Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van, de elõbb tedd fel a kérdésed, vagy írd le a mondandót a játékkal kapcsolatban, azután várj türelemmel a válaszra.
Köszöngetni egymásnak nem itt fogunk!
van valaki<#conf><#conf><#conf><#conf>

hello sziasztok

Az Eu sosem volt olyan jó mint a hoi sorozat

Az lenne jó ha a lovasság és még a motorizált gyalogság úgy néznének ki
mint az egyben.
BariHUN
Srácok! Akinek van regje a Paradox fórumon, az tudna kéni egy képet Magyarországról a következõ Diarybe?

Mondtam hogy hasonlitani fog az Eu3-hoz. De enyire<#nemtudom>
ez sose volt kérdés mondjuk hogy a hoi az egy erõsen feljavitott, átvariált 2.vh-s eu 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EUIII kurzor azé befigyel! 😄
Ja ilyen pontrendszer lesz, ezt lehet majd kutatásra, hírszerzésre stb költeni.

Egy mai videó, bemutatnak pár dolgot a játékból:

http://www.n4g.com/pc/News-272229.aspx
igen a 2-ben nem igazán számított,hátha a 3-ban nagyobb súlya lesz az idõjárásnak

Szerintem is. Sok minden részletesebb lesz mint a 2-ben.

From twitter:

"Coding the new weather system is kind of cool, now its time to add in the formula for how temperature changes in a province.. "

[i]"So.. attrition is now affected by extreme temperature or windspeed. Should make warfare in africa and russian winter more interesting.. "[i]

Ez is jól hangzik😊
hoi 1 es jellemzõk is láthatók,megint diplomáciai pontok lesznek?

Én ak épek alapján úgy gondolom helyes írányba fejlõdnek
kiváncsi leszek hogy mennyiben lesz más rendszer mint a 2 illetve jobb lesz e.mert a 2 az 1 hez képest minden szempontból jobb rendszer...vajon a 3 ról is ezt mondhatjuk majd a 2 höz viszonyítva?

Sajnos ho. lesz a legkisebb egység továbbra is. Igaz mostmár legalább össze lehet állítani, hogy hány brigádból álljon: 1,2,3 vagy 4.
Szóval lehet kisebb, gyengébb hadosztályokat is kreálni.
Ilyen sok tartománnyal kíváncsi leszek a harcrendszerrel. Remélem nem hadosztályokkal kell megint operálni, hanem minimum ezredekkel.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ja remélem az ki lesz javitva.
BariHUN
igen, ez engem is zavart, hogy vagy megkaptuk egész szlovákiát, vagy csak a kárpátalját. a II. bécsi döntés is elõsször csak Szatmárnémeti és Kolozsvár, majd a Pogessorban már Beszterce is visszakerült Magyarországhoz.

De szerintem jóbblesz az elsõ Bécsi döntés mert szerintem itt meg kapjuk majd Szlovákiátol a Felvidéket.
Nem rossz csak a trianonos verziótnál lesz nehéz hogy megnézem hogy is lehet nagy Mo. Majd utána nézek a városoknak vagy felirum.<#fejvakaras>
csak ezzel az a gond, hogy ahogy elnézem megint nem tudom majd normálisan megvalósítani a Nagy-Magyarország projektemet... megint kénytelen leszek egész jugo-t lezúzni😄

HUNForrest-Gump

Kula? 😄D
Már meg is van a kedvenc provinciám! 😄 Újvidéktõl északnyugatra lévõ provinciát nézzétek! <#idiota>
Twitteren is nyomon lehet követni hogy állnak:
http://twitter.com/heartsofiron3
Úgyis csak a nagyobb országok számítanak.
Neked...
Engem teljesen hidegen hagy, hogy ott van-e az a nyamvadt egytartományos kis légypiszok, vagy nincs. A játékot semmiben se befolyásolja, legfeljebb egy újabb ország amit annektálni tudok, de az az 5 IC még azt se éri meg.

Az a legértelmesebb mod....
Én is úgy tudom hogy egyiptom egy bábálam volt. Most mániám hogy a szöv. szabaditóm fel europát. Én mikor megnézeget ki minek a vezetõje nézem egyitomnál vannak emberek.<#miaz>
Annak semmi értelme

Independent Nations modot próbálgatod?😄
De nem lesz benne😞
Persze.
De San Marino létezett a vh idején?
Névleg független volt, akárcsak India, de gyakorlatilag Anglia bábállama volt.

Egyiptom független volt a világháborúban?
Az újy rész nagyon részletes lesz. Csak a hegyek az erdõk hát igen. Nagony rondák. Meg a hóditás is kicsit sokáig fog tantani ennyi kicsi területre felosztva.<#vomit>
BariHUN
Ugye azt mondták hogy ha jól haladnak augusztusban már kint lehet a game?
Mert akkor tanév vége környékén vagy inkább július közepén kidobhatnának egy demot.

És Jemen?😄
nem erre céloztam hanem hogy ez a tartomány szépségverseny úgyis értelmét veszti kiadás után mert kb az utolsó dolog amire az ember koncentrál miközben próbálja megfogni az orosz inváziót 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Hesler89
A HoI-hoz képest a HoI2 elõrelépés volt. A HoI3-nál ez már nem egyértelmû. A térkép esetében biztos nem. (Nem a tartományok számára gondoltam.)
Ohh, köszönöm.
ez a sírás rívás hogy "ronda" a térkép, meg pontatlan eddig kb összes paradox game megjelenése elõtt jelen volt, és mégis a kiadás után 2 héttel már senkit se izgat kb... 😊

Hesler89
Az a gond, hogy a térkép úgy néz ki, mint az EU-ban, ami szerintem kicsit sem mondható szépnek. A másik, hogy csak egyenes vonalakból rajzolták meg a térképet, ami azért gond, mert így a kicsi eltérésekbõl lesz pont akkora, hogy az egész elcsúszik. Ez jól látszik azokon a képeken, ahol látszik Közép- és Dél-Európa.
BariHUN
Észak-Erdély is elég hogy is mondjam, csúnyácskán néz ki. Remélem kijavítják mert ez így qla eddig.

Hesler89
Nem csak Bulgária. 😞
Bulgária hülyén nézki.
Kijelölöd a linkelni kívánt szót, megnyomod ezt: a gombot, aztán meg beilleszted az url-t. Ennyi.
Nem a játékhoz, hanem a paradox fórumhoz kapcsolódóan kérdeznék. Hogyan kell úgy linkelni, mint itt, hogy a szöveg látszik én nem az URL?