Bíróság elé állítanak egy eBay-es csalót
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi! Próbáltam én is keresgélni, de nem találtam ilyet.
itt részletesen le van írva az utolsó elõtti bekezdésben. (függetlenül attól, hogy a te kártyád memory stick volt-e)
dez: aszem akkora pakkott még fel lehet adni levélként, rád akkor a levelek díjszabása vonatkozik. (de megnézheted a csomagok díjszabását is)
dez: aszem akkora pakkott még fel lehet adni levélként, rád akkor a levelek díjszabása vonatkozik. (de megnézheted a csomagok díjszabását is)
"(A postaköltség magyarországról külfüldre aranyáron van.)"
Nagyjából mennyi? Épp most küldenék valamit. (Kb. egy távirányító mérete becsomagolva, súlyra könnyû.)
Nagyjából mennyi? Épp most küldenék valamit. (Kb. egy távirányító mérete becsomagolva, súlyra könnyû.)
Paypallel fizettem. De hogy bizonyítom, hogy hibás a kártya? (A postaköltség magyarországról külfüldre aranyáron van.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Mocskos szemét az ilyen. 20 évet kap remélem. PAypallal kell fizetni,ott vissza utalják a pénzt ,ha gond van,vagy Google checkouttal.
ha jelented és bizonyítod, hogy hamis a kártya, akkor paypalos fizetés esetén visszautalják a pénzt.
Sajnos én is jártqam már így, de más disznóságok is vannak az e-bayen bõven.
Kíváncsi leszek, hogy az MP3 és memóriakártya hamisítókat mikor veszik elõ. Régen még érdemes volt vásárolni memóriakártyákat, mert negyed-félárom meg lehetett szerezni az itthoni legolcsóbb árakhoz képest, de az utóbbi idõben 3-ból egy biztosan hackelt. Ha esetleg kell valakinek egy látszatra 4 GB-s, memóriakártya, ami csak 512 kB-ig mûködik jól, akkor szóljon.
Bár a múlt hónapban vettem valamit 2 azaz kettõ ft.-ért, (postaköltséggel együtt volt ennyi) és meg is küldték. Ennek ellenére egyre kényesebb lesz az e-bayen vásárolni, és sajnos az üzemeltetõk semmit se tesznek, hogy ne így legyen.
Kíváncsi leszek, hogy az MP3 és memóriakártya hamisítókat mikor veszik elõ. Régen még érdemes volt vásárolni memóriakártyákat, mert negyed-félárom meg lehetett szerezni az itthoni legolcsóbb árakhoz képest, de az utóbbi idõben 3-ból egy biztosan hackelt. Ha esetleg kell valakinek egy látszatra 4 GB-s, memóriakártya, ami csak 512 kB-ig mûködik jól, akkor szóljon.
Bár a múlt hónapban vettem valamit 2 azaz kettõ ft.-ért, (postaköltséggel együtt volt ennyi) és meg is küldték. Ennek ellenére egyre kényesebb lesz az e-bayen vásárolni, és sajnos az üzemeltetõk semmit se tesznek, hogy ne így legyen.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Két hónap villamosszék.