1029
  • Lacee86
    Jó, de egy plusz progi futtatása plusz erőforrás. Sztem alapvető lenne, h minden játékba, akár a GTA-kba, saját zenéket lehessen betenni alapból; mindenféle konvertálgatás meg trükkök nélkül egyszerűen egy mappába bemásolni mp3 fájlokat és kész.
  • Máté94
    Barátnődön nem?
  • EK1TEP

Én is barátnőmmel játszottam a játékkal!
  • Light
    Hát nem tudom, sztem meg semmivel sem bonyolultabb..
    De az is igaz, h én mindent megpróbálok átvariálni, ami nem tetszik egy játékban.., anno az UT2004-emre nem lehetett ráismerni, annyi dolgot átírtam / variáltam benne..:)
  • pxxl
    "Ennél sokkal kézenfekvőbb, hogy music off, és winamp :|"

erre ki nem gondol elsőre? miért kell mindig matatni a játék könyvtárába, konvertálgatni ide-oda, listát átírni írni, esetleg fájlneveket. :D első hogy music off, és winamp. legalább is sztem is kézenfekvőbb.
  • pxxl
    pedig igaza van az írónak. korrekten elírta a hibáit a játéknak. kellene egy FUEL 2, ahol ezeket orvosolják, és akkor lesz kész igazán a játék. úgy mint régen az NFSU-t is "leszólta" a gamestar, mindenki hőbölgött, aztán kijött az NFSU2, és jéééé tényleg igaza volt a gamestarnak az első résszel kapcsolatban. itt is kellene egy 2. rész ami valóban az igazi FUEL. ez így unalmas, el is raktam max 7végékre a játékot.

A nehézségi szint meg meg vicc. 3. szinten nyomtam minden versenyt, és nem kellett sokszor restartolni.
  • Light
    jogosnak jogos..:)
  • SötétBarom
    "+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idő után marhára idegesítő), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..:)"

Ennél sokkal kézenfekvőbb, hogy music off, és winamp :|
  • Light
    Hali!

Általában a PC GURU-val 1etértek, de most vhogy nagyon nem:). Gondoltam, h ezt meg is osztom Veletek.

A játék tesztje: http://www.pcguru.hu/pcguru/teszt/Fuel

Furcsállottam mind a cikket, mind az értékelést, m sztem egy korrekt, nagyon szórakoztató, szép játékot sikerült összehoznia az Asabo-nak - igaz, újdonságokkal nem igazán szolgál. Nálam 90% körüli.
    Ha tehetjük, barátnőmmel meló után ezzel játszunk:).

Amúgy összességében elfogadom a cikkíró panaszait (1-2 dolog jogos), de a játék nehézségére tett megjegyzésén nevetnem kellett.
    Közepes fokozaton elsőre, max másodszorra barátnőm is lezúzza a népet, én meg a legnehezebb fokozaton erőltetem párszor, de végül sikeresen. Szval h mitől olyan nehéz a game, azt csak az író tudhatja..

+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idő után marhára idegesítő), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..:)
  • Fehercsoki
    Én nem láttam hogy lenne limit hány ember mehet együtt.
  • pxxl
    mér' mit akarsz velük sörözni meg kártyázni? :D
  • csoli31
    Akkor gondolom arra jó mint a T.D.U-ban. Lehet együtt csatangolni. Arra kíváncsi lennék hány ember tud egyszerre összejön? De sajnálak ha neked az élvezetes, ha neki mész másnak! Akkor inkább játsszál a Burnout Paradise-zal, mert abban az a lényeg.
  • EK1TEP
    Kocsikázni!
    Én azzal szórakoztam hogy mentem egy kijelölt célhoz amit még nem oldott fel a térkép DE át lehet menni a határon!
    Valami város elvileg van benne na azt kéne megkeresni.Én még eléggé az elején járok nem sokat versenyezgettem.
  • oohyeeah
    Én találkoztam más játékosokkal de nem tudsz velük csinálni semmit.Max nekik hajtasz
  • csoli31
    Még én se jöttem rá!Más játékosokkal eddig még egyszer sem találkoztam, pedig talán az lenne a lényeg benne. Ha nem lehet másokkal összefutni akkor teljesen fölösleges!
  • oohyeeah
    Valaki mondja már meg, hogy az online free ride mi a francra jó.
  • Lacee86
    Hát figyu, hiába nem akad, ha nincsenek textúrák, akkor is játszhatatlan, nem? Sztem géped miatt van.
  • zolo
    Gép igénynél gyengébb gépem van. Se low-on, se néhány dolgot bekapcsolva nem szaggat, csak éppen nem rajzolja ki a textúrákat időben, már közvetlenül előttem sem.
    Ez a gépem miatt lehet vagy van már ilyenre javítás?
  • balee4
    milyen őszinte vagy...:D
  • kutyacsont
    Sok hülye xDDDD egyébként én is egy hülye kocka vagyok.
  • pxxl
  • Máté94
    Fiu:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Lacee86
    És fiú vagy lány?
  • pxxl
    nemtom én sem, de ahogy látom senki :D összeszedtem egyik helyen mind az ötöt, de semmi üzenet, vagy mittomén :S
  • ricsa008
    tom hülye kérdés de a Vista Point mire jó?
  • Falcon87
    :DDDDD:D:D
  • pxxl
    láttam nem nagy szám. mész mész mész...mész hopp egy kamion, mész mész mész fatörzs az úton, mész mész...kb ennyi. majdnem bealudtam közben...
  • SötétBarom
    Az enyém lenyeli, torkoz és szereti popsiba. -.-

ÉN nyertem.
  • fery02
    Én meg egy befásult kocka vagyok, akit vonzanak a gépek meg a játékok. :)
  • Lacee86
    Ez hogy jött ide...
  • pxxl
    nekem is van, sőt gyereket is várunk :) én nyertem
  • Falcon87
    és ha nem?
  • The Protector
    Nekem meg van barátnőm aki szeret:)
  • kutyacsont
    Tényleg valaki nemtudja mit érnek a vista pontok ? először azt hittem lelehet vásárolni xD am most vált elérhetővé a térkép dél nyugati csücske :P
  • EK1TEP
    Hát örülj neki :)
  • belisz
    Sziasztok! Gépigénynél valamit elnézhettek szerintem...8800GT-t vagy HD3850-et ajánlanak 512MB RAM-al..Hát,nekem HD3850-em van 256MB-os és 1280X1024-ben,8XAA-val,16XAF-el,és minden HIGH-on játszok 40-45FPS-el...
  • fery02
    Az ott 4 hordó, nem 3. Ebben a játékban, vagy scak 1 hordó van, vagy csak 1. :)
    Azt már észrevettem, hogy ez a fizetőeszköz, meg azt is, hogyha ezeket a hordókat eldőltjük, akkor emelkedik a FUEL mérüőnk, de ha már egyszer FUEL, akkor jó lenne, ha ki tudna fogyni a benzin a járműből. :P

#828: Köszi, ezt is megtudtam. :)
  • pxxl
    ez a 3 pl 400at ér. tegnap verseny közben szedtem össze párat xD

#829: a razor1911.dll az cask a kis logó indulás leött. nem hinném hogy vírus van benne, a NOD nem jelzett semit, meg spy írtó sem.
  • 0Fritz0
    Jah, 1 hordó 100 Fuel-t ér.

• DJ Skyline
    benzin a fizetőeszköz a járművekért cserébe. a pályán is vannak elrejtve hordók itt ott, hol egy, hol 3 hordó. kicsit Mad Max-es így a játék, ott is a benzinért ment a háború. :)