Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha Nálad nem így van, akkor vmi hibádzik...
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Tessék, itt van 10000 Ft. Akkor most adsz egyet? <#nyes>#nyes>10.000 Ft-ért adok egyet <#nyes>#nyes>
All hail the double x!
Egy hosszabb szünet után csak a helyzetjelentés.
Végigvittem a játékot, 216 csillagból 210-et szereztem, 350.000 körüli fuel-lal végezve (minden létezõ járgányt megvettem).
Még mindig tartom, h a játék jó, és túlságosan lehúzta a sajtó, de az tény, h az utolsó 2 helyszínnél már nagyon kijöttek a játék hibái és k. idegesítõ volt versenyezni + nehéz is volt.
Mind1, a gép szerint 28 órát játszottam vele, abból kb. 24 kellemesen telt el..😊
Üdv
Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó
Live profilod van? amikor beléps za játékban akkor ott alul kiírja hogy log in (és a neved)?
Ha nem akkor egy ilyen profilt kéne csinálnod.... home gombot megnyomod és ott, offline profil vagy iesmi már nem tudom pontosan..
PS3 Slim 250 PC
A gondom az hogy a játék nem ment, pontosabban indításkor nem is tudok létrehozni profilt mert nincs ilyen opció. Felraktam a "FUEL CRACK ONLY-Razor1911"-t, de ez nem az indító file-t cseréli csak a "SecuLauncher". Ez után feltettem "Fuel PC Crack.rar"-t ehhez viszont a Readme ezt irta:
This modified FUEL.exe will allow you to load and play the game independently of the Xlive launcher (GameSetup.exe) and the SecuROM launcher (SecuLauncher.exe); so without a disc.
Just copy over this fixed file and relink your shortcuts to point directly to it. Remember to set up and graphics config in the GameSetup.exe application first though.
*Note: This DOES NOT circumvent the xlive game key check which you get at the main menu (when it asks you to login with a profile). So if you do not have a valid key you will be able to play without the disc, BUT without the ability to (auto)save.
Van valami ötletetek?
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)
Az miért lehet hogy ma mikor feltettem a FUELT, elkezdek vele játszani, és van frankó 40-80 fps em, ugrattam egyet ( csak ugy szabad kóborlásba) paff fps em lement 2 re, onnantól kezdve 1-2-3 fps, kilépek nagy nehezen....
Egy mási kalkalommal amikor inditottam már a bevezetõ videónál ezt csinálta, egyszerûen a codemasters felirat jött be 1-2 fps el.... más gameknél nem csinálja ezt a gépem.
Hd4850 1gb, 9.7 driver... régivel is ez volt, ott még a textúrák is szarok voltak, az most talán jó. valami patch a játékhoz?
PS3 Slim 250 PC
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
windows 10 hom 64 bit ,Intel I7 7800,Gigabyte nVIDIA g1 GAMING 1070 8gb Gddr5,16gb KINGSTON Hiperx predator ddr4 3200 memoria,logitech g29,alaplap Gigabyte aorus gaming ultra z370 ,
Ha 1nsane fizika lenne, akkor még lehet évekig fent lenne, de így lassan már gyerekjátéknak tekintek rá (végülis az is).
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Az Achievementek közül is felold néhányat. (mivel azt hiszi, hogy végigvitted)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.