Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy gyereknek lejött 2%-ig és megnyitotta a képfájlt! És megtudta nézni milyen fájlok vannak benne! És van olyan pl hogy : by_fuelfence.dff
wááá tök jó!!
mi ez ?

Nézzétek a fájlokat!
jaja
sztem addig ne szedd amíg nem biztos!
jó lenne egy "biztos" 😄 szó reggel 6-7 ig gyors bet elõtt vagyok le tudnám szedni
LEHET
akkor ez jó lesz???? csak crack kell?
The Protector
Igazam volt.Mit mondanak az nem fake?Mellesleg holnap már crack is lessz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Ez egy Clone verza!
The Protector
Majd kijön.Nem kell fosni.Ha a 23.ai megjelenés tuti akkor már ma éjjel szedhetitek.Holnap/holnapután a nagyobb helyeken meg már fennlessz.Szal nó para.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TaRka0107
Aha, értem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Van ahol 23.-át írnak megjelenésnek!

Next PC upgrade: 2022

TaRka0107
Szevasztok! Úgy lett volna hogy ma jelenik meg?😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Máté94
Épp linkelni akartam!
Worthplayng the BEST!
felony
8.5/10.Van pozitiv kritikai is.

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Máté94
Ennyit arról,hogy estére lesz tört😄
Lacee86
Eléggé lehúzza ez a teszt. Mind1, én biztos kipróbálom (már ha a gépemen nem fog ki...), a képek nekem tetszenek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

[HUN]FaTaL
Hm, akkor tévedtem. 😄 Akkor sem ripperek, nem audio cd 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Máté94
DE!Pont ma jött ki!
addig is : gameplay videó

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Prince23
[HUN]FaTaL
Ki sem jött...

Milyen rippelõk? Ez nem AUDIOCD.

http://goo.gl/gd6Zi5

estére lehet lesz már valami (legalábbis nfohump egyik kommentje alapján)

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Máté94
Még mindig nincs tört?De szarok a rippelök😄
Jó lesz az!
Lehet majd repeszteni világba mezõkön keresztül.Gázt el sem kell engedni XD

Máté94
Bárki bármit mond engem a látvány kárpótol mindenért😊
Prince23
Máté94
Ez!?
Dávid 12
CSÁ!Nem tudtok vmi nagyon jó grafikás sáros krosszmotoros játékot?

The Protector
Én játszottam vele.Hatalmas dombok és hegyek vannak benne.De ratyi mert 20al is felmész egy meredek dombonX DXDÉs amit a gk--n írtak az mind igaz.

erieskrisz
Ugy látom it is belehet venni a kanyarokat 500Km/h val lol<#wow1><#wilting>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

Hmmm hát legalább van benn rendesen csúszkálás, nem úgy mint a DiRT-ben 😊 de úgy látom az ellenfelekre ez nem vonatkozik 😞
Na de sebaj, optimista vagyok... ----> Patch / Mod 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

bulba
"Sztori mód nincs"
EZ szerintem nem nagy gond. A mai autós játékok sztorija semmit sem ér, kivéve egyet-kettõt, de azok küldetésorientáltak.

"A jármûvek lomhák és nehezen irányíthatóak, állandóan csúszkálunk"
Ezt imádni fogom! Én pont azt utálom amikor úgy mennek az autók, mintha kötélen húznák és minden kanyart simán be lehet venni, sehogy sem vesztem el az uralmat a kocsi felett, na az ilyen játékoknál szoktam bealudni versenyzés közben.

A fizika fikázása jogos.
A cikkbõl viszont nem derül ki hogy pl milyen meredekségû pályák vannak, csak sík területek, vagy magashegységek is?
Ami viszont nagyobb gond hogy a multiplayerrõl sem esett egyetlen árva szó sem.

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

hát így már nem is várom!
grebber
"A vezetési élményt tovább rontja, hogy a fákat nem lehet kidönteni, még a legkisebb cserje is olyan, akár a vasbeton, sõt a bokrokon se lehet átmenni, így pedig értelmét veszti az offroad, mint fogalom. A lényeg az lenne, hogy olyan brutális gépállatokat irányítsunk, amik meg ijednek meg egy kis tereptõl, erre veszõdhetünk a kavicsok és a palánták kerülgetésével, hát köszönjük. A fizika is botrányos, egy-egy ugrató után nem hogy száguldanánk tovább, földre érkezéskor odavágódunk a talajhoz, 100-ról 30-ra lassulva egy pillanat alatt"

Hát akkor ez tényleg lószar ha ilyen cserjék utunkat állják majd a díjnyertes baszott nagy méretû területben.
Azt videokban lehetett látni hogy nincs fizika ,de ilyen bokrokban megakadások. <#levele>

Máté94
The Protector
Nem.Szép élénk a játék.Nagyon szines.Akárcsak a PURE.Majdnem ugyanolyan a graf az irányítás meg majdnem egy az egyben.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Én az nvidia control panelben turkálok inkábnb! XD

SötétBarom
Te bazmeg minden kibaszott topikban ezzel vagy elfoglalva 😄DDD
Törd el a VGA kábeled, és akkor kiesik az egyik alapszín, és nem lesz "fosszínû".

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

És FOS-szinû minden? Mert hát elvégre ez egy Codemasterses játék.

The Protector
Az.Rögzített az irányítás mint a pureban.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

grebber
Konzolos haverom mondta egyedül a graf ami pozitívum fizika nagybetûs NULLA!! Bár ezt látni lehetett már a videókban is!

The Protector
Én már játszottam a játékkal boxon.Kegyetlen jó a grafika.Az irányítás hasonló a PRE nevû quad os gamehoz.A napszakváltozás pedig eszméletlen szép lett.Megéri rá várni.

norbi2fraktal
már nagyon várom, de még messze van

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

<#vigyor2><#wow3><#finom><#gun>
The Protector
a kurva életbe.nembaj majd eljön az is mint a halál.

gduck
A megjelenési dátum már régóta publikus: 2009 június 23.

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN