Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5 új screenshot, még a holnapi DD elõtt:

Mit írnak benne?
magyarúl csuszik :S

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Jött egy hírlevél a paradox-tól, gondolom sokakat érdekelhet:

"Hearts of Iron 3 in Beta-testing stage

GDC / SAN FRANCISCO – March 23rd 2009 - Paradox Interactive has closed the recruiting process for Beta Testers to play Hearts of Iron III, the long awaited third instalment of the World War II Strategy series set for release towards the end of 2009.

The Paradox team want to express their gratitude for the long time fans that is supporting and offering their help for the development of Hearts of Iron 3:

“We at Paradox were stunned by the response we got for the Beta testing, with over 10,000 people registering an interest in contributing. It made it one of the hardest selection process for Betas we have ever had, as there were just so many well qualified candidates to chose from. “ says Johan Andersson, Lead Developer on Hearts of Iron III.

Hearts of Iron III has now in the Beta stage of development. These last months has seen the team stabilizing the foundations of the AI, tightening up the rules and mechanics of the game, along with implementing brand new artwork and interface features.

With the Beta crew now in place the testing has already started and Hearts of Iron III is scheduled for release during the latter half of 2009.

“We have a keen an enthusiastic beta team in place who are already working hard to do their bit to make Hearts of Iron 3 the best game it can be.” Says Chris King, game designer for Hearts of Iron 3.

A game presentation from earlier this year in Stockholm is now available here:
http://www.youtube.com/watch?v=uxu4-7Zo9OA

The third instalment in the critically acclaimed World War II strategy series, Hearts of Iron III will feature a plethora of brand new features to satisfy veteran and novice players alike, including a huge game map with more than 14,000 land and sea provinces.
At GDC, Johan Andersson, the Producer, will be on hand to demonstrate every aspect of the game. Hearts of Iron III is scheduled for release in Q3."

Csinálnék egy bannert, aztán majd FAQ-ot. (Egyenlõre persze nem sok dolog lenne benne, de ha kijön a játék akkor majd kiegészítõdik.) Meg amire csak szükség van. Várom az ötleteiteket. 😊
Továbbá frissítgetni, karbantartani a fejlécet, miután kijött a játék be lehet majd linkelni pl. a legújabb javítócsomagot stb...

Mert nekem nem jön be ez a moderátoroknak irogatósdi, jobban szeretem magam kézben tartani a dolgokat. Fõleg azért is mert hamar meggondolom magam sokszor, hogy ezek még javítgatni kell stb, így csak terhére lennék a modiknak, az állandó fejlécfrissígetésekkel...
ezt most 2hetente megfogod kérdezni? 😊
amúgy vélemény ua, fölösleges...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem lehet. Legkisebb egység továbbra is hadosztály marad, brigádok külön nem lesznek, nem lehet mozgatni õket stb.

Viszont olyat lehet, hogy lightos hadosztályt csinál az ember, ami csak 1 brigádból áll😄D Bár nyilván ezek gyengébbek lesznek. De sok lehet belõlük. Partizánok ellen, repteret védeni stb talán jók.
Na ez már valami! Ezt nagyon hiányoltam a 2-bõl. És azt nem tudjátok, hogy ezekhez lehet-e majd külön parancsnokokat rendelni? Bár ezt nem tartom valószínûnek, mert akkor tonnányi parancsnok kellene.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hesler89
Bõvebben mire gondoltál?
Szeretnék itt házigazda lenni. Vélemény? (Mikor legutóbb felvetettem, nem sokan válaszoltak... Most lehetõleg minnél többen válaszoljatok.)
(Remélhetõleg a téma kibeszélése alatt összejön az 500 hsz.)
Igen, mostantól dandárszinten lehet majd a hadosztályokat felépíteni.
Igen, brigádokból lehet összerakni a hadosztályt. Változó számú lehet, talán 1-4 db.
Ha jól látom, akkor a hadosztály három kisebb egységre van osztva? Mert nekem ez jön le a kép bal oldaláról. És jó hogy végre a létszám is fel van tüntetve számban, bár 9 ezer fõ nekem kicsit kevésnek tûnik egy hadosztályhoz képest.

Muki100
Súlynál gondolnék arra, hogy megreformálják a szállítóhajókat.
Ugye mostmár nem lenne túl praktikus, hogy minden hadosztály ugyanannyit nyom, akár full könnyûlövész akár full páncélos dandárokól áll.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Counterek is jobban néznek ki végre😊

Egy érdekes unit stat: Radio Strength
Ez mi lehet vajon?
Illetve a Weight?
Végre nem csak meg hódítással lehet majd legyõzni a Briteket.
😄

Már vártam is mikor szúrod be a szokásos [ #eljen]-edet... <#idiota>
<#eljen>

1 hónapja nem olvasok naplót ideje hozzálátni megint😄
He he. 😄 <#eplus2>
Jól olvasom, hogy majd a konvojokat majd u-boattal meg lehet majd támadni?<#wow1><#vigyor>

Majd a büdõs angolok ki lesznek éheztetve. 😛😛😛😛<#action><#duhos2><#gonosz1><#violent>

nincs... lenne már kiraktam volna...
BariHUN
Nincs olyan képetek amit hírlevélben kaptatok és Magyarország van rajta? Lehet az csonka vagy a bécsi döntések utáni is csak kép legyen 😄

Hát én se. Lehet, hogy túl pontosan adtam le a gépem adatait😄
Én se lettem kiválasztva.

On behalf of Paradox Interactive I would like to thank you for taking the
time and effort to apply to the HoI3 Beta group! It was great to see so many
interested in contributing to make ROME an even better game! Unfortunately
we still had to pick out a core Beta group out of the many applicants and
you were not selected. We encourage you to apply to upcoming games and hope
to see you in our forums!

Thanks again for your application and your commitment shown to Paradox and
our games.

The Paradox Team

Fuck...:/

na mind1 nem döl össze a világ akkor majd jáccom a tejes verzióval augusztusban. 😊

Pont kérdezni akartam, hogy valakinek sikerült-e.😄D
Mert erre a hétre igérték a választ, de nekem még nem írtak vissza...
Megkaptam a levelet, hogy nem lettem kiválasztva...

Hello,

On behalf of Paradox Interactive I would like to thank you for taking the
time and effort to apply to the HoI3 Beta group! It was great to see so many
interested in contributing to make ROME an even better game! Unfortunately
we still had to pick out a core Beta group out of the many applicants and
you were not selected. We encourage you to apply to upcoming games and hope
to see you in our forums!

Thanks again for your application and your commitment shown to Paradox and
our games.

The Paradox Team
<#eljen>

lol

Egy picit... <#idiota>
BariHUN
sorry mellément... 😞

BariHUN
A helyzet egyre aggasztóbbá vált a vendég csapat számára, amikor a mérkõzés 63. percében Alex Ormos (Kolozsvár) egy bal oldali támadás lezárásaként belõtte csapata következõ gólját is, 3 - 1 az állás.

én nem is nyelvtanilag akartam megmagyarázni, csak hogy lehet másképp is értelmezni 😛PP

ottapont
Hesler89
Persze bele lehet magyarázni, de nem az, ellenben az irreálissal. 😛
A vitát itt lezártam, nem szeretném tele offolni a topicot...
Hát végül is az "un" felfogható egyfajta fosztóképzõként is, és így az unreális még lehet helyes.

Mikor is jelenik meg?
Hesler89
Attól még az unreális nem helyes. 😛
ut az unreal játékok óta már az unreális kifejezés is beköltözött a szótárba csak kicsit más értelemben, hehe 😄

Hesler89
Rundstedt17 bocs és nem akarok kötözködni, de irreális, nem unreális.
Hesler89
Ha csak SZU 5000 tartományból állna, az kb. a világ fele lenne, szal remélem kevesebb lesz. 😉
végre,mert valljuk be az pár darabos provincia rendszer elég unreális....

Te jó ég... <#vigyor3> <#beka2>
<#eljen>