1029
-
#709 Mondjuk a GRID szebb, de ez se csúnya :) csak egy kis antianalising is ráfért volna -
#708 Hát azért nem egészen: 1: film sokkal rövidebb; 2: filmnézés egy passzív dolog, csak ülsz és lesel :-); játék közben meg aktívnak kell lenned. De amúgy tényleg nagyon fura, pláne, h meg is vette őket. Jó sok fölös pénze lehetett... -
#707 Olyan vagy mint haverom, életében 2 v 3 játékot játszott végig Dzsedáj Nájt meg vagy NFS, de egy csomó mindent megvett és 1-2 órától többet nem játszott velük, nála minden játék csak ilyen fellángolás semmit nem fejez be, számomra ez érthetetlen, olyan mintha minden filmet az első 20 perc után otthagynám. -
#706 Hát ez a játék nekem úgy elkékhalálozik, hogy még, azt hiszem erről ennyit, pedig a tornádós pályát megnéztem volna. -
#705 Mi az a jó gép? -
#704 Hát az vmi driver hiba, vagy nemtom mi, ha kockásodik. Nálam alacsony grafon megy, mégsincs ilyen. -
Immigrants #703 Helló!Jó gépem van hozzá de siralom a graf maxon is pl.:a keréken a fogak rajzolva vannak a füst árnyalatonként kockásodik stb. hogy állítsam jobbra szebbre max mellett még egyszer Jó gépem van hozzá -
#702 Multi?
ChuckyHUN
vegyetek fel -
#701 Nincs mit ! Máskor is ! Én sopronit kérek ! -
kutyacsont #700 Most mindenkinek aki segített tartozok egy sörrel ! Köszönöm szépen ! -
#699 persze amit kimásolsz belöle azt alapból meglehet nyitni DT-vel ! -
kutyacsont #698 Elvileg amit kimásolo belőle azt megtudom nyitni DT-vel ugye ? srry de kezdő vok -
kutyacsont #697 Elvileg már egyesíti is őket ! -
kutyacsont #696 fúúú köszönöm :D a vérnyomásom az egekben volt csak mert ilyennel még nem találkoztam.... -
ricsa008 #695 TCbe 001 be belelépsz és ott lesz a dvd kép -
#694 Igen ez ilyen ezzel semmi gond sincsen ! ez egyszerűen csak Total Commanderrel van feldarabolva ! ha van TC-d akkor akkor kiválasztod a 001-et és rámész arra hogy fájlegyesités ! Vagy ha betudsz lépni a 001-es fájlba akkor annak kimásolod a tartalmát egy másik könyvtárba ennyi ! -
kutyacsont #693 Itt a kép :
-
kutyacsont #692 Sziasztok nagy gondom van :S Remélem tudtok segíteni mert minyár elbőgöm magam :S
Letöltöttem a clon dvd-s változatot És amikor kicsomagoltam a rar-okat akkor ezt kaptam :
Ennek ilyennek kell lennie? ha igen akkor hogy kell beüzemelni ?
kérlek segítsetek mert nagyon szar a netem és 20-30 k-el jött le ...
itt a link ahonan leszedtem:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.blitzwarez.net/games/225489-fuel-clonedvd-platin.html
NAgyon kérlek titeket ! -
#691 1650-ben gyönyörűen megy, amikor több kb 5-6 verda látható egyszerre és a környezet is részletes akkor leesik néha 15 fps-re de átlagba 50-60 körül megy.
ámulok bámulok néha a részleteken, naplemente,vihar miegymás.
kicsit insane utánérzésem van, de attól még jó cucc!:) -
#690 Mondjuk mióta gyors netem van és nagy vinyóm lett, én is sokmindent leszedek. :-) De hát annak felével sem játszom hosszabb ideig. -
#689 Ez inkább azokra jellemző, akik mindent leszednek egyből a megjelenés napján. :D -
#688 Nem vagy kocka. :-) De ez nem szégyen, sőt... -
#687 Én szinte minden játékkal így vagyok.....megunom egy félóra után!Kevés játék van amivel sokat el tudok játszani.:) -
#686 nagyon kevés az FPS, és hiába vettem lejjebb, így sem olyan jó. Tehát nincs olyan hűdenagy változás :( -
#685 Akad? -
oregon1987 #684 Qlimax: nekem is serceg a hang! Azt csináltam hogy futtatásnál beírtam dxdiag és a hang fülnél levettem a hangok hardveres gyorsítási szintjét nincs gyorsításra és most már kevésbé serceg! -
#683 nemtudom miért lehet, de nálam 4800+ 8600 gt 2giga rammal annyira nem fut szépen :(
(800*600 lwoon sem:(((() -
#682 Írtad, hogy megvetted a Flatout UC-t és nem kérte a kódot. Előtte akkor a másolt Flatout-odnak is megadtad LIVE-on egy másik eredeti játékod kódját? -
Autós játékok Crysisa tűrhető gépigyénnyel, szerintem. :)
-
#680 Sztem arra jó, h időnként 1-1 órát eljátszogass vele, de úgy h leülj, aztán told egyhuzamban órákig, ahhoz unalmassá válik egy idő után. -
CamelX #679 Ízlés kérdése. Nem fog odaszögezni az akció a székhez, de felfedezgetni, meg terepen flesselődni teljesen megfelel :) versenyek némelyike elég nagy odafigyelést ígényel, azaz többszöri próbálkozás :D -
kutyacsont #678 vélemények a játékról ? az edigieket elolvastam de én csak arra vagyok kiváncsi hogy Szórakoztató vagy kinylóás az egész ? egyébként csak holnap lesz meg -
CamelX #677 Azaz :) jó amúgy a neved ;) hardstyle 4 life :D -
#676 +1 -
#675 De.Nekem is pattog. -
Qlimax #674 Nektek nem pattog,serceg a hang? MErt nekem a Hi-fi-m és a fülesem is ezt csinálja,de csak ennél a játéknál... -
#673 Nekem Gears of War kóddal megy a FUEL-GTA IV
De most megvettem a flatout UC-t és nem kéri a kódot, ÉRDEKES!
Lebukni meg hogyan? Ha LIVE-od van akkor külföldi vagy és nem mutat sehova se, akkor már 2xeres bukás van ha bukás van, ez meg így már sztem lehetetlen! -
#672 Kissé soknak tűnik alapjáraton 71 fok. -
xarina #671 És hogyan derítem ki, hogy ezek közül melyik? Bocs, de nem nagyon értek ezekhez. Felraktam a legújabb videókártya drivert, de még mindig ugyanaz a hiba. A vga-m Ati x1950 és most alapjáraton 71 fokos. -
#670 Megjött a játék, kezdem installálni!