6647
  • G.Freeman
    Annyi helyen sántit az a kép amit berakott hogy rossz nézni, jugók békésen kettévágva meg ilyesmik
  • G.Freeman
    Szerintem ne égesd magad, nincs olyan élő ember aki beveszi hogy 365 bázis ic-t össze lehet szedni 3 év alatt Magyarországgal.

Ezek a a cuccok mint pl total economy nem a bázis ic-t befolyásolják.
  • Rolika16
    Ne magyarázd már a hülyeségeidet. Egyik néppel sem lehet összeszedni annyi mp-t, mint neked van MAGYAROKKAL !
  • kalapka
    És mivel total enconomy-ra kapcsoltam az IC 50%-kal növekedett
  • G.Freeman
    "-én is sokat csináltam
    -és az ellenkfeleim is csináltak a saját területeiken, bár ezt nem értem miért."

39 oktoberére 365 alap bazis ic, 5615 manpower stb azon a pici kis területen és képes vagy beirni hogy te bizony nem csalsz, azért ehhez pofa kell
  • kalapka
    Csak szeretném mondani I.C.ram-nak hogy nem csalok és nem is írtam át semmit! Nincs több lakosom mint a szovjeteknek, nekik vagy 5-ször ennyi van. És azért van annyi gyáram , mert:
    -én is sokat csináltam
    -és az ellenkfeleim is csináltak a saját területeiken, bár ezt nem értem miért.

Mellesleg miért csalnék? Így teljesen elveszne a játék élménye.

Ügyes taktikázással még Ausztriától is el elhet foglalni a területeket! Még 38 előtt el kell foglalni fél ausztriát és a békefeltételekben csak az adott területeket kell követelni.
  • geo91
    jogos. visszavonva. csak most értem haza és még nem láttam a rendes felbontású képet.
  • Laden
    Hírek ha még nem hallottátok:

Paradox Forumon tegnap írták hogy az új patch szeptember elején várható.
    Hoi 2 féle 2 d-s felület lesz, teljesítmény növelésre nagy hangsúlyt fektetnek, autoslider, AI fejlesztés, napszakok mutatása mint a 2 ben, stb...
  • Dns5000
    Én 3x kezdtem és tegnap a barbarossat de 1hónapon belül mindig feladtam annyira szaggatot, aztám megint megróbáltam de megint nem bírtam a szaggatást
  • Laden
    Nem tudok róla, hogy át lehetne írni, de szerintem az exe fájlban van szóval ha nem töröd fel az egészet nem valószínű.
  • Dns5000
    gondolom tegnap 22óra óta nem történt semmi áttörés teljesítmény fronton? :P
  • Dns5000
    umm de mihez kepest 20mp kizoomolok kicsit akkor eltünnke bezoomolok 20kell várni? nehogy mar az a pár felirat legyen a legnagyobb teljesítmény probléma, valahol nem lehet atírni mennyi legyen a késleltetés?
  • jocking
    Régebben olvastam itt, hogy van egy fájl, amiben át lehet írni a kezdés idejét, így akár 1936 előtt is kezdődhet a játék. Ennek van valami technikai határa, vagy akár 1350-ben is kezdődhet a játék? A játék befejezésének az idejét is kijjebb lehet tolni?
  • Paladin
    Nem is állítottam :)
    Na jó, tényleg nem emlékeztem hogy volt a kettőben, úgy tűnik keveset játszottam demokráciákkal. :)
  • Rundstedt17
    Khm a 2be sem lehetett tixta demokráciáknak ok nélkül...
  • Paladin
    Ha rögtön háborút akarsz kezdj később. Ha nincs valahol totális diktatúra akkor tényleg ne lehessen csak úgy a vezér kénye-kedve szerint hasraütésszerűen bárkinek hadat üzenni.
    Én örülök, hogy végre egy ilyen is belekerült.
  • BF109
    valaki linkelne egy közelit egy reptérről ahol repülők is vannak 3d-s és kártyás beállításnál is?
  • hup
    Egész esti szenvedés de megérte!Csak ne laggolna ennyire :S
  • hup
    Hogy eltelt az idő
  • Laden
    A készítők egy kb 20 másodperces késleltetéssel igyekeztek csökkenteni a grafikus motor túlterhelését, ezért jelennek meg csak később a nevek a térképen.
  • Laden
    Én 2 gépre telepítettem a játékot egyiken volt zene másiknál nem. Úgyanúgy telepítettem mindkettőt szóval valami programmal akad össze.
  • jocking
    Játékba akkor se illik, hogy a játékidő első 2 órája azzal telik, hogy malmozok amíg a kémeg dolgoznak.
  • Paladin
    Hülyeség? Érdekes, én realitásnak hívom.
  • hana1
    ha nem csalással akarod elérni, akkor vidd le kémekkel a saját országod neutrality-ját!
  • hup
    Köszi szépen megvan!
  • jocking
    Megnyomod a Shift+0 -át és beírod a megjelenő szövegdobozba: "noneutrality". Ezzel kikapcsolod a játéknak az a hülyeségét, hogy nem enged hadat üzenni.
  • hup
    Lenne egy kérdésem 38-ba vagyok a Magyarokkal és hadat akarok üzenne Szerbeknek de nem bírok se a Románoknak se senkinek ezt hogy lehetne megoldani?
  • torcyemperor
    nem talaltam fejlesztocsapatokat(fejlesztoket), letezik h ezeket kiszedtek?
  • sakkay
    Hali, rolika16 neked külön hali az ETW-ről! Régi játékos vagyok a Hoi 2 óta, (43 Német Japán találkozó Indiában) de a hq. hatása nem igazán jött le nekem gyakorlatilag a játékon belül. Vissza olvastam de nem találtam infót. Tudna esetleg valaki segíteni a HQ. pontos hatásáról (arányok). Köszönöm.
  • Cefre
    Hogy lehet védekezésre állitani a csapatokat??
  • Paladin
    Hm... ha valakinél van transit rights-om, akkor nem kéne hogy utánpótlást is kapjon a csapat, aki átmegy rajtuk?
    Milyen hülye hadvezér az, aki olyan megállapodást köt, hogy a csapatok átvonulhatnak, de a teherautók nem? :)
  • Rolika16
    Semmit se lehet tenni, hogy ne üzenjenek hadat. Annyit bírsz tenni, hogy védekezel a francia határon. Aztán, amikor legyőzted a Lengyeleket, jöhetnek a franciák.
  • Cefre
    mit kell csinálni hogy a franciák ne támadjanak mikor a lengyeleket támadom
  • BF109
    most vettem észre hogy nálam nem látszanak a repülőgépek. ez mitől lehet?
  • Neoncsoves
    Akit érdekel eredeti cdkulcs olcsón az PMet dobjon.
  • Kisendre
    Légyszíves olvass vissza, már nem először volt róla szó, még képek is lettek belinkelve, ha esetleg valaki nem találja a gombokat.
  • Rolika16
  • Georgie1224
    Üdv!

Nekem a HQ-val van gondom. A tutorialt nem nyomtam végig, de ott se láttam, amikor belenéztem, hogy hogyan lehet hq-k alá rendelni az egységeket. Tudna valaki, hogyha megkérem segíteni?
  • I.C.ram
    Az egesz egy editalt save file... Meg csak harc sem volt a teruletekert. Siman atirta, hogy melyik teruletet ki birtokolja...

Ausztriabol meg nem tudom, hogy sikerult kicsipnie egy darabot, ugy hogy a nemetek nem daraltak le.
  • G.Freeman
    Cheat-el nyerni pont annyi értelme van mint ezeknek a kitüntetéseknek, tehát semmi. Büszke lehet rá, hogy 100x túlerőben elverte a románokat meg a jugókat...