70
Moderátorság
-
#70 Nincs szükség ilyen topikra. Sokadjára sem. -
#69 van 1 hirem :)
PTK: szabad vélemény-nyilvánitáshoz valo jog:
"61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekű adatokat megismerje, illetőleg terjessze."
namost sajnos az én pl.-mon fogja tapasztalni mindenki, amit csinálok
ezt a törvényt be kell tartania minden modinak, mig az én hsz-eim nem sértenek más embert a szabad szolásszabadság ezen jogában :)
aki nem lusta, az nézzen utána neten :)
most megkértem (EDDIG CSAK) 1 modit, h nézzen rá 1 konkrét témára...
a topic amugy ugyanazt mutatja, amit én is leirtam:
a kis leélt hülye p**sa visszaél házigazdai jogaival (ah én is tettem, amint jogokat kaptam)
nah, az ilyenek miatt kevés a modi, és sok a hülye :)
a modiság amugy is sok időt igényelne (nemtom más modik ezt h oldják meg), szal ezért IS nem akarok modi lenni...
de ahol eldurvulnak a helyzetek, oda példastatuácio kell... -
rumkola #68 :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ
AZTAKURVA BENÉZTEM
:ÐÐÐÐÐÐÐÐ
-
#67 irónia... -
#66 fordított piszikológia értemén
azér ez fura h az átlagember ijen pici hatalommal is hogy visszatud élni -
#65 anno vtam modi én is 1 angol forumon
azért itt pár hsz-re rácáfolnék az én történetemmel (mivel nem vtam sokáig modi (max 2 honapig), erre is kitérek, h miért nem vtam tovább) :)
szal:
- kezdtem unni a sok KONKRÉT anyázást, és folyamatosan irtam, h ezért én már töröltelek vna a másik X neveddel 1ütt...
- aztán jött olyan is, h A oltotta B-t, és sztam 1 modinak, h na ez már tulmegy a személyiségi jogok megsértésén, hsz-t kéne törölni
- aztán elég sokat vtam online, szal kb napi 10-16 ora közt mozgott az online oráim száma
- aztán nyitottam 1 topicot, és olyan jogokat kértem hozzá, mint ami itt = házigazda cimszoval (megkaptam őket, közben figyeltek)
1x csak kaptam a forumban 1 pü-t, h mit szolnék hozzá, ha...
megindokolták, h miért is néztek ki maguknak (igen, ők néztek ki)
semmi gáz, szotárazás 1000el, h melyik indok mit is jelent (azért annyira perfekt nem vtam angolbol, és mosse vok) :)
gondoltam miért is ne?
na itt jött a baki... visszaéltem a modijogokkal, és tulságosan is diktatorikussá változtattam át pár topicot :)
na ez volt az oka, h elvették modi jogaimat anno, mivel eléggé figyelték a többiek a ténykedésem, h micsinálok, ha szabad kezet kapok :)
azota nem is akarok modi lenni, mer a hatalomvágy mindenkiben felmerül, meg annyi időm sincs, mint anno... mondjuk ezen hibákat nem 1 házigazda joggal rendelkező személynél észrevettem itt is, pedig ők csak házigazdák... de a szám kussol, mert ha neveket irnék ide, az már bizonyos értelemben sértené az SG szabályzatát :)
belőlem igy lett BM (Bukott Moderátor) anno :D
és a legtöbb modikat fikázo hsz-t (igazságérzet, blabla) ezzel igazoltam is :)
nemtom, h az SG-n is igy müxik-e, igy én csak az annoi modiságom ttam most leirni
és NEM, NEM és NEM!!! FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN KIJELENTEM, HOGY TOVÁBBRA SEM AKAROK MODERATOR LENNI SE MAGYAR, SE KÜLFÖLDI FORUMON!!! -
#64 ANÁL is tovább -
#63 lefety :-o -
#62 -
#61 : DDD
Jóvanna : D
A Cs az más mint az itteni élet: D -
Mirk #60 az én apukám úgyis jobb moderátor lenne mint a tiétek. -
#59 nem feltétlenül kell utálni a moderátort
vagy de
:-o -
#58 -
#57 ÉLJEN SOKÁ SEDÓZÁJ!!!44 -
#56 "értelmes, intelligens legyél, jó igazságérzettel"
ez aztán pár moderátornál annyira jellemző, hogy még az égbolt is leszakad a helyéről...
félre ne érts, lehet ugy van, ahogy leírtad, hogy ilyennek kéne lennie, de hogy egyesek mennyire nem ilyenek, az nem gyenge tapasztalat. -
#55 Hát nekem mindegy, ki hova, mit kivel... én ha erőltetném se menne, csak nővel. Maradi hetero vagyok! Megyek is tüntetni a másságom mellett -
Hirk #54 OFF
Neked volt az a logód, aminek az egyik fele piros, a másik kék volt, és az áttűnés az volt mintha meg lett volna csavarodva? El tudod mondani hogy csináltad?(gondolom photoshop) -
#53 milyen jól tudod. -
#52 A biszexuális férfiak valójában hatalmas buzik csak az, hogy "bi vagyok" jobban hangzik. -
#51 "felelősség tudóan"
na itt az egyik fő ok amiért te soha nem kapsz -
#50 -Ki hogy lett moderátor?
volt, kit felkértek az ősidőkben. van, aki jelentkezett, és van, aki benyalta magát és kapcsolatokat használt.
-Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem?
értelmes, intelligens legyél, jó igazságérzettel, több éve regisztrált legyél és jó "kép" legyen rólad.
-A moderátorok "pontosztása" teljesen egyénreszabott?
Érzésre, de van egy aranyközép.
-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?
Ezt te sem gondolod komolyan.
-
#49 Vagy BI... egyre gyakoribb lányoknál. -
#48 akkor még... :)) -
n3whous3 #47 Kicsit -
n3whous3 #46 LOÁL -
#45 de rossz kedvedbe van kend, halja-e? -
Hirk #44 Amúgy tényleg jobb extrém helyen, vonaton a legjobb :p -
Hirk #43 Hát szerintem nem lány, vagy nem tudom. Nézd meg az extrém sex topikját, ott ezt írja:
"Kinek hol volt az eddigi legextrémebb sexe...(és hány évesen élte át)?
Nekem 17 évesen volt, pótszilveszteri bulit tartottunk...és mindenki be votl kicsit állva. Én összejöttem 1 csajjal...és elmentünk a diszkóhoz közeli parkba...^^
sokkal jobb 1 "extrém" környezetben sex-elni, mitn simán (ágyban)"
Most vagy leszbi, vagy egy srác :D -
n3whous3 #42 ezt én is észrevettem egyébként -
#41 gabber_saviola Dátum: 2008.01.21. 14:49 Adta: gabber_saviola
"gabber_saviola
2008. jan. 19. 11:06 | privát | galéria | válasz erre | #19901
alakul egy biznic a lácsijóval.
Caracciolonak a nálunk lévő 50%-át lepasszoljuk a kékeknek ezért megkapjuk Foggiát.
haggyadmármagadléccives -.-
moderátor ugy írja csapatnevet ahogy akarja? rá nem vonatkozik szabály amiről szó volt? érdekes... "
igen Ő is megkapja -
#40 "Az "újregeket" még a modik is lenézik. ha valaki nekik szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be."
Ez két külön rész:
-Az "újregeket" még a modik is lenézik.
-ha valaki nekik (a modiknak) szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be." -
#39 -
#38 "A munkájukat kötelesek pártatlanul, és személyes indíttatások nélkül végezni."
Ezt a legtöbb modi nem tarja be.
Az "újregeket" még a modik is lenézik. ha valaki nekik szól be, akkor 3x annyira büntetik meg, mintha 1 átlag usernek szóltak volna be.
A "régreg"ekkel sokkal elnézőbbek. Ha ők politizálnak, káromkodnak, offolnak, nyitnak hülye topicokat akk szinte simán elnézik (1-2 büntipont), viszont az újabbakat meg rögtön küldik a banamákra... -
#37 Micsoda tapasztalatokra tettél szert kemény 3 hónap alatt. -
#36 Én szeretnék az lenni, sztem tök jó lehet.Bár, tényleg ésszel kell csinálni, felelősség tudóan, de biztos meg lehet unni egy idő utánn, mikor a gyökérmultireg a 20 alregjével szétoffol mindent: C -
#35 -
#34 LOLXD -
#33 Ne buzdítsd a lezbikusságra -
#32 MÉg az sem kell ha majd készen állsz te választasz magadnak moderátor társakat :P -
n3whous3 #31 leszámítva a "hogyan legyek moderátor" dolgot, ami annyi, hogy pár év múlva majd esetleg meghívnak a tagjaik közé