Fuel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
De amíg mennek rajta a gamek addig nem váltok.Max ha az ati meg nvidia dx11-es VGAi már jóárasitva lesznek és hozzák azt a teljesítményt amit akarok.
Next PC upgrade: 2022
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.002
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.003
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mdf.004
www.thegenius.us.New_Dante-ptn-fuel.mds
Hogy kell megnyitni?<#rinya>#rinya>
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
8800GT és E6750-es proci mellett van olyan játék, ami nem jól optimalizált...? 😄
Next PC upgrade: 2022
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
YASU v1.6 + Daemon Tools Lite 4.30.4 <<< ezzel megy!Nem kell crack!Daemonba be a képfájl, yasu indíto cloack és mehet a játék!
Atom dúrva feelinges game!!!A helyszínek változatossága is jól ki lett találva!<#nyes>#nyes>

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Legújabb YASU + Daemon Tools Lite 4.30.4 és megy!
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
Na ezt írja a YASU.DVD meghajtó elrejtve de a daemon meghajtót baszik elrejteni!
ez most mi? Yasu + daemon lite
Azt a Lite-ot és azt a yasut is próbáltam, ugyanezt írta ki... Mi lehet a gondja?
http://goo.gl/gd6Zi5
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Fatal én leszedtem a DT Lite 4.30.2-t és az 1.6-os yasu-t, de azt írja ki a Yasu, h régi a DT... Pedig fórumon azt írták, h ezzel mûködni kéne. Neked milyen verziód van?
Jó lesz ez a játék!Nagy terület változatos vidékekkel nézegettem a térképet elég jó helyek vannak!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hol a jó törés?
A fizika hát LOL, de sztem arcadeban nem rossz. Nekem tetszik, h lehet árkon bokron menni, 50 m-t zuhanok, mi az neki.<#idiota>#idiota>
Összességében elsõ benyomásra azt mondom, h nem fog a szívem csücske lenni ez a játék, de pár órát elleszek vele azért, feltéve ha jön olyan crack, amivel menteni is lehet.