1029
-
#869 Jó, de egy plusz progi futtatása plusz erőforrás. Sztem alapvető lenne, h minden játékba, akár a GTA-kba, saját zenéket lehessen betenni alapból; mindenféle konvertálgatás meg trükkök nélkül egyszerűen egy mappába bemásolni mp3 fájlokat és kész. -
#868 Barátnődön nem? -
EK1TEP #867
Én is barátnőmmel játszottam a játékkal! -
Light #866 Hát nem tudom, sztem meg semmivel sem bonyolultabb..
De az is igaz, h én mindent megpróbálok átvariálni, ami nem tetszik egy játékban.., anno az UT2004-emre nem lehetett ráismerni, annyi dolgot átírtam / variáltam benne..:) -
#865 "Ennél sokkal kézenfekvőbb, hogy music off, és winamp :|"
erre ki nem gondol elsőre? miért kell mindig matatni a játék könyvtárába, konvertálgatni ide-oda, listát átírni írni, esetleg fájlneveket. :D első hogy music off, és winamp. legalább is sztem is kézenfekvőbb. -
#864 pedig igaza van az írónak. korrekten elírta a hibáit a játéknak. kellene egy FUEL 2, ahol ezeket orvosolják, és akkor lesz kész igazán a játék. úgy mint régen az NFSU-t is "leszólta" a gamestar, mindenki hőbölgött, aztán kijött az NFSU2, és jéééé tényleg igaza volt a gamestarnak az első résszel kapcsolatban. itt is kellene egy 2. rész ami valóban az igazi FUEL. ez így unalmas, el is raktam max 7végékre a játékot.
A nehézségi szint meg meg vicc. 3. szinten nyomtam minden versenyt, és nem kellett sokszor restartolni. -
Light #863 jogosnak jogos..:) -
#862 "+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idő után marhára idegesítő), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..:)"
Ennél sokkal kézenfekvőbb, hogy music off, és winamp :| -
Light #861 Hali!
Általában a PC GURU-val 1etértek, de most vhogy nagyon nem:). Gondoltam, h ezt meg is osztom Veletek.
A játék tesztje: http://www.pcguru.hu/pcguru/teszt/Fuel
Furcsállottam mind a cikket, mind az értékelést, m sztem egy korrekt, nagyon szórakoztató, szép játékot sikerült összehoznia az Asabo-nak - igaz, újdonságokkal nem igazán szolgál. Nálam 90% körüli.
Ha tehetjük, barátnőmmel meló után ezzel játszunk:).
Amúgy összességében elfogadom a cikkíró panaszait (1-2 dolog jogos), de a játék nehézségére tett megjegyzésén nevetnem kellett.
Közepes fokozaton elsőre, max másodszorra barátnőm is lezúzza a népet, én meg a legnehezebb fokozaton erőltetem párszor, de végül sikeresen. Szval h mitől olyan nehéz a game, azt csak az író tudhatja..
+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idő után marhára idegesítő), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..:) -
#860 Én nem láttam hogy lenne limit hány ember mehet együtt. -
#859 mér' mit akarsz velük sörözni meg kártyázni? :D -
csoli31 #858 Akkor gondolom arra jó mint a T.D.U-ban. Lehet együtt csatangolni. Arra kíváncsi lennék hány ember tud egyszerre összejön? De sajnálak ha neked az élvezetes, ha neki mész másnak! Akkor inkább játsszál a Burnout Paradise-zal, mert abban az a lényeg. -
EK1TEP #857 Kocsikázni!
Én azzal szórakoztam hogy mentem egy kijelölt célhoz amit még nem oldott fel a térkép DE át lehet menni a határon!
Valami város elvileg van benne na azt kéne megkeresni.Én még eléggé az elején járok nem sokat versenyezgettem. -
oohyeeah #856 Én találkoztam más játékosokkal de nem tudsz velük csinálni semmit.Max nekik hajtasz -
csoli31 #855 Még én se jöttem rá!Más játékosokkal eddig még egyszer sem találkoztam, pedig talán az lenne a lényeg benne. Ha nem lehet másokkal összefutni akkor teljesen fölösleges! -
oohyeeah #854 Valaki mondja már meg, hogy az online free ride mi a francra jó. -
#853 Hát figyu, hiába nem akad, ha nincsenek textúrák, akkor is játszhatatlan, nem? Sztem géped miatt van. -
#852 Gép igénynél gyengébb gépem van. Se low-on, se néhány dolgot bekapcsolva nem szaggat, csak éppen nem rajzolja ki a textúrákat időben, már közvetlenül előttem sem.
Ez a gépem miatt lehet vagy van már ilyenre javítás? -
#851 milyen őszinte vagy...:D -
kutyacsont #850 Sok hülye xDDDD egyébként én is egy hülye kocka vagyok. -
#849 -
#848 Fiu:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#847 És fiú vagy lány? -
#846 nemtom én sem, de ahogy látom senki :D összeszedtem egyik helyen mind az ötöt, de semmi üzenet, vagy mittomén :S -
ricsa008 #845 tom hülye kérdés de a Vista Point mire jó? -
#844 :DDDDD:D:D -
#843 láttam nem nagy szám. mész mész mész...mész hopp egy kamion, mész mész mész fatörzs az úton, mész mész...kb ennyi. majdnem bealudtam közben... -
#842 Az enyém lenyeli, torkoz és szereti popsiba. -.-
ÉN nyertem. -
#841 Én meg egy befásult kocka vagyok, akit vonzanak a gépek meg a játékok. :) -
#840 Ez hogy jött ide... -
#839 nekem is van, sőt gyereket is várunk :) én nyertem -
#838 és ha nem? -
#837 Nekem meg van barátnőm aki szeret:) -
kutyacsont #836 Tényleg valaki nemtudja mit érnek a vista pontok ? először azt hittem lelehet vásárolni xD am most vált elérhetővé a térkép dél nyugati csücske :P -
EK1TEP #835 Hát örülj neki :) -
#834 Sziasztok! Gépigénynél valamit elnézhettek szerintem...8800GT-t vagy HD3850-et ajánlanak 512MB RAM-al..Hát,nekem HD3850-em van 256MB-os és 1280X1024-ben,8XAA-val,16XAF-el,és minden HIGH-on játszok 40-45FPS-el... -
#833 Az ott 4 hordó, nem 3. Ebben a játékban, vagy scak 1 hordó van, vagy csak 1. :)
Azt már észrevettem, hogy ez a fizetőeszköz, meg azt is, hogyha ezeket a hordókat eldőltjük, akkor emelkedik a FUEL mérüőnk, de ha már egyszer FUEL, akkor jó lenne, ha ki tudna fogyni a benzin a járműből. :P
#828: Köszi, ezt is megtudtam. :) -
#832 ez a 3 pl 400at ér. tegnap verseny közben szedtem össze párat xD
#829: a razor1911.dll az cask a kis logó indulás leött. nem hinném hogy vírus van benne, a NOD nem jelzett semit, meg spy írtó sem. -
#831 Jah, 1 hordó 100 Fuel-t ér.
-
#830 benzin a fizetőeszköz a járművekért cserébe. a pályán is vannak elrejtve hordók itt ott, hol egy, hol 3 hordó. kicsit Mad Max-es így a játék, ott is a benzinért ment a háború. :)