6647
  • Rolika16
    Ha 38-ig elérsz, akkor jön az event. Diplomácia fülnél aktiválhatod.
  • geo91
    kis off:

mindig is tudtam, hogy van humoruk a paradoxos srácoknak! :DD nemsokára kijön a majesty 2, és csináltak hozzá egy trailert a 80-as éves sorozatainak stílusában... :DDD (nagyon beütött ez a dallas-os stílus... :D)

• vfrtom
    És hogyan növeljem a nsdap "népszerűségét" 40% fölé?
  • vfrtom
    Ausztriával mi a picsát kel csinálni , megtörténjen az Anschlus?Kémkedésnél mi a célravezető, diplomáciánál meg influence?
  • iziglen
    Rájöttem, hogy miért hány fittyet a játék a történelmi eseményekre! EZ AZ AMERIKAI VERZIÓ, FULL HÜLYÉK HOZZÁ, ÉSZRE SEM VESZIK!!! Európában még nem lehet kapni! Gondolom mire Magyarországra ér már megokosodik a program. :D
  • McCartman
    következo jatekomban megprobalom berántani őket a tengelybe , aztan meglatjuk mi sül ki belőle.:)
  • RedRiot
    "lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?:)"

Ki kéne próbálni. :))) Sztálinnak nem biztos hogy tetszene az ötlet. :))
  • RedRiot
    Én az első játékomat tolom németekkel, és volt spanyol polg.h., ráadásul asszem "menetrend szerint", '36-ban. Nem tartott sokáig, kb. két hónap, a komcsik gyorsan nyertek. Nem avatkoztam bele.

A háború után a győztes kommerek threatje olyan 25 a legtöbb országnál, így ők is ideálisak kémjátszmánk "rosszfiú" projektjéhez. :)))
  • lackoka25
    ja és eddig 2 szer keztem ujjat és még sosem történ meg a spanyol polgárháború erre valaki?
  • Rolika16
    Nálam 38-ra már Náci Kína kiszorította Japánt Mandzsúriából, Koreából. Már csak fősziget maradt Japának ! Meg a sok kis semmit nem érő szigete. Ja, és a komcsi kína pedig elfoglalta fél Shanxit is. Elég érdekes...
  • McCartman
    erről beszélek , bár nem tudom mennyire mukodik a gyakorlatban.
    Itt irnak egy modszert , ki kellene probalni.
    '6 pont diplomáciának - influence America, Japan, and Switzerland
    4 pont kémkedésre - UK, France, and Denmark threat növelése

eredmény (?): Check the political graph in 1938. You'll see America fairly far from the Allies and other states in the middle. '

megjegyzésnek , 'You can use this for ahistorical evil as well, like recruiting National China into the Axis instead of Japan.':D
    lehet , hogy Japán helyett nagyobb haszna lenne Kinanak a tengelyben?:)
  • BF109
    a finneket nekem se sikerült a magam oldalára állítani sajnos, sőt a szövetségesekhez csatlakoztak (hiába nyomtam a befolyást meg a kémekkel a náci pártot)
    a románok meg félúton vannak a háromszög alján a komcsik meg a tengely közt... ebből se lesz szövetség, de annyi baj legyen.
    a spanyolok viszont elég könnyen beadták a derekukat.
  • lackoka25
    hello hogy lehet levenni az egységekről azt hogy ne legyenek tartalékok.Van egy kis piros felkiáltó jel az egységek mellet valaki tudja?
  • RedRiot
    "hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz."

Az miért bug? Elég amatőr HOI-játékos vagyok, de egy kis kém-actionnel kordában lehet tartani a birkákat. Asszem a "raise threat" művelet agresszornak állítja be a közvélemény előtt az adott országot.

Nem kell első nap betámadni mindenkit, hanem először csinálni kell egy "rosszfiút", akinek nagyobb a threatje a többség felé mint a miénk. Én Angliának próbáltam aláverni egy kicsit, de állítólag egy kisebb ország jobb választás lett volna, mert ott ugyanannyi kém nagyobb százalékban nyomja fel a threat-et. Lehet ha pl. Luxemburgba küldtem volna a kémeket, már mindenki a vérszomjas luxik agressziójától rettegve menekülne az Axis felé. :)))

A finnek nagy szövi-imádata viszont tényleg furcsa kissé...
  • vfrtom
    Nem pl. valahol kiírja másik fejlesztésnél hogy need radar at least 1. na az hol van , mert a radarállomást megtaláltam.
    vfrtom
  • BF109
    ahhoz fejlett tengerészeti légi egységeim legyenek a repgép hordozókon mit kell fejleszteni? a hordozókat vagy a repülögépeket??? estleg meindkettőt? mert erre nem találtam semmit se.
  • Renegade
    nyugi, szvsz fogsz te még itt pörögni, hogy mekkora jó már ez a játék core-al, vagy hsr-rel. :-)
    a türelem játékéményt teremt, így csak feleslegesen felb*szod magad
  • McCartman
    'mindenki beall a szovetsegesekhez..'
    sokszor lattam mar ezt itt leirva, kár , hogy még nem volt idom kezdeni egy német kampányt '36-tol.
    Akiknel '40re mar az egesz vilag beall a Szövetségesekhez , hogyan hasznaljatok a diplomaciat , kémkedést?
  • Rolika16
    Industry - Radio technology - Radio detection equipment - Würzburg A

Asszem ezek kellenek, és tudsz építeni Radar állomást.
  • Rolika16
    Nincsenek. Most már officerek vannak.
  • Rolika16
    Hát arra gondolsz, hogy majdnem mindenki beáll szövetségekhez ? Mert ez javítva lesz. De sokan mondták már, - ez a játék modokkal lesz az igazi.
  • iziglen
    Szerintetek lesz olyan patch ami, ami a sok történelmi marhaságot kijavítja? Sajnálom a játékot, mert vártam rá pár évet, és egyelőre kuka kategória...
  • iziglen
    Jó pár "évet" lehúztam a HoI 3-al, és arra a következtetésre jutottam, hogy ez egy nagy rakás szar!!! Nagyon érzékeny vagyok a történelmi hűségre, de ez a játék k*rvára nem követi az eseményeket... Teljesen elment a kedvem a játéktól! Mindjárt előveszem a 2. részt, inkább azzal nyomom.
  • torcyemperor
    ja igen,
    meg a techteamek erdekelnenek meg, hogy hova bujtak? :)
  • vfrtom
    Helló!
    Valszeg én vagyok vak de hol van a radar nevű fejlesztés a játékban?
    vfrtom
  • kiboko
    na kezdek belejönni németekkel 36 tol eljutottam 38 jan-ig de most már percekig gondolkozik a gép sajnos élvezhetetlen--de a játék jóóó
  • Cefre
    Köszi
  • sakkay
    Kösz. Ez van Viszont ETW. patch mindjárt jön vagy már van... ja igen a collab. kormányzat (fel)állítást, használjátok? Van értelme?
  • GK65
    megkeresed azt a kikötőt ahova a transporter hajókat raktad odamész csapatokkal amit invázióra küldesz kat az egységre ott a zöld nyíl egy kis hajó mellette kat rá és berakja az egységeket!
  • Cefre
    hajóba hogy kell berakni az egységeket?
  • I.C.ram
    Johan azt irta, hogy meg 2 het kb mire kesz lesz. Szoval szeptember elso hetere varhato kb.
  • Rolika16
    Augusztus vége Szeptember első hetére ígérték. Addig tuti nem jön semmi patch. Szóval waiting-waiting...
  • Muki100
    augusztus vége / szeptember eleje a hivatalos álláspont
  • sakkay
    1.2 ,vagy bármi jön már valamikor? ***** kivan...
  • lackoka25
    ok köszi
  • Rolika16
    Politics fülnél nyomd be, hogy "mobilize". Illetve kapcsold be a gombot, hogy kapjon újoncokat.
  • lackoka25
    hello hogy lehet kikapcsolni hogy egy egység ne tartalék legyen?és elérni a teljes létszámot az ezreden belül.Mert nekem megált 750-él.
  • bad00
    Mondjuk nem csak Szombathely.
  • bad00
    Szerintem Szombathely rossz helyen van a térképen.
  • Paladin
    A diplomáciai rész kicsit el van tolva. Bár nekem nem volt semmi komoly gondom, de nagyon úgy látszik, hogy azt még alaposan át kell hangolniuk.