Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy tudja valaki, hogy a km/h óra melletti üzemanyagszint mérõ mûszer az mit mutat? Mert azt biztos nem, hogy mennyi a benzin, mivel nem tud kifogyni.
Egyáltalán miért pont FUEL a játék neve? 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
All hail the double x!
remélem nem lesz sokk ilyen hely még, ahol sz****k rá hogy néz ki!
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Mire jók a vista pontok? összeszedtem egy "camp-en" mind az 5-öt, de semmi xtra :S
All hail the double x!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
GTA V (*.*)
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Elkezdtem forgatni a motort elengedtem minden billentyût és a motor forgott magától!Egérrel nézegettem hogy forog 😄
Bár a különösen aszfaltra hegyezett kocsik gyorsabbak tudnak menni aszfalton, ellenben ugyanannyira csúszkálnak, szóval végülis igen, aszfaltra is inkább Offroad. 😊
#778: Burstrider
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
nem indul a game továbbra sem, ezt írja ki: http://efrud.com/?v=dsaheh.jpg
mi lehet a gond
Forca Barca
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Többi negatívumot már leírtam, nem hozom elõ újra, attól függetlenül még mindig 2-3 órára le tud kötni délutánonként ha rámjön a száguldozhatnék 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Valakinek volt mar ijen hasonlo ?
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Kiszámított egy jó útvonalat és mindig azon megy ha meg odébb lököd akkor muszáj neki újat keresnie!
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."