Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag csak SU egyedül 5000 provincia lesz 😄D
Most már Jemen 20 tartományból fog állni. Szerinted Erdély nem lesz szép?😄
Hát ja. A 2-ben elég csúnya erdély. Most remélem egy kicsit javitótak rajta.<#nemtudom>
Mert leszarják a Kárpát medencét. A potenciális vásárlókat a nagyobb államok érdeklik.
Mert sajt. 😄

Hesler89
Miért nem tudnak már végre mutatni egy screenshotot Magyarországról? 😞
Az 5. az elsõ normális screenshot ami még emlékeztet valamire a régi játékból.
Ha egyáltalán kiválasztanak. Addig felesleges ilyenen gondolkodni.
Ja egy kérdés a beta teszttel kapcsolatba. 😊

Amikor, ha megy ez a beta teszt nevezetü dolog akkor a játékhoz a kérvényezetek kapnak egy linket ahol letölthetik a beta verziót?És, ha igen akkor a hibákat milyen formában jelezem?E-mail,vagy forumon?

lehetne, de ahoz meg már semmi köze ugye az sg-nek vagy a topicnak, ráadásul az is olyan hogy perpill fél évvel a kiadás elõtt még max screenshot gyûjtõhelyként tudna üzemelni 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szerintem meg egy külön tematikus HOI3 oldal lenne jobb. Itt lehetne leírás, FAQ, tatkikák, moddolás, multijátékok szervezése, AAR, stb.
fasza, ettõl még fölösleges ide házigazda, ráaádsul nem a fejlécet kell frissitgetni hanem max a faq-t, ami szvsz megint csak full fölösleges még...

de igazából lényegtelen, kérdezted, nekem meg ez a véleményem, hogy nem támogatom az ötletet, aztán meg a modik úgyis azt csinálnak ami nekik jólesik 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem szeretem azt h: rakjátok már ki ezt a fejlécet stb...
Aztán pár órával késõbb frissíteném x dolog miatt, aztán megint zaklathatnám a modikat, h rakjátok má ki... Szeretek a magam ura lenni, mégha ilyen kis dologról is van szó.
minek ide házigazda? meg faq-hoz minek házigazda? megcsinálod, megkéred modikat rakják be a linket és ennyi...
(megjegyzem szvsz faq is tök fölösleges még, de ez már egyéni soc problem)

Lenne egy felvetendõ kér(d)ésem.
Házigazda szeretnék itt lenni. Támogatnátok?
Csinálnék FAQ-ot és egyenlõre ennyi is, mivel még nem jött ki a játék.
Mondjuk ez a FAQ a fenti okból elég soványka lenne, de ha kijön, lesz egy (majdnem) mindent tartalmazó.
8 új screenshot:

Én interface.
Én meg a történelmi miatt.
Én is jelentkeztem én a multi miatt jelentkeztem. 😄

Kiváncsi vagyok milyen. 😊

Hát én ezt kihagyom. Nem igazán játszanék egy félkész, bugos, játszhatatlan játékkal. Inkább várok egy demora, vagy a teljes játékra.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Én is. Hááát, nemtom... Sok! 😄 Mi alapján? Gondolom azok alapján amit leírtál. Ha sokan átmennek a rostán akkor lehet h még sorsolnak is. De lehet h csak kiválasztják az x legjobbat.
Hahá. Jelentkeztem😄 Kb. hány béta teszter lesz? vagy mi alapján döntenek?
Adjanak már ezek a melegek egy képet magyarról.:@@@@@

HA jól látom, akkor végre ki lehet választani hogy egy körzetet vagy csak egy tartományt bombázzon.

<#eljen>

Én kértem, leszartak😄
kérni lehet bármit, max nem kapsz 😛

BariHUN
igen én is megnéznék már egy képet magyarországról. nem lehet kérniegyet a fejlesztõktõl a fórumon?

Hesler89
Már annyira megnéznék egy Magyarországról készült screenshotot!!! 😮
mester, ne csináld már 😊

Volt az SR2010. Teljesen 2d, rajzolt spriteokkal (8 fázis a 8 irányú mozgáshoz azt csókolom), a terkeptol kezdeve az osszes tankig, gyalogosig - pont ugy ahogy a HOI 1-2. Viszonylag kis gépigény, és jól is nézett ki.

Kijott tavaly az SR2020. Fogták az egység spriteokat, és szépen megcsinálták az összes tankot/repülöt 3ds modellben, úgy is renderelik rá a térképre. Maga a térképp maradt 2D, viszont az összes egység 3d-ben pompázik, 360fokban forog, amit akarsz. Viszont nem olyan szép és a gépigény felment a rákba amiatt, hogy mostmár itt is kell a 3d.

Nem azért emlitettem a 3d-t a supreme ruler 2020 kapcsán, mert mostmár lehet rotálni a kamerát meg ilyenek. Egyszerûen csak a térképre rakott egységek lettek 3dsek. És mivel több ezer is lehet a képen, az engine meg szar, jöttek szépen az 5 percig tellik egyetlen nap sebességek.

Supreme Ruler

Hát ha neked a Supreme Commander 3D-s akkor a HoI is 😛

Ne vakits 😊
Rajzolt spriteok voltak azok, nuku 3d 😊

Már a 2 is ilyen volt, sõt az 1 is 😛

Ahhh... nehogy ez is olyan legyen mint a Supreme Ruler 2020: rarakjak a terkepre a 3Ds modelleket. Egyreszt sztem csunyabb mint egy rendesen megrajzolt sprite, masreszt jelentosen tobb eroforrast igenyel, mivel d enginet az ilyen strategiai cegek nem tudnak irni 😞

Thx😊

Ezt a képet küldték.
Én régebben próbáltam feliratkozni, de akkor valamiért nem mûködött...
Most sikerült😊

Bár a mai levelet már lekéstem😞
Ha valaki megkapta berakhatná ide a fórumba.
Iratkozzatok fel a Paradox hírlevelére, szoktak küldeni olyan screenshot-otkat, amit a fórumon nem látni.

Ezt is ajánlom.
BariHUN
hát ez nekem se tetszik így

Hát ez így mondjuk érdekes. Meg ronda.

<#eljen>

eu3 már kijött min meg egy nagy keigel (ami standalone), most jön majd hoi 3, kb ilyesmi volt menetrend a 2es-eknél is, szóval találgass 😊

Ameddig a fejlesztés "Project Mayhem" néven futott csak totózni lehetett, hogy Vicky2 v HoI3. Szerencsére az én kívánságom teljesült. 😊 Ennél többet nem tudok a Vicky2-rõl, talán érdeklõdj a paradox fórumon.
Hát srácok, szerintem ez a játék marha jó lesz. A térkép szerintem se a legjobb, de azért ez is nagy elõrelépés. Egészen addig a hoi2 térképével sem volt bajom, amíg nem láttam hogy a Victoriának milyen térképet tudtak csinálni. De ezek a mostani 45°,90°... határok, nem értem miért nem tudták volna egy kicsit szebben megcsinálni. De ez legyen a legkisebb bajunk. A revíziót (mert lássuk be a magyar határokkal van fõleg bajunk) így is megvalósítjuk majd, nem lesz szép, de a hoi2-ben sem volt az. Egyébként nem akarnak a victoriának 2. részt csinálni?