Hearts of Iron 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Hoi2-ben még nekem kellett segítenem az olaszoknak, mert a franciák már elfoglalták a Genoa-Milánó-Torino háromszöget, miközben én gyûrtem õket fennt...mostmeg😮O
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
vicces, ugyanilyen a gépem, és nekem is laggol picit, már kezdtem megijedni...:-)
Amúgy abban még bízhatunk, hogy a demó az nem a teljesbõl lett lebutítva. Mintha lenne pár bug, ami ezt kizárná. Ha meg mégis ilyen lesz a teljes, akkor megvárjuk az 1.5 patch-et😄
a lehetõ legalacsonyabbra vettem mindent + kikapcsoltam a sprite-okat és csak úgy volt számomra éppenhogycsak elfogadható a játék sebessége...
"The game is really slow and lags could be it is because i was playing it windowed
Core 2 E8400
4Gb ram
Vista 64Bit
Nvidia 8800 GT
is lagging common ?"
2,Steeper system requirements than expected. Never a Paradox game managed to make my system stutter, its a good dual core 3.6ghz, 4go RAM with a 9800GTX+, and frankly though it eases up after the fall of Poland, the initial days are a lagfest. Perhaps optimizations would be in order. Esp. given that typically, late-game is where these games show the most performance issues.
3,Well, for me at least it's pretty much unplayable. It lags so much. I am not exaggerating here, I really can't play it. If I try to scroll the screen, it jumps from over Germany to the United states if I even touch the side of the screen and thats after about 5 seconds of waiting when the game chugs along at its happy Sub-1 FPS.
Btw, my specs are:
ATI Radeon HD4890 1024MB
AMD Athlon 64 X2 5200+
4GB of RAM
Installed on a new 750GB HD
Windows XP SP3
4,I got i7 920 quad core CPU, 6gb ram, HD4890 1gb card and the game is lagging a bit, on max speed even more and what will be after playing much longer?^^
Magyarán nagyon gépigényes,az ellenséges országok miniszterei nem láthatóak,a térkép ronda(nagyon aránytalan),eléggé átláthatatlanok a csaták.
Paradoxon többen panaszkodtak emiatt.
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
Na mind1, majd alkotok valamit még, fiatal "aéccaka"
Aki ért az EU3 moddoláshoz az nézze meg. Biztos meg lehet csinálni, bár elõbb-utóbb paradox fórumon megoldják (ha hagyják johannék)
HoI2-ben csak scenario mappa, ott az .inc fájl és annyi.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Gigabyte GA-X99-UD3 | Corsair Rm750W | Intel Core i7 5930K | Zalman CNPS9900DF | Gigabyte GTX 980 G1 | Corsair 4x4GB DDR4 2133MHz | Samsung 840Evo 250Gb | Seagate Barracuda 2TB | Zalman H1
második: én a franciákkal kezdtem, de nekem sem sikerült átvennem a vezetést tõlük.
harmadik: elvileg... ott kell lenniük felül...
negyedik: nincs velük gond. tökéletesen mûködik
GRUNGE IS DEAD
- igertek hivatalos topikban olyan gombot amit megnyomva helyrerakja a csuszkakat ahol ic-t lehet elosztani, en nem talaltam es kezzel allitgatni maceras
- angolokkal probaltam es lengyel szövetseges csapatait nem tudtam atvenni ahogy hoi2ben szoktam hogy en vedekezzek helyette, ezt 3ban mar nem lehet vagy mi?
- ho2ben ugye volt bal oldalon egy resz ahol kilistazta a teljes seregem külön legi, szarazföldi, vizi stb, ez 3ban hol van?
- sprite-ok masnak müködnek?
De igy elsõre tetszik.
De ne lõjétek már le elõre a poént 😄
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
feldobom, kipróbálom és majd még jelentkezek. 😊
Majd leírhatnátok a tapasztalatokat, hogy milyen lett a demó. 😊
Errõl minimum 3x olyan gyors lesz, nekem ebben a pillanatban is 450
HA ezzel a viszonylag kevésbé várt játéknál ez van, mi lehet valami tényleg nagy, világszenzációnál? 😛