Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(év játéka lehetne egy flatout szintû jármü/környezeti fizikával)
Forza.
Az uncsi/irritáló: endurance verseny, átveszem a vezetést az elején valahol, onnantól kezdve 20 perc kocsikázás. Helyenként csak a gázt kell nyomni 20-30 másodpercen keresztül. Persze a verseny végén richtig van egy erdõ, ahol szembe süt a nap, és a fény-árnyéktól nem látok semmit, nekimegyek egy fának, és elbukom a versenyt 😄DDD
Amúgy valami félelmetesen szép. Ilyet még nem láttam. Azonnal licenszelni kellene ezt az engine-t mindenkinek, és kötelezni a fejlesztõket, hogy csak ilyen alapú autós játékot adjanak ki 😊
Más: olyan furcsán akad a játék. Alapban nem tudom mennyi fps (szemre stabil 30-40), de folyton tekeri a vinyót, és lassulgat.. :S Gép pedig van alatta (szerintem 😄)..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Mindegy,legalább menteni lehet.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nekem annyi kérdésem volna,hogy offline freeride moódba semmi carrier nélkül hol találok forgószelet?mert csak megzéném,vagy az veresenyek alatt van scriptelve?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
(vagy nagyon levagyok maradva?)
Eszméletlen eltalált játék sztem 😊 elsõ próba elég hosszasan elhúzódott, kisebb-nagyobb szünetekkel kb 3 óra 😄
Kormányt gond nélkül bevette nálam a Controls/layout, bár mivel FFB-es (Formula Force Ex) és ugyebár azt nem programozták bele (eddig kb egyetlen negatívum), a vibrációt nem ismeri fel. Mégis, mennyivel nagyobb feeling kormánnyal a kezembe felfedezgetni, minthogy nyomva tartsak 1 gombot. Leginkább a csúszkálások tetszenek, ami a DiRT-bõl hiányzott, persze sokkal arcade-abb, de versenyek eléggé adják az adrenalint 😊 felfedezni is megéri, mert egyrészt szép a táj, másrészt meg akad bõven elszórt üzemanyag, amivel lehet járgányokat venni, amik szintén iszonyat frappánsok és egyediek. Grafikával sincs gond, bár néha sok az érdekes effekt, de csutka részletességgel álomszépen viszi a 8800GT-m
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
megvettem a játékot csak kiprobáltam nem legálisan
és elmentette az offline profilt azt hol lehet kitörölni mert nem adja be
a home opciot a gombbal és nem tudok online játszani
Kíváncsi leszek majd, h meddig fog lekötni ez a játék, de eddig érdekes.
Eddig mászthevnek tûnik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
meg fel vetõdött az UT3-is.. én gamestaros akcióban vettem meg egy eredeti díszdobozos UT3-at akkor annak a cd kulcsát használhatom a FUEL-hez ?
Ellnézést kérek de belezavarodtam 😄
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?