1029
-
#549 Csinálom. -
Csokis #548 Letöltöd ezt, KATT! Elindítod és felteszed. Utána próbáld újból a játékot. -
#547 Szerintem nem nagy a vga igény. Egy ilyen játéknak kell is a vga és nem az 4éves vgan fog menni jól. Nagy gépigénye nincs a grafikához képest szerintem. -
#546 Hogy?Töltsem le?Szájbarágósan kell:D
-
Csokis #545 Letörölni nem tudod a DirectX-et, hanem csak indítsd el újból a márciusi DirectX-es setup-ot! Valakinek ez már segített más programnál. -
#544 Mármint letörlöm és úgy? -
gematta #543 Szasztok
megvettem a játékot csak kiprobáltam nem legálisan
és elmentette az offline profilt azt hol lehet kitörölni mert nem adja be
a home opciot a gombbal és nem tudok online játszani -
#542 Sztem is egész jó. Nem egy szimulátor, de nem is annak szánták. (még szerencse :) ) A járművek nekem is tetszenek; viszont a területet én kicsit túlméretezettnek találom. Ezt úgy értem, h ezeket a tájakat/helyszíneket stb. a maga változatosságában jóval kisebb területen is elhelyezhették volna, szóval én feleslegesen nagynak érzem; biztos most nagyon sokan nem értenek velem egyet, de mind1. Ezenkívül én továbbra is kicsit soknak érzem a VGA igényt.
Kíváncsi leszek majd, h meddig fog lekötni ez a játék, de eddig érdekes. -
#541 Nem tudom mi volt ez a sok lehúzós kritika a megjelenás előtt, de éjjel lejött, most 9től eddig toltam. Hát valami félelmetesen jó játék ez :) Kurva jó fizika (arcade, de telitalálat), remek sebességérzet, ötletes autók, változatos versenyek (voltam már égő erdőben, szélviharos ködösben, éjszakain), ami kell.
Eddig mászthevnek tűnik. -
Csokis #540 Próbáld meg, hogy újból felteszed a DirectX-et. -
#539 Valakinek van ötlete,hogy miért kapcsol be a VPU Recover? -
Csokis #538 Azzal pont nem, mivel a multija nem Live-os! Az itt található listában lévő játékok közül kell használni annak a kulcsát, aminek a végén zöld pipa található, KATT! Az jelenti, hogy Live-os a multi. -
#537 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1219223298&no=523]#523-ra valaki?[/URL] -
kutyacsont #536 Sziasztok egyesek írták itt hogy más játékok cd kulcsát használják...
meg fel vetődött az UT3-is.. én gamestaros akcióban vettem meg egy eredeti díszdobozos UT3-at akkor annak a cd kulcsát használhatom a FUEL-hez ?
Ellnézést kérek de belezavarodtam :D -
#535 Hát meló, aztán go to asszony, éjjel meg haza. (ez kb mindennapos) Ekkor már nincs kedve az embernek gépezni :) -
#534 Igen, ott is. Ráadásul azért Dirtben "kicsit" komolyabb fizika van. -
#533 A vásárlók megnövekedett száma miatt 12 óra -,- -
#532 Cső maxtreme.Már nagyon rég óta nem láttalak sg-n.Hol voltál eddig? -
#531 a többautós versenyeknél is? Na az megnézném :D -
#530 Hát nekem a Dirt magasabb grafon sokkal jobban megy a gépemen, mint ez. De lehet, ez csak a gyengébb kártyáknál van így. -
#529 hát a dirt-öt valóban elqrták pöppet kódemsterék, ez vitathatatlan :) -
#528 Kár hogy a codemasters csak kiadta :D
Az Asobo Studio felelős a játékért, akiknek vitathatatlanul az eddigi legnagyobb projectjük volt ez. -
#527 meg a Dirtet ... izé ... -
#526 Kár de azzal is eljátszogatok. Csak ott nem fullon szép graffal hanem közepesen és messze nem olyan szépen mint ezzel.A GTA IV a crytek vagy codemasters csinálja szerintem tökéletesen szép lett volna és optimalizált. -
#525 Codemasters:)
Kár,hogy a GTA IV-et nem ők optimalizálták:( -
#524 Bocs már megtaláltam. 1280X1024 meg 8xAA+ 16xAF High és 38-45FPS nagyon király optimalizált játék.
-
#523 Egy adott területen belül hogyan lehet menni az összes futamon??
Mert irja a térképen hogy a hogy challengeből meg carrierből megcsináltam x/x-et de nem adja be a maradék pár futamot.Vagy ezt nekem kell free rideban megkeresnem vagy hogy müködik? -
#522 Megfordult már fejedben hogy a GameSetup.exe, esetlegesen nem dísznek vagy helyfoglalónak van? :) -
#521 Hol lehet a grafikát állítani? Bocs hogy ilyen hülye kérdés de nem találom. -
#520 túlzás persze. De azért írtam mert Ő azt mondta h 25 felett nem érzékelhető difi.
Azt meg így nem merném kijelenteni hogy autós játékoknál elég a 25-30.. sőőőt :)
Nade kinek mi..
Splinter cell stílusú, és stratégiai játékoknál viszont elég valóban. -
#519 Jaja, én Cod4 multinálnál érzékeltem főleg a 30 és a 80 FPS közti különbséget. Pedig hülyeségnek hangzik, de tényleg így van, csak ki kell próbálni. Mondjuk a 250 azért már túlzás sztem, sőt, sztem 100 fölé menni sincs nagyon értelme, de ez privát vélemény. Viszont autós játékokban stabil 25-30 elég sztem, bár nyilván ott is érezni a különbséget ha több. -
cumfu #518 irányítást hol tudok állítani? -
#517 Komolyan mondom hihetetlen hogy 2009-ben még mindig iylen hülyeségeket terjesztünk hogy 25fps felett nem érezni a különbséget...
Maximum Te nem érzékeled. Akkor ott viszont nagyon nagy baj van.
A példának okárt próbálj mondjuk online quake3-azni 25, és 250 fps-el.
Ha nem érzed a difit akkor NC...
Ez nem film, ez játék. A filmeknél az elmosás miatt valóban elég a 25 fps...
De ez már oylan szinten lerágott csont hogy az hihetetlen. -
#516 Egyet én is megveszek hogy legyen games for windows live. -
tmisi #515 Azért 30 és 50 fps között még simán érezni a különbséget.
OFF
balint1111:
Én legalább a TDU-t és az UT3-at megvettem, multi miatt (úgyis csak origivel megy).
ON -
#514 Igazad van.Bocs az offért.Mennyi idő mire megveszed? -
#513 Namind1, offnak vége, mert végén kapjuk a banhammert xD -
#512 Én azokat se vettem meg. Pedig a gta iv tetszik csak sok pénz. Ezér van a torr. -
#511 Amikor van pénzem, és úgy érzem, hogy az a gamma angyon ott van, pl gta4,hl,css,cs1.6 stb akkor azt emgveszem.
De most nó kess.:S -
#510 Én még egy játékot se vettem meg.