1029
  • Falcon87
    Mondjuk a GRID szebb, de ez se csúnya :) csak egy kis antianalising is ráfért volna
  • Lacee86
    Hát azért nem egészen: 1: film sokkal rövidebb; 2: filmnézés egy passzív dolog, csak ülsz és lesel :-); játék közben meg aktívnak kell lenned. De amúgy tényleg nagyon fura, pláne, h meg is vette őket. Jó sok fölös pénze lehetett...
  • Shep
    Olyan vagy mint haverom, életében 2 v 3 játékot játszott végig Dzsedáj Nájt meg vagy NFS, de egy csomó mindent megvett és 1-2 órától többet nem játszott velük, nála minden játék csak ilyen fellángolás semmit nem fejez be, számomra ez érthetetlen, olyan mintha minden filmet az első 20 perc után otthagynám.
  • Shep
    Hát ez a játék nekem úgy elkékhalálozik, hogy még, azt hiszem erről ennyit, pedig a tornádós pályát megnéztem volna.
  • balint1111
    Mi az a jó gép?
  • Lacee86
    Hát az vmi driver hiba, vagy nemtom mi, ha kockásodik. Nálam alacsony grafon megy, mégsincs ilyen.
  • Immigrants
    Helló!Jó gépem van hozzá de siralom a graf maxon is pl.:a keréken a fogak rajzolva vannak a füst árnyalatonként kockásodik stb. hogy állítsam jobbra szebbre max mellett még egyszer Jó gépem van hozzá
  • ChuckyHUN
    Multi?
    ChuckyHUN
    vegyetek fel
  • wesker24
    Nincs mit ! Máskor is ! Én sopronit kérek !
  • kutyacsont
    Most mindenkinek aki segített tartozok egy sörrel ! Köszönöm szépen !
  • wesker24
    persze amit kimásolsz belöle azt alapból meglehet nyitni DT-vel !
  • kutyacsont
    Elvileg amit kimásolo belőle azt megtudom nyitni DT-vel ugye ? srry de kezdő vok
  • kutyacsont
    Elvileg már egyesíti is őket !
  • kutyacsont
    fúúú köszönöm :D a vérnyomásom az egekben volt csak mert ilyennel még nem találkoztam....
  • ricsa008
    TCbe 001 be belelépsz és ott lesz a dvd kép
  • wesker24
    Igen ez ilyen ezzel semmi gond sincsen ! ez egyszerűen csak Total Commanderrel van feldarabolva ! ha van TC-d akkor akkor kiválasztod a 001-et és rámész arra hogy fájlegyesités ! Vagy ha betudsz lépni a 001-es fájlba akkor annak kimásolod a tartalmát egy másik könyvtárba ennyi !
  • kutyacsont
    Itt a kép :
  • kutyacsont
    Sziasztok nagy gondom van :S Remélem tudtok segíteni mert minyár elbőgöm magam :S
    Letöltöttem a clon dvd-s változatot És amikor kicsomagoltam a rar-okat akkor ezt kaptam :

Ennek ilyennek kell lennie? ha igen akkor hogy kell beüzemelni ?
    kérlek segítsetek mert nagyon szar a netem és 20-30 k-el jött le ...
    itt a link ahonan leszedtem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.blitzwarez.net/games/225489-fuel-clonedvd-platin.html

NAgyon kérlek titeket !
  • copass
    1650-ben gyönyörűen megy, amikor több kb 5-6 verda látható egyszerre és a környezet is részletes akkor leesik néha 15 fps-re de átlagba 50-60 körül megy.
    ámulok bámulok néha a részleteken, naplemente,vihar miegymás.
    kicsit insane utánérzésem van, de attól még jó cucc!:)
  • Lacee86
    Mondjuk mióta gyors netem van és nagy vinyóm lett, én is sokmindent leszedek. :-) De hát annak felével sem játszom hosszabb ideig.
  • SötétBarom
    Ez inkább azokra jellemző, akik mindent leszednek egyből a megjelenés napján. :D
  • Lacee86
    Nem vagy kocka. :-) De ez nem szégyen, sőt...
  • TaRka0107
    Én szinte minden játékkal így vagyok.....megunom egy félóra után!Kevés játék van amivel sokat el tudok játszani.:)
  • ChuckyHUN
    nagyon kevés az FPS, és hiába vettem lejjebb, így sem olyan jó. Tehát nincs olyan hűdenagy változás :(
  • balint1111
    Akad?
  • oregon1987
    Qlimax: nekem is serceg a hang! Azt csináltam hogy futtatásnál beírtam dxdiag és a hang fülnél levettem a hangok hardveres gyorsítási szintjét nincs gyorsításra és most már kevésbé serceg!
  • ChuckyHUN
    nemtudom miért lehet, de nálam 4800+ 8600 gt 2giga rammal annyira nem fut szépen :(
    (800*600 lwoon sem:(((()
  • fery02
    Írtad, hogy megvetted a Flatout UC-t és nem kérte a kódot. Előtte akkor a másolt Flatout-odnak is megadtad LIVE-on egy másik eredeti játékod kódját?
  • fery02

Autós játékok Crysisa tűrhető gépigyénnyel, szerintem. :)
  • Lacee86
    Sztem arra jó, h időnként 1-1 órát eljátszogass vele, de úgy h leülj, aztán told egyhuzamban órákig, ahhoz unalmassá válik egy idő után.
  • CamelX
    Ízlés kérdése. Nem fog odaszögezni az akció a székhez, de felfedezgetni, meg terepen flesselődni teljesen megfelel :) versenyek némelyike elég nagy odafigyelést ígényel, azaz többszöri próbálkozás :D
  • kutyacsont
    vélemények a játékról ? az edigieket elolvastam de én csak arra vagyok kiváncsi hogy Szórakoztató vagy kinylóás az egész ? egyébként csak holnap lesz meg
  • CamelX
    Azaz :) jó amúgy a neved ;) hardstyle 4 life :D
  • SötétBarom
    +1
  • tutituti
    De.Nekem is pattog.
  • Qlimax
    Nektek nem pattog,serceg a hang? MErt nekem a Hi-fi-m és a fülesem is ezt csinálja,de csak ennél a játéknál...
  • devilzero
    Nekem Gears of War kóddal megy a FUEL-GTA IV
    De most megvettem a flatout UC-t és nem kéri a kódot, ÉRDEKES!

Lebukni meg hogyan? Ha LIVE-od van akkor külföldi vagy és nem mutat sehova se, akkor már 2xeres bukás van ha bukás van, ez meg így már sztem lehetetlen!
  • Lacee86
    Kissé soknak tűnik alapjáraton 71 fok.
  • xarina
    És hogyan derítem ki, hogy ezek közül melyik? Bocs, de nem nagyon értek ezekhez. Felraktam a legújabb videókártya drivert, de még mindig ugyanaz a hiba. A vga-m Ati x1950 és most alapjáraton 71 fokos.
  • ChuckyHUN
    Megjött a játék, kezdem installálni!