1029
-
#349 Esteleg választani kéne servert agyasok!:D -
Csokis #348 Főoldalt ti nem szoktatok nézni? Kapásból ott van. Hogy ne kelljen keresni, KATT! -
#347 Nincs ott semmi nem tudom miről beszél..
Amúgy ameddig nincs rendes release, addig nem is lesz. -
EK1TEP #346 ááá törke nem figyeltem kajak írta már XD köszi!
... megnéztem nem talál fuel-ra semmit! -
#345 gamecopyworld.com?:D -
EK1TEP #344 Link vagy valami? -
Aryan88 #343 Működik jól, nem kell yasu meg semmi, csak felül kell írni az exe-t! -
Aryan88 #342 sziasztok, gamecopyworld-ön már van kint "javítás" :D -
ricsa008 #341 Virtua tenyiszből már kijött a razor hátha még ma ebből is lesz -
#340 Próbáltam lite-ot és próbáltam pro-t is legújabb yasu van fenn.Fingom sincs mi a baj. -
#339 nekem :P -
#338 Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=2500&l=hu címen.
Másnak nincs ilyen problémája? -
xido #337 azért nem kicsit a Pure jutott eszembe erről a játékról -
#336 háát x akta:) nálam ez a combo 64 bites vistán tökéletesen mükszik:) -
#335 én is uninstalltam a daeomon toolst, letöltöttem megint, a yasut is .. és továbbra se megy :P -
#334 hehe XD -
xido #333 na..erről beszéltem nyuszómuszók:))) -
#332 nálam eddig nem ment letöltöttem most a DT lite 4.30.4 et és az 1.6 os yasut és pöccre megy:) -
xido #331 akkor nincs ötletem,simán minden állítgatás nélkül felraktam a lite-ot,yasu bemásolt,indított...és nem az első játék már amivel működik,pedig előtte utáltam a clone-os verziókat -
#330 x360 kontroller kell hozzá, vagy egy sima is megteszi? -
#329 Ki találta ki a default irányítást? Biztos felrúgnám a holdra :D -
#328 természetes :P -
xido #327 az jutott eszembe,hogy azt ugye tudjátok,hogy a daemon telepített mappájába be kell tenni e yasu.exét és úgy indítani?:))) -
#326 Sztem estére lesz rendes crack is hozzá. -
#325 DT PRO felmegy WIN 7-re?! és fel lehet rakni DT Lite mellé?:P -
#324 erre én is gondoltam ... de csak Lite-om van, de ha neked is Lite-od van, hogy sikerült elrejteni?! :P -
#323 Töltsetek DT pro-t és DTE.exe-t! -
#322 DVD-írót nem rejti el nekem valamiért:S -
xido #321 próbáljátok azt,hogy a daemon-ban,ha pro lenne esetleg,akkor IDE meghajtót csináljatok és abba mountoljatok,ne SCSI-ba..hátha az is segít -
xido #320 Mondom mi van nálam..daemon 4.30 körüli..lite a honlapról...yasu a gamecopyworld.com oldalról..és mindig szépen elrejti... -
#319 nekem minden up to date ...
de a Y.A.S.U. logjába látom, hogy a virtuális meghajtómat nem clock-olja ... csak a rendes DVD meghajtómat ... h lehetne megcsinálni h a virtuális meghajtót is Clockolja le?! -
#318 nekem nem megy yasu-val igaz csak Dt-lite om van és 1.5 ös yasu no várok a crackre:)
-
#317 igy próbáltam inditani én is de nem akar elindulni :P -
#316 egy normális linket adna valaki? -
#315 De, felgyújtja. -
xido #314 miért ölné meg? -
xido #313 gondolom remélem cdprojekt adja ki ezt is majd itthon,bár még nem láttam előrendelésben sehol..de a multi nagyon mozgat:) -
#312 nekem most jött le
yasu en möli meg a gépet? -
xido #311 Nincs..mdf daemonban bent hagy,yasu álcáz,pöccre indul.. -
Héeder #310 Torrenteről töltitek?