6647
-
#1486 Nem nem lázadtak fel. Nem fogod kitalálni ugyse ugyhogy elmondom. Az olaszok azok...
De hogy jöttek át a Boszporuszon, azt ne kérdezd. Már megvalt nekik Bukarest is de visszaszorították őket.
Looks like the hotfix worked, at least for me. Lowered my peacetime CG from 45 to 22. I'm playing as Italy, and it's July 1938. The speed seems to have improved greatly. I also am able to scroll about the screen much more smoothly. Thanks for the fix!
Ugye te látod még a mod fórumot? Mert jól jönne az a Hotfix nékünk :D -
G.Freeman #1485 pontositok az axison belül olasznak meg japannak se volt jo, de olasznak hotfixel mar igen ezt irtak hivatalos forumra:
"Looks like the hotfix worked, at least for me. Lowered my peacetime CG from 45 to 22. I'm playing as Italy, and it's July 1938. The speed seems to have improved greatly. I also am able to scroll about the screen much more smoothly. Thanks for the fix!" -
#1484 De a politics fülnél vannak ilyen dolgok, hogy pluszt adnak, de vesznek is le dolgokat.(Ilyen törvények...van vagy 8 féle, és lehet változtatni...) Na és az elejénél lehet olyat csinálni, hogy +80IC-t rádob a német kezdési IC-re. De, ha ezt nem csinálom meg, akkor meg nem bírok annyi hadosztályt csinálni, hogy felvegyem a kesztyűt Szövetségesekkel...De ennél meg nem írja, hogy növelné a Consumer Goodsot. Nem értem egyszerűen...Manpower is 100-200 között ingázik. Ez borzasztó kevés. -
geo91 #1483 látom fellázadtak oláhországban -
G.Freeman #1482 CG bug axis-nal nem jön elo meg csak békeidöben van, szoval nektek csak ezért nem volt de a többi orszagot hatraltalatja. -
#1481 -
geo91 #1480 -
#1479 Visszafoglaltam Erdélyt :D Eléggé szarok a határok tényleg, de legalább újra magyar :D Nemsoká felrakom a képet is. -
Paladin #1478 Nekem se volt bajom a CG-vel, 36-tól indulva németekkel. Néha előfordult, hogy érthetetlen okból felment a duplájára majdnem, de valahogy mindig elmúlt.
Azt vettem észre, hogy volt, amikor nem frissítette az egyes production adatokat, ha az az ablak volt aktív éjfélkor (amikor újraszámolná a dolgokat). Pl. a pénznél többször is előfordult, hogy cseszett változtatni, hiába toltam fel a cg-t.
Ha becsuktam a productiont, és úgy mentem túl egy éjfélen, akkor jött rendbe. -
#1477 Parancsoljatok itt a strategy guide. -
Malarki #1476 z elképzelhető, hogy azért azért akadozik a HoI3, mert kevés a memóriám? Csak 512 van, és msot láttam hogy 1 giga kellene hozzá Ha ez a baj, akkor holnap veszek, am is terveztem egy gépfelújítást, hát ezt a részét most előre hozom. -
#1475 Háborús helyzetben a CG radikálisan lecsökken, legalábbis nálam így volt, pl németeknél 39-ben 10 körüli. -
#1474 Kössz. -
#1473 - Made a few minor speed improvements.
- Game now defaults to lower multisampling to make performance better.
Na ezek azok amik minket legfőképpen érdekelnek xD -
G.Freeman #1472 hotfixben ez van:
"Here's an early release of the hotfix incase anyone want to test it before we package a new patch on it.
- Fixed a problem which made troopsneed become much too large.
- Made a few minor speed improvements.
- Game now defaults to lower multisampling to make performance better.
- Tweaked temperatures to feel a bit more natural." -
#1471 lehet h szerencsém van de ezt az emlegetett laggolást nem tapasztalom, meg a civilek is csak 40 körüli ic-t igényelnek pedig már 37 végén vagyok a németekkel (kezdem is előlről mindjárt, mert sokmindent elqrtam, nem kicsit, nagyon)
aszéttördeltguidet én se tudom leszedni sajna... -
Paladin #1470 Consumer Goods, ha a fix-szel kapcsolatban olvastad. -
#1469 Amúgy ez a CG vagy mi ez micsoda? Lehet láma kérdés de még nem esett le hogy mi lehet. -
#1468 Én már elkezdtem feltölteni, hamarosan fenn van. -
torcyemperor #1467 sziasztok
par kerdes:
-nincs mar productionnel auto beallitas? mert ez igy tre hogy naponta valtozik a supply es nekem kell allitgatni, foleg ugy, hogy meg at se latom a dolgokat :D
- ez a nyersolaj - benzin dolog ez hogy mukodik?
-tradeles erdekes, bar csak meg kell szokni a dolgot, viszont azt se tudom, hogy a penz termelest mik befolyasoljak?
-meghat kurva lassu, de ezt olvastam hogy javitani fogjak...
na kosz elore is -
G.Freeman #1466 már mind1, majd ha vki akarja leszedi fw-röl és feltölti oda is
viszont a hotfix nagyon kellene, igazán megszánhatna minket vki akinek megvan eredetiben -
Paladin #1465 Nehogy már az én tc undorom miatt még te kérj elnézést :) Neked csak hála jár mert megosztottad :) -
#1464 Ennél jobb nem is kell feltöltéshez. -
G.Freeman #1463 Nem gondoltam hogy baj ha igy tördelem szét. Az a problema hogy tudtommal a 15 mega feletti fileokat ezekröl a tárhelyekröl törölni szoktak, kérdeztem is tegnap meg ma hogy tud-e vki helyet ahova feltölthetnem (egyben) de csak egy tonio nevü emberke jelentkezett akinek kb 1 oran keresztül küldtem majd eltünt de a file se ért át ugyhogy inkább széttördeltem igy elvileg biztonsagban van és barki letöltheti -
Paladin #1462 Ja, ez persze nem jelenti azt h ne lennék hálás a guide-ért, köszi! :) -
Kampfaxt #1461 Nekem is meglett a Strategy Guide, kösz Freeman! Már csak azt kell valahogy megoldanom, hogy ne fagyjon folyton a game. :-/ -
G.Freeman #1460 rolika neked eredeti? -
Paladin #1459 Eh... még meggondolom, hogy megéri-e feltenni ezért a total commandert. :) -
#1458 STEAM, Direct2Drive -
Beyond silence #1457 Hol vetted már meg megkérdezhetem? Köszi (bocs ha már volt...) -
geo91 #1456 én le tudtam szedni -
geo91 #1455 leszeded az összeset aztán total commanderrel kiválasztod az elsőt, utána fálj / fájl egyesítése. -
spiczi91 #1454 Nekem nem jó az első link, meg a többi se működik, ha leszedem. -
alalalal #1453 Valaki fel tudná rakni rapidra vagy valamire a hotfix-et? Mert nekem sehogy se sikerül letölteni. Ekőre is köszönöm!
-
G.Freeman #1452 CG hibat javitja ez a hotfix -
#1451 1936 November, - ez lemaradt... -
#1450 Hát újrakezdtem most németet, de már Novemberre 83 IC (!) kell CG-re...(Consumer goods) Hát amíg nem lesz ez patchben javítva, addig csak nézegettem a scenariokat asszem... -
G.Freeman #1449 mindenkinek laggol de az 1.2 patch javitani fogja, meg talan a hotfix is amit most adtak ki (ezt nem tudom, changelog a lezart forumreszen van) -
samu126 #1448 Egy apró kérdés:
ezt ényleg ennyire laggol vagy ez egyéni probléma? Magyarországgal a világháború idején (kezdetén) is annyira laggol. Pedig nincs is epic csata még (nagy:D)
Gépem:
AMD 6000+ (2 mag 3,1 ghz
Sapphire HD4670
4GB DDR 2 800mhz (RAM)
Legfrisseb catalyst és driverek vannak. a windows 4 napos (Win 7 7600-as build) -
G.Freeman #1447 hotfix
akinek van hozzáférése a hivatalos forum rejtett részéhez nézze meg és rakja ki nekünk vhova