1029
  • 0Fritz0
    Azért lassan eldönthetnéd már hogy mi is kell neked:
    -néhány fps-el több
    -menjen a Fuel
  • ToM1113
    rendben.... a legújabbra?
    mert nem lehet hülyeség amit írtam... annnó nekem az nv kártyámon, az egyik legutóbbi frissitésnél írták az nv oldalán hogy ennyivel meg annyival gyorsabb lesz az xy játék.... Hát nekem lassabb lett....
    Kevesebb fps em lett.
    Szval?
  • EK1TEP
    Jááá XDD Akkor szart sem ér ugye?Kilátó pfff miez assasins creed?
  • DJ Skyline
    igazából semmire, arra hogy gyönyörködhetsz a tájban, ami igazából nem túlzottan szép. :D maxon van a graf. tekinthetjük tölteléknek, hogy ne legyen annyira üres a játék. ha ez nincs, akkor kevesebb hely ahova ellehet menni, meg egyel kevesebb levadászandó doppler autó. :D
  • Máté94
    Szerinted?
    Olyan mint egy kilátó!
    Pff de lassúak egyesek:D
  • EK1TEP
    És mire jók?
  • DJ Skyline
    jók ezek a Vista pontok, bár egyikhez másikhoz vért izzadva lehet csak eljutni. pl a hegytetőn amin állok, 10 percig biztos eltartott míg felszenvedtem magam. :D vagy én voltam a topa és közelítettem meg idióta módon.

• ricsa008
    OKÉS THX!!!!
  • Falcon87
    Ne bonyolítsd már. Néha recseg, néha nem. A játék hibája.
  • ricsa008
    de nekem szinte folyamatosan
  • EK1TEP
    A játéknál van valami gebasz nálam is pattog néha nem a hang kártyád a rossz!
  • ricsa008
    próbáltam állítani de még jobban pattog:( qva élet most vettem a prototype miatt 5k ért egy hangkarit ami annál faszán működik is erre most itt van ez ? már nem csak vga -t kellene havonta cserélni hanem hang karit is
    eszem ..... megáll
  • EK1TEP
    Akarom mondani "Frissítsd!"
  • EK1TEP
    Ha tudod a választ akkor miért kérdezed meg?
    Frissícsd a drivert és ne beszélj hülyeségeket!
  • ToM1113
    Üdv!
    Nemrég vettem egy hd4850 1gb vgat, és feltette ma Fuelt, Az lenne a gondom, hogy amikor megyek az autüval vagy motorral akkor a zőlem távolabb eső tájakat nem jeleniti meg mindig vagy csak átlátszó cuccot mutat, van hogy a közelenbe is nem az utat látom hanem csak egy iylen átlátszó valamit.... Mi lehet a gond?
    Vga driver-t frissitenem kéne esetleg?
    Az van fennt amit a kártához adtak. Úgy hallottam hogy pl nekem akinek csak amd x2 5600+ os procija van nem szabad felfrissiteni a drivert 9.6ra pl mert akkor csak fps-t evsztek. ( ugyanis az új driverek inkább a procira háritanak át néhány dolgot.) de akkor milyen drivert szedjek ami még jó?
    Help pls!
  • pxxl
    jajaja nem egyszer volt olyan, hogy már csak 1 km van hátra, és jóformán megállt az első helyezett, és megelőztem... mondom LOOOOL ez így izgalmas lesz
  • 0Fritz0
    Minden verseny azonos script alapján megy végre:
    Az elején minden AI elhúz, majd a verseny végére még az első is belassul.
    Ezzel próbálták elérni, hogy legalább a verseny feléig legyen némi izgalom a játékos számára. (Több-kevesebb sikerrel) :)
  • Light
    Vegyetek jobb motort / autót. Ha nincs üzemanyagotok rá, akkor előbb a challenge módot erőltessétek..

Lacee:
    A GTA4 + Guitar Hero -t már kilőttem:).
    Amúgy érdemes a game-mel játszani, a leírt tapasztalataim ellenére is, m hangulatos és szórakoztat (néha idegesít, persze:)..
  • ricsa008
    ok köszi
  • EK1TEP
    Én azt nem értem akár milyen járművel vagyok akár milyen gyors mindig utolsó helyről indulok és olyan a rajt hogy el húz mindenki!Akár mit csinálok a rajtnál mindenki gyorsabb nálam!
  • csoli31
    Akkor úgy vagy vele mint én. Én még soha sem káromkodtam ennyit, mint ebben a játékban!Én egy nyugodt természetű ember vagyok, de ez a játék kihozza belőlem az ördögöt is!Egyes pályák iszonyat nehezek számomra, még hogy ha a legjobb verdával megyek is. Feszt kilöknek, aminek néhány pályánál az a vége hogy szakadékba zuhanok! Az se semmi hogy a rajtnál, rengetegszer az előttem levő rosszul rajról, aminek az a vége hogy én egy darabig csak őt tolom, miközben az első úgy rajtol mintha nitroja lenne (kis idő alatt már 300m távolságra lesz tőlem)!
  • Light
    Talán egy directx reinstall segíthet.
    Ha nem, akkor a directx-en belül (futtatás dxdiag) be lehet állítani a hardware acceleration level-t, ott próbálgass..
  • Lacee86
    Én még nem nagyon játszottam vele, mert felraktam, kb. toltam 2 órát, aztán azóta mindig ha játszom, vmiért inkább a GTA IV-et vagy a Guitar Hero-t választom. Pedig hangulatosnak tűnt először, de vhogy mégsincs kedvem vele játszani. Főleg ha ez így van, amit írtál, akkor meg egy kalap xar az egész.
  • ricsa008
    a hang recsegésre van valami megoldás?
  • Light
    Látom, ezzel a zenedologgal nagy vitát indítottam el...:) Sztem fölösleges ezen civódni amúgy, mindenki úgy csinálja, ahogy neki 1xűbb és kényelmesebb.

Más:
    Elkezdtem Legend-en játszogatni, és ez világított rá a játék sztem legnagyobb negatívumára: a nehézségi fokozat.
    Tegyük fel, van egy motoros verseny. Ha a felkínált motorokból mondjuk nem a legjobb van meg, akkor Expert-en is nehézkes elsőnek lenni, nem beszélve Legend-en.
    Viszont, ha megvan a legjobb moci, akkor az első 1 percben a teljes mezőny leelőzése nem jelent gondot egy közepesen gyakorlott autóverseny-kedvelőnek, utána meg a célig (feltétel a hibázás nélküliség) rá lehet verni a gépre 1-1,5 km-t is akár. Legend-en!
    Figyeljétek meg, ez minden versenyre igaz.
    Így már értem a PC GURU cikkírójának a panaszát, de mivel én sem a spanyolviaszt sz*rtam ki, hanem csak játszottam, erre illett volna neki is rájönnie. Mind1.

Mindettől függetlenül nekem a játék ugyanúgy tetszik, mint eddig. Nagyon jókat elszórakozgatok / tunk vele.
  • Dragooon #884
    rég nem káromkodtam ennyit mint fuelezés közben
  • Lacee86
    Jaj, ne beszélj már hülyeségeket... Még ha bemásolok 200 számot, az is csak mondjuk 1 giga. De az már rohadt sok. Ezenkívül igen, kicserélem, ha netán ki akarom. "Rettentő sok" idő és "nagyon bonyolult"...
  • pxxl
    és mondjuk bemásolsz 60 giga zenét? vagy mindig cseréled, mikor mit akarsz hallgatni?
  • Fehercsoki
    Drownington Cove v mi ott van egy romos város,hogy lehet átmenni?Akármerről próbáltam átjutni mindenhol csak víz van és elsüllyedek.
  • arty
    izgalmas verseny lehetett ... :))
  • csoli31
    Nem kell a versenyeket mind a 3 nehézségi szinten végig vinni. Elég a legend-en, mert úgy is megkapod érte a 3-szoros fuelt! Én is magamtól jöttem erre rá, mert eleinte én is mind a 3 nehézségi szinten megcsináltam a versenyeket. Én nem tudok róla hogy van-e, de google a barátod.
    Szerk.
    Amúgy lesz olyan verseny is ahol nem lehet lesz látni semmit, csak azt hogy merre kell menni (a nyilakat).
  • Darukezelő
    Nincsen valami save game vagy rendes trainer a játékhoz? Gamecopyworldon van 3 trainer, de nem sokat érnek. Annyira meg nem foglalkoztat a játék, hogy most minden versenyt lenyomjak vagy 3x csak hogy legyenek pontok, amivel tovább lépek. Viszont kíváncsi vagyok a többi területre is.
  • Light
    Előbb egy olyan truck versenyt játszottam, aminél kb. 10 km volt a célig az út. Nos, eléggé alternatívan is vettem az út fogalmát, m rápakoltam a másodikra majd 2 km-nyit..:) Szabadsááág...
    És többek között ezért is jó sztem ez a játék - negatívumai ellenére!
  • arty
    wow
  • Lacee86
    Nemááá hogy a 2 magos (lassan 4 magos) procik világában probléma legyen, h saját zenéket lehessen betenni egy játékba.
  • csoli31
    Én megtaláltam a várost, de nem nagy szám. Nagyon kicsi, és igencsak kihalt! Nem írom le hol van, majd ti is idővel megtaláljátok.

• ricsa008
    nagyon kezd bejönni ez a cucc
  • pxxl
    nemááá hogy a 2 magos (lassan 4 magos) procik világában probléma legyen egy plusz gyök2 erőforrás játék közben
  • arty
    teljesen reális a teszt, a lényeg (vezetés/környezeti fizika) nagyon lapos, ergo a legtöbben hamar beleunnak
  • EK1TEP
    Is-is