6647
  • tttttom
    Valaki segítene?

Hogy kell új HQ-kat csinálni, mert faszom kivan, hogy nemtok saját magam modján uj seregeket létrehozni olyan szinten ahogy akarok...Ja meg valaki elmagyarázhatná, hogy lehet iylen support attack-ot nyomni mert nem találtam benne ilyen funkciót...
  • BF109
    vista x64 van de megoldottam, kereső megtalálta egy rejtett mappában az users könyvtárban aztán kiszedtem.

• kiboko
    a pog3 mod alapcsomag mit tartalmaz? érdemes a jelenlegi kaotikus helyzetben feltenni?
  • koj
    Nekem érdekes módon még soha nem fagyott le
  • Dns5000
    na új rekord sikerült 1 percen belül lefagynia
  • Dns5000
    nekem 1 magos gépem van, a fagyás meg úgy néz ki hogy a képernyő elsőtétül vár egy fél percat aztan kiirja hogy lefagyott a játék
  • Dns5000
    elméletileg valahol egy hqnak meg lehet adni egy feleadatot és az allata lévő egységekkel megpróbálja végrehajtani de hogy ez hogyan mükszik az nem tuodom :)
    a strategic guideban olvastam amit valaki belinkelt
  • Beyond silence
    Én ezt az új HQ-s, meg hadi hierarchikus rendszert nem tudom még... Ezt hol lehet állítani? Ezzel lehet azt hogy az AI irányítsa a seregeket nem? KÖSZI SZÉPEN
  • Italo Balbo
    nem az volt a baj, hogy egy-egy provinciából túl sok hadosztállyal támadtál?
  • Laden
    Dns5000

Nekem 2 magos CPU m van és amig nem kapcsoltam ki az egyik magot mindig lefagyott a játék 2 hónapon belül. Értsd képernyő marad mintha futna a játék, egér mozog viszont semmi nem reagál a képernyőn. Ha ez a gond nálad is, akkor "ctrl alt del" t nyomj mielőtt belépnél a főmenübe és a már futó hoi3 exére jobb klikk, affinitás beállitása. Itt gondoskodj arról hogy csak egy cpu van bepipálva, okézd le és mehet.
    Ezt minden elinditáskor meg kell csinálnom de nem nagy művészet.
    Nekem azóta soha nem fagy le...
  • BariHUN
    Basszus nekem 5 hónapig tartott mire visszafoglaltam a Felvidéket, 52 hadosztállyal, amiből a 29 új már 6000 fős volt. És mivel írogattam egy pöppet az officerek számán, így egyszerre mind a 4 infantry fejlesztést tudtam hozni de még így is csak alig-alig tudtam végigmenni rajtuk.

Azt gondoltam, hogy gyorsan visszafoglalom Kárpátalját, közben pedig bevonulok a magyar lakta területekre. A nagy fütyit!

Kárpátalját 3 hetembe tellett elfoglalni, közben pedig lyukak keletkeztek a fronton, és így a tótok néha néha ellátogattak Esztergomba is :D

Na, aztán mikor sikerült Kárpátalja, onnan átcsoportosítottam 7 egységet a Dunához, így Dunaszerdahely, majd Trencsén elfoglalásával stabilizálni tudtam a helyzetet.

Csehországot lerohanták a németek, én pedig most megyek és hazahívom az Őrvidéket.

ÉLJEN A HAZA!
  • kiboko
    drivert frissitettem 1.1c -t telepitettem amd 5600+ és nvidia 8600gts
    ellenére a németekkel 1938 végére már élvezhetetlen a játék ugy szaggat
    pedig már mindent kikapcsoltam benne-gondolom az a sok felesleges infó és tulbonyolitással vana baj-sokat akart a szarka...
  • Dns5000
    umm na tamadtam egy picit de eleg kaotikus a dolog
    es megint lefagyott :S
  • norbip
    a kliens szerint igen, 1.2 még nincs.
  • Vardar
    Phenom II?
  • kiboko
    jelenleg az 1.1 c a legujabb patch?
  • I.C.ram
    A 3 fo csoportosulast jelzi: Felso csucs Szovetsegesek, Baloldali: Komintern, Jobboldali: Tengelyhatalmak.

Nyilvan amelyik csucshoz a legkozelebb van, ahhoz huz leginkabb az adott orszag szive.
  • geo91
    csak információt ad az országok politikai hovatartozásáról.
  • mezesmacko22
    Sziasztok.Valaki tudna segiteni a diplomacianal mi lenne az a 3 szoges dolog amiben az orszagok zaszlajai vannak.Van valami szerepe,lehet valamit csinalni vele vagy csak infot ad?
  • Cefre
    Köszi mindenkinek
  • norbip
    felül production fülre kattintasz, és ott gyárthatsz különböző egységeket. vigyél a francia határhoz is egységeket. :)
  • Dns5000
    valaki belinkelt egy leírás olvass vissza 1-2 oldalt
    amugy tényleg sokkal bonyolultabb lett
    mostmár az egységek hierachiában vannak ez most nem tudom mit csinál pontosan.
    Ha egy HQ nem tud segíteni csak az allatta lévő egységeknek?
    Meg kapsz valmi bünttést ha más hierachiában lévő egységek támadnak ugyan oda?
    Egyelőre baromi nehéz megtaláni az egységeimet is :P
  • Cefre
    Akkor 1 pár kérdés:Hogy kell új egységeket gyértani ? amiokor a németekkel játszok támadom a lengyeleket és nyugaton megtámadnak a franciák .mit kell csinálni h ne támadjonak meg?
  • Italo Balbo
    Azok a zöld foltok csak a supply áramlásának útját jelzik. Vagyis ha egy provinciával arrébb állsz, akkor a foltok is igazodni fognak az új helyzethez.
  • Dns5000
    umm magyarokkal nem sok eselyed van angolokat darálni valami szomszéd országot kellene célpontnak választani
  • Rolika16
    Ki kell tapasztalni...
  • Cefre
    Hello

Nincs valahol leirva hogy kell játszani a játékkal ?
  • norbip
    ha jól tudom hotfix előbb volt mint 1.1c patch.
  • jocking
    Hali
    Nincs valakinek tippe arra, hogy lehetne növelni a területeimen belül a supply lefedettségét? Fura, hogy az eddigi hoi-kban országon belül nem volt gond a supply, itt meg épp hogy csak foltokban van országon belül.
  • samu126
    Uhm kicsit más a felépítése a játéknak és nem tudok belenyúlni rendesen. a lényeg: Hitler bácsi franciaországban már sörözik (én a magyarokkal vagyok) és az angolokat szeretném ledarálni. Ennek egy módja van: tengerpart vagy egy közeli reptér. Már csak az a gond hogy nem lehet területet venni diplomáciai úton:/

Kelenne egy decisiont irni hogy egy francia tengerpartot kölcsönbe kapjam a németektől:) (csak egy régió( Tudnátok segíteni?
  • Dns5000
    hmm jobb lett a dolog, mar lehet scrollozni a terképet
    de megint lefagyott mielőtt elindítottam volna a támadast kb 10 percig birta
  • Dns5000
    na most leszedtem az 1.1c patchet erre jön a hotfix vagy az mar benne van?
    valaki linket egy hotfixet az elobb az 1.2 volt?
  • Kopiati
    Sziasztok... Nincsen zene a játék alatt... más hangok vannak, nem tudjátok miért lehet vagy mit tehetek? köszi
  • guczy
    Esetleg nem lehet h vmiért rejtettek a fájlok a mappában?
  • Rolika16
    Lehet más OP rendszernél máshol tárolja, de szerintem nem. Nem lehet, hogy kétszer van fent HoI3 ?
  • Rolika16
    Milyen OP rendszered van ?
  • BF109
    pedig az a mappa nálam üres és ha elindítom a játékot akkor meg vissza tudok tölteni, magyarán valahol megvannak a fájlok.
  • Rolika16
    Pedig odamenti !
  • BF109
    azt tudjátok h hová menti az állásokat? mert ki akartam törölni a régi mentéseket és a save games mappa a hoi3 könyvtáron belül tök üres...
  • lackoka25
    köszi