6647
  • Kisendre
    A többi rendben van, de biztos lehetne jobbat is összehozni a rászánt pénzedből, írj a milyen gépet vegyek topikba, ott tudnak segíteni.
  • Babylon56
    videokáryát amit veszel minimum 512 Mb legyen különben semmit nem érsz a gépel
  • lackoka25
    de a többi rendbe van?
    a video kari már benne van egyenlőre marad.
  • Rolika16
    VGA nem illik bele szerintem. Főleg, azért mert 256VRAM-os. Ami mai játékokhoz borzasztó kevés.
  • lackoka25
    hello már régóta le kell cserélnem a gépem de ez a játék előrébb hozta.
    alaplap MSI KA 790GX
    procc AMD PHENOM 9950 X4 AM2+BOX
    memoria 4 Giga
    vieokari GF 9600 GT 256M
    Erre gondoltam azt kérném ha valaki ilyesmi árkategóriába tud más cuccot
    irja már le köszi!
  • guczy
    Kedves Emberek! Új vagyok itten, de azért megkérdezném: multi esetleg érdekelne vkit? Vagy itt nem szokás ilyeneket szervezni? Bár a paradox fórumán is szerveznek, de jobban szeretnék magyarokkal játszani. (mégiscsak szebb ha az embert az anyanyelvén küldik el melegebb éghajlatra amikor Dominikai Közt-ként annektálja Németországot:-)
  • Babylon56
    Azt nem tudja valaki melyik fájlokat kell le cserélni ahoz hogy a német zászlók a játékban 2.világháború idején használatos legyen. Azt tudomj át kell öket szerkeszteni az meg oldahto csak nem tudom melyik ezek a fájlok.
  • geo91
    igen, eu3-ban úgy kellett. itt is próbáltam de csak a gombok/szövegek töredékét magyarosítja, szóval semmi értelme.
  • Cefre
    Hogy kell elinditani a magyarositást?
  • dream2009
    Én valahol azt olvastam, hogy valamelyik fájlban át kell írni a nyelvet svédre és akkor magyar lesz a játék :) én nem próbáltam de valaki biztos tudja hogy miről beszélek
  • norbip
    kétlem. :)
  • Cefre
    Köszi
  • JACKAL89
    De az európai verzióba alapból benne lesz, nem?
  • hana1
    lesz
    itt nézelődj majd magyaritás reményében!
  • Cefre
    Hello lesz hozzá magyarositás?
  • Paladin
    Szép munka! :)
  • kamaszaki
    Le van véve minden, de így is akadozik és lassú.
  • ptamas88
    próbáld azt, hogy letörlöd a hoi3 telepítőmappáját innen : C:\Program Files\InstallShield Installation Information, vagy azona meghajtón ahol a windowsod van és utána ha megnyitod a cd-t és elindítod a setup.exe-t akkor úgy tekinti a gép mintha nem lenne fent a hoi3 és újra fel tudod rakni máshova. a mappában amit írtam nézd végig a mappákban a szövegfájlokat és mindegyiknél leírja, hogy az melyik programé
  • GK65
    Sziasztok!
    Találkozott valaki mentési gondokkal mert én igen elérek Ungarn1941_01_07_12.hoi3 . aztán nem tudom visszatölteni a mentesemet kilép hibaüzenettel, .
    Ha valaki tud valamit írja meg előre is köszi!
  • G.Freeman
    "Nem néz ki könnyű meccsnek :) Főleg hogy még a tiszti állomány is túl kevés.
    Mindenesetre hajrá! :)"

Nagyon adta magát a helyzet, hogy keritsem be a dél-erdélyi csapatokat.

Brasso-Belgrád vonalban vágtam öket ketté (bár igazaból persze egyik város sincs jó helyen de sebaj, térkép szerint irom )

Iliánál és Hunyadnál probáltak kitörni de átcsoportosítással mindkettőt kivédtem.

Mire 1 tartományba gyűltek össze már csak ennyi maradt a meccs utánni statisztika szerint 39ezer románt semmisítettem meg. De a többi csatában meg az elkeseredett kitörési kisérletekben összesen legalább 60ezret nyírtam ki/fogtam el. Kár hogy nem lehet megnézni a teljes haderejéhez képest ez mennyi de úgy tippelem a fele.

• koj
    kéne 1 kis segítség. Letöltöttem majd pogessor modot feltettem és hát úgy nem megy a history files betöltésénél megáll vagy 5 percig várok pedig, és uninstallálni se tudom mert azt írja ki hogy components errpr meg magyarul hogy katasztrofális hiba. Próbáltam újratelepíteni de úgy nem jó mert a pogessoros fájlok bennmaradnak, biztonsági mentés nincs hogy az eredetivel felülírjam. Most semmit se tok csinálni se letölrölni hogy feltegsyem újra újratelepítés meg nem segít...::S
  • geo91
    nekem is csak úgy megy rendesen.
  • geo91
    beállításokban vegyél le mindent a minimumra. és mind a 3 kipipálandóból kapcsold ki.
  • Legend Killer
    az a baj, hogy eleve nem kellett volna a játékot ennyire erősre tervezni. a kettő is pici gépigénnyel simán elment, a három se akkora nagy változás. sztem jó lett volna a kettőnek megfelelő gépigényt összerakni neki, vagy picit magasabbat.
    amúgy nekem megy, meg van a gépem hozzá.
  • kamaszaki
    2.8 dual, 2,5gb ram, 512ddr2 vga és szaggat, de élvezhetetlenül. Felraktam a fixet, de szinte semmit nem változott.
  • geo91
    ez azért durva hogy ennyi embernek lefagy/kilép stb...
    nekem nincs bika gépem mégis elfut rendesen. (na jó inkább csak kocog )

2.8Gh-es proci, 1G ram, 128 megás videókártya
  • Dns5000
    hmm hát ez szörnyű
    tudom, hogy a gépem nagyon el van avulva de nem vartam, hogy nem tudom a scrollozni a térképet.
    Political mapra próbáltam atkapcsolni 2 perc töltögetes és sötét képenyő után lefagyott :(
  • hana1
    Én játszani szeretnék vele, nem átírogatni sokezer helyen sokmindent sok országban, hogy a végén sokkot kapjak.
    Remélem készül valami nagyobb mod nemzetközi összefogással, mert az se jó, hogy csak M.o.-nál javítunk a hibákon.
  • BariHUN
    Aki át akarja írni a LEADERSHIP SZÁMÁT? AZ MENNYEN BE A History/Porvinces/east europe mappába, keresse meg azokat a magar provinciákat(pest, miskolc..) ahol van írva leadership pontszám, és írja át. Én átírtam úgy, hogy 28 volt, bár az már nagyon valótlan volt :D
  • G.Freeman
    nagy hoditasokkal most 4.76 :)

egyébként nagy mo-t lehetetlen elérni 45nél korábban ha a németek nem adják oda eventel a teljes felvidéket, mert én ugyan neki nem ugrok a teljes wehrmachtnak...majd ha jön a 2. ukrán front csatlakozok
  • Legend Killer
    ühümm, oké. na, azért nem vészes az angol. csak nem értem teljes egészében, de nagyjából tudom mi a pálya. na, majd neki ugrok a témának és, ha konkrét kérdésem van, jövök.
  • hana1
    Valahogy a kis államoknak igencsak kevés leadership-et osztottak, nem beszélve arról, hogy licenc meg nincs...azért ennél a valóságban jobban álltunk.
  • Paladin
    Ja, gondoltam :) Én még nem néztem M.o.-t de haver mondta, h kezdéskor van vagy kemény 3.2 körüli leadership :) Abból nehéz gazdálkodni.
  • Paladin
    Kezdésnek nézd meg a tutorialt, és nézd meg mindig a tooltipeket. Ahhoz túl sok minden van a játékban hogy pár szóban össze lehessen foglalni.
    Az angol nyelv ellen viszont nincs orvosságom :)
  • G.Freeman
    kevés mert nyomtam a fejlesztéseket
  • Legend Killer
    értem. konkrét kérdésem nincs. egy átfogó beszámolóra lettem volna kíváncsi. újonc vagyok a játékban. de köszönöm a válaszod.
  • Paladin
    Nem néz ki könnyű meccsnek :) Főleg hogy még a tiszti állomány is túl kevés.
    Mindenesetre hajrá! :)
  • G.Freeman
    azert mert rosszul irtak meg, de bécsi döntéssel megkapod, aztán a full magyar Dunaszerdahely meg Rimaszombat rendszeresen csehszlovák lázadások helye :/
  • G.Freeman
    azt nem érdemes elfoglalni mert akkor fél hadsereg maradhat kergetni a partizanokat, ezert adtam fel az összes jugo hoditasom kivéve a vajdaságot
  • hana1
    Ja, amúgy M.o. miért nem követeli az elején a felvidéki részt??