Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
biztos lesz, nem hallottam olyat h majd nem lenne.
Sziasztok tud valaki arrol hogy a jatekben lesz e hajo utkozetek animacioja vagy toroltek??
nekem nem integrált, de kb. ugyanez.
Hát ezt kérdezték paradox fórumon is.😊
Fene tudja, biztos használják a pixel shader 2.0 DX-ben, mert így sok dolgot egyszerûbben meg lehet csinálni.
Amúgy ma már nem nagy szám ez, már sima integrált videókarik is tudják ezt. Nekem pl. egy majdnem 2 éves alaplapom van, amin integrált VGA van, igaz csak 128 Megás de támogatja a 3.0 shadert.
Tehát szerintem 2009-ben ez egy átlagos konfig.
Fene tudja, biztos használják a pixel shader 2.0 DX-ben, mert így sok dolgot egyszerûbben meg lehet csinálni.
Amúgy ma már nem nagy szám ez, már sima integrált videókarik is tudják ezt. Nekem pl. egy majdnem 2 éves alaplapom van, amin integrált VGA van, igaz csak 128 Megás de támogatja a 3.0 shadert.
Tehát szerintem 2009-ben ez egy átlagos konfig.
Az oké, proc meg mem, de minek ehhez iylen vidkari? Mit akarnak shaderelni? Tényleg nem értek hozzá, de teljesen amatõr júzerként azt hinném, hogy ez a graf elmenne egy S3Trio3D is...
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
A régihez is elég jó gép kellett anno hogy jól fusson a késõbbi években
Nemtudom. De remélem addigra visszajön a kártyám. Elszállt benne vmi, bevittem a Professionalba, február 12.-én, de nem tudják hol a kártyám...
csere kártyát persze hiába kértem nem adtak...
csere kártyát persze hiába kértem nem adtak...
"Graphics card with at least 256 MB onboard memory, and 2.0 vertex and pixel shaders." ????
Atyaég! Mihez???
Atyaég! Mihez???
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
tényleg, lehet, én vagyok a házigazda. 😊 töröltem az enyémet.
Nem baj, legalább 2x van meg.😄D
(Kár hogy itt nem lehet hozzászólást törölni...)
(Kár hogy itt nem lehet hozzászólást törölni...)
Egyébként valahol azt írták Paradox fórumon, hogy aug 4-én jön ki, szóval már csak 3 hónap.
Javasolt gépigény:
# PC with 1024 MB of RAM (2048 on Vista)
# Windows XP/Vista
# Graphics card with at least 256 MB onboard memory, and 2.0 vertex and pixel shaders.
Javasolt gépigény:
# PC with 1024 MB of RAM (2048 on Vista)
# Windows XP/Vista
# Graphics card with at least 256 MB onboard memory, and 2.0 vertex and pixel shaders.
hoppá, be lettem elõzve...
szerdán lesz DD.
hoi-hoz hasonló játék, csak ajánlani tudom. egy próbát megér. 😊
egy dolog azert pozitivum az uj mapen megpedig az, hogy az 1. becsi dontest is normalisan le lehet majd modellezni a jatekon.
fenti kerdesre: biztos hogy olaszokkal fogok eloszor jatszani, afrikai hadszinter nagy kedvencem.
fenti kerdesre: biztos hogy olaszokkal fogok eloszor jatszani, afrikai hadszinter nagy kedvencem.
Persze, hogy lehet sõt biztos az lesz! Csak az ilyen dolgokra azért oda lehetne figyelni.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
már az sem... <#idiota>#idiota>
kalapszar ez az imageshack...
kalapszar ez a imageshack...
pff, most már nekem is csak az elsõ látszik...
én látom...
24-én kiadtak még 8 screenshot-ot:

jaja <#vigyor2>#vigyor2>
Milyen jó is lesz majd ez alatt a zene alatt bevonulni Bukarestbe. Vagy Moszkvába, Londonba, Párizsba, Belgrádba...
nyugi. azok még csak a régiók határai. a provonciákét még nem látni ilyen távolságból.
Nem lehet rendesen ki venni Erdélyt! Hogy fog kinézni Nagy Magyarország?
Persze azért kipróbálnám a térkép ellenére.
Inkább a modolható részben legyen pontatlanság, mint a változtathatlan vázban.
A térkép sosem volt az erõsségük... De Rundstedtnek igaza van, attól még lehet jó játék. 😊 (Persze az is igaz h már évek óta várunk egy jó térképre...)
attól még lehet jó játék.
persze h kipróbálom, de azért ezen majd vmi patch jó lenne ha javítana...
HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!
ki.
Nekem se tetszik a Hoi2-ben jobb volt a térkép.
De a térkép ellenére ti kipróbáljátok a játékot?
Fúj! Balaton, meg kárpátalja.... 😞 <#szomoru2>#szomoru2>
Na ja csak eddig ez a felfogás nem volt igaz a paradoxra. Az ilyen részletekre is odafigyeltek (mostanáig)....
Na és, ha pontatlan a térkép akkor lehetne majd olyan modot csinálni,hogy "Map FIX" mod...És ott kijavítani a térkép gyermekbetegségeit.
-Tartik normálisabb elhelyezése
-Folyók helyreigazitása
-egységek helyrerakása stb...
-Tartik normálisabb elhelyezése
-Folyók helyreigazitása
-egységek helyrerakása stb...
Ehh hát ez a térkép valami brutálisan gusztustalan! Hogy folyik már az a szerencsétlen Duna nálunk??? Meg a Balaton is hova csúszott már el meg le??
Én úgy tudom, hogy a térkép már sajnos végleges.
A Duna meg a Balaton még hagyján! Nézzétek meg a Száva folyót! Belgrádnál kéne belefolynia a Dunába...Ehhez képest mintha felfele folyna Koszovó felé. Érdekes.
A Duna meg a Balaton még hagyján! Nézzétek meg a Száva folyót! Belgrádnál kéne belefolynia a Dunába...Ehhez képest mintha felfele folyna Koszovó felé. Érdekes.