1029
-
#629 Ja eddig én is legend-en próbálkoztam, de lehet áttérek a rookie-ra... -
#628 Én legend, ha valami nem akar sikerülni, ill. a nagyon hosszú versenyeket rookie-n. -
#627 Milyen szinten nyomjátok? -
#626 Drowningtonban van egy olyan verseny, amit végigkísér 2 db tornádó. Na az nem gyengén basz oda mindennek :O -
#625 Na sokadik futam után végre leesett hogy amiket ir a térképen azok nem is a versenyek száma lol hanem amennyi csillagot lehet max szerezni.
Ez amolyan ejtőernyös tantusz volt,de rájöttem
Most volt egy olyan pálya szart se láttam vihartól de elsőre megnyertem elég nagy fölénnyel -
#624 Nekem azért tetszik, de nem túl könnyű. Sokszor újra kell kezdenem, alig haladok. Attól félek, hamar megunom. Sztem nem rossz a sebességérzet benne; én valóban nem vezettem soha sem autót, sem motort; viszont azért ültem már kocsiban. ;-) Nekem a legutolsó jó autósjáték élményem a Colin Dirt volt, az igen tetszett. Mondjuk lehet, h fokozta, h az új gépemmel azt toltam először. :)Eddig olyan 75% körüli nálam a játék. -
#623 Nekem nem igen tetszik ez a game.
Sebességérzet kőkemény 0.Van aki itt írta hogy tökéletes. (Lehet életében nem vezetett se motort sem autót a valóságban)
Még nagyon az elején vagyok,de pl amit látok megcsináltam 3 különböző versenyt többet nem ad be free rideba nekem kell elmenni a csillagos részekhez ami ugyanaz mint amiket már megcsináltam csak legend szinten kell menni rajta :(
Meg nekimegyek a kidült farönknek mert nem tudtam kikerülni várom mikor borulok és tesz vissza hátrébb,erre meg mintha egy urgatora mentem volna ugratok rajta egyet :D
No meg ez a helikopteres verseny is lol.
65%-nál semmiképpen nem ér nekem többet ez a game!
Meg ahogy nézem baszott hosszú is lesz végigvinni egy idő után unalmas lesz kétségkívül.
Legutolsó és talán egyetlen autós game ami olyan volt hogy leültem elég és csak azt toltam amig végére nem értem közben nem toltam semmi mást csak azt az a GRID volt! -
#622 Amit mondtál, az az alap csirkeszájú buggy kb maximum 130at megy úton/földúton, ha lemész vele a dzsindzsásba akkor 100-110 körül viszi. Ha jó helyen rövidítesz, nem lehet baj. -
EK1TEP #621 Eredeti?
Mert ha nem akkor Razor1911 crack és akkor már jó a mentés! -
EK1TEP #620 Vannak aszfalt,murva járművek.Ezekkel terepen halál menni!
Vannak teljesen off-road járművek (ez a nagy többség)Ezekkel lehet menni mindenhol árkon-bokron át meg sem kottyan nekik!
Kb én ennyit szűrtem le. -
sedf #619 Hello!
Vlki nem tudja hogy mé nem tok menteni a gameben(PC) pedig regisztrálva vok LIVEon is.
-
#618 Csítelj -
#617 Ja csak ahhoz olyan járgány kell, ami bír is menni rendesen árkon-bokron. Ahhoz meg zseton kell, h meg tudjam venni. -
#616 Hát nem éppen:(
Ha nem az úton megyek akkor a verda tisztára belassul:( -
#615 Egy tipp:
Nagyon sok versenyen úgy kell menni, hogy nem az utat követed, hanem ahol lehet rövidíteni, ott bizony árkon bokron keresztül le kell vágni :) Ez a lényege a nagy open-world-nek.. -
cumfu #614 Én meg az utolsóba nem értem be, de nem kamu! Ott is hagytam majd ha lesz türelmem, nagyon felidegesített! -
#613 Valakinek sikerült már megcsinálni azt a rohat checkpointos versenyt ??
Amikor Buggy-val kell menni időre 25 checkpointon keresztül !
A felén 12 -ön még átmegyek de a többire már nem jut időm mert pont a Checkpint elött pár cm-re telt le az idő ! -
oregon1987 #612 Élsimítás nekem se látszik hiába vezsem 8x-ra! -
xido #611 Honnan szereztél hozzá Transformers modot? -
#610 uninstall. :D -
rune #609 -
rune #608 -
rune #607
Van erre a hibára valami nmegoldás XP-n? -
CamelX #606 Azt én is észrevettem h nem ordít róla h 8x-oson van. anélkül viszont még nem próbáltam, lehet alapból csak ennyit tud -
rune #605 Nekem is olyan problémám van hogy szét hullik a kép.
Van már erre valami megoldás? XP-n? -
csabika1982 #604 -
EK1TEP #603 Ezzel én is egyet értek!
Free modban enter és akkor megjelenik az iránytű! -
#602 hy all!
nekem olyan problémám lenne, hogy beállítottam a 8x anti analisingot és nem aktiválja ugyanúgy recés marad minden. tud valaki erre valami megoldást? -
#601 Szintén ATI és XP, no problemo.
-
#600 Nekem ATI van és XP mégsincs textúrahiba.De ami grebber képein vannak onnan én se tudtam átmenni. -
xido #599 Csak tipp...a szürke jelzés az adott terület központi tábora ha úgy tetszik,ezeknek mindig ez a 3 alap versenye van...ha kivégezted,átmész a másik területre és ott is ugyanezeket megcsinálod,de ezek mindig az adott terepen lesznek érvényesek,nem ugyanazt tolod végig...aztán free road és a térkép alapján szépen felfedezed a többi/piros jelzésű versenyeket,szétszórva a területeken... -
#598 Na ismét megkérdezem!
Van ugye a térkép területekre osztva.Rákattinra egy területre írja is hány verseny van.
Ha rámegyek a Carriere vagy a challengre akkor meg csak 3 futamot tudok kiválasztani!
De ezeket megcsináltam.
Hogyan tudok a többi maradék versenyen menni? -
#597 A tapasztalatom nekem is szintén az, hogy most "kivételesen" (avagy ez a windows 7 már tényleg nem lesz rossz op.rendszer) a Win7-en tökéletesen fut nálam is a játék. Igaz nem próbáltam Xp-n, mert egyenlőre nincs lehetőségem rá, de úgy olvasom innen is, hogy ott van inkább ez a hibás textúra jelenség. Egy valamit még ajánlanék, ha valaki esetleg ezért (is) feltenne, avagy kipróbálná Win7 alatt, mégpedig hogy a Rendszeradmin fiók-ba lépjen be, s onnan telepítse a játékot, mert úgy biztosan nem dob "error" (hiba) üzeneteket az installer. Remélem tudtam kicsit segíteni, s jó játékot mindenkinek! :-)
ui.: Nekem eleddig nagyon tetszik a játék. -
neoG #596 Nekem 6600GT-n csinálta ugyanazt amit az "arty" által linkelt képen látni.Legújabb nVidia driver volt fent, sokat nem segített (semmit).Ja, és XP SP3 volt fent (alapból azt mondanám, hogy tökre nem számít, de mivel W7alatt textúra hiba mentes, gondoltam megírom) -
#595 Nem csak ATI. A hivatalos fórumon Nvidia karival fordult elő ugyanez.
Most akkor állítgatom a catalyst-et, hátha jó lesz. -
#594 Persze, mert ugyanazt a fájlt írja mindig felül. De meglátod a fájl dátumából, h azt az időpontot mutatja, amikor kiléptél a játékból. -
EK1TEP #593 :D
ATi HD4850-em van! -
#592 Most mondom, hogy a catalyst egyik beállítása miatt csinálja (elég sok játéknál gondot okoz ha átállítjátok, itt ennél ja jól láttam alapbeállításnál csinálja, vagy a mipmap detail, vagy a catalyst AI (vagy másik... :|). -
CamelX #591 Ezek szerint csak ATI-nál, nálam is hibátlan minden -
#590 Hello.Hova ment a jatek?Mert a DocSettings/.../Dokumentumok/MYGAMES/Fuel-ben ugyanaz a meretu file van van mindig.Valaki tudja?