6647
-
#1686 Hol tudom kitörölni a hoi reg fájlait? -
#1685 Jó, ilyet már a térkép miatt se tudok XD Meg csak az osztrákoknál, meg a cseheknél jött úgy ki hogy pont az elrabolt részeket tudjam visszafoglalni. -
geo91 #1684 én inkább valami ilyesmire gondoltam...
de azért megkérdezzük a többieket, megérdemled e a kitüntetést. ;D
ha sok lesz az igen, akkor megkaphatod. :) -
#1683 Ja és még annyi, hogy Fiumét érthetően nem tudtam elfoglalni, mert az olaszok ott voltak egyből. -
#1682 Már nem állok háborúban Jugoszláviával, csak a Polákokkal, de oda most megy az erősítés. Most mindenki háborúzik mindenkivel miattam :D -
#1681 Geo, asszem megvan a győztes...
-
G.Freeman #1680 köszi -
#1679 -Hát a Dandár inkább itt ezred(1000-3000 ember körül van ugye egy ezred.)
-Hadtestnek, Hadseregnek, Hadseregcsoportnak is lehet parancsot adni. Hogy védjenek egy szakaszt, vagy akár támadjanak egy szakaszt.
Tehát egy területeden van 5 hadosztály annak van egy HQ-ja. Akkor a HQ-nak kiadhatod a parancsot, hogy támadja pl: Kievet. És így nem kell minden hadosztálynál bejelölni, hogy támadjon.
Ám javasolt csak egy hadosztályal támadni, a többivel pedig támogatni...
-
#1678 Na bocs...elsőnek valamiért nem jelenítette meg a hozzászólásod. -
#1677 Mi van ? -
#1676 és nem lehet összevonni a dandárokat mint a 2-ben pl. hogy von Rundstett alá összevontam 12 dandárt és utána csak egy kockát kellett tologatni? itt mindenképp hadosztály szinten (ami ha jól tudom 3-4 dandár) kell tologatni a kockákat? -
-
#1674 Tényleg nagyon bugos a játék? :S
Az a gépigény komoly? :D
EU3 után mennyire nehéz beletanulni? :D -
geo91 #1673 a HQ-kat bárhol el tudod helyezni a hierarhián belül. csak hozzá kell rendelni mi fölé akarod. -
#1672 Na ezzel a jelel lehet új HQ-kat csinálni. Mindegyiknél ott van ez a jel, ha nincs magasabb HQ-hoz csatlakoztatva ! Ha magasabb HQ-hoz van csatlakoztatva, akkor értelemszerűen előbb le kell csatlakoztatni róla, - aztán megjelenik ez a jel:
Rányomsz, és megjelenik egy új HQ...ha magasabb szintűt akarsz csinálni, akkor pedig hadtestnél, hadseregnél nyomsz rá erre a gombra. De így vannak sorba:
Hadosztályhoz--->Hadtest(Armeekorps)--->Hadsereg(Armee)--->Hadseregcsoport(Heeresgruppe)
És a legmagasabb a THEATER HQ, de ilyet nem lehet csinálni. Csak később szerintem.
Nálam most így nézz ki a hadsereg hierarchia rendszere:
-
Dns5000 #1671 ja ugy 3hónap mulva meg lehet hogy jatszani is lehet majd vele -
#1670 Sajnos még hónapokig is eltarthat mire megcsinálják, annyira hibás most :\ -
#1669 Mindjárt csinálok képet róla... -
Paladin #1668 1650 -esben írtam.
Képezni nem tudok most, melóban vagyok és itt nem ment fel a gépre a hoi :) -
G.Freeman #1667 egyreszt azt nem latom masreszt meg tudnad keppel illusztralni?:) -
Paladin #1666 A kérdésedre (és Freeman kérdésére) a választ pont eggyel az előtt vagy után írtam le, mint amelyik hozzászólásomra reagáltál :)
A makacs önálló pontosztás csak mostanában jött elő, amikor 30 feletti lett a leadershipem. (Az ikon egyébként jól működik, mert valóban vannak elpazarolt tizedek. A gond az, hogy nem tudom rávenni a köcsögöt, hogy ne pazarlja azokat)
Néha korábban is rátett 1 tizedet önhatalmúlag a beállított 14-re, amikor még 28 körül volt az össz, de akkor hagyta kijavítani. -
#1665 Letöröltem a hoi-t, de amikor fel szeretném tenni akkor csak unninstall és play gomb van. Uninstallra rákattintok, bejön az ilyenkor megszokott ablak, utánna repair, uninstall. Mind a kettőnél csak egy gyors átfutás van és ennyi, de nem történik semmi változás. A WINDOWS mappában már kitöröltem a hoi fájlait (aszem). -
G.Freeman #1664 hogy tudsz uj magasabb szintü HQ egységet csinálni? -
Beyond silence #1663 A Hadsereg csoportot meg ezeket azt hol lehet csinálni? KÖSZI
Paladin: nem tudom nekem eddig csak normálisan jött elő figyelmeztető ikon, h nem használtam ki a kutatási kapacitást, lehet ez a bug nincs mindenkinél.
-
GK65 #1662 Sziasztok!
Jár valaki már 1941 - 1942 között?
Mert én nem tudom visszatölteni azokat az állasokat amit 1940 április 16. után mentetem valakinek ötlet?
Már a frissítések fent vannak ! -
Paladin #1661 Nem hiszem, hogy nehezebb lenne egy repteret felépíteni, mint egy ipari negyedet :) (mondjuk vitatkoznék azzal az egy évvel is, de nem ez a lényeg)
De azzal nincs is bajom, ha azt mondják, ne lehessen ledobni csak úgy a repteret. De akkor ne is lehessen egyáltalán production alól építeni, mert így semmi értelme. -
tonio14 #1660 Játszható verzió mikorra várható? -
hana1 #1659 Szükségrepülőteret nem volt nehéz dolog a II.VH-ban ledobni valahová, de egy 10-es repteret már akár 1 éves meló kell hogy legyen felhúzni, szóval szerintem ezt jól megoldották.
A légvédelem elég könnyen szállítható, szóval azt lehessen is tömegével lerakni!
Az előkészített radar és ipar lerakását is meg lehet magyarázni, bár kicsit nagyobb képzelőerő kell hozzá.
Viszont ami nem tetszik: Mi a frászért nem lehet mindezeket lebontani és átköltöztetni??? Gondolom megint event oldja meg a SZU iparának áttelepítését az Ural mögé, nem pedig a játékos.. :-( -
Dns5000 #1658 a le nem rakott repterek eleg sok tc-t esznek legalább is a 2ben igy volt -
Paladin #1657 Így most bármikor, bárhova lvl 1 repteret tudok ledobni... az nem gáz?
De így sem értem a logikájukat. Ha leteszem, úgyis kell neki pár nap szintenként, szóval nem terem csak úgy ott egy lvl 10 reptér.
Ha meg azt akarták, hogy ne lehessen csak úgy akárhova letenni, akkor mi a fenének lehet gyártani a production alól, miért nem csak az adott területen?
Arról nem is beszélve, hogy légvédelmet, radart, ipart lehet így letenni. Szóval ez így elég nagy marhaság tőlük. -
#1656 Hát mondjuk én így csináltam ezt a hadsereg hierarchia rendszert:
Berlin HQ-t elneveztem Oberkommando der Wehrmacht-nak(Ez a Theater HQ)
Csináltam 3 Hadsereg csoportot Lengyelek ellen.:
-Heeresgruppe Nord
-Heeresgruppe Mitte
-Heeresgruppe Süd
Mindegyik kapott egy hadsereget.:
-I. Armee
-II. Armee
-III. Armee
Eddig minden Hadseregnek kb 3-4 hadteste van. Az kb 20 hadosztály. (Minden hadtest 5 hadosztályból áll). Minden hadsereg kap egy páncéloshadtestet is 3 Páncélos hadosztályal.
Amúgy osztrákokkal, meg olaszokkal csináltattam 5 Hegyivadász hadosztályt is. És nem is volt drága ! Dániához tettem le őket. Meg Wilhelmshaven közelében is van pár. Úgy olvastam, ha háború van ott próbálkoznak partraszállással a szövetségesek. Van még egy hadtestem Poroszországban. Meg a francia vonalon van még egy teljes hadsereg.
Amúgy felesleges 3 hadseregcsoport elején. De én úgy vagyok vele most még könnyebb beállítani ezt hierarchia rendszert.
-
tttttom #1655 legalábbis amiotta a frissitések fenn vannak azóta nem rinyál a netezés meg zenézés és film nézés közbe a kékhalál csak a hoi3-nál egyedül. :( -
tttttom #1654 Ja még valami...A gaméban, ha lesteszem kicsibe, hogy kell kinyomni a második procit mert én arra gyanakszom, hogy azért kaptam az elmult időkbe kék halált, mert a 2-dik procit a játék nem teljesen vagy egyáltalán nem hazsnálja ki... -
Italo Balbo #1653 airbase nem bug, szándékos (annak elkerülésére, hogy bárhova, bármikor ledobhass 10-es repteret) -
Paladin #1652 Teóriák a kutatáshoz szükséges elméleti tudást tuningolják, ha minden igaz.
Minden research alatt van két ikon - hogy milyen elméleti és gyakorlati tudás segíti a kutatást. Alul pedig fel vannak sorolva az ikonok, hogy milyen szinten állnak ezek az ismeretek. Gyakorlatit azt hiszem a gyártás növeli, az elméletit meg a teóriák, illetve az egyéb technológiák is kifejlesztésükkor tolnak egyet valamelyik elméletin. -
Paladin #1651 Azért vannak idegesítő bugok.
Pl. a technology-nál a leadership pontok elosztása után mindig visszarak egy-két plusz tizedet a researchra. De úgy, hogy elosztom, kilépek a technology-ból, és már ott is van. Ezért persze folyamatosan kint van a hülye figyelmeztető ikon, h nem használom ki a kutatási kapacitást. Nem vészes dolog végül is, de idegesítő.
Nem tudom, hogy bug vagy szándékos - de az előbbire gyanakszom - az, hogy legyártott airbase-t csak olyan helyre lehet letenni, ahol még egyáltalán nincs... Szóval potyára gyártottam le egy marékkal, csak lvl1-es reptereket tudok így csinálni. Ha a területnél nyom az ember az airbase-re, akkor persze eleve oda készíti, akkor jó lesz.
Ami aggasztóbb, hogy mobilizáltam a sereget - aztán egy hónap múlva, amikor már hetek óta fel volt töltve minden addig reserve-ben tartott egység, még mindig ott díszelgett az a rohadt felkiáltójelecske, ami a reserve egységeket jelzi. (Azt még nem tudom, hogy a hatékonyságukon is ront-e, vagy csak az ikon maradt-e ott)
Szóval van miért várni az 1.2-t :) -
Paladin #1650 Ha át akarod szervezni a sereget, először le kell választani az adott egységet vagy hq-t a felettes parancsnokságról (piros nyilas bigyó baloldalt). Ha új egységet tettél le éppen, és ahhoz akarsz hq-t csinálni, akkor erre persze nincs szükség.
Ezután a piros nyilas bigyó zöld nyilas bigyóvá változik, amivel vissza tudod csatolni az egységet a hierarchiában akárhová (ahol van még hely neki). E mellett lesz egy új gomb egy csomó X-szel (pl. ha hadosztállyal (XX) csinálod akkor három, ha corps hq (XXX) fölé akarsz új hq-t tenni, akkor négy, stb.)
Ha erre klikkelsz, akkor létrehoz egy HQ egységet az aktuális közelében, és rögtön be is csatolja alá.
Arra azért figyelni kell, hogy ez is 100 officert fogyaszt. -
Dns5000 #1649 Umm az szovjetek ugy szétverték az északi egységeimet finnekel és as SS NORDAl együtt mint a sic.
Beáttlitottam a 3 hadserecsoportnak hogy nyomuljanak előrre blitzkrieg modban hat 1hónap alatt haladtak vagy 1 kockát.
És kibaszott lassan telik el 1 nap.
Én lehet megyek vissza TOAWozni. -
#1648 nekem egyszer se fagyott még le és a 1.1 patch meg a hotfix után sokkal gyorsabb lett a betöltés. a játékmenet viszont szerintem elég lassú, (bár én elég sűrűn nyomok szünetet.) -
#1647 én a németekkel nyomulok, csata még nem volt mert csak 37-ben járok.
a technológiai fejlesztéseknél nekem jelenleg 28 pontom van amiből 15 a fejlesztésekhez van lekötve a többi meg a kémkedés, a politikai befolyás, meg a tisztek kiképzézére. ki hogy használja fel ezeket a leader pontokat? a 15 fejlesztés nem kevés párhuzamosan? a fejlesztéseknél a teóriák mire jók? nem nagyon vettem észre hogy bármin módosítanának...
egyébként én a közepes tankokat, a közepes bombázókat és az anyahajókat vmint a gazdaságot fejlesztem erősen.