Hearts of Iron 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Ez mind szép és jó csak ezzel az a bajom, hogy hogya büdös francba kereskedik velem egy számûzött kormány??? Mi a francért teszi és hogyan teheti meg ha a seggét Londonban mereszti?? Totál értelmetlen... Amúgy valóban én is olvasom a paradox fórumot és tényleg ömlenek a negatív kritikák.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mor3llo
Van benne valami. Úgy volt egy darabig hogy nem is lesz demo, max csak a megjelenés után!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
tényleg elég vicc 😄 miközben a németek nagy nehezen legyûrték a Benelux államokat, Olaszország már javában elfoglalta Franciao. kb 2/3-át 😄DD

Hoi2-ben még nekem kellett segítenem az olaszoknak, mert a franciák már elfoglalták a Genoa-Milánó-Torino háromszöget, miközben én gyûrtem õket fennt...mostmeg😮O

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rolika16
Szvsz ezt a demot összedobták gyorsan. Azért van ennyi bug benne...Szerintem a teljes játékban sokkal kevesebb lesz.

Ez nem bug, mostantól nem lehet annektálni csak úgy, ugyanis létezik olya, hogy a kormány számûzetésbe vonul. Ez történt a lengyelekkel. Vagyis létezni is fognak és nem is lehet majd õket annektálni (csak, ha.... és itt jön pár feltétel)
BariHUN
srácok ez semmi, nézzetek szét paradox forumon hogy mik vannak. példa: olaszok elfoglalják vichy franciaország területét. de csak azt. és vichy franciaország ekkor még sehol sem volt. és egy másik: a német hadosztályok párizsból! kapják az ellátmányt. wtf?

Pluskast
Háát ezt játékot nem szabadna holnap után piacra dobni....

Pluskast
Hm nálam nincs lag. Azonban eléggé fura a játék. Csak egy példa. Angolokkal kezdtem. A németek elfoglalták Lengyelországot, de ettõl függetlenûl Lengyelország valahogy létezik és a meghódítása óta vagy 5 kereskedelmi egyezményt kötöttem vele.

I got i7 920 quad core CPU, 6gb ram, HD4890 1gb card and the game is lagging a bit, on max speed even more and what will be after playing much longer

vicces, ugyanilyen a gépem, és nekem is laggol picit, már kezdtem megijedni...:-)

Amúgy abban még bízhatunk, hogy a demó az nem a teljesbõl lett lebutítva. Mintha lenne pár bug, ami ezt kizárná. Ha meg mégis ilyen lesz a teljes, akkor megvárjuk az 1.5 patch-et😄
Mor3llo
vajon miért nem tudom annektálni Lengyelországot? 😊

BariHUN
ebbõl egy eurót nem fog látni "mélyen tisztelt" johan barátunk...

(mármint a teljes játékhoz.)
már alig várom az elsõ javítócsomagot! hátha addig kitalálnak valamit...
dettó. nagyon lassan tölt be...

a lehetõ legalacsonyabbra vettem mindent + kikapcsoltam a sprite-okat és csak úgy volt számomra éppenhogycsak elfogadható a játék sebessége...
Egy kis csemegézés a paradox fórumból:
"The game is really slow and lags could be it is because i was playing it windowed

Core 2 E8400
4Gb ram
Vista 64Bit
Nvidia 8800 GT

is lagging common ?"
2,Steeper system requirements than expected. Never a Paradox game managed to make my system stutter, its a good dual core 3.6ghz, 4go RAM with a 9800GTX+, and frankly though it eases up after the fall of Poland, the initial days are a lagfest. Perhaps optimizations would be in order. Esp. given that typically, late-game is where these games show the most performance issues.
3,Well, for me at least it's pretty much unplayable. It lags so much. I am not exaggerating here, I really can't play it. If I try to scroll the screen, it jumps from over Germany to the United states if I even touch the side of the screen and thats after about 5 seconds of waiting when the game chugs along at its happy Sub-1 FPS.
Btw, my specs are:

ATI Radeon HD4890 1024MB
AMD Athlon 64 X2 5200+
4GB of RAM
Installed on a new 750GB HD
Windows XP SP3
4,I got i7 920 quad core CPU, 6gb ram, HD4890 1gb card and the game is lagging a bit, on max speed even more and what will be after playing much longer?^^

Magyarán nagyon gépigényes,az ellenséges országok miniszterei nem láthatóak,a térkép ronda(nagyon aránytalan),eléggé átláthatatlanok a csaták.

Hát nem tudom, elég nagy a gépigénye... Nálam elég lassú, akad az egész, betöltés is vagy 5 perc.
Paradoxon többen panaszkodtak emiatt.
Köszi a gyors választ, akkor váok a hivatalos megjelenésig, elvégre az a 2 nap nem oszt nem szoroz.

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

BariHUN
hát én nem tudom. ennek akkora gépigény van mint a gta 4-nek, pedig ez csak egy szaros térkép semmi más. vennem kell vagy 3 giga ramot ha játszani akarok ezzel a szarral...

Rolika16
Én már Varsó ostromonál járok/jártam ! Kár, hogy nem lehet menteni...és pont ma kell estére dolgozni mennem...

BariHUN
Hát ez.... furcsa elsõre nagyon.- Ráadásul miért van ekkora gépigénye? Na mind1. belenézegettem a térkép fájlokba, BMP fájl valóban a térkép, ráadásul egyben van, de aki ebbe belekezd az egy állat. Nem tudni melyik provincia melyik, mer csak színes foltok a provinciák...

Na mind1, majd alkotok valamit még, fiatal "aéccaka"

Muki100
Nem találom a blitzkrieg scenario fájlt :\
Aki ért az EU3 moddoláshoz az nézze meg. Biztos meg lehet csinálni, bár elõbb-utóbb paradox fórumon megoldják (ha hagyják johannék)
HoI2-ben csak scenario mappa, ott az .inc fájl és annyi.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Muki100
Nincs az alap választási lehetõségek között, de valsz. 3 betût kell átírni egy fájlban és lehet. Meg is nézem.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

nem lehet... 😞
sprite-okat mar en is megtalaltam csak nagyon közel kell zoomolni :/
Magyarokkal lehet benne lenni, mert akkor lehet leszedem?

Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1

legalábbis amikor akarom öket egyesíteni nemtok rákattintani a cuccra

Nekem annyi a gond, hogy nemtom sehogyse egyesíteni atz egységeimet. 😞

Auric
az elsõre: úgy kell, hogy rákattintasz a nevére; pl.: consumer goods, supplies, production...

második: én a franciákkal kezdtem, de nekem sem sikerült átvennem a vezetést tõlük.

harmadik: elvileg... ott kell lenniük felül...

negyedik: nincs velük gond. tökéletesen mûködik

GRUNGE IS DEAD

elsöre sztem mindenkinek az, pár kérdés hátha vki más megtalálta:
- igertek hivatalos topikban olyan gombot amit megnyomva helyrerakja a csuszkakat ahol ic-t lehet elosztani, en nem talaltam es kezzel allitgatni maceras
- angolokkal probaltam es lengyel szövetseges csapatait nem tudtam atvenni ahogy hoi2ben szoktam hogy en vedekezzek helyette, ezt 3ban mar nem lehet vagy mi?
- ho2ben ugye volt bal oldalon egy resz ahol kilistazta a teljes seregem külön legi, szarazföldi, vizi stb, ez 3ban hol van?
- sprite-ok masnak müködnek?
hát bakker picit bonyolult lehet nekem még mindig a gama XD

De igy elsõre tetszik.

BariHUN
már telepítem 😊

na, még 28 perc.
De ne lõjétek már le elõre a poént 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Fent van és háááát... még szokni kell:-) lehet én vagyok a hülye, de pl a csúszkák automatikus beállítása hol van? remélem nem tértek vissza ahhoz a hoi2-es rendszerhez mikor 5 percenként kellett 10 percig tologatni a csúszkákat (AI kontollt találtam, de az más)
BariHUN
14 perc.

1 perc és lejön. 😊
feldobom, kipróbálom és majd még jelentkezek. 😊
Mor3llo
Nah én már bele is vetem magam...majd jelentkezek<#wave>

Na stabil 505-504-el jön 😄

Majd leírhatnátok a tapasztalatokat, hogy milyen lett a demó. 😊

Szar a szolgáltatód. 😊

ilyen az ha sok a trójai az ember gépén😊
Ez nem ér, én is onnan töltök, akkor nekem miért nem jön maxon? 😞 Csúnyák.

azert csak a nemet link volt az elsö jo, most ért le 😊
Muki100
Amíg nem késõ addig javaslom a holland mirrort, az elsõ németet próbáltam de az nekem se jött be.
Errõl minimum 3x olyan gyors lesz, nekem ebben a pillanatban is 450

átálltam hollandra, tényleg brutál..
Worthplayingrõl szedem és nekem kiló 500-al jön oszt kb. 20perc és lenn lesz 😊

Meguntam, és most errõl a WorthPlayingrõl vagy mirõl töltöm, errõl jön 150 körül, 1 óra és lent van. Remélem megéri.
HA ezzel a viszonylag kevésbé várt játéknál ez van, mi lehet valami tényleg nagy, világszenzációnál? 😛

Muki100
Én worthplayingen holland mirrort választottam és nekem is maxxal jön. 10 perc!

Jah, én kilõtem, és beraktam egy másik oldalról, itt 500k-val jön.
Mor3llo
27perc 😛

azt már nem..már "csak" két óra van hátra.😊
Ilyen fost, mint ez a Fileplanet. Fél napig tart amíg el lehet kezdeni a letöltést. Am Filefronton is fent van, csak rohadt lassan jön, és néha emg is szakad 😄