Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Duna folyása Pestnél, és a Balaton helye elég furcsa mindenesetre az bizonyos.

BariHUN
Huh de kurva pontatlan a térkép! És ez bizony nem az a nemzetválasztós térkép amit korábban mondtatok...

augusztus
mikkora várható ennél a gémnél a megjelenés?

Pár újabb kép:

Muki100
Egy köztes megoldás lenne a jó, mondjuk repülõknél pár % str vesztés.
Szervezettséget gondolom itt is veszteni fognak majd ha másik bázisra kell menniük vízen és levegõben is.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

"Aircraft or ships in a base that gets overrun will now automatically rebase and flee to the closest base if possible."

Ezek szerint ellentétben a 2-vel ha elfoglalok egy repteret, akkor az ott lévõ gépek nem tûnnek el, hanem automatikusan átbézelnek egy közeli reptérre...

Twitterrõl:

One person mention a european minor of their preference in the hoi3 forum today influences tomorrows development diary.

Szóval valószínûleg ma egy Európai minorral szól a dev diary.😊
Kérdés melyik országról. Paradox fórumon megy a találgatás:
Yugó, Cseh, Magyar, Román, Holland, Finn.

Pár óra múlva kiderül😊)

Addigis egy újabb rövid videó:
http://www.youtube.com/watch?v=yGGDuW3jrxU
Olaszokkal.
kuzco007
nem tudjátok mikor jön vmi új info a HoI3-ról?😊

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Muki100
Lehet õk se lesznek rosszak így, hogy nem skilleket kapnak a tech teamek hanem országtól függ. HoI2-ben persze az élenjárás miatt egybõl németekkel voltam, közben azért a szovjetek is izgalmas ország...ha nem normal/normalon vagyok. Remélem itt jobban ki lesz azért igazítva.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Én is Németekel!

Látom senki nem elégedet a hábórú ki menetelével. 😄
Meg ahogy nézegetem a szavazatokat sejtem miért a Németek oldalára ált Magyarország és nem az Angolokhoz.
kuzco007
Vesszen trianon! Éljen Nagymagyarország!😊

BariHUN
Természetesen a magyarokkal! kicsit átrendezgetem a Balkánt 😄

Szovjetunió

kuzco007
Magyarok!

Jah én is Német, aztán JAP😊
Muki100
Szerintem amikor kijön a játék akkor csak a fájlokat nézegetem majd, az 1.1 patch után németek vagy japók.

Magyarország, természetesen. 😊
Ti mire szavaztatok, kivel kezditek majd a játékot? Én a németekre tettem le a voksom 😛

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Pedig bizony igencsak sok olajat termeltek USA-ban:

Crude Oil:

United States = 833.2
Soviet Union = 110.6
United Kingdom = 90.8
Germany = 33.4 (including 23.4 synthetic)
Romania = 25.0
Canada = 8.4
Japan = 5.2
Hungary = 3.1

Másik adat:

Oil Production In Tons Year Germany* USA
1939 8 million N/A
1940 6.7 million N/A
1941 7.3 million N/A
1942 7.7 million 184 million
1943 8.9 million 200 million
1944 6.4 million 223 million

(*Germany got 45% of its oil supplies from Romania, which was captured by the Soviets in August 1944)

Egyébként szerencsére ezek mind moddolhatóak, szóval nyugodtan át lehet írni.😊
Hát ha valoban enyire fel lesz osztva egyes országok aminek örülök! Evvel egyetembe remélem át dolgozák egy kicsit a Partizán vadászat funkciot is mivel ha csak a szomszédos tartományokat foglyák örizni. Akkor a katonai után potlásokat egyböl küldhetem partizûánok leverésére és nem marad egység a továbi terjeszkedésre.

Meg az egyes területek nyers anyag termelését is máskép osztják el. Mert az nagyon nem tetszik, hogy a HOI2-ben USA-nak nagyobb az olaj termelése mint az összes többi országnak együtvéve!
Nem tudom, honnan veszitek, hogy a Balaton és a Duna hogy néz ki!
Én még nem láttam a térképet Mo.-ról.
Ha a kezdõképernyõre gondoltok, azt el lehet felejteni, az csak arra van, hogy kiválaszd, kivel akarsz játszani, nem mérvadó térkép.
A térképszinket simán át lehet variálni, szóval azzal nem lesz baj.
Azt lehet hogy a Balaton nem fontos, de pl a Duna azért elég jelentõs akadály, így nem mindegy hogy merre kanyarog. De ahogy látok talán Dánia is összeér Svédországgal ami azért elég durva térképészeti hiba, mint az is hogy Rodosz összeér Törökországgal.
Persze az is lehet hogy magában a játékban normálisan néz ki, és itt a zoom miatt látjuk összeérni õket. Normális méreten megfelelõ távolságra vannak egymástól. ÉS gondolom ezeket a hibákat nem csak mi látjuk, tehát valaki csak szól nekik hogy ez így nem igazán stimmel.
harmadszor, ez egy kampányválasztó kép, lehet hogy ezen csak elnagyolt kép van kirakva, és a játékban jobban ki van dolgozva. Eddig láttunk már pár ingame képet, és ilyen hibák azokon nem voltak.

Hú, ez jó hosszú lett 😄

kuzco007
SZU végülis a HoI 2-ben is jó nagy volt, csak most több 100 helyett több 1000 provinciája lesz, nincs sok különbség😄

Hát ja térkép nem teljesen reális, de ez végülis nem egy katonai mûhold alapú szimuláció hanem egy stratégiai játék, ahol szerintem teljesen mindegy hogy a Balaton olyan alakú mint amilyen igaziból, vagy hatszöges. 😄DD

Bizonyos torzításra szükség van, mert vannak stratégiai poziciók, amik nagyon fontosak másokat meg el lehet hagyni. Pl. Gibraltár. Valóságban pár km2 az egész, ha valós méretben lenne a térképen egy pötty lenne az egész.

HOI2 is torz volt, csak talán megszoktuk😄D

Kicsit valóban szögletesek a provinciák, remélem ezeken még finomítanak.
(de van egy érzésem hogy már nem sokat fog változni...)

Ami viszont kibaszott nagy az a SZU. Nézzétek meg. Mire elfoglalja az ember, omg. Johan mondta talán hogy csak SZU több ezer provincia lesz😊)

Viszont lehet taktikázni, jókat lehet majd keríteni a panzerekkel😊)
Hesler89
Ausztria, meg Jugoszlávia külön vannak, csak kicsit hasonló színt kaptak. 😛 😄
Az országok színein még biztos változtatnak majd. (Remélem.)

A Balaton sem hasonlít nagyon az igazihoz, meg egy kicsit lecsúszott Szeged és Pécs közé... :S
A Duna is elég érdekesen kanyarog.

A térkép nagyon nem tetszik. Pont emiatt, hogy úgy néz ki a térkép, mintha csak vonalzóval húzták volna meg a vonalakat, az arányok nagyon eltérnek a valóságtól. Nekem egy olyasmi térkép tetszene a legjobban, mint a google maps.
Ennél a mapnál még a HOI 2-höz készülõ e3 map is jobban néz ki szerintem, de talán a 3 új funkciókat fog tartalmazni az országok menedzselésében, bár emiatt a térkép még lehetne szebb. Magyarország északkeleti része is eléggé elnyomott,Ciprus meg egyáltalán nem hasonlít, csak egy paca, Rodoszt meg híd köti össze Törökkel hmm érdekes.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Remélem ez még nem végleges.
Hollandia tényleg kicsit furán nagy Belgiumhoz képest.
Ja, meg az Osztrák-Jugo-Monarchia is furcsa.
Hát Hollandia egész érdekes mérteket öltött.
Am jó ez az új kampányválasztó képernyõ, nekem jobban tetszik mint a 2-é.

<#eljen>
jah meg az elõzõnél elmaradt, szal pótálás:
<#eljen>
😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

végre! nemzetenként külön partizánok!
Hogy szörongatja a sörét a papi! 😊))))))

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

Egy 2 részes videó, most készült a GDC konferencián:

Video Part1
Video Part2
Mert ez a neve. Am meg most látok rajta Hospital meg Station szavakat is, szóval lehet hogy inkább angol nyelvû térkép 😛

Akkor miért nem németítették a Mamajev kurgánt?
Magyarországról kéne egy közeli ami éppen egy hadsereg megy.
Az biztos Pearl Hearbor.
Mivel német egységek vannak rajta jelölve gondolom német térkép, ezért van németül írva a városnevek is <#mf1>
Az a két japcsi zuhanóbombázó sztem egy képen van a csatahajóval, a háttérben robbanások látszanak, szal szerintem Pearl Harbor-t akarja ábrázolni.

1 Tigris, 2 Val, 1 FockeWulf, 1 amcsi csatahajó.
A Sztálingrádos kép mellett van 2 német település név. Az mi az?
Sõt, ha jól látom akkor az a térképrészlet Sztálingrádot ábrázolja, tisztán kiolvasható a Mamajev kurgán. Ha így vesszük akkor 3 német és egy Csendes-óceáni kép van a menüháttéren <#ravasz1>

Jól van az, ez még a játék eleje, a végén a gyõztes T-34-esek dübörögnek... <#hehe>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Ezen a héten nincs DD... <#wilting>
Jó én szétszedtem a képeket alkotó részeikre.😄
Egyébként ez ilyen EUIII-as megoldás a sarkok lekerekítése. Nekem jobban tetszett a szögletes. Jobban illet az Iron-hoz.
Hát én a menüben összesen 4 képet látok, de ez legyen a legnagyobb gondunk vele 😛
Ez a fejlesztés nekem még mindig átláthatatlan, remélem a játékba nem lesz ilyen kaotikus. De végre nem olyan szögletes formák vannak mindenhol, hanem a sarkok szépen le vannak kerekítve.

2 német, 2 amcsi, 1 japán kép a fõmenübe. Nincs ez jól elrendezve😄