Moderátorság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IPhone 4.5G (64Gb),Psp 2 (120Gb),Xbox 480 (1Tb),Ps4 (1Tb),WII 3D Amd X16 52000+ , Ati HD9800 8Gb GDDR6 ,32Gb DDR6 3600Mhz ,30Tb HDD
akkor jól emlékeztem<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
a valóságba a police-t mikor büntették meg? 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
- vagy benyalt az adminnak, vagy egy már meglévõ moderátornak.
Mitõl függ, hogy kibõl lesz az és kibõl nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Ha jól nyalsz modi leszel, ha nem nyalsz kibasznak...
-A moderátorok "pontosztása" teljesen egyénreszabott?
persze, ha rossz napjuk van egy csúnya szóért is 4-5 pontot adnak, ha jó napjuk van, akkor egyet se, vagy 1-2-t. (ez szerintem személyeskedés... bannolni kéne az összeset...)
-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?
mert õk már egyszer bizonyították hogy jól nyalnak, ezért nem lesznek bannolva...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Felkérték õket
-Mitõl függ, hogy kibõl lesz az és kibõl nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Gondolom büntetlen elõélet, nagy fórumaktivitás, miegymás
Tehát nincs megszabva, hogy 1 büntipontot kell adni, ha valaki nyit egy topicot és már van olyan topic?
igen, teljesen egyénreszabott, belátásuk szerint.
volt már rá példa hogy mod magának adott pontot
Korbács, bilincs, selyemkendõ, gésagolyó?
Nohát ejnye no!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
( mint pl ez is )
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
el kell dobnod az eddigi életed, semmi nem marad meg a múltadból, személyiségedet törlik, hivatalosan nem létezel, az adminok tagadják a létezésedet...
Mitõl függ, hogy kibõl lesz az és kibõl nem?:
ha készen állsz majd megkeresnek. "õk".
-A moderátorokat miért nem büntetik meg, amikor valami rosszat csinálnak?:
nem õk mindennemû törvény és jogszabály felett állnak.
-Ki hogy lett moderátor?
-Mitõl függ, hogy kibõl lesz az és kibõl nem? (jó gondolom, attól h felkérnek e vagy sem...de nem erre gondoltam)
Tehát nincs megszabva, hogy 1 büntipontot kell adni, ha valaki nyit egy topicot és már van olyan topic?
Itt arra gondolok, hogy nyílt egy topic nemrég (ez), és itt az egyik konzolimádó moderátor eléggé felháborító névre nevezte át a topicot (nem a mostani az).
Egyenlõre ennyi lenne 😊, a válaszokat elõre is köszönöm 😊.