Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi ez ?
Nézzétek a fájlokat!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Lehet majd repeszteni világba mezõkön keresztül.Gázt el sem kell engedni XD
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Na de sebaj, optimista vagyok... ----> Patch / Mod 😄
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
EZ szerintem nem nagy gond. A mai autós játékok sztorija semmit sem ér, kivéve egyet-kettõt, de azok küldetésorientáltak.
"A jármûvek lomhák és nehezen irányíthatóak, állandóan csúszkálunk"
Ezt imádni fogom! Én pont azt utálom amikor úgy mennek az autók, mintha kötélen húznák és minden kanyart simán be lehet venni, sehogy sem vesztem el az uralmat a kocsi felett, na az ilyen játékoknál szoktam bealudni versenyzés közben.
A fizika fikázása jogos.
A cikkbõl viszont nem derül ki hogy pl milyen meredekségû pályák vannak, csak sík területek, vagy magashegységek is?
Ami viszont nagyobb gond hogy a multiplayerrõl sem esett egyetlen árva szó sem.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Hát akkor ez tényleg lószar ha ilyen cserjék utunkat állják majd a díjnyertes baszott nagy méretû területben.
Azt videokban lehetett látni hogy nincs fizika ,de ilyen bokrokban megakadások. <#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Törd el a VGA kábeled, és akkor kiesik az egyik alapszín, és nem lesz "fosszínû".
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Next PC upgrade: 2022
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal