1029
-
#989 uj directx, uj driver ... -
Tockos #988 valaki tapasztalt ojat a fuel-el hogy eltunik a textura de kis idö mulva viszajön ma vettem egy 9600-as geforce karit és eddig is ez volt a helyzet,eddig 7600-om volt.Valaki valamilyen megoldást vagy valamilyen patchet nem adtak még ki? -
#987 Pár kép
-
-
-
VaxJani #984 Nem jutalmazza, csak ad mindegyikért 4000 fuelt. Én már 100%-ig végigvittem a játékot (összes versenyt[legnehezebb fokozaton] és challenge-t megnyertem, összes livery-t és vista pointot összeszedtem), de csak offline, és semmi. Még egy credits sincs, ami a játék végén legördülne. Egyébként azt a Blitz-et én is legalább 20 újraindítottam, mire sikerült.(Csak az eleje és a közepe nehéz, a vége már nem annyira.) -
ZeroHero #983 Hi!
Akik már végigvitték a játékot: valamivel jutalmazza a játék a kb. egy órás Endurance szenvedésemet, plusz a végigjátszást vagy ne is várjak semmit? Mert eléggé irritált az utolsó területen a Blitz (amit szívem szerint elblicceltem volna), meg a 140 kilométeres Endurance, így elvártam volna valami "Gratulálok!" képernyőt. Szóval van ilyen vagy nincs? :) -
#982 Magyarítás. -
EK1TEP #981 Elnézést mindenkitől! -
csabika1982 #980 így van,máté belinkelte azt amin én balfaszkodtam -
#979 sztem máté csak segített beszurni csabikának, mert neki nagyon nem ment ott alant :))) -
EK1TEP #978 Hát olyan fura hogy máté94 képén látni hogy csabika néven versenyzik te meg előtte csabika1982 próbálsz képet berakni ua olyan kocsi a képen ugyan az a verseny :D
-
csabika1982 #977 na csak összejött, amúgy mi az alreg? -
csabika1982 #976 -
EK1TEP #975 Csak nem egy alreg ténykedett előtted a képekkel csabika? -
#974 mi ezzel a gond? -
#973 :/
-
csabika1982 #972 http://iaro.3dmax.hu/kep/1Fuel_2009-08-27_15-00-55-95.jpg[/IMG] -
csabika1982 #971 [IMG]Kép[/IMG] -
csabika1982 #970 Kép -
csabika1982 #969 http://iaro.3dmax.hu/kep/Fuel_2009-08-27_15-00-55-95.jpg -
#968 Kész a magyarítása: http://dfens.org/73c513 -
Light #967 Elméletileg csak az első indításnál tölt sokat, a shader-ek miatt. Másodszorra és a további alkalmakkor kb. 7-8 mp.
Ha Nálad nem így van, akkor vmi hibádzik... -
Lorant999 #966 azt valaki meg tudja mondani h ha fölteszem max felbontásba akkor sokáig tölt az elején miért? -
VaxJani #965 Nyomtasd ki! -
#964 majd ha a kezembe adtad utána -
VaxJani #963 Tessék, itt van 10000 Ft. Akkor most adsz egyet? -
#962 hülye-vagyok-másokat-is-annak-nézek-123445
copy+paste nem lesz jo, gépeld majd be! -
#961 LOL vagy hallod-e
10.000 Ft-ért adok egyet -
#960 Álmodozz! -
EK1TEP #959 bolt :) -
#958 Google :) -
VaxJani #957 Valaki tudna adni termékkulcsot (product key) a játékhoz? Már szeretnék neten játszani. A játékot 100%-ig végigvittem már. E-mail címem: [email protected] -
Light #956 Hali!
Egy hosszabb szünet után csak a helyzetjelentés.
Végigvittem a játékot, 216 csillagból 210-et szereztem, 350.000 körüli fuel-lal végezve (minden létező járgányt megvettem).
Még mindig tartom, h a játék jó, és túlságosan lehúzta a sajtó, de az tény, h az utolsó 2 helyszínnél már nagyon kijöttek a játék hibái és k. idegesítő volt versenyezni + nehéz is volt.
Mind1, a gép szerint 28 órát játszottam vele, abból kb. 24 kellemesen telt el..:)
Üdv -
#955 Igen,töröld le a játékot és installáld újra,a másik cracket adták ki először,azzal nem lehet menteni.Miután felraktad újra,azt a cracket rakd fel ami a seculauncher.exe-t crackeli. -
ToM1113 #954 Hali!
Live profilod van? amikor beléps za játékban akkor ott alul kiírja hogy log in (és a neved)?
Ha nem akkor egy ilyen profilt kéne csinálnod.... home gombot megnyomod és ott, offline profil vagy iesmi már nem tudom pontosan.. -
#953 Sziasztok!
A gondom az hogy a játék nem ment, pontosabban indításkor nem is tudok létrehozni profilt mert nincs ilyen opció. Felraktam a "FUEL CRACK ONLY-Razor1911"-t, de ez nem az indító file-t cseréli csak a "SecuLauncher". Ez után feltettem "Fuel PC Crack.rar"-t ehhez viszont a Readme ezt irta:
This modified FUEL.exe will allow you to load and play the game independently of the Xlive launcher (GameSetup.exe) and the SecuROM launcher (SecuLauncher.exe); so without a disc.
Just copy over this fixed file and relink your shortcuts to point directly to it. Remember to set up and graphics config in the GameSetup.exe application first though.
*Note: This DOES NOT circumvent the xlive game key check which you get at the main menu (when it asks you to login with a profile). So if you do not have a valid key you will be able to play without the disc, BUT without the ability to (auto)save.
Van valami ötletetek? -
eNorti #952 Halihó, single módban is el lehet mókázni a játékkal, de egy idő után uncsi és úgy gondoltuk páran, hogy LAN-ban viszont biztos, hogy nagy móka. A kérdésem az, hogy lehet e LAN-ban játszani és ha igen hogyan, mert én nem jöttem rá. (warez a game :S sorry) -
ropi88 #951 csinálnod kell egy felhasználó nevet és tudsz is menteni... -
#950 Hogy lehet Offline-ba játszani úgy hogy menten is? Én még nem jöttem rá..de lehet h csak vak vagyok