1029
  • EK1TEP
    Nálam ilyen még egyszer sem volt pedig sokat játszottam vele!
  • Balumann
    Catalystban állítsatok, az egyik opció be vagy kikapcsolásakor csinálja. Ne kérdezzétek hogy melyik, én mindet levettem hogy jól fusson, és akkor eltűnt az időnkénti textúra hiba is.
  • DaemoonHunter

Sajnos játékban is továbbra is:(
  • arty

így látszik
  • DaemoonHunter

A textúrahiány nálam is előjött...legfrissebb vga driver mellett is sajnos.
  • neoG
    Áááá...az még semmi:)Nekem hiányzott a fél "világ".Ha vártam pár percet, akkor kirajzolta.Elég szar volt így játszani, de legalább piszok gyorsan ment.Monst Win7 alatt kirajzol mindent, de legalább akad is (6600GT)
  • tutituti
    Meg van egy-két illeszkedési hibe hogy kötözködjek is,Pl.házak félig a talajon félig a levegőbe.Meg a falak dettó.
  • arty
    jah, az is "van" :))))
  • gematta
    én nyomkodom de nem adja be a bejelentkezési ablakot
    ki kellene törölnöm a régit csak nem tali hol tárolja
  • SötétBarom
    Amúgy nem tudom észrevettétek-e, de van damage :DDDDDD
  • arty
    a 20 perc pont azért unalmas, mert semmi élvezetet nem okoz a tájon közlekedni a buta/halálprimko fizika miatt :( nincs felfüggesztés, pár jármüvet csusztathatsz, pár aprobb tárgyat félrelöksz és ennyi. ha nekimész vminek, a kocsi teljesen mereven megáll ... eh, szörnyű :(

(év játéka lehetne egy flatout szintű jármü/környezeti fizikával)
  • SötétBarom
    Most délután nyomtam még 3 órát, előjött néhol az irritáló/uncsi része a dolognak, de továbbra is tartom, hogy egy bőven 9/10es játék. :)

Az uncsi/irritáló: endurance verseny, átveszem a vezetést az elején valahol, onnantól kezdve 20 perc kocsikázás. Helyenként csak a gázt kell nyomni 20-30 másodpercen keresztül. Persze a verseny végén richtig van egy erdő, ahol szembe süt a nap, és a fény-árnyéktól nem látok semmit, nekimegyek egy fának, és elbukom a versenyt :DDDD

Amúgy valami félelmetesen szép. Ilyet még nem láttam. Azonnal licenszelni kellene ezt az engine-t mindenkinek, és kötelezni a fejlesztőket, hogy csak ilyen alapú autós játékot adjanak ki :)

Más: olyan furcsán akad a játék. Alapban nem tudom mennyi fps (szemre stabil 30-40), de folyton tekeri a vinyót, és lassulgat.. :S Gép pedig van alatta (szerintem :D)..
  • Lacee86
    Meg ne erőltessétek magatokat abba, h meg kell nyomni a Home gombot és egy Entert...
  • tutituti
    nincs hát,de legalább nem valami punkbuster fos.Vagy sztímgané.
    Mindegy,legalább menteni lehet.
  • RedRiot
    Ááá, nem igaz! Először a GTAIV erőltette ezt a gémz for winfoslájvot, de úgy látszik ez lesz a trend. Kell a tökömnek az a szar, semmi haszna nincs.
  • Lacee86
    Felfelé nyíl felett van 2-vel, ha minden igaz.
  • tutituti
    Előtte rakjátok fel a Games for windows Live-ot,Aztán játék előtt bejoinoltok,és utána lehet menteni.

Nekem annyi kérdésem volna,hogy offline freeride moódba semmi carrier nélkül hol találok forgószelet?mert csak megzéném,vagy az veresenyek alatt van scriptelve?
  • johny85
    hello merre is van ez a home gomb mert nem találom sehol?thx
  • johny85
    hy valaki nem tudja hogy lehet mentenni a gambe?
  • ChuckyHUN
    Gondolom ehhez nem nagyon kell G25, inkább a Chillstreamet favorizálja a game:)
  • Balumann
    Vagy mondjuk meg is nézhetnéd, itt vagy itt.
    egyátalán van már működő crack?
    (vagy nagyon levagyok maradva?)
  • Balumann
    Egy helyen lehet beállítani a gombkiosztást... :D Rámész hogy steer left (alapból nem tom most min van, A -n vagy balranyilon), fogod a gamepadot és teljesen eltolod jobbra az analogot, ha nem veszi be akkor még1x vagy lassabban vagy gyorsabban, bár nekem ennél nem kellett többször).
  • wesker24
    És azt hol lehet beállitani vagyis a gamepadon kévő gombokat ?
  • Máté94
    Csak LIVE.
  • Csokis
    Menűben nem lehet gamepad-dal műszkálni (illetve csak Xbox360-as vezérlővel), de a játékban lehet irányítani a járműveket, ha előtte a beállítod a gombokat!
  • wesker24
    Nekem is Genius gamepad van de nem igazán akarta felismerni !
  • Csanjedi
    LAN opció van benne? meg lehet oldani? vagy csak live van?
  • Balumann
    Az én genius gamepadomat tökéletesen érzékeli (ami egy jó pont a részükről, tehát nem csak az x360-asakat ismei), csak be kellett állítanom rá a gombokat, az analogot is jól veszi.
  • wesker24
    Hiába van bedugva a gamepad nem is érzékeli a játék !!
  • wesker24
    Hogy lehet ez gamepad-al játszani ?? Mert csak bill beállitást találok na meg egy ilyen játékot totál esélytelen billről játszani ! Vagyis nekem elég furcsa és nehéz !!
  • Csokis
    Hehe, pont tegnap vettem magamnak egy Formula Force EX kormányt. Mondjuk szinte várható volt, hogy nem erőltetik meg magukat az FF-re, lévén arcade és gamepad-ra írták.
  • Csokis
    Csak egy ötlet volt, de nem jött be. Esetleg a legújabb Catalyst feltelepítése (9.6-os a legújabb) segíthet?!
  • Verseghy
  • CamelX

Eszméletlen eltalált játék sztem :) első próba elég hosszasan elhúzódott, kisebb-nagyobb szünetekkel kb 3 óra :D
    Kormányt gond nélkül bevette nálam a Controls/layout, bár mivel FFB-es (Formula Force Ex) és ugyebár azt nem programozták bele (eddig kb egyetlen negatívum), a vibrációt nem ismeri fel. Mégis, mennyivel nagyobb feeling kormánnyal a kezembe felfedezgetni, minthogy nyomva tartsak 1 gombot. Leginkább a csúszkálások tetszenek, ami a DiRT-ből hiányzott, persze sokkal arcade-abb, de versenyek eléggé adják az adrenalint :) felfedezni is megéri, mert egyrészt szép a táj, másrészt meg akad bőven elszórt üzemanyag, amivel lehet járgányokat venni, amik szintén iszonyat frappánsok és egyediek. Grafikával sincs gond, bár néha sok az érdekes effekt, de csutka részletességgel álomszépen viszi a 8800GT-m
  • kutyacsont
    ó bazki ilyen szerencsés hogy lehetek... xD
  • ChuckyHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki tud adni viszonylag gyors torrentet?
  • LackoMester
    a Razor biztosan OK
  • Máté94
    Nem jó:(
  • Darukezelő
    Hali. Melyiket érdemes letölteni? Razor, vagy Clone verziót? Köszi a választ. Bár sanszos, hogy a Clone verzió Razor crackkel megy mindenkinél, de nem tudom van-e valami különbség a kettő között. (Clone, Razor verzió)