Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
a 20 perc pont azért unalmas, mert semmi élvezetet nem okoz a tájon közlekedni a buta/halálprimko fizika miatt 😞 nincs felfüggesztés, pár jármüvet csusztathatsz, pár aprobb tárgyat félrelöksz és ennyi. ha nekimész vminek, a kocsi teljesen mereven megáll ... eh, szörnyû 😞

(év játéka lehetne egy flatout szintû jármü/környezeti fizikával)

Forza.

SötétBarom
Most délután nyomtam még 3 órát, elõjött néhol az irritáló/uncsi része a dolognak, de továbbra is tartom, hogy egy bõven 9/10es játék. 😊

Az uncsi/irritáló: endurance verseny, átveszem a vezetést az elején valahol, onnantól kezdve 20 perc kocsikázás. Helyenként csak a gázt kell nyomni 20-30 másodpercen keresztül. Persze a verseny végén richtig van egy erdõ, ahol szembe süt a nap, és a fény-árnyéktól nem látok semmit, nekimegyek egy fának, és elbukom a versenyt 😄DDD

Amúgy valami félelmetesen szép. Ilyet még nem láttam. Azonnal licenszelni kellene ezt az engine-t mindenkinek, és kötelezni a fejlesztõket, hogy csak ilyen alapú autós játékot adjanak ki 😊

Más: olyan furcsán akad a játék. Alapban nem tudom mennyi fps (szemre stabil 30-40), de folyton tekeri a vinyót, és lassulgat.. :S Gép pedig van alatta (szerintem 😄)..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Lacee86
Meg ne erõltessétek magatokat abba, h meg kell nyomni a Home gombot és egy Entert...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

tutituti
nincs hát,de legalább nem valami punkbuster fos.Vagy sztímgané.
Mindegy,legalább menteni lehet.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Ááá, nem igaz! Elõször a GTAIV erõltette ezt a gémz for winfoslájvot, de úgy látszik ez lesz a trend. Kell a tökömnek az a szar, semmi haszna nincs.

Lacee86
Felfelé nyíl felett van 2-vel, ha minden igaz.

tutituti
Elõtte rakjátok fel a Games for windows Live-ot,Aztán játék elõtt bejoinoltok,és utána lehet menteni.

Nekem annyi kérdésem volna,hogy offline freeride moódba semmi carrier nélkül hol találok forgószelet?mert csak megzéném,vagy az veresenyek alatt van scriptelve?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

hello merre is van ez a home gomb mert nem találom sehol?thx
hy valaki nem tudja hogy lehet mentenni a gambe?
ChuckyHUN
Gondolom ehhez nem nagyon kell G25, inkább a Chillstreamet favorizálja a game😊

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Balumann
Vagy mondjuk meg is nézhetnéd, itt vagy itt.

Törölt felhasználó
egyátalán van már mûködõ crack?
(vagy nagyon levagyok maradva?)
Balumann
Egy helyen lehet beállítani a gombkiosztást... 😄 Rámész hogy steer left (alapból nem tom most min van, A -n vagy balranyilon), fogod a gamepadot és teljesen eltolod jobbra az analogot, ha nem veszi be akkor még1x vagy lassabban vagy gyorsabban, bár nekem ennél nem kellett többször).

wesker24
És azt hol lehet beállitani vagyis a gamepadon kévõ gombokat ?
Máté94
Csak LIVE.
Menûben nem lehet gamepad-dal mûszkálni (illetve csak Xbox360-as vezérlõvel), de a játékban lehet irányítani a jármûveket, ha elõtte a beállítod a gombokat! <#smile>

wesker24
Nekem is Genius gamepad van de nem igazán akarta felismerni !
Csanjedi
LAN opció van benne? meg lehet oldani? vagy csak live van?

Live long and prosper.

Balumann
Az én genius gamepadomat tökéletesen érzékeli (ami egy jó pont a részükrõl, tehát nem csak az x360-asakat ismei), csak be kellett állítanom rá a gombokat, az analogot is jól veszi.

wesker24
Hiába van bedugva a gamepad nem is érzékeli a játék !!
wesker24
Hogy lehet ez gamepad-al játszani ?? Mert csak bill beállitást találok na meg egy ilyen játékot totál esélytelen billrõl játszani ! Vagyis nekem elég furcsa és nehéz !!
Hehe, pont tegnap vettem magamnak egy Formula Force EX kormányt. <#vigyor> Mondjuk szinte várható volt, hogy nem erõltetik meg magukat az FF-re, lévén arcade és gamepad-ra írták. <#smile>

Csak egy ötlet volt, de nem jött be. <#shakehead> Esetleg a legújabb Catalyst feltelepítése (9.6-os a legújabb) segíthet?! <#fejvakaras>

Eszméletlen eltalált játék sztem 😊 elsõ próba elég hosszasan elhúzódott, kisebb-nagyobb szünetekkel kb 3 óra 😄
Kormányt gond nélkül bevette nálam a Controls/layout, bár mivel FFB-es (Formula Force Ex) és ugyebár azt nem programozták bele (eddig kb egyetlen negatívum), a vibrációt nem ismeri fel. Mégis, mennyivel nagyobb feeling kormánnyal a kezembe felfedezgetni, minthogy nyomva tartsak 1 gombot. Leginkább a csúszkálások tetszenek, ami a DiRT-bõl hiányzott, persze sokkal arcade-abb, de versenyek eléggé adják az adrenalint 😊 felfedezni is megéri, mert egyrészt szép a táj, másrészt meg akad bõven elszórt üzemanyag, amivel lehet járgányokat venni, amik szintén iszonyat frappánsok és egyediek. Grafikával sincs gond, bár néha sok az érdekes effekt, de csutka részletességgel álomszépen viszi a 8800GT-m

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

ó bazki ilyen szerencsés hogy lehetek... xD

ChuckyHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valaki tud adni viszonylag gyors torrentet?

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

LackoMester
a Razor biztosan OK

élet a legjobb méreg

Máté94
Nem jó😞
Darukezelő
Hali. Melyiket érdemes letölteni? Razor, vagy Clone verziót? Köszi a választ. Bár sanszos, hogy a Clone verzió Razor crackkel megy mindenkinél, de nem tudom van-e valami különbség a kettõ között. (Clone, Razor verzió)

Máté94
Csinálom.
Letöltöd ezt, KATT! Elindítod és felteszed. Utána próbáld újból a játékot. <#smile>

balint1111
Szerintem nem nagy a vga igény. Egy ilyen játéknak kell is a vga és nem az 4éves vgan fog menni jól. Nagy gépigénye nincs a grafikához képest szerintem.

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Máté94
Hogy?Töltsem le?Szájbarágósan kell😄
Letörölni nem tudod a DirectX-et, hanem csak indítsd el újból a márciusi DirectX-es setup-ot! Valakinek ez már segített más programnál.

Máté94
Mármint letörlöm és úgy?
Szasztok
megvettem a játékot csak kiprobáltam nem legálisan
és elmentette az offline profilt azt hol lehet kitörölni mert nem adja be
a home opciot a gombbal és nem tudok online játszani

Lacee86
Sztem is egész jó. Nem egy szimulátor, de nem is annak szánták. (még szerencse 😊 ) A jármûvek nekem is tetszenek; viszont a területet én kicsit túlméretezettnek találom. Ezt úgy értem, h ezeket a tájakat/helyszíneket stb. a maga változatosságában jóval kisebb területen is elhelyezhették volna, szóval én feleslegesen nagynak érzem; biztos most nagyon sokan nem értenek velem egyet, de mind1. Ezenkívül én továbbra is kicsit soknak érzem a VGA igényt.
Kíváncsi leszek majd, h meddig fog lekötni ez a játék, de eddig érdekes.

SötétBarom
Nem tudom mi volt ez a sok lehúzós kritika a megjelenás elõtt, de éjjel lejött, most 9tõl eddig toltam. Hát valami félelmetesen jó játék ez 😊 Kurva jó fizika (arcade, de telitalálat), remek sebességérzet, ötletes autók, változatos versenyek (voltam már égõ erdõben, szélviharos ködösben, éjszakain), ami kell.

Eddig mászthevnek tûnik.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Próbáld meg, hogy újból felteszed a DirectX-et.

Máté94
Valakinek van ötlete,hogy miért kapcsol be a VPU Recover?
Azzal pont nem, mivel a multija nem Live-os! <#smile> Az itt található listában lévõ játékok közül kell használni annak a kulcsát, aminek a végén zöld pipa található, KATT! Az jelenti, hogy Live-os a multi.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok egyesek írták itt hogy más játékok cd kulcsát használják...
meg fel vetõdött az UT3-is.. én gamestaros akcióban vettem meg egy eredeti díszdobozos UT3-at akkor annak a cd kulcsát használhatom a FUEL-hez ?
Ellnézést kérek de belezavarodtam 😄

Maxtreme
Hát meló, aztán go to asszony, éjjel meg haza. (ez kb mindennapos) Ekkor már nincs kedve az embernek gépezni 😊

Lacee86
Igen, ott is. Ráadásul azért Dirtben "kicsit" komolyabb fizika van.

solo
A vásárlók megnövekedett száma miatt 12 óra -,-

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

The Protector
Csõ maxtreme.Már nagyon rég óta nem láttalak sg-n.Hol voltál eddig?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Maxtreme
a többautós versenyeknél is? Na az megnézném 😄

Lacee86
Hát nekem a Dirt magasabb grafon sokkal jobban megy a gépemen, mint ez. De lehet, ez csak a gyengébb kártyáknál van így.