Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok.Van ugye a wrez verziója a játéknak.Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem,ha nem gond:minden crack-et átnézetek a Vírustotal-oldallal.Nem szeretem a meglepetéseket.Ez sem volt kivétel.A launcher.exe ok.De a mellette lévõ razor1911.dll-ben 7-8féle víruskeresõ is vírust jelzett.Kérdésem:mi a tényleges helyzet?

Az nem üzemanyagszint mérö,hanem a gép sérülési szintjét mutatja! Figyeld majd meg egy nagyobb becsapódás után ugrik feljebb!
fery02
Ebbe a játékba mindent ér szinte minden. 😊

Amúgy tudja valaki, hogy a km/h óra melletti üzemanyagszint mérõ mûszer az mit mutat? Mert azt biztos nem, hogy mennyi a benzin, mivel nem tud kifogyni.
Egyáltalán miért pont FUEL a játék neve? 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pxxl
azt a felhõkarcolót épp most érte terrortámadás? <#idiota><#pardon1><#taps>

All hail the double x!

jaja elég low textúrák <#idiota>

fery02
Ez az a nagyon rosszul kinézõ hely?

fery02
Nálam olyat szoktak, hogy ütközés után pár másodperc után, hirtelen eltûnnek.

Nekem nagyon bejön a grafikája. Viszont már az elején találtam egy helyet ahol igencsak sajnálták az idõt, mert valami eszméletlenül rondán néz ki!

remélem nem lesz sokk ilyen hely még, ahol sz****k rá hogy néz ki!

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ennél van rosszabb: amikor nekimész egy ilyen kamionnak és nem csak tégedet hanem õt is respawnolja. Ilyenkor 5X nekimész ugyannannak a kamionnak.

pxxl
champion-ben kell nyerni versenyeket. a térképen látod, hány csillag kell még...

Mire jók a vista pontok? összeszedtem egy "camp-en" mind az 5-öt, de semmi xtra :S

All hail the double x!

Falcon87
Hogy a fenébe lehet új campet unlockolni?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Nálam még ilyen nem volt 😊

RiCSi1234
Kb 3 perc játék után elég is volt!! Egy pár bossazntó hiba, fizika még talán elmegy.. És eme remekmû a 3. percben született! 😊

GTA V (*.*)

A Drownington Cove-nál a 6. verseny. Én most csináltam meg nemrég.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

fery02
Nem tudom, most nem vagyok a játék közelében, de úgy veszem észre, hogy minél inkább belemélyülünk, annál izgalmasabb versenyek, helyszínek várnak ránk. Pl ez a tornádós verseny ez olyan plusz dolgokkal (amik persze scripteltek, de baromi látványosak) tölti meg a verseny hangulatát, mintha akciófilmben lennénk. Direkt nem írom le ezeket, mert ezt saját kezûleg kell mindenkinek átélni, nem akarom lelõni a poénokat. 😊

Hol van a tornádós verseny? mert én nem találom.Láttátok már az autópályát? az egyik végétõl a másikig kb 150 km.

fery02
Én meg tegnap úgy jártam, hogy egy szélviharos, forgószeles verseny után, az egyik fa úgy maradt viselkedésre, mintha még mindig forgatná a forgószél, mikor már rég nem volt sehol semmilyen tornádó sem. 😊

Volt egy bugom!
Elkezdtem forgatni a motort elengedtem minden billentyût és a motor forgott magától!Egérrel nézegettem hogy forog 😄

Máté94
Valaki letudná tõlteni a FUEL Trainer a cheathappens.com-ról😄
felraktam a frapsot elmentem motorozni és lett pár jó kép csak lassú a netem szal egy kicsit késöbb jönnek 😄 😄

Fehercsoki
Nem tökéletes,jó szar de a fuel tökéletesen megy vele,fuelnél sosem volt baj csak más játékoknál.

fery02
Akkor lehet mégsem tökéletes?

Fehercsoki
Ne szivass van benne vízi jármû is?Mikor lehet megszerezni?Mi a neve?Am nálam 9.6 driver fuel-re tökéletes,bár kék halálom van néha meg ilyenek de nem fuelnél.

fery02
Mondasz valamit igen. 😊
Bár a különösen aszfaltra hegyezett kocsik gyorsabbak tudnak menni aszfalton, ellenben ugyanannyira csúszkálnak, szóval végülis igen, aszfaltra is inkább Offroad. 😊

#778: Burstrider

fery02
Több képet már nem szükséges raknom úgy látom. Ezek bámulatosak. 😮

3. kép de rohadt jó lenne ha a "hegyek" nem lennének ott

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

0Fritz0
Navigare necesse est...

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

buldozer99
sziasztok!

nem indul a game továbbra sem, ezt írja ki: http://efrud.com/?v=dsaheh.jpg

mi lehet a gond

Forca Barca

fekete0012
remélem

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fekete0012
sajnos nekem nem volt jo hozzá majd a 9.7 az jo lesz

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

hi ati 9.6-os driver nagyon jó hozzá sosem bugozik <#hehe>

fekete0012
hi ati 9.6-os drive nem nagyon jo hozzá álandóan bugozik

Ez szerintem a jármûvük tereptulajdonságaitól is függ. Karrier versenyekben is bedob néha olyanokat amikkel képtelen vagyok Experten nyerni. A maxolt Offroad tulajdonság, ami a kocsik/motorok felénél van, verhetetlen, még aszfalton is ugyanúgy megy, hiába minimális az meg. Ez viszont fordítva nem annyira jelentõs, egy aszfaltos kocsi igaz hogy kicsit jobban tapad az úton, de terepen alig mozdul némelyik.
Többi negatívumot már leírtam, nem hozom elõ újra, attól függetlenül még mindig 2-3 órára le tud kötni délutánonként ha rámjön a száguldozhatnék 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

fery02
Meg általában az elsõ 4 versenyzõ mindig jóval a többieket hátrahagyva halad. 😊

Belton
Oké megprobalom koszi.

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Adj meg neki valami USA címet mert magyarországon nincs Live!

Belton

[/url][/img]

Belton

akkor talan most.

Belton
Csáo mi lehet a gond ? A serialt el fogadta valos live gamer accal akarok be jelentkezni és azt irja az en korzetembol nem lehet be jelentkezni vagyis vmi ijesmit ra klikkelek a networkre es ki dobja ezt a képet , egyböl disconnectel.
Valakinek volt mar ijen hasonlo ?

Fehercsoki
De am nagyon szemetek mert ha az õ kiválasztott útvonalukon mész simán lelöknek az útról...

Akkor valami gagyi AI 😊
Kiszámított egy jó útvonalat és mindig azon megy ha meg odébb lököd akkor muszáj neki újat keresnie!

Fehercsoki
Hát jó de ha jól meglökdösöm akkor már nemarra megy.

script

Fehercsoki
Am az AIra énis felfigyeltem,hogy akárhányszor kezdek újra egy versenyt ugyanaz a versenyzõ ugyanazon az úton megy,ugyanannak az akadájnak meg neki stb.

Lacee86
Akkor próbálj tenni ellene, ha ennyire kiszámítható. 😊

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

K.ANNYÁT a játéknak! Hihetetlen hogy hogy csal! Mindig ugyanott ér utól és ezért mindig a 2.ik leszek! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

A demót próbálta már valaki? Szerintem hülyeség, hogy a játék megjelenése után adják ki a demot.

Hopp kicsi lett!

Holdfényes éjszaka! 😛

0Fritz0
Betörve, most már tényleg szelíd motoros.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.