Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervezettséget gondolom itt is veszteni fognak majd ha másik bázisra kell menniük vízen és levegõben is.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Ezek szerint ellentétben a 2-vel ha elfoglalok egy repteret, akkor az ott lévõ gépek nem tûnnek el, hanem automatikusan átbézelnek egy közeli reptérre...
One person mention a european minor of their preference in the hoi3 forum today influences tomorrows development diary.
Szóval valószínûleg ma egy Európai minorral szól a dev diary.😊
Kérdés melyik országról. Paradox fórumon megy a találgatás:
Yugó, Cseh, Magyar, Román, Holland, Finn.
Pár óra múlva kiderül😊)
Addigis egy újabb rövid videó:
http://www.youtube.com/watch?v=yGGDuW3jrxU
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Látom senki nem elégedet a hábórú ki menetelével. 😄
Meg ahogy nézegetem a szavazatokat sejtem miért a Németek oldalára ált Magyarország és nem az Angolokhoz.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Crude Oil:
United States = 833.2
Soviet Union = 110.6
United Kingdom = 90.8
Germany = 33.4 (including 23.4 synthetic)
Romania = 25.0
Canada = 8.4
Japan = 5.2
Hungary = 3.1
Másik adat:
Oil Production In Tons Year Germany* USA
1939 8 million N/A
1940 6.7 million N/A
1941 7.3 million N/A
1942 7.7 million 184 million
1943 8.9 million 200 million
1944 6.4 million 223 million
(*Germany got 45% of its oil supplies from Romania, which was captured by the Soviets in August 1944)
Egyébként szerencsére ezek mind moddolhatóak, szóval nyugodtan át lehet írni.😊
Meg az egyes területek nyers anyag termelését is máskép osztják el. Mert az nagyon nem tetszik, hogy a HOI2-ben USA-nak nagyobb az olaj termelése mint az összes többi országnak együtvéve!
Én még nem láttam a térképet Mo.-ról.
Ha a kezdõképernyõre gondoltok, azt el lehet felejteni, az csak arra van, hogy kiválaszd, kivel akarsz játszani, nem mérvadó térkép.
Azt lehet hogy a Balaton nem fontos, de pl a Duna azért elég jelentõs akadály, így nem mindegy hogy merre kanyarog. De ahogy látok talán Dánia is összeér Svédországgal ami azért elég durva térképészeti hiba, mint az is hogy Rodosz összeér Törökországgal.
Persze az is lehet hogy magában a játékban normálisan néz ki, és itt a zoom miatt látjuk összeérni õket. Normális méreten megfelelõ távolságra vannak egymástól. ÉS gondolom ezeket a hibákat nem csak mi látjuk, tehát valaki csak szól nekik hogy ez így nem igazán stimmel.
harmadszor, ez egy kampányválasztó kép, lehet hogy ezen csak elnagyolt kép van kirakva, és a játékban jobban ki van dolgozva. Eddig láttunk már pár ingame képet, és ilyen hibák azokon nem voltak.
Hú, ez jó hosszú lett 😄
Bizonyos torzításra szükség van, mert vannak stratégiai poziciók, amik nagyon fontosak másokat meg el lehet hagyni. Pl. Gibraltár. Valóságban pár km2 az egész, ha valós méretben lenne a térképen egy pötty lenne az egész.
HOI2 is torz volt, csak talán megszoktuk😄D
Kicsit valóban szögletesek a provinciák, remélem ezeken még finomítanak.
(de van egy érzésem hogy már nem sokat fog változni...)
Ami viszont kibaszott nagy az a SZU. Nézzétek meg. Mire elfoglalja az ember, omg. Johan mondta talán hogy csak SZU több ezer provincia lesz😊)
Viszont lehet taktikázni, jókat lehet majd keríteni a panzerekkel😊)
Az országok színein még biztos változtatnak majd. (Remélem.)
A Balaton sem hasonlít nagyon az igazihoz, meg egy kicsit lecsúszott Szeged és Pécs közé... :S
A Duna is elég érdekesen kanyarog.
A térkép nagyon nem tetszik. Pont emiatt, hogy úgy néz ki a térkép, mintha csak vonalzóval húzták volna meg a vonalakat, az arányok nagyon eltérnek a valóságtól. Nekem egy olyasmi térkép tetszene a legjobban, mint a google maps.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Hollandia tényleg kicsit furán nagy Belgiumhoz képest.
Ja, meg az Osztrák-Jugo-Monarchia is furcsa.
Am jó ez az új kampányválasztó képernyõ, nekem jobban tetszik mint a 2-é.
jah meg az elõzõnél elmaradt, szal pótálás:
<#eljen>#eljen>
😄DD
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Az a két japcsi zuhanóbombázó sztem egy képen van a csatahajóval, a háttérben robbanások látszanak, szal szerintem Pearl Harbor-t akarja ábrázolni.
A Sztálingrádos kép mellett van 2 német település név. Az mi az?
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Egyébként ez ilyen EUIII-as megoldás a sarkok lekerekítése. Nekem jobban tetszett a szögletes. Jobban illet az Iron-hoz.
Ez a fejlesztés nekem még mindig átláthatatlan, remélem a játékba nem lesz ilyen kaotikus. De végre nem olyan szögletes formák vannak mindenhol, hanem a sarkok szépen le vannak kerekítve.