Fuel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFFline profilt kell készítened és akkor nem kér serial-t. Viszont ha van eredeti Live-os játékod, akkor az ahhoz való kulcsot használhatod ehhez a játékhoz is és lehet multizni! <#vigyor> Most próbáltam, de elég sík hülyék voltak fent. <#rolleyes> <#taps>

szerintem ez totalcommanderrel lett szétvágva,menj az mdf.001-re és összeillesztés parancs,elvileg akkor majd kapsz egy 3.6g körüli mdf vagy mdf.out filet
Lacee86
Thank U VERY VERY MUCH! <#worship>

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lehet hülyeséget fogok kérdezni,de az autosavelést hogy lehet megoldani offline?..bejelentkeznék én a live-ba,csak oda serialt kér,így le is lövi a mentési lehetõséget..
grebber
Sok olyan game van ami nem megy maxon.De nem is várom el mert régi ez a VGA már.
De amíg mennek rajta a gamek addig nem váltok.Max ha az ati meg nvidia dx11-es VGAi már jóárasitva lesznek és hozzák azt a teljesítményt amit akarok.

Next PC upgrade: 2022

Máté94
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.001
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.002
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.003
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.004
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mds

Hogy kell megnyitni?<#rinya>
balint1111
Az én gépemen mire számíthatok?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Balumann
Jah az ajánlott gépigényt írták releaselogra, én azthittem a minimumot.
8800GT és E6750-es proci mellett van olyan játék, ami nem jól optimalizált...? 😄

grebber
Arma 2 höz köze nincs ez nekem minden maxon elég jól fut 40 fps fölött nagyátlagba!Jól optimalizált lett!

Ja igen. Az eredeti Fuel.exe file-t használjátok! Ebbe a crack-ba az nincs, mert gondolom az nem is kell!

Razor-os Crack-et feltettem ide, KATT! <#wink>

megcsináltam ahogy irtad,úgy néz ki a yasu ablakom mint amit belinkeltél,újraindítottam a gépet,majd probálom a játékot és kiírja hogy összeférhetetlenség.

Balumann
Gépigényrõl tudna valaki mondani valamit, Armed Assault 2-höz vagy a Pure -hoz hasonlít a gépigénye?

Lacee86
Na van remény, kijött a Razoros verzió! Mondjuk nekem csak a crack kéne, de majd csak felteszik külön is. 😊

FUEL-Razor1911 3,62GB nem fake? Gamecopyworld-on nincs még razoros crack

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Tedd vissza az eredeti exe-t!

Máté94
Még egy óra😞
Próbáltátok már a multit?😄
de én +crackeltem az bezavarhat szerinted

Van mentés!
YASU v1.6 + Daemon Tools Lite 4.30.4 <<< ezzel megy!Nem kell crack!Daemonba be a képfájl, yasu indíto cloack és mehet a játék!

Atom dúrva feelinges game!!!A helyszínek változatossága is jól ki lett találva!<#nyes>

YASU + Daemon verziónál van mentés?

Lacee86
Nekem sajnos újraindítás után sem megy. 😞 1.6.9040 a Yasu, ami kell, ugye?

The Protector
A védelmet játsza ki.Azaz a cd checket.Eltünteti a meghajtóidat és elindul a játék.Mint látod a képen safedisc és és securom ellen jó.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Újraindítottam a gépet és megy!
Legújabb YASU + Daemon Tools Lite 4.30.4 és megy!

grebber
Elrejti a védelem elõl a Daemon Toolsot!

balint1111
a Y.A.S.U mire jó?

Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5

Na ezt írja a YASU.DVD meghajtó elrejtve de a daemon meghajtót baszik elrejteni!

Hello én most raktam fel,a gamecopyról szedtem le a cracket bemásoltam azt megy,de a save opciot nem tudom használni.

Lacee86
Jaja, nekem is kiírta ezt. Meg az emulátorosat is.

Lacee86
Hát sztem ahhoz nem kell crack elvileg, vagy igen? Egyébként máshol olvastam, h sokaknak nem mûködik így. Nem értem igazán min múlik, h mûxik-e vagy sem... Mind1, majd csak jön vmi normális crack. Egyben én nem fogom végigtolni, azért annyira nem nagy szám ez a játék.

Na nekem meg azt írja ki hogy "Please use the Games For Windows Live launcher"
ez most mi? Yasu + daemon lite

azt nekem is kiírja ,hogy bajvan valami emulátor szoftverrel... ,úgy ,hogy már meg is crack-eltem :/

Lacee86
Na bazz, most kijön ez a Cloak dolog, ki is írja h sikeres. Erre a játék indításakor vagy azt írja ki, h összeférhetetlenség az emulátor szoftverrel, vagy vmi Windows Live-os hibát magyaráz. Vmit én b*szok el de qvára, vagy nemtom... 😞

Lacee86
Lemaradt a kép:
Azt a Lite-ot és azt a yasut is próbáltam, ugyanezt írta ki... Mi lehet a gondja?

[HUN]FaTaL
Nem pro, hanem 4.30.4-es lite, és 1.6os yasu (gcw-n fent van). Bemásolod a yasut a daemon mappájába, elindítod, cloak és mehet a game.

http://goo.gl/gd6Zi5

Lacee86
Pls. vki magyarázza el, milyen verziójú Daemon Toolsszal, milyen verziójú Yasuval, mit kell csinálni ahhoz, h mûködjön ez a xar! Leszedtem 4.1-es DT pro-t és 1.6-os yasut, bemásoltam a yasu fájlt DT mappába, indítom, és ezt írja ki:

Hali itt az original exe http://data.hu/get/1534289/FUEL.exe
Lacee86
Jó mind1, egyelõre még így is jobb mint billentyûzettel, vagy ha mindig állítgatni kéne. Majd ha meg lehet oldani vhogy a mentést, akkor majd beállítom a gamepadot, ahogy eddig. Csak úgy a menü nem mûxik vele. Vagy lehet h megszokom így is az irányítást, ahogy van most ezzel a Controlerrel, és akkor menüt is lehet kezelni vele. Majd meglátom. Köszi még1x.

Xbox360-as gamepad-dal fix az irányítás és nem lehet megváltoztatni. <#shakehead> Ez van. <#smile>

Az fasza, akkor ez is egy XBox játék amit csak úgy odavágtak PC-re úgy hogy még irányításon se dolgoztak semmit. Megfogadtam anno hogy nem töltök le olyan autós játékot amit nem tudok kormánnyal játszani, úgy látom ennek is ez lesz a sorsa. Kár, pedig vártam 😞

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Lacee86
Ja XP 32 bit SP3-am van, eredeti.

Lacee86
Köszi, ez jónak tûnik. Bemásoltam a fájlokat a játék mappájába, most gamepaddal lehet irányítani mindent. Csak ezt át lehet állítani vhogy még, h meg is maradjon? Illetve a játékon belül ha bemegyek a controll-ba, elõjön egy Xbox controller képe, rajta a gombok, meg h mi micsoda. Ott hogy lehet átállítani? Még nem jöttem rá. 😊

Fatal én leszedtem a DT Lite 4.30.2-t és az 1.6-os yasu-t, de azt írja ki a Yasu, h régi a DT... Pedig fórumon azt írták, h ezzel mûködni kéne. Neked milyen verziód van?

valaki nem tudná felrakni az original exe-t? mer a dvd amire kiírtam otthon marad így nem tudom újratelepíteni
Jah, de nálam Win 7 x64 alatt nem akarja elrejteni a Yasu. <#shakehead> Várhatok egy normális crack-re, ha lesz egyáltalán. <#rolleyes>

Egy kis Free Ride:

Jó lesz ez a játék!Nagy terület változatos vidékekkel nézegettem a térképet elég jó helyek vannak!

[HUN]FaTaL
Törés nélkül, yasuval hibátlanul megy a mentés.

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
semmi bajom nincs vele...mi más kéne?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

áááá miért nem lehet menteni????Csomó versenyt legnehezebben megnyerek... ilyen nincs!
Hol a jó törés?

Használ Xbox360 Controller Emulátor-t! <#smile> Én azt használok, mûködik vele! <#wink>

Jó lesz ez a game csak lehetne már menteni!

Lacee86
Hát én inkább minden mást kilõttem, de árnyékról nem mondok le, nélküle elég szarul néz ki. De az nagyon rossz, h nem lehet mást állítani az árnyékon, csak h van/nincs... Amúgy sztem Colin Dirt szebb, és nem eszi ennyire a gépet. Az alapértelmezett irányításbeállítás és menükezelés az vmi botrányosan szar. Ezt a T Y-os váltást át lehet vhol állítani? Controlsban nem találtam... Még szerencse, h a Gamepadomat felismerte, csak hát az irányításbeállítás is elveszik, amint kilépek. A grafikát sem lehet játékon belül állítani, az is negatívum.
A fizika hát LOL, de sztem arcadeban nem rossz. Nekem tetszik, h lehet árkon bokron menni, 50 m-t zuhanok, mi az neki.<#idiota>
Összességében elsõ benyomásra azt mondom, h nem fog a szívem csücske lenni ez a játék, de pár órát elleszek vele azért, feltéve ha jön olyan crack, amivel menteni is lehet.