Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem kell a versenyeket mind a 3 nehézségi szinten végig vinni. Elég a legend-en, mert úgy is megkapod érte a 3-szoros fuelt! Én is magamtól jöttem erre rá, mert eleinte én is mind a 3 nehézségi szinten megcsináltam a versenyeket. Én nem tudok róla hogy van-e, de google a barátod.
Szerk.
Amúgy lesz olyan verseny is ahol nem lehet lesz látni semmit, csak azt hogy merre kell menni (a nyilakat).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Darukezelő
Nincsen valami save game vagy rendes trainer a játékhoz? Gamecopyworldon van 3 trainer, de nem sokat érnek. Annyira meg nem foglalkoztat a játék, hogy most minden versenyt lenyomjak vagy 3x csak hogy legyenek pontok, amivel tovább lépek. Viszont kíváncsi vagyok a többi területre is.

Elõbb egy olyan truck versenyt játszottam, aminél kb. 10 km volt a célig az út. Nos, eléggé alternatívan is vettem az út fogalmát, m rápakoltam a másodikra majd 2 km-nyit..😊 Szabadsááág...
És többek között ezért is jó sztem ez a játék - negatívumai ellenére!

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

arty
wow <#eljen>

Forza.

Lacee86
Nemááá hogy a 2 magos (lassan 4 magos) procik világában probléma legyen, h saját zenéket lehessen betenni egy játékba.<#wow3>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Én megtaláltam a várost, de nem nagy szám. Nagyon kicsi, és igencsak kihalt! Nem írom le hol van, majd ti is idõvel megtaláljátok.<#ravasz1>

nagyon kezd bejönni ez a cucc
pxxl
nemááá hogy a 2 magos (lassan 4 magos) procik világában probléma legyen egy plusz gyök2 erõforrás játék közben <#zavart2>

All hail the double x!

arty
teljesen reális a teszt, a lényeg (vezetés/környezeti fizika) nagyon lapos, ergo a legtöbben hamar beleunnak

Forza.

Is-is <#vigyor>

Lacee86
Jó, de egy plusz progi futtatása plusz erõforrás. Sztem alapvetõ lenne, h minden játékba, akár a GTA-kba, saját zenéket lehessen betenni alapból; mindenféle konvertálgatás meg trükkök nélkül egyszerûen egy mappába bemásolni mp3 fájlokat és kész.

Máté94
Barátnõdön nem?<#vigyor1>
<#nyes>
Én is barátnõmmel játszottam a játékkal! <#vigyor>

Hát nem tudom, sztem meg semmivel sem bonyolultabb..
De az is igaz, h én mindent megpróbálok átvariálni, ami nem tetszik egy játékban.., anno az UT2004-emre nem lehetett ráismerni, annyi dolgot átírtam / variáltam benne..😊

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

pxxl
"Ennél sokkal kézenfekvõbb, hogy music off, és winamp :|"

erre ki nem gondol elsõre? miért kell mindig matatni a játék könyvtárába, konvertálgatni ide-oda, listát átírni írni, esetleg fájlneveket. 😄 elsõ hogy music off, és winamp. legalább is sztem is kézenfekvõbb.

All hail the double x!

pxxl
pedig igaza van az írónak. korrekten elírta a hibáit a játéknak. kellene egy FUEL 2, ahol ezeket orvosolják, és akkor lesz kész igazán a játék. úgy mint régen az NFSU-t is "leszólta" a gamestar, mindenki hõbölgött, aztán kijött az NFSU2, és jéééé tényleg igaza volt a gamestarnak az elsõ résszel kapcsolatban. itt is kellene egy 2. rész ami valóban az igazi FUEL. ez így unalmas, el is raktam max 7végékre a játékot.

A nehézségi szint meg meg vicc. 3. szinten nyomtam minden versenyt, és nem kellett sokszor restartolni.

All hail the double x!

jogosnak jogos..😊

SötétBarom
"+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idõ után marhára idegesítõ), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..😊"

Ennél sokkal kézenfekvõbb, hogy music off, és winamp :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Hali!

Általában a PC GURU-val 1etértek, de most vhogy nagyon nem😊. Gondoltam, h ezt meg is osztom Veletek.

A játék tesztje: http://www.pcguru.hu/pcguru/teszt/Fuel

Furcsállottam mind a cikket, mind az értékelést, m sztem egy korrekt, nagyon szórakoztató, szép játékot sikerült összehoznia az Asabo-nak - igaz, újdonságokkal nem igazán szolgál. Nálam 90% körüli.
Ha tehetjük, barátnõmmel meló után ezzel játszunk😊.

Amúgy összességében elfogadom a cikkíró panaszait (1-2 dolog jogos), de a játék nehézségére tett megjegyzésén nevetnem kellett.
Közepes fokozaton elsõre, max másodszorra barátnõm is lezúzza a népet, én meg a legnehezebb fokozaton erõltetem párszor, de végül sikeresen. Szval h mitõl olyan nehéz a game, azt csak az író tudhatja..

+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idõ után marhára idegesítõ), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..😊

Fehercsoki
Én nem láttam hogy lenne limit hány ember mehet együtt.

pxxl
mér' mit akarsz velük sörözni meg kártyázni? 😄

All hail the double x!

Akkor gondolom arra jó mint a T.D.U-ban. Lehet együtt csatangolni. Arra kíváncsi lennék hány ember tud egyszerre összejön? De sajnálak ha neked az élvezetes, ha neki mész másnak!<#shakehead> Akkor inkább játsszál a Burnout Paradise-zal, mert abban az a lényeg.<#ravasz1>

Kocsikázni!
Én azzal szórakoztam hogy mentem egy kijelölt célhoz amit még nem oldott fel a térkép DE át lehet menni a határon!
Valami város elvileg van benne na azt kéne megkeresni.Én még eléggé az elején járok nem sokat versenyezgettem.

Én találkoztam más játékosokkal de nem tudsz velük csinálni semmit.Max nekik hajtasz <#vigyor2>
Még én se jöttem rá!<#beka2>Más játékosokkal eddig még egyszer sem találkoztam, pedig talán az lenne a lényeg benne. Ha nem lehet másokkal összefutni akkor teljesen fölösleges!<#banplz>

Valaki mondja már meg, hogy az online free ride mi a francra jó.
Lacee86
Hát figyu, hiába nem akad, ha nincsenek textúrák, akkor is játszhatatlan, nem? Sztem géped miatt van.

zolo
Gép igénynél gyengébb gépem van. Se low-on, se néhány dolgot bekapcsolva nem szaggat, csak éppen nem rajzolja ki a textúrákat idõben, már közvetlenül elõttem sem.
Ez a gépem miatt lehet vagy van már ilyenre javítás?

http://flickr.com/photos/zolika90/

balee4
milyen õszinte vagy...😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Sok hülye xDDDD egyébként én is egy hülye kocka vagyok.

pxxl
<#idiota><#taps><#nyes><#kocsog>

All hail the double x!

Máté94
Fiu😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Lacee86
És fiú vagy lány?<#idiota>

pxxl
nemtom én sem, de ahogy látom senki 😄 összeszedtem egyik helyen mind az ötöt, de semmi üzenet, vagy mittomén :S

All hail the double x!

tom hülye kérdés de a Vista Point mire jó?
Falcon87
😄DDDD😄😄

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

pxxl
láttam nem nagy szám. mész mész mész...mész hopp egy kamion, mész mész mész fatörzs az úton, mész mész...kb ennyi. majdnem bealudtam közben...

All hail the double x!

SötétBarom
Az enyém lenyeli, torkoz és szereti popsiba. -.-

ÉN nyertem.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fery02
Én meg egy befásult kocka vagyok, akit vonzanak a gépek meg a játékok. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Lacee86
Ez hogy jött ide...<#wow3>

pxxl
nekem is van, sõt gyereket is várunk 😊 én nyertem <#idiota>

All hail the double x!

Falcon87
és ha nem?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

The Protector
Nekem meg van barátnõm aki szeret😊

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tényleg valaki nemtudja mit érnek a vista pontok ? elõször azt hittem lelehet vásárolni xD am most vált elérhetõvé a térkép dél nyugati csücske 😛

Hát örülj neki 😊

belisz
Sziasztok! Gépigénynél valamit elnézhettek szerintem...8800GT-t vagy HD3850-et ajánlanak 512MB RAM-al..Hát,nekem HD3850-em van 256MB-os és 1280X1024-ben,8XAA-val,16XAF-el,és minden HIGH-on játszok 40-45FPS-el...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

fery02
Az ott 4 hordó, nem 3. Ebben a játékban, vagy scak 1 hordó van, vagy csak 1. 😊
Azt már észrevettem, hogy ez a fizetõeszköz, meg azt is, hogyha ezeket a hordókat eldõltjük, akkor emelkedik a FUEL mérüõnk, de ha már egyszer FUEL, akkor jó lenne, ha ki tudna fogyni a benzin a jármûbõl. 😛

#828: Köszi, ezt is megtudtam. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

pxxl
ez a 3 pl 400at ér. tegnap verseny közben szedtem össze párat xD

#829: a razor1911.dll az cask a kis logó indulás leött. nem hinném hogy vírus van benne, a NOD nem jelzett semit, meg spy írtó sem.

All hail the double x!

0Fritz0
Jah, 1 hordó 100 Fuel-t ér.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DJ Skyline
benzin a fizetõeszköz a jármûvekért cserébe. a pályán is vannak elrejtve hordók itt ott, hol egy, hol 3 hordó. kicsit Mad Max-es így a játék, ott is a benzinért ment a háború. 😊