Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Persze addig sok minden közbejöhet...
Biztos még nem kezelték le, így alapból mindenkinél világít.
Amúgy meg ezt én is tudtam😄 Puppetcsinálásiszindrómában szenvedek.
Tudom, hogy simán be lehet rakni képeket, de azért jobb lenne, ha alapból raknának be jobb képeket. Egyébként, ha úgy lesz mint a képen, akkor a HoI2-es képeket rakják át. Egyébként azt nem értem, hogy pl. a kormányfõt miért nem lehet lecserélni úgy mint a minisztereket.
A képek pedig mind moddolhatóak lesznek szerintem úgy mint 2-ben, szóval az összes miniszter, leader stb képét le lehet cserélni.
Vannak hozzá grafikai pakkok, sõt még az is elképzelhetõ, hogy úgy írják meg a 3-at, hogy kompatibilis legyen a 2-höz készült pakkokkal. (kép méret, felbontás, stb)
Legalábbis többen kérték ezt Paradox fórumon, és azt válaszolták, hogy jó esély van rá.
Az nem teljesen egyértelmû, hogy a kormányfõt, ill. az államfõt is le lehet-e cserélni, mert ott szürke a "replace" gomb, de ha nem lehet cserélni, akkor meg minek van ott a gomb? Egyébként jó kép, nekem tetszik, bár azt sajnálom, hogy a politikusokról a képek maradtak. Néhány kép nem valami nagyon jó. Ezek még a jobbak közé tartozik, de az egyik kedvencem Raeder egy kicsit béna képet kapott. Úgy látszik ezek maradnak sajnos, de ennél sokkal roszabb képek is vannak a HoI2-ben.
Az viszont tetszik, hogy a népességet/lakosságot is bele vették a játékba.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Amúgy meg egyetértek veled.
Illetve hogy külön van Alliance és Faction, tehát egy szoros katonai, gazdasági stb szövetség meg egy lazább.
Pl. azt írták, hogy kezdéskor (36-ban) nem lesz bent mindenki (CommonWealth) Alliedben mint HOI2-ben. Ez a képen is látszik.
Persze ha akarnak õk is beszállhatnak.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”