1029
-
Csokis #429 OFFline profilt kell készítened és akkor nem kér serial-t. Viszont ha van eredeti Live-os játékod, akkor az ahhoz való kulcsot használhatod ehhez a játékhoz is és lehet multizni! Most próbáltam, de elég sík hülyék voltak fent. -
xido #428 szerintem ez totalcommanderrel lett szétvágva,menj az mdf.001-re és összeillesztés parancs,elvileg akkor majd kapsz egy 3.6g körüli mdf vagy mdf.out filet -
#427 Thank U VERY VERY MUCH! -
xido #426 Lehet hülyeséget fogok kérdezni,de az autosavelést hogy lehet megoldani offline?..bejelentkeznék én a live-ba,csak oda serialt kér,így le is lövi a mentési lehetőséget.. -
#425 Sok olyan game van ami nem megy maxon.De nem is várom el mert régi ez a VGA már.
De amíg mennek rajta a gamek addig nem váltok.Max ha az ati meg nvidia dx11-es VGAi már jóárasitva lesznek és hozzák azt a teljesítményt amit akarok.
-
#424 www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.001
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.002
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.003
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.004
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mds
Hogy kell megnyitni? -
#423 Az én gépemen mire számíthatok? -
#422 Jah az ajánlott gépigényt írták releaselogra, én azthittem a minimumot.
8800GT és E6750-es proci mellett van olyan játék, ami nem jól optimalizált...? :D -
#421 Arma 2 höz köze nincs ez nekem minden maxon elég jól fut 40 fps fölött nagyátlagba!Jól optimalizált lett! -
Csokis #420 Ja igen. Az eredeti Fuel.exe file-t használjátok! Ebbe a crack-ba az nincs, mert gondolom az nem is kell! -
Csokis #419 Razor-os Crack-et feltettem ide, KATT! -
csabika1982 #418 megcsináltam ahogy irtad,úgy néz ki a yasu ablakom mint amit belinkeltél,újraindítottam a gépet,majd probálom a játékot és kiírja hogy összeférhetetlenség. -
#417 Gépigényről tudna valaki mondani valamit, Armed Assault 2-höz vagy a Pure -hoz hasonlít a gépigénye? -
#416 Na van remény, kijött a Razoros verzió! Mondjuk nekem csak a crack kéne, de majd csak felteszik külön is. :) -
cumfu #415 FUEL-Razor1911 3,62GB nem fake? Gamecopyworld-on nincs még razoros crack -
EK1TEP #414 Tedd vissza az eredeti exe-t! -
#413 Még egy óra:(
Próbáltátok már a multit?:D -
csabika1982 #412 de én +crackeltem az bezavarhat szerinted -
EK1TEP #411 Van mentés!
YASU v1.6 + Daemon Tools Lite 4.30.4 <<< ezzel megy!Nem kell crack!Daemonba be a képfájl, yasu indíto cloack és mehet a játék!
Atom dúrva feelinges game!!!A helyszínek változatossága is jól ki lett találva!
-
csabika1982 #410 YASU + Daemon verziónál van mentés? -
#409 Nekem sajnos újraindítás után sem megy. :( 1.6.9040 a Yasu, ami kell, ugye? -
#408 A védelmet játsza ki.Azaz a cd checket.Eltünteti a meghajtóidat és elindul a játék.Mint látod a képen safedisc és és securom ellen jó. -
EK1TEP #407 Újraindítottam a gépet és megy!
Legújabb YASU + Daemon Tools Lite 4.30.4 és megy! -
#406 Elrejti a védelem elől a Daemon Toolsot! -
#405 a Y.A.S.U mire jó? -
EK1TEP #404
Na ezt írja a YASU.DVD meghajtó elrejtve de a daemon meghajtót baszik elrejteni! -
csabika1982 #403 Hello én most raktam fel,a gamecopyról szedtem le a cracket bemásoltam azt megy,de a save opciot nem tudom használni. -
#402 Jaja, nekem is kiírta ezt. Meg az emulátorosat is. -
#401 Hát sztem ahhoz nem kell crack elvileg, vagy igen? Egyébként máshol olvastam, h sokaknak nem működik így. Nem értem igazán min múlik, h műxik-e vagy sem... Mind1, majd csak jön vmi normális crack. Egyben én nem fogom végigtolni, azért annyira nem nagy szám ez a játék. -
EK1TEP #400 Na nekem meg azt írja ki hogy "Please use the Games For Windows Live launcher"
ez most mi? Yasu + daemon lite -
bruna #399 azt nekem is kiírja ,hogy bajvan valami emulátor szoftverrel... ,úgy ,hogy már meg is crack-eltem :/ -
#398 Na bazz, most kijön ez a Cloak dolog, ki is írja h sikeres. Erre a játék indításakor vagy azt írja ki, h összeférhetetlenség az emulátor szoftverrel, vagy vmi Windows Live-os hibát magyaráz. Vmit én b*szok el de qvára, vagy nemtom... :( -
#397 Lemaradt a kép:
Azt a Lite-ot és azt a yasut is próbáltam, ugyanezt írta ki... Mi lehet a gondja? -
#396 Nem pro, hanem 4.30.4-es lite, és 1.6os yasu (gcw-n fent van). Bemásolod a yasut a daemon mappájába, elindítod, cloak és mehet a game. -
#395 Pls. vki magyarázza el, milyen verziójú Daemon Toolsszal, milyen verziójú Yasuval, mit kell csinálni ahhoz, h működjön ez a xar! Leszedtem 4.1-es DT pro-t és 1.6-os yasut, bemásoltam a yasu fájlt DT mappába, indítom, és ezt írja ki: -
Bencesz #394 Hali itt az original exe http://data.hu/get/1534289/FUEL.exe -
#393 Jó mind1, egyelőre még így is jobb mint billentyűzettel, vagy ha mindig állítgatni kéne. Majd ha meg lehet oldani vhogy a mentést, akkor majd beállítom a gamepadot, ahogy eddig. Csak úgy a menü nem műxik vele. Vagy lehet h megszokom így is az irányítást, ahogy van most ezzel a Controlerrel, és akkor menüt is lehet kezelni vele. Majd meglátom. Köszi még1x. -
Csokis #392 Xbox360-as gamepad-dal fix az irányítás és nem lehet megváltoztatni. Ez van. -
CamelX #391 Az fasza, akkor ez is egy XBox játék amit csak úgy odavágtak PC-re úgy hogy még irányításon se dolgoztak semmit. Megfogadtam anno hogy nem töltök le olyan autós játékot amit nem tudok kormánnyal játszani, úgy látom ennek is ez lesz a sorsa. Kár, pedig vártam :( -
#390 Ja XP 32 bit SP3-am van, eredeti.