10
  • dez
    Köszi! Próbáltam én is keresgélni, de nem találtam ilyet.
  • moikboy
    itt részletesen le van írva az utolsó előtti bekezdésben. (függetlenül attól, hogy a te kártyád memory stick volt-e)

dez: aszem akkora pakkott még fel lehet adni levélként, rád akkor a levelek díjszabása vonatkozik. (de megnézheted a csomagok díjszabását is)
  • dez
    "(A postaköltség magyarországról külfüldre aranyáron van.)"

Nagyjából mennyi? Épp most küldenék valamit. (Kb. egy távirányító mérete becsomagolva, súlyra könnyű.)
  • atlagember
    Paypallel fizettem. De hogy bizonyítom, hogy hibás a kártya? (A postaköltség magyarországról külfüldre aranyáron van.)
  • Riddick
    Mocskos szemét az ilyen. 20 évet kap remélem. PAypallal kell fizetni,ott vissza utalják a pénzt ,ha gond van,vagy Google checkouttal.
  • moikboy
    ha jelented és bizonyítod, hogy hamis a kártya, akkor paypalos fizetés esetén visszautalják a pénzt.
  • atlagember
    Sajnos én is jártqam már így, de más disznóságok is vannak az e-bayen bőven.
    Kíváncsi leszek, hogy az MP3 és memóriakártya hamisítókat mikor veszik elő. Régen még érdemes volt vásárolni memóriakártyákat, mert negyed-félárom meg lehetett szerezni az itthoni legolcsóbb árakhoz képest, de az utóbbi időben 3-ból egy biztosan hackelt. Ha esetleg kell valakinek egy látszatra 4 GB-s, memóriakártya, ami csak 512 kB-ig működik jól, akkor szóljon.
    Bár a múlt hónapban vettem valamit 2 azaz kettő ft.-ért, (postaköltséggel együtt volt ennyi) és meg is küldték. Ennek ellenére egyre kényesebb lesz az e-bayen vásárolni, és sajnos az üzemeltetők semmit se tesznek, hogy ne így legyen.
  • Caine
    Két hónap villamosszék.
  • Vorpal
    akasztani
  • Tinman #1
    Kezeit levágni, utána oda megy ahova akar, nem gond.