogy 1936 januárban kezdés, márciusban meg már minden területemen áll 20-20 tank, aztán hajrá.:) -
breckinridge #1359 Ti hogyan oldjáok meg nagyobb hadsereg átszállítását? A lengyelek lerohanása után a hadsereget átvinni Fro. ellen nagyobb melónak tűnik, mint a korábbi harc. Bár figyeltem, hogy nem keveredjenek nagyon össze, de összetorlódtak kicsit, és nem egyszerű szétválogatni. -
Neoncsoves #1358 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!cigányokat is munkára fogta:DD -
geo91 #1357 60-70? hogy volt annyi manpower-ed? -
#1356 Hát figyelj. Ha egy évvel előbbre írod a kezdést, és iszonyatos iparosításba kezdesz, 1937-38-ig, akkor 1940-rem mikor már belépsz a tengelybe, fel lehet éptíteni egy fasza kis sereget. nekem a 2-ben sikerült 60-70 hadosztály összehoznom... -
Neoncsoves #1355 de el lehet. fél jugoszláviát elfoglaltam nagy nehezen... aztán seggbetámadott valamelyik ország... -
jocking #1354 Mert szeretek Magyerországgal játszani, velük pedig másik országot egyéb módszerrel lehetetlen elfoglalni.
Ez meg nem csalás, hanem moddingolás.:p -
#1353 Ja, de írták az egyik topikban hogy megnyitották.
Amúgy is honnét regisztráljam... Piratebayről? :D
-
geo91 #1352 én be tudok lépni oda, pedig nincs regelve játék nekem sem. -
#1351 mert lehet, hogy nincs 'reged'. *játékot* kell regisztrálni ahhoz, hogy a fórum bizonyos részeihez hozzáférhess. -
#1350 $vbulletin->userinfo[username], you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
2. If not, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
If you fear your account might have been disabled without knowing why, you should contact the Forum Administration. Do not re-register under a new name!
Log Out Home
Pedig van regem. -
geo91 #1349 és mi értelme van csalni? -
jocking #1348 Hali!
Tud valaki olyan moddingolt fájlokról, amiket bemásolva a játékba olcsóbb és gyorsabb lesz a fejlesztés és az egységgyártás? Az eddigi HoI-kban simán meg tudtam oldani az átírást, mert minden adat txt formátumban volt. Itt is txt-k vannak, de ezen már nem igazodok ki...:S -
geo91 #1347 http://forum.paradoxplaza.com/forum/forumdisplay.php?f=434 -
#1346 Elnézést mindenkitől, akinek az én módosításom miatt lett szar a kereskedelem....
A mod fórumot/topicot valaki be tudná linkelni? Danke... -
Neoncsoves #1345 hát sajna nincs semmi :| -
Neoncsoves #1344 kösz, tényleg -
geo91 #1343 hoi3 wiki, link a banner alatt. szerintem ott keresgélj. -
Neoncsoves #1342 Eventet hol lehet írni? esetleg ID-ket tudtok adni egységekhez/területekhez/országokhoz/miniszterekhez/pártokhoz? -
Neoncsoves #1341 Warez totyikba raktam Sprite Packot -
Neoncsoves #1340 Esetleg valakit érdekel a Sprite Pack? :) -
G.Freeman #1339 irtak hogy nem rejtett mégse latom .... -
Dansky #1338 már nem rejtett :) -
#1337 Na újratettem egészet. Így már jó. Tudok nagyobb tételben is venni dolgokat. -
#1336 Nem értem. Visszaraktam a biztonsági fájlokat, amit BariHUN mellékelt a modhoz. De így is csak egy egységet tudok vásárolni... -
Sirion #1335 Na az nálam is fenn van, akkor inkább leveszem , mivel így képtelenség ellátni nyersanyaggal Németországot mivel 10 hajó hoz 1 olajt... (vagy nekem lesz a legnagyobb kereskedelmi flottám ) Köszi a segítséget :) -
#1334 Nálam is csak egy egységet lehet vásárolni... -
Pipacs324 #1333 Én az USA-tól vettem.Nagy tételben.Simán eladják. -
tonio14 #1332 Az egy egységes kereskedelem probléma nálam is fellépett, de csak miután felraktam ezt a MO javító patchet. -
hana1 #1331 Én Irántól vettem nagyobb mennyiséget...csak nagyon drága.
És ha elfogy, akkor mivan? Benzin van bőven. -
G.Freeman #1330 ezek szerint te hozzáférsz a rejtett mod topikhoz a hivatalos forumon? -
#1329 nyersolajt sikerült már valakinek vásárolnia ? 36 Júniusában tartok Németekkel. Megtörtént már Rajna-vidék "elfoglalása" is. De a nyersolaj lassan 3000 alá csökken, és nem bírok senkitől se vásárolni.
Vagy valakinek ötlete lenne rá, hogy kéne ? napi -60-70 körül megy le... -
Sirion #1328 sziasztok !
Tud nekem esetleg valaki abban segíteni, hogy mit rontok el a kereskedelemnél, mivel amikor vásárolni vagy eladni akarok valamit akkor csak egy nyersanyagot vehetek, pl: egy egység olajat. Még ha a gépnek átadom a diplomáciát ő 15-20 egységet is tud egy nyersanyagból venni és eladni. Ha vissza veszem a kereskedelmet akkor megint a csúszkán csak max egy egységnyi akármi állítható be. -
G.Freeman #1327 jó kis térkép, ezen már Mo hasonlit is :)