Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel én is azzal használom, így igen. <#smile>#smile>
Átlag 55fps, a min. pedig 45.
Sziasztok!
CloneDVD Platin menni fog Razor cuccal?
Köszi.
CloneDVD Platin menni fog Razor cuccal?
Köszi.
Minden full, 1280X1024, 8xAA+ 16xAF
40-45 FPS
5200+ AMD Athlon 64 X2 proci
4670 Sapphire 512GDDR3
3 giga 800- ram
40-45 FPS
5200+ AMD Athlon 64 X2 proci
4670 Sapphire 512GDDR3
3 giga 800- ram
fps adatok? 6000+amd, 8800gt+ 2giga rammal tolja valaki? Vagy hasonló kaliberû géppel?
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Én 1360x768, minden max.-on és 4xAA+16xAF-el. <#smile>#smile>
Jó is lenne... Én majdnem minimumon, az árnyék be van kapcsolva.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Ti mind fullon toljátok?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Nah új jármûvek új vidékek teljesen frankó minden!

Nekem az Aból Bbe eljutós verseny tetszik!Az tök zsír nagy szabadon repeszteni csak érd el a célt azt kész!
Szevasztok! Van már jó crack? Próbáltam DT Pro-val+ DTE.exe-vel és DT Lite-al + Yasu-val, de nem indul😄
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
na fölraktam mégegyszer most már nekem is jó,kösz a helpet
hmm..sf4-nél már nem enged be gta4 seriallal😊
Jaja. Csinálni kellene egy warez-os topik-ot és oda áttenni ezeket a hozzászólásokat.
Fasza, h végre megoldódott a crackes dolog. Végre lehet dumálni magáról a játékról.<#crazya>#crazya>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Kössz a választ! Akkor szerintem GTA 4-et elkezdem tölteni, ha ahhoz is jó!<#zavart1>#zavart1>
Az összes Live-os játékhoz lehet használni egy eredeti Live-os kulcsot! Én már 5 játékhoz használom a FlatOut-os kulcsomat, szerinted?! <#eplus2>#eplus2> Nyugodtan írjad. <#nyes>#nyes>
Amikor bejött a progi, akkor nyomd meg a Home gombot, ami behozza Games for Windows-t. Ott van olyan, hogy Profil Create vagy ilyesmi és utána lehet választani, hogy ONLINE/OFFLINE. Kiválasztod az OFFLINE-t és onnantól kezdve már szerintem megy a többi.
Szevasztok! Be lehet írni azt a CD kulcsot ebbe is ami a Gears of War-os cd kulcs? Street Fighter 4-be már beírtam! Akkor ehhez már nem engedi?😄
de mi ez a kurva live profil? nemértem
razorr crack van fennt,meg eredeti exe
belépek a játékba,kérdi h nincs profilom,akarok e késziteni rámegyek h yes,erre irja h auto save disabled...és ennyi o.o
razorr crack van fennt,meg eredeti exe
belépek a játékba,kérdi h nincs profilom,akarok e késziteni rámegyek h yes,erre irja h auto save disabled...és ennyi o.o
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Csak azért írtam a fuel.exe-t, ha véletlenül lecserélted az elsõ crack-es verzióra. De mivel (gondolom) nem, így csak a Razor-os crack kell neked. <#smile>#smile>
hagyd már azt a hülye yasu-t
van Razor crack
van Razor crack
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ja, egyébként a Live-os accom Csokis666. Vegyetek fel Friends-be és akkor tudunk normálisan is multizni. <#smile>#smile>
Persze, hogy megy! A topikjában is volt már errõl szó! <#vigyor>#vigyor>
várj csak..lehet így a street fighter 4 is felmenne a live-ra és lehetne multizni?😊
Ne szenvedj DT+Yasu-val, használj eredeti FUEL.exe-t ($394-es hozzászólás) és Razor-os crack-et (#419-es hozzászólás). <#wink>#wink>
hagyd a toszba..pár commenttel lejjebb itt a raoros link,használd azt😊
Nálam ilyen nincs, szépen megy mindegyik. <#fejvakaras>#fejvakaras>
ne kérdezd hogy kell,de offline profilt kell létrehozni hozzá
onlineban csak freeroad-ot enged,amint quick match-re mennék,pár pillanaton belül disconnect from session lesz..
onlineban csak freeroad-ot enged,amint quick match-re mennék,pár pillanaton belül disconnect from session lesz..
Eredeti Fuel.exe-t használsz? Live-os profil-t (online/offline mindegy melyik) készítettél? Ha nem, akkor eleve nincs mentés!
nemértem,feltettem a razoros krekket és még mostse lehet menteni..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
csak õt szeresd,õ itt a zseni,most én is õt szeretem😊))
oó..jogos,csak megzavart a dobozon a Game for windows felirat😊
A Crysis-nak nem is Live-os a multija, hanem GameSpy-os! <#wink>#wink>
#394-es hozzászólás, de ha kell feltehetem a Mediafire oldalamra is. <#smile>#smile>
beszarok...és tényleg mûködik..persze nem mindegyikkel,mert a Crysis serial 4 karaktereskbõl áll,a GTA4 meg 5bõl és ide 5 kell,de leesett az állam,ha nem mondod,soha az életbe ki nem próbálom ezt a trükköt,hatalmas köszi és respect😊)))
Igen, elfogadja! <#vigyor>#vigyor> Minden Live-os játéknál mûködik ez a módszer. <#eplus2>#eplus2> Semmi kihatása nincs az eredeti játékodra. <#wink>#wink>
néztem én az offline profil megoldást,de nem találtam hol..
nem mondod,hogy ha beírom neki mondjuk a GTA4 serialomat,akkor elfogadja😊..és ez nem lesz kihatással a GTA4-re,aminek a serialjat használom ehhez?😊
nem mondod,hogy ha beírom neki mondjuk a GTA4 serialomat,akkor elfogadja😊..és ez nem lesz kihatással a GTA4-re,aminek a serialjat használom ehhez?😊