Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
sztem máté csak segített beszurni csabikának, mert neki nagyon nem ment ott alant 😊))

Forza.

Hát olyan fura hogy máté94 képén látni hogy csabika néven versenyzik te meg elõtte csabika1982 próbálsz képet berakni ua olyan kocsi a képen ugyan az a verseny 😄

na csak összejött, amúgy mi az alreg?

Csak nem egy alreg ténykedett elõtted a képekkel csabika? <#rolleyes>

arty
mi ezzel a gond?

Forza.

Máté94
:/
http://iaro.3dmax.hu/kep/1Fuel_2009-08-27_15-00-55-95.jpg[/img]

http://iaro.3dmax.hu/kep/Fuel_2009-08-27_15-00-55-95.jpg

nightvison
Kész a magyarítása: http://dfens.org/73c513
Elméletileg csak az elsõ indításnál tölt sokat, a shader-ek miatt. Másodszorra és a további alkalmakkor kb. 7-8 mp.
Ha Nálad nem így van, akkor vmi hibádzik...

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

azt valaki meg tudja mondani h ha fölteszem max felbontásba akkor sokáig tölt az elején miért?
Nyomtasd ki!<#idiota><#nyes>
pxxl
majd ha a kezembe adtad utána <#idiota><#nyes>

All hail the double x!

Tessék, itt van 10000 Ft. Akkor most adsz egyet? <#nyes>
arty
hülye-vagyok-másokat-is-annak-nézek-123445

copy+paste nem lesz jo, gépeld majd be!

Forza.

pxxl
<#idiota><#hehe>LOL vagy hallod-e <#taps>

10.000 Ft-ért adok egyet <#nyes>

All hail the double x!

Máté94
Álmodozz!
bolt 😊

Black Ghost
Google 😊
Valaki tudna adni termékkulcsot (product key) a játékhoz? Már szeretnék neten játszani. A játékot 100%-ig végigvittem már. E-mail címem: [email protected]
Hali!

Egy hosszabb szünet után csak a helyzetjelentés.
Végigvittem a játékot, 216 csillagból 210-et szereztem, 350.000 körüli fuel-lal végezve (minden létezõ járgányt megvettem).
Még mindig tartom, h a játék jó, és túlságosan lehúzta a sajtó, de az tény, h az utolsó 2 helyszínnél már nagyon kijöttek a játék hibái és k. idegesítõ volt versenyezni + nehéz is volt.
Mind1, a gép szerint 28 órát játszottam vele, abból kb. 24 kellemesen telt el..😊

Üdv

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

Fehercsoki
Igen,töröld le a játékot és installáld újra,a másik cracket adták ki elõször,azzal nem lehet menteni.Miután felraktad újra,azt a cracket rakd fel ami a seculauncher.exe-t crackeli.

Hali!
Live profilod van? amikor beléps za játékban akkor ott alul kiírja hogy log in (és a neved)?
Ha nem akkor egy ilyen profilt kéne csinálnod.... home gombot megnyomod és ott, offline profil vagy iesmi már nem tudom pontosan..

PS3 Slim 250 PC

Black Ghost
Sziasztok!

A gondom az hogy a játék nem ment, pontosabban indításkor nem is tudok létrehozni profilt mert nincs ilyen opció. Felraktam a "FUEL CRACK ONLY-Razor1911"-t, de ez nem az indító file-t cseréli csak a "SecuLauncher". Ez után feltettem "Fuel PC Crack.rar"-t ehhez viszont a Readme ezt irta:
This modified FUEL.exe will allow you to load and play the game independently of the Xlive launcher (GameSetup.exe) and the SecuROM launcher (SecuLauncher.exe); so without a disc.

Just copy over this fixed file and relink your shortcuts to point directly to it. Remember to set up and graphics config in the GameSetup.exe application first though.

*Note: This DOES NOT circumvent the xlive game key check which you get at the main menu (when it asks you to login with a profile). So if you do not have a valid key you will be able to play without the disc, BUT without the ability to (auto)save.

Van valami ötletetek?
Halihó, single módban is el lehet mókázni a játékkal, de egy idõ után uncsi és úgy gondoltuk páran, hogy LAN-ban viszont biztos, hogy nagy móka. A kérdésem az, hogy lehet e LAN-ban játszani és ha igen hogyan, mert én nem jöttem rá. (warez a game :S sorry)

csinálnod kell egy felhasználó nevet és tudsz is menteni...

ricska
Hogy lehet Offline-ba játszani úgy hogy menten is? Én még nem jöttem rá..de lehet h csak vak vagyok<#vigyor4><#vigyor3>

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

Fehercsoki
Nekemis ilyen vgam van és se ugyaneza driver és semmi baja az fpsnek.

Sziasztok!
Az miért lehet hogy ma mikor feltettem a FUELT, elkezdek vele játszani, és van frankó 40-80 fps em, ugrattam egyet ( csak ugy szabad kóborlásba) paff fps em lement 2 re, onnantól kezdve 1-2-3 fps, kilépek nagy nehezen....
Egy mási kalkalommal amikor inditottam már a bevezetõ videónál ezt csinálta, egyszerûen a codemasters felirat jött be 1-2 fps el.... más gameknél nem csinálja ezt a gépem.
Hd4850 1gb, 9.7 driver... régivel is ez volt, ott még a textúrák is szarok voltak, az most talán jó. valami patch a játékhoz?

PS3 Slim 250 PC

directXet és vidkari drivert frissítsd. lehet segít

Fehercsoki
Nem mondtam hogy azon múlik csupán tényeket közöltem.

Lacee86
Nekem GeForce van, és nem tûnik el. Nem azon múlik sztem.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Fehercsoki
Tesómnak geforce kártyával eltûnik és vissza sem jön,nekem atival meg teljesen jó.

fekete0012
hali valaki tapasztalt ojat a fuel-el hogy eltunik a textura de kis idö mulva viszajön.Ez bug lehet?vagy mi a fene

windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,

fery02
Bár most már mind1 is, mert egyik ismerõsömmel közösen küzdve végülis feloldottam mindent. Lehet törlöm is a játékot, mert egyéb motiváció nincs már, hogy játszak vele, annyira elunalmasodott a totális kijátszás közepette. :S
Ha 1nsane fizika lenne, akkor még lehet évekig fent lenne, de így lassan már gyerekjátéknak tekintek rá (végülis az is).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

fery02
nem-e?

Fehercsoki
Nemhiszem h nemhiszel nekem.

0Fritz0
A játék saját beépített trainer-jét kell csak aktiválni, minden kliensben megtalálható.
Az Achievementek közül is felold néhányat. (mivel azt hiszi, hogy végigvitted)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fery02
Nem hiszek neked. Achievementeket pl hogyan?

Fehercsoki
Mindent.

fery02
Hogy értve mindent?

Fehercsoki
Hmm ez nem válaszként akart menni.

Fehercsoki
Találtam hozzá cheatet ami mindent felold,ha valakit érdekel írjon és belinkelem.

fery02
Na, mivel multiban szinte senki sem játsza a játékot, engem meg érdekelne 2 db achievement, arra gondoltam, hogy aki még szintén gyúrna az achievementekre, az írjon, mert van egy módszer amivel pár perc alatt megszerezhetõ mind a kettõ. Van egy 3 másodperc alatt összedobott, 20 méter hosszú pályám, amit folyamatosan ismételgetve egyszer az egyikünk gyõzve, máskor a másik, gyorsan megszerezhetõ az achievement mindkettõ félnek.

fery02
A multiplayer-es achievementek közül az "A prophet in his own country" és az "Underground brotherhood" érdekelne, hogy azokban a "Custom" az tulajdonképp mit jelent. Csak azt, hogy mint maga a multis játékmód, hogy van ugye a Ranked és a másik, azon belül a Custom game, vagy pedig a Custom game-en belül csak egyedileg szerkesztett pályák az érdekeltek?

nincs másik eredeti LIVEos játékom :S 😄

Fehercsoki
Újratelepítettem az XPm,elmentettem a mentéseimet,hogy tudom berakni?Mert a játék valahogy nemlátja.