Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajna nekem se sincs de jó lenne. Én úgy vélem hogy hasonló lesz a eu3-hoz legalábbis a grafikája. Valoszinüleg egy újabb remekmû a Paradox-tól.
Igen, neked már megvan a HoI3? <#banplz> Ez a te témád: klikk
Help. Németekel vagyok. Már kitört a világháború. A tengelyben Németek(én) , N.Spanyolország , Magyarország, Olaszország, Vichy-fran. ,Észtország , Sziam , Japán ,Manuchon. Már sikerült feltalálnom a rakétát és az atom bombát. Ha rá dobom a brittekre akkor meg fogják adni magukat? Help! és tippeket!
Jó kis kép
<#eljen><#eljen><#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Muki100
Jövõ héten lesz napló.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

BariHUN
nincs vmi új hír?

Hol lesz már akor a Crysis meg a GTA4 gépigénye?😄 Azoknak már x2-3osa lesz a piacon.
inkább proci meg ram kell majd hozzá... de nem fog kelleni alá akkora gép mint GTA4 v Crysis alá mondjuk, mivel semmi komolyabb 3D nincs benne

Azért a grafika se fogja szétszaggatni a VGÁ-kat 😛 AZ MI meg inkább a procit veszi igénybe, remélem minél jobban 😛

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

A provinciák száma alig növeli a gépigényeket (az csak sima adat egy táblában)...inkább a grafika meg reményeim szerint az AI fogja megdolgoztatni a vasat.
Hát oké hogy 10ezer provincia meg minden, de az 100 h bika gép kell majd hozzá...
<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jól hangzik ez az új naval engine. Már alig várom hogy kész legyen, de sajnos még vagy 9 hónap...

Iszonyú sok provincia lesz: 10000 land + 4500 tengeri???
Csak viszonyításképpen: HOI2-ben összesen 2600 db van 😊
Inkább rabold el Ficót... Istenem.
Muki100
Te tényleg ilyen hülye vagy?

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Nem adnának vissza semmit<#levele>
Ja hagy békén úgyse történik semmi<#levele>
20 év revíziós politika nem volt elég rá, de ettõl a petíciótól biztos visszaadnak mindent<#falbav> Ráadásul még én se tudtam elolvasni, ami azért nagy szó<#levele><#ejnye1>

Mitt akkarsz?
jézusom... <#wilting>

Mi van?
BariHUN
www.petitiononline.com/trianon/

ÍRJÁTOK ALÁ! VESSZEN TRIANON!!!

4 karakteres a checksum? mert akkor 36 a negyediken a lehetõségek száma, ami 1679616 verziót jelenthet :-) Amúgy a az lényeg, hogy az alapjátékon ugyanazok a patchek, esetleg modok legyenek fent és akkor biztosan uaz a verziótok
Sok, ahány patch, mod annyiféle.
Milyen verziók vannak?
Nem igazán, talán egyszer annektáltam.

Multihoz nem kell semmilyen kód, jelszó. Lényeg hogy egyforma verzió (checksum) legyen.
Multihoz kell kód vagy jelszó?
Amerikát nem szoktad annektálni?
Hát ez attól függ, néha igen. De általában inkább elõbb gyorsan kivégzem SZU-t, utána meg be szoktam fejezni mert nincs sok értelme folytatni.😄D
SZU nélkül Axis nem verhetõ.

Bár én fõleg multiban szoktam játszani, és ott fel lehet osztani ki mit csinál, gyárt stb. PL. Olasz mehet Afrikába kis Német segítséggel.
1914-es modot hogyan lehet fõlrakni?
Te mész afrikába?
Sok tankkal 😄D
A szovjeteket hogyan gyõzödle?
Angliáét nem nagy szám lenyomni. Francia után alig marad egysége, és azokat is átviszi Afrikába. Én úgy szoktam hogy lobok 1-2 ejtõernyõst valahová, és a már bekészített csapatokat már csak át kell hajózni. Sokkal biztonságosabb így, minthogy hajóról szálnál partra.

Az egyes fejlesztés jobb volt szerintem
Akkor te hogyan foglaltad el Angliát?
Ja fejleszteni úgy kell, hogy amire szükséged van. Ez országtól és a stratégiádtól függ.

Pl. ha Olasszal akarsz flottát is építeni, akkor gyúrjál flottára, bár multiban esélyed sincs megverni UK-t tengeren.
Singleben meg flotta nélkül és elvan Olasz. (NAV + fighter mellé)

Szóval ne az évszámokat figyeld, hogy 37-es akkor kifejlesztem. Ha nincs rá szükséged akkor minek? Általában koncentrálni kell pár dologra és abban jónak lenni.

A balancolás az amúgyis moddolás kérdése.

Egyébként azt írták nem lesznek techteamek HOI3-ban, szóval inkább az 1-re fog hasonlítani a fejlesztés.
De te a flottát nem is fejlesztetted?
ami illik a te és az olaszok stilusához 😊

Akkor olaszokal mit fejleszek?
nem az évszámokon kell görcsölni, ugy kell fejelszteni ahogy az embernek jólesik, én pl néemtekkel midnig iparra gyurtam meg szárazföldi erõkre, légerõre épp csak annyira hogy az ellenséges bombázokat megállitsam, és nekem igy se nagyon volt ált gondom 😊

Kicsit engemet is zavar a fejlesztés de csak az évszámok miatt
gondolom ic-k ki lesznek balanceolva, kutatásal meg nekem nem volt bajom hoi2-ben se, sõt örülnék ha annál joval összetettebb variálhatobb lenne (amire midne esély megvan az új egységfelépités miatt is pl)

az emg hogy hogy figyelsz ennyi mindenre..., kérlek ez a játék errõl szol 😊

Ez mind szep es jo de ha nem akarsz csalni,es szeretned tortenelmileg jatszani a jatekot, akkor hogy fogsz ennyi mindenre oda figyelni.Arrol nem is beszelve hogy valahol azt olvastam kulonbozo gyarak lesznek, ha pedig ezeket is fel kell epiteni nem lesz eleg IC a termeleshez.A masik fontos dolog a kutatas ami a HOI2 ben is eleg nehez dolog hiszen ha koveted a datumokat amit megadnak akkor is csak 1937-38 as dolgokat lehet kifejleszteni idoben innentol kezdve egyszeruen lehettetlen,arrol nem is beszelve ha hamarabb teszed be fejlesztesre mint ahogy megadtak teljesen elhuzza azt,s masra nem marad idod hogy fejlesz.
BariHUN
magyarországról mutassatok már képet kedves fejlesztõk! vagy legalább a kárpát medencérõl, az magyarország

tény, igazábol valahogy ugy kéne hogy lennének ipari körzetek ugymond, amiket ha elvágsz akkor az a termelés kiesik, na msot mveil itt tartomány régio szitnen lesz a gyártás igy gondolom ki lesz találva hogy az adott régiokat hogy lehet kiütni a termelésbõl (van-e kapcsolat az anyaföldel, több mint felét elfoglaltad,s tb gondolom)

Igazad lehet, a város tényleg túlzás (mondjuk nem tudom, hogy Berlin vagy Leningrád meddig termelt) De a HoI2-ben azt is megcsinálhattad, hogy egy tartomány elfoglalásával egész Spanyolországot levágtad a németekrõl (ha a németek elfoglalták Spanyolo-t) és akkor szívott az egész ottani német sereg, holott azért ilyen esetekben sztem nem álltak volna le a gyárak :-)