6647
-
geo91 #1966 addig ki is szedtem míg ki nem lesz javítva. -
Neoncsoves #1965 én most reggel majd beszartam olyan hangos volt és meg volt nyitva vagy 10 topik... -
geo91 #1964 ok, még ma meg lesz oldva. -
Paladin #1963 /Signed
-
#1962 Illetve, hogy ne automatan induljon el.
Nem tudom, minek ez a sok sallang egy topikba. -
#1961 Nem lehet kinyomni ezt a zenet a topikbol? Idegesito :( -
McCartman #1960 a magyarokkal én is végeztem egy időre , rögtön a román affér után betámadtam a csehszlovákokat , megszereztem majd' egész Felvidéket (2 VP , nyersanyagokban gazdag régiók) erre beüt a ménkű' , német békekötés , bábállam lett belőlük én pedig még az elfoglalt területeim se tarthattam meg!
ezmiez? -
CamelX #1959 Én is az ilyenek miatt hagytam fel a játékkal 1 időre. Elég fos hogy nem lehet területi egyezményeket kötni legalább ha 2en győzünk. Ha meg bármit is betámadok, rögtön jönnek "segíteni" ha már a munka nagyrésze el van végezve -
McCartman #1958 '37 elején (már a tengely tagjaként) nekimentem a románoknak , törtem előre erre megjelentek az olaszok és a Fekete-tenger felől , kb. null ellenállásba ütközve szépen elfoglaltak 2 stratégiai fontosságú területet és bekebelezték egész Romániát.
Nekem meg maradt a nagy büdös semmi.:D -
Beyond silence #1957 nem tom, attól hogy ráhúzom nem történik semmi, max az ikont helyére rakja -
Beyond silence #1956 LOL már be se tölti a mentésemet, hanem leáll XD, szép... -
#1955 Hát pedig én összebírom...Valamit szerintem elnézel. -
RedRiot #1954 A tüzérdandár lett volna a negyedik három gyalog mellett. -
geo91 #1953 4-nél több dandárt ne is próbálj egyesíteni. nem lehet. -
RedRiot #1952 Üdv mindenkinek!
Próbálkozom a játékkal, elég sokat változott az előző részhez képest. Legyártottam néhány tüzérdandárt, amikkel szeretnék megerősíteni néhány gyalogoshadosztályt.
Azonos tartományba helyezem őket, de nem tudom összeolvasztani őket. A tüzérdandárt nem is tudom hadosztályhoz hozzárendelni, csak hadtestparancsnoksághoz. Én viszont azt szeretném, ha közvetlen hadosztály tüzérség lenne, legalább az elitegységeknél.
Új ho. gyártásnál meg tudom oldani, de régiekből hogy lehet ilyet összerakni? Előre is kösz! -
samu126 #1951 Ezt próbáljátok ki:
http://addat.hu/5944c4b1/HoI3SaveCleanerA3.vbs.html
Nekem teljesen begyorsította a játékot.
How to use:
1. Azt a mentést amivel folytatni akarod a játékot egérrel ráhúzod erre a fájlra
2 Bejön egy kis ablak és le OK-zod
3. Pár percig (akár) nem fog semmi sem történni csak a proci fog nagyon bepörögni (ezzel ellenőrizheted hogy működik-e)
4 Kijön egy ablak és le OK-zod.
Elméletileg csinált egy SaveCleaned nevű mentést. Na ezt kell bemásolni a HOI3 savegames mappába (ha eddig nem ott volt) és ezzel nagyon durva gyorsulást lehet elérni azoknál akik a játék késői szakaszában játszanak. (vagy akik már 39. szeptember eleje előtt háborúznak)
Elméletileg ez egy bugot javít átmenetileg . ( a bug lényege hogy egy hibás adatsor kerül be a mentésedbe ami több ezerszer vagy akár milliószor bekerül a mentésbe és ezzel nagyon lelassítja a játékot) -
Paladin #1950 A legfrissebb patch az 1.1c, amit a launcher is letölt. A "c" az a hotfix :) -
lackoka25 #1949 és a hotfix et honnét tom letölteni?
-
lackoka25 #1948 de sikerült ugyhogy kösz
-
#1947 Amúgy amikor bejön ez a hoi3 launcher, akkor ott van, hogy "chech for update" rányomsz, és letöltheted 1.1-t... -
lackoka25 #1946 a multkor olyan könnyen megtaláltom most meg egyszerűen nem lelem -
Paladin #1945 Kliensed nem szedi le? -
#1944 Tess -
Paladin #1943 Én rögtön a medium kifejlesztésére összpontosítottam, nem csináltam több lightot, mediumra akartam gyártásban is koncentrálni, és tudtam h nem tudom őket upgrade-elni. Az elején úgyis volt több sokkal hasznosabb helye az ic-nek.
-
lackoka25 #1942 hello valaki irja már le honnét tudom leszedi a 1.1 es pachet köszi
-
#1941 ez elég nagy szívatás, ráadásul duplán, mert:
1x: legyártottam egy csomó pz II hadosztályt amíg a közepes tankokat fejlesztettem. ezek a könnyűpáncélosok jó harcedzettek lesznek 41-re mire az oroszok ellen kell bevetni őket csak éppen a technika lesz kevés az orosz tankok ellen.
2x: párhuzamosan kell fejlesztebni akkor a könnyű és közepes tankokat is hogy a könnyűek is valameddig legalább fejlettek legyenek.
-
#1940 igen azt láttam hogy a ju 52 pl 15 egység súlyt tud elvinni, de az eje. hadosztály súlyát nem találtam de megnézem jobban.
-
Paladin #1939 Van egy értéke, hogy mennyi súlyt tud elvinni (ahogy a szállítóhajóknak is), és minden egységnek súlya van. Ettől függ, mennyit tudnak elvinni.
Repülőknél van tech, ami növeli a teherbírást, és van egy tech, ami az ejtőernyősök súlyát csökkenti (asszem annak csak egy szintje van). -
#1938 Szerintem, ha ilyen alap dolgokkal nem vagy tisztában, akkor nem a te játékod ez.
De amúgy productionba húzni kell IC-t Reinforcementsre. És, akkor visszatöltődnek az egységek katonával.(Tehát újoncokat kapnak.) -
Cefre #1937 Az egységeket hogy lehet javitani? -
#1936 egy ju 52 szállitó század mennyi ejtőernyős ezredet tud felszedni? -
Dns5000 #1935 The.Operational.Art.of.War.III -
Beyond silence #1934 Bazz egy szövetséges államból nem tudok támadni csak ha az is hadba van? Transit jog meg van, supply is a térképen, de az egységek még sem kapnak supplyt és nem is tudnak támadni onnan...
Egyébként tényleg kezd lassulni a játék... Németországot támadom, de csak rohadt sok egységgel lehet boldogulni, egy olyat csata meg marha lassan megy le. :( -
tttttom #1933 Mi az a TOAW? -
Paladin #1932 Ahogy láthattad, azzal én sem vagyok teljesen kibékülve :)
-
Dns5000 #1931 Az meg egy másik hülyeség szerintem hogy lehet vonatozni a frissen elfoglat területekre.
A szovjetek felégetett föld taktikájaval mardt valami vasútvonal szerinted?
Mas dolog, hogy itt ugyen külön nem leht tönkretettni, hidakat vasútvonalakat mint mondjuk a TOAWban. -
Dns5000 #1930 settings.txt
fullScreen=no -
#1929 És hogy kapcsoljak windows modba?
Bocs, az angolt elhanyagoltam... -
Paladin #1928 Nem mondom, hogy mindenben igazuk van, és tökéletes így, csak azt mondom, mivel magyarázzák. (Túlzásnak érzem én is a módosítók nélküli delay nagyságát).
Egyébként komoly gondot sose okozott eddig ez a csúszás - illetve az elején, amikor még szoknom kellett az újdonságokat. Az egy hadosztály támad, a többi támogat módszerrel, meg azzal, hogy az éppen támadni nem képes egységek is tudnak mozogni, és területet foglalni, ha ott nincs senki - minimális zökkenőkkel lehet haladni. (Lásd pl. breckinridge tökéletesített módszerét) -
Dns5000 #1927 http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=421671&page=2
van akinek sokat gyorsitott ha window modba kapcsolt