Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerk.
Amúgy lesz olyan verseny is ahol nem lehet lesz látni semmit, csak azt hogy merre kell menni (a nyilakat).
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
És többek között ezért is jó sztem ez a játék - negatívumai ellenére!
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

All hail the double x!
Forza.
Én is barátnõmmel játszottam a játékkal! <#vigyor>#vigyor>
De az is igaz, h én mindent megpróbálok átvariálni, ami nem tetszik egy játékban.., anno az UT2004-emre nem lehetett ráismerni, annyi dolgot átírtam / variáltam benne..😊
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
erre ki nem gondol elsõre? miért kell mindig matatni a játék könyvtárába, konvertálgatni ide-oda, listát átírni írni, esetleg fájlneveket. 😄 elsõ hogy music off, és winamp. legalább is sztem is kézenfekvõbb.
All hail the double x!
A nehézségi szint meg meg vicc. 3. szinten nyomtam minden versenyt, és nem kellett sokszor restartolni.
All hail the double x!
Ennél sokkal kézenfekvõbb, hogy music off, és winamp :|
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Általában a PC GURU-val 1etértek, de most vhogy nagyon nem😊. Gondoltam, h ezt meg is osztom Veletek.
A játék tesztje: http://www.pcguru.hu/pcguru/teszt/Fuel
Furcsállottam mind a cikket, mind az értékelést, m sztem egy korrekt, nagyon szórakoztató, szép játékot sikerült összehoznia az Asabo-nak - igaz, újdonságokkal nem igazán szolgál. Nálam 90% körüli.
Ha tehetjük, barátnõmmel meló után ezzel játszunk😊.
Amúgy összességében elfogadom a cikkíró panaszait (1-2 dolog jogos), de a játék nehézségére tett megjegyzésén nevetnem kellett.
Közepes fokozaton elsõre, max másodszorra barátnõm is lezúzza a népet, én meg a legnehezebb fokozaton erõltetem párszor, de végül sikeresen. Szval h mitõl olyan nehéz a game, azt csak az író tudhatja..
+ gondolat, h ha unjátok a zenét (sztem egy idõ után marhára idegesítõ), akkor a játék Music mappájában megtaláljátok a game muzsikáit, amik wav formátumban vannak. Már csak egy zenekonverter kell, átnevezni + átírni a fájlokat, és lehet hallgatni a saját dallamokat..😊
Én azzal szórakoztam hogy mentem egy kijelölt célhoz amit még nem oldott fel a térkép DE át lehet menni a határon!
Valami város elvileg van benne na azt kéne megkeresni.Én még eléggé az elején járok nem sokat versenyezgettem.
Ez a gépem miatt lehet vagy van már ilyenre javítás?
http://flickr.com/photos/zolika90/
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
All hail the double x!
All hail the double x!
ÉN nyertem.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Azt már észrevettem, hogy ez a fizetõeszköz, meg azt is, hogyha ezeket a hordókat eldõltjük, akkor emelkedik a FUEL mérüõnk, de ha már egyszer FUEL, akkor jó lenne, ha ki tudna fogyni a benzin a jármûbõl. 😛
#828: Köszi, ezt is megtudtam. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#829: a razor1911.dll az cask a kis logó indulás leött. nem hinném hogy vírus van benne, a NOD nem jelzett semit, meg spy írtó sem.
All hail the double x!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.