Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kettõ challenge-t nem tudtam megcsinálni, egy Blitz-et az utolsó pályán, meg egy Seek n destroyt. Elõbbihez sok gyakorlás kellett volna, de hát a faxom se öl bele még több idõt, utóbbinál pedig olyan kocsivak kell menni, amivel lehetetlen megcsinálni, mert alig megy terepen és nem lehet utolérni a többi kocsit......
Az a két driver gear piece meg nem tudom miért hiányzik, hiszen a karriert is végigtoltam normálisan.....
Egyébként gondolom sokan vagyunk így ezzel, de a Raideket meg az Enduranceket utáltam a legjobban. Fõleg utolsó pályán, de gecik voltak a készítõk, kb 90 mérföldnyi út, körbe a hegyen, hát egy órába beletelt.
El lehetett lenni vele, az egész terület nagyon szép volt, bár szerintem több természeti katasztrófa lehetett volna, legalább versenyek közben. Valamint több olyan verseny is jó lett volna, mint amilyen az aszályos részen volt az a 8-as alakú pálya az egyedi kocsival.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Annak idején kiakasztottam majdnem teljesen, az összes vista point és livery megvolt. Jó elég gyenge egy játék, de akkor is rohadt idegesítõ.
Ugye nemrég elérhetõ már a windows live is, így meg Save Failed - Try again? Üzenetet kapok. PFFFFFFFFFF
Ha valakinek van ötlete, szóljon. Köszi.
Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!
Tehát a konfiggal nem sok hiba lehet.
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
M.Marktban is van a normál kiadás mellett (4500) ott van a LV kiadás is (2500)
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Forza.
Forza.
elore is kosz
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
az mitol van hogy ramegyek az iconjara a jateknak
betolti es ott megjelenik az a copyright-ja a jateknak es akarmennyit is varok nem megy tovabb?
mitol van?
a valaszt elore is koszonom
LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN
ha ATI kártya veszi vissza az orajelét, akkor az event logba tesz behegyzést (start menü, futtat, eventvwr -t ird be, sytem vagy application logot nézd át egy belassulás után)
természetesen lehet szoftveres gond is, ezt így távolról nehéz megoldani 😊
Forza.
Lenne egy kis gondom....., ATI Radeon HD4670-es videókártyám van, a játék tökéletesen fut ... DE csak egy darabig. :-( Kb. olyan 3-4 percig vagy néha egy kicsit tovább(változó). Teljesen tanácstalan vagyok.A lényeg,hogy amikor ez a kis idõ eltelik akkor nagyon belassul minden, az egész játék.Teljesen élvezhetetlen, alig lehet a játékból kilépni. :-( Ugyanezek a problémák voltak tapasztalhatóak a következõ játékoknál is: GTA IV ; Flat Out 2; GTA San Andreas.
Szeretnék segítséget kérni, van-e valami tippetek??
Még egy érdekesség...... egyszerûen a 3DMark03-05 tesztprogik sohasem indulnak el??? Frissítettem ,márt videókártya drivert is de nem jártam sikerrel.:-(
Videokártya beállításoknál is rengeteg dolgot lehet beállítani de sajna nem tudom mi lenne az optimális?
konfigom:
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
ATI Radeon HD 4670 (512 M😎 MSI
2GB DDR2-800
WinXP sp3
Elõre is köszömöm a segítségeteket.
Üdv!
Kishari
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
a szó szoros értelmébe😄
amúgy vmi dlc vagy ilyesmi nem fog jönni hozzá?
esetleg modok vannak a játékhoz?
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
magyarítás egybe patchel : http://www.nightvison.konzolozz.hu/downloads.php?cat_id=11
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Akik már végigvitték a játékot: valamivel jutalmazza a játék a kb. egy órás Endurance szenvedésemet, plusz a végigjátszást vagy ne is várjak semmit? Mert eléggé irritált az utolsó területen a Blitz (amit szívem szerint elblicceltem volna), meg a 140 kilométeres Endurance, így elvártam volna valami "Gratulálok!" képernyõt. Szóval van ilyen vagy nincs? 😊