Fuel

Oldal 1 / 21Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX
Sirch
Hol tudnám megvásárolni online a játékot? Mert steamen nincsen linket pls
arty
igen

Forza.

Csak eredetivel tudok multizni?
arty
eredetihez semmit

Forza.

Hogylehet multizni vagy mitkell hozzá letöltenem?
Lehet valahogy saját versenyt/eseményt generálni benne?
underground2
890 Ft-ért lehet kapni a Saturn üzleteiben!

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

arty
grat 😊

Forza.

Grat,én is végig akartam tolni de beszart a live-om.30-35%-os voltam.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

stargatelost
Na végigtoltam. 43 órát öltem bele 😄

Kettõ challenge-t nem tudtam megcsinálni, egy Blitz-et az utolsó pályán, meg egy Seek n destroyt. Elõbbihez sok gyakorlás kellett volna, de hát a faxom se öl bele még több idõt, utóbbinál pedig olyan kocsivak kell menni, amivel lehetetlen megcsinálni, mert alig megy terepen és nem lehet utolérni a többi kocsit......
Az a két driver gear piece meg nem tudom miért hiányzik, hiszen a karriert is végigtoltam normálisan.....
Egyébként gondolom sokan vagyunk így ezzel, de a Raideket meg az Enduranceket utáltam a legjobban. Fõleg utolsó pályán, de gecik voltak a készítõk, kb 90 mérföldnyi út, körbe a hegyen, hát egy órába beletelt.

El lehetett lenni vele, az egész terület nagyon szép volt, bár szerintem több természeti katasztrófa lehetett volna, legalább versenyek közben. Valamint több olyan verseny is jó lett volna, mint amilyen az aszályos részen volt az a 8-as alakú pálya az egyedi kocsival.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Eredeti.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nekem a hétvégén még csatlakozott a live-hoz ma már nem mi lehet.

nem
arty
eredeti?

Forza.

LACEJKA
nekem is ugyen ez a bajom meg nem tudom beálitani a kép felbontást !!!!!! 😞((

Nem tudok menteni a játékban és beállítani sem tudom, hogy csináljon egy profilt, mitõl lehet? Beállításokban átállítok egy-két dolgot, majd teljesítek egy-két pályát, másnap újra játszom és minden le van nullázva és a beállításaim is vissza állták. Ha tudja valaki mi a gond, kérem segítsen! Elõre is köszi!
arty
mindkét mappa együtt kell

Forza.

SzFeri82
A múltkor próbáltam feltenni ezt a játékot, de egyszerûen nem tudom visszaállítani az elmentéseimet. A dokumentumok, My games mappájába tesz ugyan fileokat, de ha azt felülírom a régivel, nem mûködik. Próbáltam már a Local settings\Applications\Microsoft\Xlive mappát is visszamásolni, de az se segített. (A Gears of War pl ott tartja az elmentéseit))
Annak idején kiakasztottam majdnem teljesen, az összes vista point és livery megvolt. Jó elég gyenge egy játék, de akkor is rohadt idegesítõ.

Ugye nemrég elérhetõ már a windows live is, így meg Save Failed - Try again? Üzenetet kapok. PFFFFFFFFFF

Ha valakinek van ötlete, szóljon. Köszi.

1k a Mediában.Ki is próbálom....<#hamm>

Ha én éhes vagyok, akkor neked nem lehet igazad!

Jójáték! Nekem tetszik alapjában. De van ebben a FUEL gaméban vmi olyan lehetõség alapból, amivel kezelni tudjuk a sebességet? Mert váltani nem lehet benne, de vmi tempomat, sebesség tartó jól jönne a hosszabb, nyugalmasabb kocsikázásokhoz/motorozásokhoz...
arty
én az ilyen frusztrációk elkerülése miatt nyomom közepes szinten 😊

Forza.

jó játék de sztem elég nehéz és kibebaszott idegesítõ...5 ször kell megpróbálnom egy versenyt legnehezebb szinten de nem azért mert túl jók az ellenfelek...levezetek 8 kilométert és utolsó kanyarba túlcsúszok és beelõznek meg nézem a nyilakat,mutat jobbra,lekanyarodok a földútra és közbe meg nemarra kell menni(ez szintén 8 kilométer vezetés után)meg megyek motorral azt egy ilyen kiálló valami amin simán át kéne mennem feldob 5 méter magasra...szal olyan piti kis szarságok miatt baszom el az összes versenyt:S a jármûvek nagy részét nem egszerû irányítani. attól függetlenül jó gém
adamfesto
Mekem síma 3,06 GHZ es INTEL, ATI 2600HD (512), 1 GB ddr - os konfiggal hibátlanul megy 1280X1024 ben.
Tehát a konfiggal nem sok hiba lehet.

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

adamfesto
THX!

M.Marktban is van a normál kiadás mellett (4500) ott van a LV kiadás is (2500)

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

arty
most elég drága

akkor már inkább a dobozos, 2000-ért

Forza.

adamfesto
Linket tudnál rakni? THX

arty
3 font volt amikor írtam, az ~900forint és két kattintás volt megvenni, másik kettõ letölteni. Ha pedig már megvettem, asszem nekiállok majd valamikor ... anno a tört megvolt, de kipróba után félretettem, azóta néha eszembe jutott, erre most lekaciózták a kihagyhatatlan vétel kategóriába 😊

Forza.

grebber
Fltaout UC még olcsóbb 😄 és tökéletes vele sok live-os game.

Next PC upgrade: 2022

szabikafarkas
valaki nem tudja hogy honnan lehet lehozni a Fuelt magyarul?
elore is kosz

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

arty
steamen most nagyon olcsó ...

Forza.

szabikafarkas
sziasztok
az mitol van hogy ramegyek az iconjara a jateknak
betolti es ott megjelenik az a copyright-ja a jateknak es akarmennyit is varok nem megy tovabb?
mitol van?
a valaszt elore is koszonom

LANDWIRTSCHAFT SIMULATOR 2008-2009 FAN CALL OF DUTY FAN PSP, PS2, PS3 FAN

arty
belassul = túlmelegszik valami és visszaveszi a sebességét, talán(!)

ha ATI kártya veszi vissza az orajelét, akkor az event logba tesz behegyzést (start menü, futtat, eventvwr -t ird be, sytem vagy application logot nézd át egy belassulás után)

természetesen lehet szoftveres gond is, ezt így távolról nehéz megoldani 😊

Forza.

Sziasztok!

Lenne egy kis gondom....., ATI Radeon HD4670-es videókártyám van, a játék tökéletesen fut ... DE csak egy darabig. :-( Kb. olyan 3-4 percig vagy néha egy kicsit tovább(változó). Teljesen tanácstalan vagyok.A lényeg,hogy amikor ez a kis idõ eltelik akkor nagyon belassul minden, az egész játék.Teljesen élvezhetetlen, alig lehet a játékból kilépni. :-( Ugyanezek a problémák voltak tapasztalhatóak a következõ játékoknál is: GTA IV ; Flat Out 2; GTA San Andreas.
Szeretnék segítséget kérni, van-e valami tippetek??
Még egy érdekesség...... egyszerûen a 3DMark03-05 tesztprogik sohasem indulnak el??? Frissítettem ,márt videókártya drivert is de nem jártam sikerrel.:-(
Videokártya beállításoknál is rengeteg dolgot lehet beállítani de sajna nem tudom mi lenne az optimális?

konfigom:
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2600 MHz (13 x 200) 5000+
ATI Radeon HD 4670 (512 M😎 MSI
2GB DDR2-800
WinXP sp3

Elõre is köszömöm a segítségeteket.
Üdv!
Kishari
Firerock
valaki nemtudna adni nekem egy 20% körüli mentést?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

w77d
játszik még valaki?? én naponta õrültködök kicsit, nagyon szeretem a hangulatát 😊

Murder3
Na ez nagyon nagy játék.!
a szó szoros értelmébe😄

amúgy vmi dlc vagy ilyesmi nem fog jönni hozzá?
esetleg modok vannak a játékhoz?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

má tod választani a karriert és ott fönt az egyik fülön tudod

magyarítás egybe patchel : http://www.nightvison.konzolozz.hu/downloads.php?cat_id=11
Versace21
Szeretném megkérdezni hogy hol találom a konfigurációt?Nem tudom átálliatni az irányitást,elõre is köszi

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

arty
uj directx, uj driver ...

Forza.

valaki tapasztalt ojat a fuel-el hogy eltunik a textura de kis idö mulva viszajön ma vettem egy 9600-as geforce karit és eddig is ez volt a helyzet,eddig 7600-om volt.Valaki valamilyen megoldást vagy valamilyen patchet nem adtak még ki?
ALIENwoods
Pár kép

ALIENwoods

ALIENwoods

Nem jutalmazza, csak ad mindegyikért 4000 fuelt. Én már 100%-ig végigvittem a játékot (összes versenyt és challenge-t megnyertem, összes livery-t és vista pointot összeszedtem), de csak offline, és semmi. Még egy credits sincs, ami a játék végén legördülne. Egyébként azt a Blitz-et én is legalább 20 újraindítottam, mire sikerült.(Csak az eleje és a közepe nehéz, a vége már nem annyira.)
Hi!
Akik már végigvitték a játékot: valamivel jutalmazza a játék a kb. egy órás Endurance szenvedésemet, plusz a végigjátszást vagy ne is várjak semmit? Mert eléggé irritált az utolsó területen a Blitz (amit szívem szerint elblicceltem volna), meg a 140 kilométeres Endurance, így elvártam volna valami "Gratulálok!" képernyõt. Szóval van ilyen vagy nincs? 😊
blackcalibra
Elnézést mindenkitõl! <#vigyor5>

így van,máté belinkelte azt amin én balfaszkodtam

Oldal 1 / 21Következő →