1029
  • Lacee86
    Köszi, ez jónak tűnik. Bemásoltam a fájlokat a játék mappájába, most gamepaddal lehet irányítani mindent. Csak ezt át lehet állítani vhogy még, h meg is maradjon? Illetve a játékon belül ha bemegyek a controll-ba, előjön egy Xbox controller képe, rajta a gombok, meg h mi micsoda. Ott hogy lehet átállítani? Még nem jöttem rá. :)

Fatal én leszedtem a DT Lite 4.30.2-t és az 1.6-os yasu-t, de azt írja ki a Yasu, h régi a DT... Pedig fórumon azt írták, h ezzel működni kéne. Neked milyen verziód van?
  • ricsa008
    valaki nem tudná felrakni az original exe-t? mer a dvd amire kiírtam otthon marad így nem tudom újratelepíteni
  • Csokis
    Jah, de nálam Win 7 x64 alatt nem akarja elrejteni a Yasu. Várhatok egy normális crack-re, ha lesz egyáltalán.
  • EK1TEP
    Egy kis Free Ride:

Jó lesz ez a játék!Nagy terület változatos vidékekkel nézegettem a térképet elég jó helyek vannak!
  • [HUN]FaTaL
    Törés nélkül, yasuval hibátlanul megy a mentés.
  • Firerock
    semmi bajom nincs vele...mi más kéne?
  • EK1TEP
    áááá miért nem lehet menteni????Csomó versenyt legnehezebben megnyerek... ilyen nincs!
    Hol a jó törés?
  • Csokis
    Használ Xbox360 Controller Emulátor-t! Én azt használok, működik vele!
  • EK1TEP
    Jó lesz ez a game csak lehetne már menteni!
  • Lacee86
    Hát én inkább minden mást kilőttem, de árnyékról nem mondok le, nélküle elég szarul néz ki. De az nagyon rossz, h nem lehet mást állítani az árnyékon, csak h van/nincs... Amúgy sztem Colin Dirt szebb, és nem eszi ennyire a gépet. Az alapértelmezett irányításbeállítás és menükezelés az vmi botrányosan szar. Ezt a T Y-os váltást át lehet vhol állítani? Controlsban nem találtam... Még szerencse, h a Gamepadomat felismerte, csak hát az irányításbeállítás is elveszik, amint kilépek. A grafikát sem lehet játékon belül állítani, az is negatívum.
    A fizika hát LOL, de sztem arcadeban nem rossz. Nekem tetszik, h lehet árkon bokron menni, 50 m-t zuhanok, mi az neki.
    Összességében első benyomásra azt mondom, h nem fog a szívem csücske lenni ez a játék, de pár órát elleszek vele azért, feltéve ha jön olyan crack, amivel menteni is lehet.
  • GonzaloGerardo
    Jó képek, de ilyen konfig mellé egy komolyabb monitor dukál, nem 1280x1024-be kellene játszani 2009-be :)
  • sQr
    Mert Xbox 360-on olyan marhára recés minden...

[amúgy igazad van, csak a hasonlat volt sz@r :D]
  • EK1TEP
    Nekem olyan xbox grafika beütése van! 8x AA mellet tiszta rece minden!
  • sQr
    Én is azt teszem. Igaz XP, de nincs kedvem szórakozni vele, annyit nekem nem ér.
    Gyengébb géppel rendelkezők csak az árnyékot lőjék ki és 2x AA minimum meg 8x AF hogy nézzen ki valahogy. Többi maradhat maxon. Nekem így 40 FPS. Néha "csak" 30. Ahhoz képest nem rossz.
  • Csokis
    Ja, a Crack miatt nem megy. A fene egye meg. Várhatok jó crack-re.
  • Gabisan
    Nálam is elindul a game a crack-el,de kb 2 perc elteltével kékhalállal végződik minden próbálkozás után.Valakinek hasonló?
    Többi game tökéletesen megy,semmiféle fagyás nélkül.Ötlet?
  • Csokis
    Te használod a crack-et vagy nem? Mert én Crack-el nem tudok sehogy belépni Live-ba. Viszont máshogy meg nem indul a játék Win 7 alatt.
  • ricsa008
    szabad barangolásos. amolyan NFS a sivatagba tuning nélkül :D
  • Immigrants
    Helló!Ez verseny vagy szabad barangolás?
  • ricsa008
    vajon mikor várható normálisan működő crack? amivel menteni is lehet?
  • arty
    "jó fizika"

:)))
  • balint1111
    Én még töltöm sajnos szar a netem. Van benne sár meg minden szar is?
  • xido
    be se enged a live fiókba,mert serialt kér hozzá
  • oregon1987
    Nekem meg nem ment pedig van live fiókom!
    És a hang is kicsit recseg, idegesítő!
  • Firerock
    nemtudom...
    minden maxom van
  • [HUN]FaTaL
    =)
  • EK1TEP
    Grafika teljesen rendben van!
    Miért csak 2méteres körzetben van növényzet?Ez így nagyon gáz! csúnya a látkép!
  • Csokis
    Jó lesz ez. Arra viszont nem jöttem rá, hogyan lehetne multizni. Hiába nyomkodok a Live feliratra, nem csinál rá semmit. Mindig azt írja, hogy lépjek be a live-ba! Ellenben hiába nyomkodom a Home gombot, a játék alól nem jön be a Games for Windows Live. Ha a játék előtt elindítom és belépek, majd utána indítom a játékot, akkor is ugyan ezt írja. Szóval, nem tudom.

• Firerock

• Firerock
    tudomén
    ő tudja mire gondolok:D
  • Lacee86
    Gondolom a Nándor-Cili Olga Rita Elemér nevű oldal.
  • Firerock
    azmi?XD
  • [HUN]FaTaL
    mag
  • Firerock
    na kipróbáltam
    Pro:
    jó fizika
    szép grafika
    jó írányíthatóság
    a gépemmel full grafikán 1280x1024-ben stabil 40 FPS
    Kontra:
    csak a közeli textúrákat tölti be,ha távolra nézel minden csupasz

mindjárt jönnek a fotók

ja és nemtudok menteni,ha valaki elmondaná hogy hogykell akkor örülnék neki:D
  • Lacee86
    Aszfalt
  • TaRka0107
    Srácok ti honnan töltöttétek?
  • Aryan88
    Én sem szeretem használni, de megy jól, ha majd kijön más csapat törése akkor azt használom
  • Firerock
    miabaj a noname crakkel?
  • EK1TEP
    Jáj de profik a fiúk! Köszi a cracket!
    Cserébe majd kaptok képet éjjfékor mer akkor jön le :D
  • [HUN]FaTaL
    lol tényleg. Nem szoktam nézni, inkább várok egy rendes releasere. Nem szeretem ezeket a noname crackeket.