6647
-
G.Freeman #1766 Annyi helyen sántit az a kép amit berakott hogy rossz nézni, jugók békésen kettévágva meg ilyesmik -
G.Freeman #1765 Szerintem ne égesd magad, nincs olyan élő ember aki beveszi hogy 365 bázis ic-t össze lehet szedni 3 év alatt Magyarországgal.
Ezek a a cuccok mint pl total economy nem a bázis ic-t befolyásolják. -
#1764 Ne magyarázd már a hülyeségeidet. Egyik néppel sem lehet összeszedni annyi mp-t, mint neked van MAGYAROKKAL ! -
kalapka #1763 És mivel total enconomy-ra kapcsoltam az IC 50%-kal növekedett -
G.Freeman #1762 "-én is sokat csináltam
-és az ellenkfeleim is csináltak a saját területeiken, bár ezt nem értem miért."
39 oktoberére 365 alap bazis ic, 5615 manpower stb azon a pici kis területen és képes vagy beirni hogy te bizony nem csalsz, azért ehhez pofa kell -
kalapka #1761 Csak szeretném mondani I.C.ram-nak hogy nem csalok és nem is írtam át semmit! Nincs több lakosom mint a szovjeteknek, nekik vagy 5-ször ennyi van. És azért van annyi gyáram , mert:
-én is sokat csináltam
-és az ellenkfeleim is csináltak a saját területeiken, bár ezt nem értem miért.
Mellesleg miért csalnék? Így teljesen elveszne a játék élménye.
Ügyes taktikázással még Ausztriától is el elhet foglalni a területeket! Még 38 előtt el kell foglalni fél ausztriát és a békefeltételekben csak az adott területeket kell követelni. -
geo91 #1760 jogos. visszavonva. csak most értem haza és még nem láttam a rendes felbontású képet. -
Laden #1759 Hírek ha még nem hallottátok:
Paradox Forumon tegnap írták hogy az új patch szeptember elején várható.
Hoi 2 féle 2 d-s felület lesz, teljesítmény növelésre nagy hangsúlyt fektetnek, autoslider, AI fejlesztés, napszakok mutatása mint a 2 ben, stb... -
Dns5000 #1758 Én 3x kezdtem és tegnap a barbarossat de 1hónapon belül mindig feladtam annyira szaggatot, aztám megint megróbáltam de megint nem bírtam a szaggatást -
Laden #1757 Nem tudok róla, hogy át lehetne írni, de szerintem az exe fájlban van szóval ha nem töröd fel az egészet nem valószínű. -
Dns5000 #1756 gondolom tegnap 22óra óta nem történt semmi áttörés teljesítmény fronton? :P -
Dns5000 #1755 umm de mihez kepest 20mp kizoomolok kicsit akkor eltünnke bezoomolok 20kell várni? nehogy mar az a pár felirat legyen a legnagyobb teljesítmény probléma, valahol nem lehet atírni mennyi legyen a késleltetés? -
jocking #1754 Régebben olvastam itt, hogy van egy fájl, amiben át lehet írni a kezdés idejét, így akár 1936 előtt is kezdődhet a játék. Ennek van valami technikai határa, vagy akár 1350-ben is kezdődhet a játék? A játék befejezésének az idejét is kijjebb lehet tolni? -
Paladin #1753 Nem is állítottam :)
Na jó, tényleg nem emlékeztem hogy volt a kettőben, úgy tűnik keveset játszottam demokráciákkal. :) -
Rundstedt17 #1752 Khm a 2be sem lehetett tixta demokráciáknak ok nélkül... -
Paladin #1751 Ha rögtön háborút akarsz kezdj később. Ha nincs valahol totális diktatúra akkor tényleg ne lehessen csak úgy a vezér kénye-kedve szerint hasraütésszerűen bárkinek hadat üzenni.
Én örülök, hogy végre egy ilyen is belekerült. -
#1750 valaki linkelne egy közelit egy reptérről ahol repülők is vannak 3d-s és kártyás beállításnál is? -
hup #1749 Egész esti szenvedés de megérte!Csak ne laggolna ennyire :S -
hup #1748 Hogy eltelt az idő
-
Laden #1747 A készítők egy kb 20 másodperces késleltetéssel igyekeztek csökkenteni a grafikus motor túlterhelését, ezért jelennek meg csak később a nevek a térképen. -
Laden #1746 Én 2 gépre telepítettem a játékot egyiken volt zene másiknál nem. Úgyanúgy telepítettem mindkettőt szóval valami programmal akad össze. -
jocking #1745 Játékba akkor se illik, hogy a játékidő első 2 órája azzal telik, hogy malmozok amíg a kémeg dolgoznak. -
Paladin #1744 Hülyeség? Érdekes, én realitásnak hívom. -
hana1 #1743 ha nem csalással akarod elérni, akkor vidd le kémekkel a saját országod neutrality-ját! -
hup #1742 Köszi szépen megvan! -
jocking #1741 Megnyomod a Shift+0 -át és beírod a megjelenő szövegdobozba: "noneutrality". Ezzel kikapcsolod a játéknak az a hülyeségét, hogy nem enged hadat üzenni. -
hup #1740 Lenne egy kérdésem 38-ba vagyok a Magyarokkal és hadat akarok üzenne Szerbeknek de nem bírok se a Románoknak se senkinek ezt hogy lehetne megoldani? -
torcyemperor #1739 nem talaltam fejlesztocsapatokat(fejlesztoket), letezik h ezeket kiszedtek? -
sakkay #1738 Hali, rolika16 neked külön hali az ETW-ről! Régi játékos vagyok a Hoi 2 óta, (43 Német Japán találkozó Indiában) de a hq. hatása nem igazán jött le nekem gyakorlatilag a játékon belül. Vissza olvastam de nem találtam infót. Tudna esetleg valaki segíteni a HQ. pontos hatásáról (arányok). Köszönöm. -
Cefre #1737 Hogy lehet védekezésre állitani a csapatokat?? -
Paladin #1736 Hm... ha valakinél van transit rights-om, akkor nem kéne hogy utánpótlást is kapjon a csapat, aki átmegy rajtuk?
Milyen hülye hadvezér az, aki olyan megállapodást köt, hogy a csapatok átvonulhatnak, de a teherautók nem? :) -
#1735 Semmit se lehet tenni, hogy ne üzenjenek hadat. Annyit bírsz tenni, hogy védekezel a francia határon. Aztán, amikor legyőzted a Lengyeleket, jöhetnek a franciák. -
Cefre #1734 mit kell csinálni hogy a franciák ne támadjanak mikor a lengyeleket támadom -
#1733 most vettem észre hogy nálam nem látszanak a repülőgépek. ez mitől lehet? -
Neoncsoves #1732 Akit érdekel eredeti cdkulcs olcsón az PMet dobjon. -
#1731 Légyszíves olvass vissza, már nem először volt róla szó, még képek is lettek belinkelve, ha esetleg valaki nem találja a gombokat. -
#1730 #1672 -
#1729 Üdv!
Nekem a HQ-val van gondom. A tutorialt nem nyomtam végig, de ott se láttam, amikor belenéztem, hogy hogyan lehet hq-k alá rendelni az egységeket. Tudna valaki, hogyha megkérem segíteni? -
#1728 Az egesz egy editalt save file... Meg csak harc sem volt a teruletekert. Siman atirta, hogy melyik teruletet ki birtokolja...
Ausztriabol meg nem tudom, hogy sikerult kicsipnie egy darabot, ugy hogy a nemetek nem daraltak le. -
G.Freeman #1727 Cheat-el nyerni pont annyi értelme van mint ezeknek a kitüntetéseknek, tehát semmi. Büszke lehet rá, hogy 100x túlerőben elverte a románokat meg a jugókat...