1029
  • kutyacsont
    valszeg ma este vagy holnap délelöt lejön MÁr nagyon nagyon várom ! és remélem elég lesz a gépem ! (nem nagyon értek a harderes cucokhoz :S Ja és a clon dvd-hez jó a razor generator ?
  • 0Fritz0
    Videokártya túlmelegedés(vagy hiba), driverhiba, monitorhiba.
    Nagyjából ebben a sorrendben.
  • xarina
    Mitől lehet az, hogy 1-10 perc játék után lekapcsol a monitorom készenélti módba és utánna már nem is tudom visszakapcsolni csak ha újrainditom a gépet?
  • vzajcev
    Thx
  • fery02
    Semmire, csak mutogathatod másoknak, hogy mennyire vagy kocka. :)
  • vzajcev
    Mire lehet "elkölteni vagy beváltani" ezeket a Live-os G pontokat
  • eightmiles
    #666-os tékre hajt valaki? ;|
  • fery02
    loool, és működik :D
    Már csak az érdekelne, hogy valahol vissza lehet-e vonni ezt a CD kulcsot, ha netán megvennénk eredetibe, akkor az ahhoz adott CD kulcsot írjuk inkább be. Csak mert lehet, ha lebukunk, akkor szívás van. :)
  • fery02
    Jah, azok. Azokért jár az a bizonyos G pont LIVE-on.
    Akkor tehát azt mondod, ha megadom a FUEL-ben a Gears of War-om LIVE kódját, akkor felenged majd a LIVE online a FUEL-ben? Lehet értetlenkedősnek hangzik, de nem akarom elhinni :D
  • Máté94
    Akkor tudsz multizni de az a baj,hogy online nincs chat:(
  • ChuckyHUN
    megvettem :D
    Estére lent is lesz valszeg
  • devilzero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    GameStar-os Gears Of War kóddal megy az én és haverom LIVE-ja.
    FUEL és GTA IV egyaránt egyszerre tudjuk nyomni, és 1KÓDDAL 2-en játszunk.

Feri: azok az achievementek amik pontokként kérdeztem a GTA IV-ben? Mert nekem már az első versenyen adott kettőt!
  • Máté94
    Ha megvetted a GTA IV-et akkor igen:)
  • ChuckyHUN
    Remélem ma már leér, aztán lehetne multizni, nem gondoljátok?
  • balint1111
    Csatlakozom hozzád. Nekem sincs semmi textúrahiba pedig 9.6-osat használok.
  • Lacee86
    Jó, nem figyeltem.
  • fery02
    Nektek unlockolódnak-e achievementek játék közben LIVE-on? :S
    Csak mert nekem semmi sem, ami lehet azért is van, mert a nem eredeti CD kulcs miatt Offline tudok csak játszani. Viszont egyelőre még a másolt Flatout UC-ben is Offline vagyok csak, de annak ellenére ott unlockolódnak.

Am elég érdekes a játék. Azt gondoltam, hogy ebben sem fogok átélni 1nsane szintű fizikát, de amit átéltem, az leginkább a Just Cause-ra emlékeztet. Ahogy maga játék is picit. Ott is hatalmas, részletes területet kapunk (bár a környezet eléggé eltérő), szép grafikával, amit ugyanúgy meg lehet unni, mint itt. :)
    Igazi árkád játék ez a javából, de a kellemesebbik fajtából. Még azt is lehet megveszem a LIVE miatt.
  • Gabisan
    A mentesek hova kerulnek,mert ujra raktam az xp-t es hiaba masoltam vissza a Docsettings/.../dokumentumok/mygames/fuel dirt,uj jatekot akar kezdeni.Valaki?
  • Robez84
    7600 GT-m van...akkor azért...gondolom..:(
  • EK1TEP
    Mindig driver driver... semmi baja a 9.6nak!Én is azzal tolom és nem volt semmi bugom eddig!
  • fekete0012
    9.6 driver okozhat ijet nekem is volt texturahibám és feltettem a 9.5 drivert és most már nincsen hiba
  • cumfu
    lenn írja a gyerek, hogy nvidia setupot állítgat akkor nem csak ATI-nál van!
  • wesker24
    Neki csak egy low GF 7600 Gt-je van lehet azért !
  • Lacee86
    Nekem elég gyenge kártyám van, de nincs textúrahibám. Vagy ez csak ATI-knál van?
  • cumfu
    milyen VGA-val? Úgy tudom csak a gyengébbeknél jön elő, szerintem a beállításokon vegyél vissza, de ne a driverben!
  • ChuckyHUN
    holnapra remélem meghozza a p2postás :D
  • Robez84
    Ezt hogy lehet eltüntentni mert nekem is texturahibás az egész? hiába álogattam a nvidia setupot!
  • fekete0012
    hi a Fuel-ba lehet e zenéket berakni,mert amik benne vannak azok nem valami jók, ha lehet akkor hova kell tenni azokat
  • Robez84
    Szerintem k..va könnyü volt! :D:D
  • devilzero
    Amikor regeltek egy LIVE Account-ot akkor mielőtt regeltek ne magyar legyen az xbox.com oldala hanem váltsátok át a jobb felső részen vmi olyan nyelvre ami támogatott!!!! Így akár működni is fog a reg;)
  • devilzero
    Hali!
    A LIVE-mal van vmi gond: Azt írj aki hogy nemjó rágióból használom, pedig amikor regeltem Egyesült Királyságot adtam meg, végülis abba nem kötöt bele csak abba hogy jelenleg nem támogatott régióban használom, de akkor hol lehetne átváltanom a régiót????
  • SötétBarom
    Sokminden van. Autóhoz custom festés, valami kihívás, ilyesmi. Én mondjuk csak ahhoz kocsikázok el, ami közel van nagyon. :)
  • Hunter of Deer
    hali!

az lenne a kerdesem hogy menet kozben bead nyilakat a mapra kulonfele szinueket! nah most azok mik akarnak lenni? erdemes elmenni oda? csak mert elindultam az egyik fele de nagyon lassan haladok hiaba huzatom annak a franya motornak :S (rohadz nagy teruletete lehet bejarni). szal pls valaki irja le hoyg azok a nyilak mik mert ha semmi erdekes akkor feleslegesen nem megyek el oda. (illetve a helikopter leszallo az jo valamire?). amugy nem rosz a game, de neha idegesito dolgok vannak mint pl amikor csak csuszik a motor vagy a kocsi es kanyarodni nem akar, az ellenfelek meg lazan veszik a kanyarokat kisodrodas nelkul.
  • Balumann
    Belépsz, crate profile és létrehozol eg yoffline profile-t. Onnantól kezdve ha indítod egyből bejelentkezik abba a profilba és lesz mentés...
  • EK1TEP
    Razor1911 crack!
  • 0Fritz0
    Sikerült kikapcsolni a HUD-ot, így már lehet mozizni. :)

• bat777
    hali, nekem az lenne a problémám,h nem ment, mikor elősször beléptem kellett profilt csinálni, azután, mikor belépek, mindíg az elejéről indulok, nem lehet a billentyűváltoztatásokat elmenteni, azaz nem menti el. a teljesített versenyeket sem. mikor elindítom a játékot, akkor nem a profilomba lép be, hanem az user profilt használja és mindíg az elejéről indúl.
    ha valaki tud segíteni azt megköszönném
  • sedf
    Kösz EK1TEP!
    Sikerült
  • johny85
    hy a win live fizetős?
  • DJ Skyline
    kipróbáltam a játékot, nagyon tetszik. leginkább csak jöttem mentem eddig, versenyeket még nem nagyon csináltam. nagyon jól van optimalizálva, minden maxon van és sehol semmi akadás. csináltam pár képet. (majd később írok többet, ha már jobban belemerültem a játékba)