Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát igen... De remélem ráérnek majd az is kijavítani.
A magyar-román határ kissé, paranormális😄
Jó kis képek, kár hogy kevés újat mutatnak.
Am meg nekem még mindig nagyon rondák ezek a tartományok, a HoI2-ben sokkal jobban tetszettek azok az amõbák mint ezek a szögletes "izék"

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Na itt van.
Viszont amikor megint látszódtak lementettem az összeset szal pill és feltöltöm filefront-ra és egy rar-ban letölthetitek az összeset. 😊
Ahonnan linkeltem onnan is már legalább 2. alkalommal tiltódik le, aztán meg újból látszik... link
nem látszanak, imageshack bannolta sg-t szóval nem is fognak látszani

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na látszanak a képek, görgessetek lefele. 😊
Ilyen nincs... Mindenhonnan törölték ezeket a képeket... Bazz és nem mentettem le a gépre...
Úgy látom ez nem jött össze, inkább csak linkeld be õket <#phone>

szép békák 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Itt az uccsó, csak az elõzõbe már nem fért bele, mert csak 10 képet lehet egy hsz-be.

Ha nem is a Dev.Diary keretében, de új screenshotok jöttek ki, nem is kevés:

Még nincs vége. <#vigyor3>
Capital és Theory?😄
3 hete nem olvastam diaryt, épp itt az ideje.
Ez se rossz. Itt aztán lehetsz tudós.<#vigyor4>
Hesler89
Hát van egy két dolog amirõl még fogalmam sincs, hogy mi lehet az. Már a legfelsõ sornál elakadtam. 😊
Na ez jó lesz.
Dettó, de legalább nem lesz unalmas. <#vigyor2>
NA ezzel is elleszek egy darabig mire megtanulom <#ijedt><#buck>

hát ez igaz
ezt mondom,ezért nem szoktam mert túl könnyû a játék.A full ic take overt sem mert az is könnyûvé tenné a játékot,ráadásul nem is lenne reális

Ha amúgy is szétvered, akkor miért csalnál? Semmi értelme.

tõlem kérded aki nem szokott cheatelni?az acceptall meg a freedom is csak azért ismerem mert állandóan azt nyomják...

Hoi2 v1.1.Vannak cheatek?
* Democratic vs Authoritarian
* Political Left vs Political Right
* Open Society vs Closed Society
* Free Market vs Central Planning
* Standing army vs Drafted army
* Hawk Lobby vs Dove Lobby
* Interventionism vs Isolationism
Úgy húzogathatod a politikai csúszkákat ahogy akarod.

Mit csínál ez a Freedom?megjegyzem én nem szoktam csalni.
Jah rohadt nagy csalás.A gépet amúgy is szét verem,szét alázom ha használnám tegyük fel USa-val úristen....Vagy SZU-val akkor....

Ti most mirõl beszéltek milyen csúszkáról beszéltek?
Hát szerintem már a freedom is csalás, nem is kicsit. Nem véletlenül lehet csak évente egyszer állítani a csúszkákon.

Hesler89
A csalásba nekem még belefér a freedom. Az még nem könnyít annyit a játékon, mint pl. az acceptall.
f12 freedom beírod ennyi,de nem ajánlom a játék így is könnyû....ha csalsz még könyebb...

És freedomomt hogy lehet.Mert nálam a csúszkát csak évente lehet egy kicsit váltani.Ás a fõket se tudom cserélgetni
<#eljen>

Hitler tuán egységes Németország se maradt, Franco után se volt diktatúra, Mussolini dettó, hogy Ceaușescu-t már ne is említsem.

Hesler89
A SZU-ban Sztálin után maradt a diktatúra, persze a sztálinizmus nem folytatódott, de a rendszer maradt.
Magyarországon Rákosi után is maradt a diktatúra...
Hát érdekes lenne egy már megbukott, trón fosztott uralkodót rehabilitálni, és visszarakni a trónra 😛 ÉS diktatúrákban álltalában ha változik az államfõ, ergo diktátor, bukik az egész rendszer vele. Elég érdekes lenne egy Hitler nélküli Németország a világháborúban 😛

kösz
Hesler89
Már többször leírtam, hogy HoI2-ben csak a freedommal lehet, aztán úgy állítod a csúszkákat ahogy és ahányszor akarod.

A mentéseket egy mappában vannak: Program files/Paradox interactive/Hearts of iron/scenarios/save games.
Te hogy váltottad le?
Ja és amúgy hol lehet kitörölni a mentett állásokat
Hesler89
Nem akarom cserélgetni, csak egyszer. 😛
Pl., ha Németországgal kezdek egy játékot, akkor Hitlert lecserélem II.Vilmos császárra, amihez persze a freedom kell. Akkor viszont egyszerûbb lenne, ha lecserélhetném, de ez csak részletkérdés.
Egyébként néha érdemes leváltani az állam/kormányfõt, mert nem mindig az a legjobb, amelyik a történelem során volt (pl.: ha jól emléxem II. Vilmos jobb Hitlernél).
Muki100
A kormányzó nálunk államfõ volt, a miniszterelnök a kormányfõ.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Pluskast
Õõõ csak részben😊 Pl ha a hoi2-ben játszol a magyarokkal ugye ott alapból Horty a Kormányzó és Gömbös a miniszter. Ez így van majd mindegyik országnál. Ez alól talán csak asszem Németország és a Szovjetúnió a kivétel meg Spanyolország.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Nem tudom miért akarjátok ti annyira váltogatni a kormány és államfõket. A HoI2-ben ha kelet változott, demokráciáknál volt választás, a diktatúrákban meg volt lázadás event(már ahol). Nekem ez tökéletesen megfelelt.
Am tudomásom szerint a kormányfõ azonos a miniszterelnökkel ;P

Pluskast
Mert alapból lehet és ez egy paradoxos megoldás. Pl a Victoria-ban is rákkatínthatsz csak teljesen üres nincs benne semmi. Amúgy meg a lecserélés államforma függõ lesz. Mondjuk egy Paternal autocrata berendezkedésû társadalomban a miniszterelnököt le tudod majd cserélni. A kormányfõt viszont nem mivel ugye õ a diktátor😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Hát mondjuk a kormányfõket nem cserélgetik havonta, fõleg nem a diktatúrákban.

Remek kép.
<#eljen>

Engem nem izgat a hogy ilyen de most majd a HOI-3-ban lehet majd szabad országot csinálni meg Bábállamot?
Jó kép. Úgy látszik a 3-ban minden részletes lesz. De én se értem miért nem lehet lecserélni a kormánytfõt? De talán azért mert akkor tulságosan is megváltozna a Töri vagy mi. De így tovább. Kb mikor adják ki?<#pias>