Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ilyen a kibaszott világon nincs !!
Lacee86
Basszus, júli 2-rõl volt szó... Ez is nyúlik mint a rétes...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Gamekapocs oldalon ezt írják, mint hivatalos Codemasters indok: "A Codemasters a FUEL PC-re való megjelenésérõl azt nyilatkozta az E309-en, hogy a Windows Vista indítópultja nem kompatibilis a FUEL WHQ DirectX 9.0c indítórendszerével, amit a fejlesztõcsapat érthetetlenül tapasztalt, hiszen a tesztek során 100% kompatibilitást mért a rendszer a Vista-val. A Codemasters azonban kijelentette, hogy legkésöbb augusztus 10-én megérkezik a FUEL várva-várt PC-s verziója."

Szomorú, ha ez tényleg igaz. <#shakehead>

TaRka0107
Igaz hogy ez a Fuel topic, de a Transformers-nek is örülök! Csak azabaj hogy a nem meghívós torrent oldalakról alig jön!😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Megérkezett az 1. game!😄
Transformers.2.Revenge.Of.The.Fallen.CloneDVD-AVENGED
a spore kinn van de a lent említett cucc most jönne ha jönne
atila4
elmész a boltba azt megveszed -.-

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

akkor monnd honnan szedjem: Spore: Galactic Adventures
Firerock
mi a 4?
#219???Spore?már közel 1 éve kinnvan

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

jah! 4 játékból még 1 se jött😊
jaja csak EGY jönne ki sõt még ide tertozik tudomásom szerint a Spore is
Prince23
Ja, ezzel együtt, meg a Transformers 2 is

elméletileg ma. de én már nem mondok semmit
The Protector
Ma jön az overlord 2?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Lacee86
Hát akkor ennek a játéknak a szereplése is "jól" kezdõdik...

szopjanak le!!!
remélem az overlord kijön ma !
Jah én is utánnanéztem Július 2.-a a megjelenés!
én is úgy tudtam eddig, de aztán most utánaolvastam. a codemasters fórumán azt mondják el lett tolva 26-ára, majd késõbb juli 2-re. ami valsz. igaz mert már az amazonon is juli 2 van feltüntetve.

Lacee86
Bocs, majd mindjárt nekiállok a törésnek, csak elõször végigtolom.<#idiota>

majd estére!
TaRka0107
Még nincs kint! Nem értem, mára írták a megjelenést!😄

The Protector
Nincsen.Játszottam már vele onnan tudom.Az a nézet van ami az nfs-ekben van mikor az utat látod.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

TaRka0107
Szevasztok! Van benne belsõ nézet, mert egyik videoban mintha lett volna!😄

The Protector
XD

Lacee86
Szívesen. <#idiota>

Prince23
Holnap jelenik meg!!!! Jún. 23

The Protector
kössz a kioktatást.

Lacee86
Igen, erre céloztam. Ilyenket talán nem kéne írogatni, fõleg ennyi idõsen, áááá. De hát a kúltúrált viselkedést nem tanítják az iskolában...<#wow3>

TaRka0107
Szerintem, a WC-n húzd le! Mivel azt kérdezted: "Na mi van má ezzel a fossal?"😄

The Protector
Húzzam le?Letölteni vagy lefikázásra gondoltál?
Mellesleg nem vmi nagy durranás a game.

<#idiota><#eljen>
Lacee86
Sztem húzd le, úgy szokás. A játék meg majd ma vagy hnap megjelenik.

The Protector
Na mi van má ezzel a fossal?

atila4
mindegyik topicba ezt csinálja xD

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

hajjaj!
gfreak
balika16: mos ugyanazt a mûsort nyomod itt is mint a Prototype topikban? elmondtam már nem egyszer: nézdd a rlslog-ot, aztán ha ott van róla hír, akkor van proper, ilyen kamu faszságokat tucatjával pakolnak mondjuk a piratebay-re, a sok barom meg le is tölti..legalább ne terjeszd itt a szarságokat, használd az agyad!

Racism is a weapon of mass destruction!

Prince23
Sajnos a szoftver mindig ad leckét a hardver piacnak. és fordítva is. Függnek egymástól, tartják a piaci egyensúlyt, hogy mindkét félnek jó legyen. d elehet hogy ez csak egy hülyeség, amit írtam, mert nem vagyoka szakmában.
Csak egy paraszt vagyok a sok/kevés közül😄

nemnem
Firerock
most remélem ezzel nem nekem akartál beszólni...

tök mindegy
van akiknek nem tellik arra hogy 200k ért vagyen gépt vagy akár 40-50k öljön bele feljesztésekbe (sajna van ilyen) pl én csak hogy a mostani technolgóa mellett senkit sem érdekel és senki nem foglalkozik vele .
nem gondolnak azokra akinek teszemazt 2-3 éves gépe van mindig az a cél hogy másnap vegyél még ramot meg VGA -t na ez nem megy
de ez csak egy vélemény
ui: ismét az overlordot hozom példának hogy tudnának csinálni jól megcsinált játkot csak akkor ki venné meg az újj hardvereket
Firerock
nem biztos hogy céljuk az optimalizálás. Ha kjobban optimizáltak lennének a játékok akkor valószínû nem vennék most 200ezerért gépet...

Prince23
Holnap jelenik meg a gamma!

Lacee86
Úgy legyen, de demókkal azért vigyázni kell. Konkrétan a CoD: World at War demója volt ilyen, h csomó effekt még nem volt benne, és emiatt sokkal jobban futott mint a végleges. Meg is lepõdtem elõször, de aztán sejtettem h itt vmi nem stimmel.

am meg még ez a gép egész jó lenne ha nem csesznék el a fejlesztõ bácsik a portokat vagy csak úgy szimplán oda figyelnének az optimalizálásnál
Jól optimalizált elsõ sorban
és ha nem csak a demó üzött velem durva tréfát akkor 1-2 opciót kivéve télleg majdnem maxon ment
Lacee86
Tényleg nem azért h leszóljam a géped, enyém se sokkal jobb, de milyen játék ez az Overlord 2, hogy majdnem max grafon fut majd ilyen géppel? <#idiota>

bocs a helyesírás miatt éjszakás vagyok és már ragad a szemem 😄 és mikor megyek még haza!?
nem tom én is tudok csinálni Overolord 2 es fájlokat is 😞 vagy akár még Alan Wake-st is
bár aztán kitudja
majd ha BGwarezen látok egy clonost akkor elkezdem de ott még nincs semmi
bár én az overlord 2 nek drukolok hogy az jöjjön elõbb az tuti hogy szinte maxon fut . ez meg jó lesz ha minimumon elidul
Szted ha a fuellel kapcsolatos fájlok vannak benne akkor?
magyarul fake?