1029
-
#469 Ti mind fullon toljátok? -
EK1TEP #468 Nah új járművek új vidékek teljesen frankó minden!
-
EK1TEP #467 Nekem az Aból Bbe eljutós verseny tetszik!Az tök zsír nagy szabadon repeszteni csak érd el a célt azt kész! -
#466 #419 -
#465 Semmi már visszaolvastam!(Bocs az előző hozzászólásért!) -
#464 Szevasztok! Van már jó crack? Próbáltam DT Pro-val+ DTE.exe-vel és DT Lite-al + Yasu-val, de nem indul:D -
#463 Ez valami űber faxa, toljátok a multit keményen -
csabika1982 #462 na fölraktam mégegyszer most már nekem is jó,kösz a helpet -
xido #461 hmm..sf4-nél már nem enged be gta4 seriallal:) -
Csokis #460 Jaja. Csinálni kellene egy warez-os topik-ot és oda áttenni ezeket a hozzászólásokat. -
#459 Fasza, h végre megoldódott a crackes dolog. Végre lehet dumálni magáról a játékról. -
#458 Kössz a választ! Akkor szerintem GTA 4-et elkezdem tölteni, ha ahhoz is jó! -
Csokis #457 Az összes Live-os játékhoz lehet használni egy eredeti Live-os kulcsot! Én már 5 játékhoz használom a FlatOut-os kulcsomat, szerinted?! Nyugodtan írjad. -
Csokis #456 Amikor bejött a progi, akkor nyomd meg a Home gombot, ami behozza Games for Windows-t. Ott van olyan, hogy Profil Create vagy ilyesmi és utána lehet választani, hogy ONLINE/OFFLINE. Kiválasztod az OFFLINE-t és onnantól kezdve már szerintem megy a többi. -
#455 Szevasztok! Be lehet írni azt a CD kulcsot ebbe is ami a Gears of War-os cd kulcs? Street Fighter 4-be már beírtam! Akkor ehhez már nem engedi?:D -
#454 de mi ez a kurva live profil? nemértem
razorr crack van fennt,meg eredeti exe
belépek a játékba,kérdi h nincs profilom,akarok e késziteni rámegyek h yes,erre irja h auto save disabled...és ennyi o.o -
#453 köszi jön innen is -
Csokis #452 Csak azért írtam a fuel.exe-t, ha véletlenül lecserélted az első crack-es verzióra. De mivel (gondolom) nem, így csak a Razor-os crack kell neked. -
#451 OK!:D
Csak én levagyok mindig maradva eggyel:D -
#450 Miért kell kettő? -
#449 hagyd már azt a hülye yasu-t
van Razor crack -
Csokis #448 Ja, egyébként a Live-os accom Csokis666. Vegyetek fel Friends-be és akkor tudunk normálisan is multizni. -
Csokis #447 Persze, hogy megy! A topikjában is volt már erről szó! -
xido #446 várj csak..lehet így a street fighter 4 is felmenne a live-ra és lehetne multizni?:) -
Csokis #445 Ne szenvedj DT+Yasu-val, használj eredeti FUEL.exe-t ($394-es hozzászólás) és Razor-os crack-et (#419-es hozzászólás). -
xido #444 hagyd a toszba..pár commenttel lejjebb itt a raoros link,használd azt:) -
Csokis #443 Nálam ilyen nincs, szépen megy mindegyik. -
#442 Nem indul:(
Összeférhetetlenség az emulátorral:(
Yasu és Daemon is van:( -
xido #441 ne kérdezd hogy kell,de offline profilt kell létrehozni hozzá
onlineban csak freeroad-ot enged,amint quick match-re mennék,pár pillanaton belül disconnect from session lesz.. -
Csokis #440 Eredeti Fuel.exe-t használsz? Live-os profil-t (online/offline mindegy melyik) készítettél? Ha nem, akkor eleve nincs mentés! -
#439 nemértem,feltettem a razoros krekket és még mostse lehet menteni.. -
xido #438 csak őt szeresd,ő itt a zseni,most én is őt szeretem:))) -
xido #437 oó..jogos,csak megzavart a dobozon a Game for windows felirat:) -
#436 Szeretlek titeket!:D
Még jó,hogy megvettem a GTA4-et:D -
Csokis #435 A Crysis-nak nem is Live-os a multija, hanem GameSpy-os! -
Csokis #434 #394-es hozzászólás, de ha kell feltehetem a Mediafire oldalamra is. -
xido #433 beszarok...és tényleg működik..persze nem mindegyikkel,mert a Crysis serial 4 karaktereskből áll,a GTA4 meg 5ből és ide 5 kell,de leesett az állam,ha nem mondod,soha az életbe ki nem próbálom ezt a trükköt,hatalmas köszi és respect:)))) -
#432 Eredeti exe-t felraká valaki? -
Csokis #431 Igen, elfogadja! Minden Live-os játéknál működik ez a módszer. Semmi kihatása nincs az eredeti játékodra. -
xido #430 néztem én az offline profil megoldást,de nem találtam hol..
nem mondod,hogy ha beírom neki mondjuk a GTA4 serialomat,akkor elfogadja:)..és ez nem lesz kihatással a GTA4-re,aminek a serialjat használom ehhez?:)