Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ez amolyan ejtõernyös tantusz volt,de rájöttem <#taps>#taps>
Most volt egy olyan pálya szart se láttam vihartól de elsõre megnyertem elég nagy fölénnyel<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
Sebességérzet kõkemény 0.Van aki itt írta hogy tökéletes. (Lehet életében nem vezetett se motort sem autót a valóságban)
Még nagyon az elején vagyok,de pl amit látok megcsináltam 3 különbözõ versenyt többet nem ad be free rideba nekem kell elmenni a csillagos részekhez ami ugyanaz mint amiket már megcsináltam csak legend szinten kell menni rajta 😞
Meg nekimegyek a kidült farönknek mert nem tudtam kikerülni várom mikor borulok és tesz vissza hátrébb,erre meg mintha egy urgatora mentem volna ugratok rajta egyet 😄
No meg ez a helikopteres verseny is lol.
65%-nál semmiképpen nem ér nekem többet ez a game!
Meg ahogy nézem baszott hosszú is lesz végigvinni egy idõ után unalmas lesz kétségkívül.
Legutolsó és talán egyetlen autós game ami olyan volt hogy leültem elég és csak azt toltam amig végére nem értem közben nem toltam semmi mást csak azt az a GRID volt!
Mert ha nem akkor Razor1911 crack és akkor már jó a mentés!
Vannak teljesen off-road jármûvek (ez a nagy többség)Ezekkel lehet menni mindenhol árkon-bokron át meg sem kottyan nekik!
Kb én ennyit szûrtem le.
Vlki nem tudja hogy mé nem tok menteni a gameben(PC) pedig regisztrálva vok LIVEon is.
Nagyon sok versenyen úgy kell menni, hogy nem az utat követed, hanem ahol lehet rövidíteni, ott bizony árkon bokron keresztül le kell vágni 😊 Ez a lényege a nagy open-world-nek..
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Amikor Buggy-val kell menni idõre 25 checkpointon keresztül !
A felén 12 -ön még átmegyek de a többire már nem jut idõm mert pont a Checkpint elött pár cm-re telt le az idõ !

Van erre a hibára valami nmegoldás XP-n?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Van már erre valami megoldás? XP-n?

Free modban enter és akkor megjelenik az iránytû!
nekem olyan problémám lenne, hogy beállítottam a 8x anti analisingot és nem aktiválja ugyanúgy recés marad minden. tud valaki erre valami megoldást?
Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Van ugye a térkép területekre osztva.Rákattinra egy területre írja is hány verseny van.
Ha rámegyek a Carriere vagy a challengre akkor meg csak 3 futamot tudok kiválasztani!
De ezeket megcsináltam.
Hogyan tudok a többi maradék versenyen menni?
ui.: Nekem eleddig nagyon tetszik a játék.
| TDU nevem: doki[Manys-ari] | GTA IV nevem: dokifp | Test Drive 2: SpiritoDelLeone |
Most akkor állítgatom a catalyst-et, hátha jó lesz.
ATi HD4850-em van!
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Asrock P67 Fatality,SB 2500K/4500Mhz,Corsair 2x2048 KIT 2133MHz CL9-10-9-25, Asus HD5870 1024MB GDDR5 Voltage Tweak PCI-E, 900/5000Mhz.Samsung SATA2 2x1TB F1,Audigy4,Cooler Master M620,S27A550H
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ki kellene törölnöm a régit csak nem tali hol tárolja