Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vajon milyen lesz a fejlesztés
azért egy ostromgyürübe fogott város gyárai nem igen szoktak már termelni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Azt hiszem nem veszik el az összes nyersanyag csak 20-25%.

Jah fõváros áthelyezés jó ötlet. Amúgy részben ezt már most is meg lehet oldani: lehet rá írni eventet. És pl. amikor Moszkva veszélybe kerül, akkor x naponként feljön, ahol választhatsz hogy átrakja-e a fõvárost vagy ne, illetve hová.
Jah és ha már fõváros: az lenne jó, hogyha a történelmi elvész, akkor az új ne automatikusan generálódjon, hanem választható legyen.
Remélem a nyersanyagok sem csak a fõvárosban tárolódnak, és ha egy nagyobb város körbe lesz kerítve, de az ostromgyûrûn belül lesz nyersi meg ipar, akkor még az a kis elszigetelt gyár is tud majd lõszert tolni a csapatokba. Bár asszem ez túlságosan elbonyolítaná. :-) Mindegy, annyi elég lenne, hogy ne veszítse el minden felhalmozott nyersijét az, aki a fõvárosát elveszti
Mer már meg történt velem az armageddonnál
Csak nelegyen tõle rossz
Max átírod és kész😄D
Remélem az olaszoknak több IC-jüklesz
Gondolom az erõforrások, supply útját egyrészt tengeren (= konvoly) másrészt hogy jut el szárazföldön csapatokhoz a kikötõkbõl.
Az a kép?
Most itt mit akar mutatni?
Végre valami reálisabb logisztika és a nyersanyagok nem csak teleportálnak a fõvárosba/fõvárosból.

Nekem ami még nem világos, hogy ugye 4x annyi provincia lesz mint HOI2-ben. Ezeken lehet mozogni, harcolni, de lesz egy nagyobb egység: régió.
Ezen a szinten lesz az ipar, termelés stb.
Tehát pl. Corsica 4 tartomány, de egy régió.

Namost kérdés, hogy mit kell elfoglalni ahhoz, hogy megszerezzem az adott régió iparát, nyersanyagtermelését, repterét stb?
Az összes provinciát ami rajta van, vagy lesz egy "központ" és elég azt, vagy arányosan, tehát ha 4-bõl 2 az enyém felét kapom meg?

Vagy én értettem valamit félre, és minden provincián ugyanúgy lesz minden mint HOI2-ben?
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hello. Úgy látom hogy hasonló lesz az Eu3-hoz.
Bulgária is hülyén nézki a térképen
De igazatok van a térkép lehetne jobb is.
Én is nagyon várom a folytatást mert a 2-tõ nagyon jó volt.
<#eljen>

Egész jó kis képek.
<#eljen>

Külön lesz nyers olaj + fuel, illetve politika, pártok, választás fontosabb szerepet kap.
fejlesztõk amugyis látják összes részt szóval szerintem nekik mindegy 😄

Svédek a fejlesztõk...😞
ez csak azt jelenti hogy legalább ketten vagy többen kérték a svédeket 😛

Szemetek. Pedig kértem õket, hogy a következõ screenshot Mo-n legyen...
hát nekem ezek a szögletes tartományok nem nagyon tetszenek, Jobb volt a régi amõbaszerû alakok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nem semmi a térkép részletessége, de azért remélem nem ezek a mûholdkép színek lesznek (biztos nem)

Meg azt is remélem, hogy a Boszporusz nem marad "benõve"
2 újabb kép:

Nem lesznek tech teamek...<#rinya>
Elírtam, na! <#falbav>
Inkább a screenshot fölötti szöveg az érdekes😄
ui.: hozzáteszem szerencsére 😊

de msot hoi-tol mit vársz miylen shotokat? 😄
ebben a gameban sose az volt a léyneg hogy az ocean ban visszatükrözödö lemenõ nap fényét hogy nyomja el az atomvillanás csillogása... 😄

Tagadhatatlan, nem kapkodjak el a screenshotokat, kimondottan izgalmas kepeket tesznek fel 😊

Development Diary #3, Alpha acreenshot:

Csak a politikai szín ugyanaz. És ez még csak alpha.
Ha jól látom Ausztria meg Jugoszlávia egybe van.Ez kicsit fura.
Ha lejjebb lapozol, láthatod, hogy sajnos olyanok lesznek a provinciák, mint az EU-ban, mivel EU3 motor alapján csinálják.
Hesler89
1et értek, az egész Benelux államok kisebb 1ébként mint Mo, de nekem nem csak ez nem tetszik, remélem a tartományok nem olyanok lesznek mint az EU-ban, ami a trailerben volt az viszont tetszett.
Muki100
alpha...csak azért rakták ki, hogy kicsit fantáziáljanak az emberek de még soká lesz kézs.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hát remélem ezen még nagyon sokat csiszolnak! gondolok itt az arányokra. Hollandia majdnem akkora mint mi... Pedig a valóságban Hollandia akkora kb. mint a dunántúl... Bulgáriáról ne is beszéljünk... Az vmi rémálom, ahogy egyenlõre kinéz. Viszont a sok kis sziget az tetszik. 😊
Hmm fura itt valamiért nem hozza be a képet, más fórumokon mûködött...
Paradox link:
http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=376739
Pár újabb kép:

Sippie
najó, de akkor úgy adja meg hogy rákattintassz és már láthasd is 😄