Késik a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit késik... nem aug, hanem szept.
Hmmmm... most esik le, hogy elõ kellene rendelnem ^^
Hmmmm... most esik le, hogy elõ kellene rendelnem ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet mert a beépített aa-ja az nem is igazi aa hanem egyszerû elmosás az éleknél? 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ez ilyen irónia akart lenni, ugyanis a fórumok tele voltak értetlenkedõkkel, akik képtelenek voltak egy rohadt "F" gombot lenyomni. Legendás mass FAIL.
Term. nagy STALKER rajongó vagyok, radiation pakk itt csücsül a polcomon (nagyon szép), 4x végigjátszottam már és nem okozott gondot kimenni az ajtón :-)))
Term. nagy STALKER rajongó vagyok, radiation pakk itt csücsül a polcomon (nagyon szép), 4x végigjátszottam már és nem okozott gondot kimenni az ajtón :-)))
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
az elõzõ ziddernek szólt.
a stalker egy olyan játék, ahol nem számít bekapcsolod-e. ugyis recés marad.
Beszéltesd a kereskedõt és a végén kinyitja neked az ajtót.
És erre találta ki isten az Anti-Aliast😊
és látom még mindig recés minden, pedig csak ez választja el attól, hogy kellõen realisztikus legyen
Késik, késik... de hogy jövök ki a bunkerbõl az elején? <#banplz>#banplz><#lama>#lama>