70
Moderátorság
-
n3whous3 #30 Már bocs: szerinted ez mire van? -
rumkola #29 inkább a csajokkal foglalkoznál mint ilyen hülyeségekkel
:DD -
#28 Kezdésnek legyél pár ember személyes moderátora.
Tehát ha leírom, hogy a Wii userek gayek, akkor te ezt jól megtorlod rajtam.
Vagy Istencsár beírja, hogy a Box az östen ti földi halandók, akkor őt meg megjutalmazod.
Hozott anyagból kell majd dolgoznod, mert korbácsom és bilincsem az nincs, selyemkendő helyett van kamillás pzs-m, gondolom ez már így határeset :-/ -
#27 bennevan a bestofban
a szabály az a sportfórumon, hogy a csaapt nevét tisztességesen kell leírni, és ő lazio helyett lácsijót írt asszem -
#26 mi volt a szabály? képt! vagy legalább benne van a best of büntipontok közt? -
#25 Az lehet, de a tiedénél sose szánalmasabb szerencsére. -
Dodo55 #24 Az az igazság, hogy tévedés, amit sokan gondolnak. Igaz nem vagyok, és nem voltam moderátor, de tudok 1-2 dolgot.
"-Ki hogy lett moderátor?"
Úgy tudom a többi moderátor választ maguk közé újakat, ebbe az SG vezetősége nem nagyon szól bele. (Legalábbis én többször is ezt hallottam elég megbízható forrásból)
"-Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem?"
Ez változó, vannak régebbi, és újabb moderátorok. A régebbiek valószínűleg az első fórumozók közűl valók, esetleg az SG létezése előtt is valamilyen szinten már kapcsolatban álltak a vezetőséggel. Az újabb moderátorok közűl többről már hallottam, hogy egyszerűen segíteni akart, mert nem bírta végignézni, ami egyes helyekent ment, ezért kért jogot, és kapott, mert úgy gondolták, hogy megbízható és alkalmas a feladatra.
"-A moderátorok "pontosztása" teljesen egyénreszabott?"
Ha jól emlékszem van valami egyezmény szerűség erre, de valamilyen szinten egyéni.
"-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?"
De. Csak nem nyílvánosan. Hallottam már ezt-azt, hogy jöttek sírni, akiket megbüntettek, kimagyarázták magukat, aztán végül a moderátorok lettek csúnyán lebaszva. -
#23 "Itt arra gondolok, hogy nyílt egy topic nemrég (ez), és itt az egyik konzolimádó moderátor eléggé felháborító névre nevezte át a topicot (nem a mostani az)."
erre értve:) nem te persze -
#22 Ezzel azt akarod mondani,hogy a modik puzik? -
#21 ez mekkora szánalom hsz :DDDDDDDDDDDDdddd -
#20 Az a baj hogy ez igaz ! -
#19 többször mint hinnéd -
karajjj #18 arra énis emléxek XD -
#17 háháháháhá :D:D
akkor jól emlékeztem -
#16 dede, amikor megszegte a saját szabályát :DD:D -
#15 nem gabber büntette magát egyszer? -
#14 -
#13 mindig minden eltusolnak XD -
#12 -A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?
a valóságba a police-t mikor büntették meg? :D -
Hirk #11 -Ki hogy lett moderátor?
- vagy benyalt az adminnak, vagy egy már meglévő moderátornak.
Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Ha jól nyalsz modi leszel, ha nem nyalsz kibasznak...
-A moderátorok "pontosztása" teljesen egyénreszabott?
persze, ha rossz napjuk van egy csúnya szóért is 4-5 pontot adnak, ha jó napjuk van, akkor egyet se, vagy 1-2-t. (ez szerintem személyeskedés... bannolni kéne az összeset...)
-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?
mert ők már egyszer bizonyították hogy jól nyalnak, ezért nem lesznek bannolva...
-
#10 NEM AKAROK MODERÁTOR LENNI, nem akarom h mindenki utáljon . -
Aspyrin #9 Egyik álomból a másikba! -
#8 Utolsó:Szadomazó modi:D -
#7 bazzeg :DDDDDDDDDddddddddddddddddddddddddddddd -
#6 -Ki hogy lett moderátor?
Felkérték őket
-Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Gondolom büntetlen előélet, nagy fórumaktivitás, miegymás
Tehát nincs megszabva, hogy 1 büntipontot kell adni, ha valaki nyit egy topicot és már van olyan topic?
igen, teljesen egyénreszabott, belátásuk szerint.
volt már rá példa hogy mod magának adott pontot -
#5 Kis huncut... egy kis extrém sex után már rögtön moderátorkodnál?
Korbács, bilincs, selyemkendő, gésagolyó?
Nohát ejnye no! -
#4 Ebbe mi a sírás? Egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy hogyan működik ez az egész. -
#3 a modik felvannak vértezve az univerzum hatalmával, azt csinálod amit ők mondanak, persze csak akkor szolnak bele hogyha egy szabályt megszegsz... ha nemteszed akkor jóformán észre sem veszed őket, ha meg valaki szereti az izagalmakat az ugyis megtalálja őket, aztán mehet a sírás rívás meg az egyéb dolgok stb...
( mint pl ez is ) -
#2 igy lehetsz moderátor:
el kell dobnod az eddigi életed, semmi nem marad meg a múltadból, személyiségedet törlik, hivatalosan nem létezel, az adminok tagadják a létezésedet...
Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem?:
ha készen állsz majd megkeresnek. "ők".
-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?:
nem ők mindennemű törvény és jogszabály felett állnak. -
#1 Azért nyitottam eme topicot, hogy fel tudjam tenni a kérdéseimet :).
-Ki hogy lett moderátor?
-Mitől függ, hogy kiből lesz az és kiből nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Tehát nincs megszabva, hogy 1 büntipontot kell adni, ha valaki nyit egy topicot és már van olyan topic?
Itt arra gondolok, hogy nyílt egy topic nemrég (ez), és itt az egyik konzolimádó moderátor eléggé felháborító névre nevezte át a topicot (nem a mostani az).
Egyenlőre ennyi lenne :), a válaszokat előre is köszönöm :).