6647
-
#2046 Ha 38-ig elérsz, akkor jön az event. Diplomácia fülnél aktiválhatod. -
geo91 #2045 kis off:
mindig is tudtam, hogy van humoruk a paradoxos srácoknak! :DD nemsokára kijön a majesty 2, és csináltak hozzá egy trailert a 80-as éves sorozatainak stílusában... :DDD (nagyon beütött ez a dallas-os stílus... :D)
-
vfrtom #2044 És hogyan növeljem a nsdap "népszerűségét" 40% fölé? -
vfrtom #2043 Ausztriával mi a picsát kel csinálni , megtörténjen az Anschlus?Kémkedésnél mi a célravezető, diplomáciánál meg influence? -
iziglen #2042 Rájöttem, hogy miért hány fittyet a játék a történelmi eseményekre! EZ AZ AMERIKAI VERZIÓ, FULL HÜLYÉK HOZZÁ, ÉSZRE SEM VESZIK!!! Európában még nem lehet kapni! Gondolom mire Magyarországra ér már megokosodik a program. :D -
McCartman #2041 következo jatekomban megprobalom berántani őket a tengelybe , aztan meglatjuk mi sül ki belőle.:) -
RedRiot #2040 "lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?:)"
Ki kéne próbálni. :))) Sztálinnak nem biztos hogy tetszene az ötlet. :)) -
RedRiot #2039 Én az első játékomat tolom németekkel, és volt spanyol polg.h., ráadásul asszem "menetrend szerint", '36-ban. Nem tartott sokáig, kb. két hónap, a komcsik gyorsan nyertek. Nem avatkoztam bele.
A háború után a győztes kommerek threatje olyan 25 a legtöbb országnál, így ők is ideálisak kémjátszmánk "rosszfiú" projektjéhez. :))) -
lackoka25 #2038 ja és eddig 2 szer keztem ujjat és még sosem történ meg a spanyol polgárháború erre valaki?
-
#2037 Nálam 38-ra már Náci Kína kiszorította Japánt Mandzsúriából, Koreából. Már csak fősziget maradt Japának ! Meg a sok kis semmit nem érő szigete. Ja, és a komcsi kína pedig elfoglalta fél Shanxit is. Elég érdekes... -
McCartman #2036 erről beszélek , bár nem tudom mennyire mukodik a gyakorlatban.
Itt irnak egy modszert , ki kellene probalni.
'6 pont diplomáciának - influence America, Japan, and Switzerland
4 pont kémkedésre - UK, France, and Denmark threat növelése
eredmény (?): Check the political graph in 1938. You'll see America fairly far from the Allies and other states in the middle. '
megjegyzésnek , 'You can use this for ahistorical evil as well, like recruiting National China into the Axis instead of Japan.':D
lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?:) -
#2035 a finneket nekem se sikerült a magam oldalára állítani sajnos, sőt a szövetségesekhez csatlakoztak (hiába nyomtam a befolyást meg a kémekkel a náci pártot)
a románok meg félúton vannak a háromszög alján a komcsik meg a tengely közt... ebből se lesz szövetség, de annyi baj legyen.
a spanyolok viszont elég könnyen beadták a derekukat.
-
lackoka25 #2034 hello hogy lehet levenni az egységekről azt hogy ne legyenek tartalékok.Van egy kis piros felkiáltó jel az egységek mellet valaki tudja? -
RedRiot #2033 "hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz."
Az miért bug? Elég amatőr HOI-játékos vagyok, de egy kis kém-actionnel kordában lehet tartani a birkákat. Asszem a "raise threat" művelet agresszornak állítja be a közvélemény előtt az adott országot.
Nem kell első nap betámadni mindenkit, hanem először csinálni kell egy "rosszfiút", akinek nagyobb a threatje a többség felé mint a miénk. Én Angliának próbáltam aláverni egy kicsit, de állítólag egy kisebb ország jobb választás lett volna, mert ott ugyanannyi kém nagyobb százalékban nyomja fel a threat-et. Lehet ha pl. Luxemburgba küldtem volna a kémeket, már mindenki a vérszomjas luxik agressziójától rettegve menekülne az Axis felé. :)))
A finnek nagy szövi-imádata viszont tényleg furcsa kissé... -
vfrtom #2032 Nem pl. valahol kiírja másik fejlesztésnél hogy need radar at least 1. na az hol van , mert a radarállomást megtaláltam.
vfrtom -
#2031 ahhoz fejlett tengerészeti légi egységeim legyenek a repgép hordozókon mit kell fejleszteni? a hordozókat vagy a repülögépeket??? estleg meindkettőt? mert erre nem találtam semmit se. -
Renegade #2030 nyugi, szvsz fogsz te még itt pörögni, hogy mekkora jó már ez a játék core-al, vagy hsr-rel. :-)
a türelem játékéményt teremt, így csak feleslegesen felb*szod magad -
McCartman #2029 'mindenki beall a szovetsegesekhez..'
sokszor lattam mar ezt itt leirva, kár , hogy még nem volt idom kezdeni egy német kampányt '36-tol.
Akiknel '40re mar az egesz vilag beall a Szövetségesekhez , hogyan hasznaljatok a diplomaciat , kémkedést? -
#2028 Industry - Radio technology - Radio detection equipment - Würzburg A
Asszem ezek kellenek, és tudsz építeni Radar állomást. -
#2027 Nincsenek. Most már officerek vannak. -
#2026 Hát arra gondolsz, hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz. De sokan mondták már, - ez a játék modokkal lesz az igazi. -
iziglen #2025 Szerintetek lesz olyan patch ami, ami a sok történelmi marhaságot kijavítja? Sajnálom a játékot, mert vártam rá pár évet, és egyelőre kuka kategória... -
iziglen #2024 Jó pár "évet" lehúztam a HoI 3-al, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy nagy rakás szar!!! Nagyon érzékeny vagyok a történelmi hűségre, de ez a játék k*rvára nem követi az eseményeket... Teljesen elment a kedvem a játéktól! Mindjárt előveszem a 2. részt, inkább azzal nyomom. -
torcyemperor #2023 ja igen,
meg a techteamek erdekelnenek meg, hogy hova bujtak? :) -
vfrtom #2022 Helló!
Valszeg én vagyok vak de hol van a radar nevű fejlesztés a játékban?
vfrtom -
kiboko #2021 na kezdek belejönni németekkel 36 tol eljutottam 38 jan-ig de most már percekig gondolkozik a gép sajnos élvezhetetlen--de a játék jóóó -
Cefre #2020 Köszi -
sakkay #2019 Kösz. Ez van Viszont ETW. patch mindjárt jön vagy már van... ja igen a collab. kormányzat (fel)állítást, használjátok? Van értelme? -
GK65 #2018 megkeresed azt a kikötőt ahova a transporter hajókat raktad odamész csapatokkal amit invázióra küldesz kat az egységre ott a zöld nyíl egy kis hajó mellette kat rá és berakja az egységeket! -
Cefre #2017 hajóba hogy kell berakni az egységeket? -
#2016 Johan azt irta, hogy meg 2 het kb mire kesz lesz. Szoval szeptember elso hetere varhato kb. -
#2015 Augusztus vége Szeptember első hetére ígérték. Addig tuti nem jön semmi patch. Szóval waiting-waiting... -
#2014 augusztus vége / szeptember eleje a hivatalos álláspont -
sakkay #2013 1.2 ,vagy bármi jön már valamikor? ***** kivan... -
lackoka25 #2012 ok köszi -
#2011 Politics fülnél nyomd be, hogy "mobilize". Illetve kapcsold be a gombot, hogy kapjon újoncokat. -
lackoka25 #2010 hello hogy lehet kikapcsolni hogy egy egység ne tartalék legyen?és elérni a teljes létszámot az ezreden belül.Mert nekem megált 750-él. -
bad00 #2009 Mondjuk nem csak Szombathely. -
bad00 #2008 Szerintem Szombathely rossz helyen van a térképen. -
Paladin #2007 A diplomáciai rész kicsit el van tolva. Bár nekem nem volt semmi komoly gondom, de nagyon úgy látszik, hogy azt még alaposan át kell hangolniuk.