Moderátorság
  • soulhunter
    anno vtam modi én is 1 angol forumon

azért itt pár hsz-re rácáfolnék az én történetemmel (mivel nem vtam sokáig modi (max 2 honapig), erre is kitérek, h miért nem vtam tovább) :)

szal:
    - kezdtem unni a sok KONKRÉT anyázást, és folyamatosan irtam, h ezért én már töröltelek vna a másik X neveddel 1ütt...
    - aztán jött olyan is, h A oltotta B-t, és sztam 1 modinak, h na ez már tulmegy a személyiségi jogok megsértésén, hsz-t kéne törölni
    - aztán elég sokat vtam online, szal kb napi 10-16 ora közt mozgott az online oráim száma
    - aztán nyitottam 1 topicot, és olyan jogokat kértem hozzá, mint ami itt = házigazda cimszoval (megkaptam őket, közben figyeltek)

1x csak kaptam a forumban 1 pü-t, h mit szolnék hozzá, ha...
    megindokolták, h miért is néztek ki maguknak (igen, ők néztek ki)
    semmi gáz, szotárazás 1000el, h melyik indok mit is jelent (azért annyira perfekt nem vtam angolbol, és mosse vok) :)

gondoltam miért is ne?
    na itt jött a baki... visszaéltem a modijogokkal, és tulságosan is diktatorikussá változtattam át pár topicot :)
    na ez volt az oka, h elvették modi jogaimat anno, mivel eléggé figyelték a többiek a ténykedésem, h micsinálok, ha szabad kezet kapok :)
    azota nem is akarok modi lenni, mer a hatalomvágy mindenkiben felmerül, meg annyi időm sincs, mint anno... mondjuk ezen hibákat nem 1 házigazda joggal rendelkező személynél észrevettem itt is, pedig ők csak házigazdák... de a szám kussol, mert ha neveket irnék ide, az már bizonyos értelemben sértené az SG szabályzatát :)

belőlem igy lett BM (Bukott Moderátor) anno :D
    és a legtöbb modikat fikázo hsz-t (igazságérzet, blabla) ezzel igazoltam is :)

nemtom, h az SG-n is igy müxik-e, igy én csak az annoi modiságom ttam most leirni

és NEM, NEM és NEM!!! FELELŐSSÉGEM TELJES TUDATÁBAN KIJELENTEM, HOGY TOVÁBBRA SEM AKAROK MODERATOR LENNI SE MAGYAR, SE KÜLFÖLDI FORUMON!!!