498
Bárki bármilyen dolgokt tud és akar írni, közzétenni, ami előrébb viheti a mai helyzet kialakulásával kapcsolatban felállított elméletet, ne habozzon. Így fogjuk mi továbbvinni az evolúciót !
  • exy1
    Sokféle indok létezik a fejlődésre. Például ilyen is akad.

Kekeckedők kíméljenek!
  • Saintgerman
    kitûnő gondolatok !
  • másikisvan
    Más megközelítésben :

Melyik majom volt az amelyik először feledkezett meg ember mivoltáról ?

Ki tudja.. sokan azt mondják az idő csak egy számunkra oly valóságosnak tűnő illúzió.

Ami más néven képzelet (képzelődés eredménye). A képzelet meg lehet kép szelet, a valóság egy szelete amiről érzékszerveinkkel épp képet alkotunk, megismerjük.

Ha elhagyjuk az időben való gondolkodást lehet arra jutnánk hogy a majom és én is képet próbálok gyűjteni a világról, a saját szemszögemből, kép szeletek gyűjtök tehát, képzeleteket... de amikor tudja valami hogy egyszerre van és mindkettő (az összes) ő...

Evolúció ?
  • egetrengető
    melyik majom volt, ki először döbbent rá embri mivoltára?
  • patiang
    lasztavissza
  • exy1
    Blabla. Add meg a tiszteletet! Azt a tiszteletet amit te magadnak, a véleményednek is fenntartasz. Ennyi. Nem több.
  • exy1
    "csak győzni. Mindenáron"

Jól látod. Kicsinyes harcolgatók. Enyém a vár, tiéd a lekvár ovis magatartás.
  • patiang
    Az érvelést, s annak személyét nem lehet egymástól elvonatkoztatni.
  • patiang
    Az önbecsülés az egy másik fiók.

S én nem akarok győzni, de ha igen, akkor Neked mi a szándékod?
    S ez nem az én igazam, hanem másoké, akik nálam mérhetetlenül többet tudnak.
  • másikisvan
    Röviden annyi hogy te sem előrehaladni sem vitázni nem akarsz, csak győzni. Mindenáron. Meggyőzni mindenkit a magad igazáról és ezáltal önbecsülésre szert tenni. Erre én nem vagyok kíváncsi, ez engem nem fog tovább vinni.
  • exy1
    Nem az. Érdekes, én értem.
  • exy1
    "Vita csak allor van, ha beleköthetek abba, mit mondasz"

Abba igen. Csakhogy te ehelyett az érvelő személyébe kötsz bele. Ahogyan a többiek is. Ez undorító.
  • patiang
    Légyszi, ezt fejtsd ki rövidebben, mert tök zavaros.
    Köszi!
  • másikisvan
    Ha már így rákérdeztél... nem hogy ő de te is és mind egyek vagyunk. És ezt vagy megérted, vagy nem, hiszen mindegy.

Számomra volt evo: Lénárd eltitkolt fizikájáról épp eltitkoltsága miatt ezelőtt nem hallottam. Ezen kívül sikerült jobban megismernem az embereket, a vitára való hajlandóságukat és módszereiket. Számomra hasznos volt de ezután már nincs értelme. Körbe körbe járunk a körül hogy: nekem van igazad neked van igazad neked nem lehet igazad mondja valami ami alapján egyáltalán el lehetne dönteni mondom de nem fogod fel mert nem akarod felfogni nincs igazad de felfogom nincs igazad nem fogod fel.

Mint az oviban !

Kérem töröljétek !
  • patiang
    allor=akkor
  • patiang
    Vita csak allor van, ha beleköthetek abba, mit mondasz, vagy egyetértek. Ugye?
    De ha Te mindenkit kekecnek titulálsz, s kitessékelsz, akkor mi van?
  • patiang
    Ugye ez a totyik :"evolució szabadon"

Hát ez valóban elszabadult, mert itt semmi evo sincs. Ill mégis. Szellemi!!
    De az frankón lefelé.
    Te, vagy ti © másikisvan, © exy1 nem egy, egyek vagytok?
    Mert én még magammal sem értek szót ennyire mint te, ti ketten...............

• exy1
    "Halló kéretik törölni ezt a topikot !"

Bizony, nem ér semmit sem! Pedig azt hittem hogy gátak nélkül majd szárnyalhat avita. Tévedtem. Sajnálom!
  • dronkZero
    Rendben, ha még búcsúzóul elárulod, hogy hány éves vagy, és mi a foglalkozásod!
  • másikisvan
    Halló kéretik törölni ezt a topikot !

Én nem tudom hogy kell. Nagyon nem ért célt.

Meghagyod e nekem azt a jogot hogy ne reagálják soha többé egyetlenegy hozzászólásodra sem ? Előre köszönöm dronkzero.
  • dronkZero
    Olvasd már el(és jusson már el az agyadig), mit írtam!

Ezt:
    "Azt aláírom, hogy néha nekem is elszáll az agyam, és alpári stílusba, magas lóra váltok,"
  • másikisvan
    Olvass már vissza és nézd meg hogy ki beszél magas lóról !
  • dronkZero
    Ja vágom, csak leszarom a kínod.
  • Saintgerman
    ez a #388-nak, neked szólt !
  • dronkZero
    Hát ezt én sem tudom, ennyi mondanivalóval, amennyi neked van...
  • exy1
    Tényleg, mit keresek én itt?
  • Saintgerman
    Elhúzhatnál már végre erről a fórumról, nem veszed észre, hogy senki sem kíváncsi rád ?!!
  • dronkZero
    Szóval nekem itt az a problémám, hogy szakmai tudás nélkül belepofázni, kritizálni egy szakterületet nem eszmecsere, nem hídépítés, hanem primitívség és bunkóság.
  • dronkZero
    Aha, ezt az egy lépést hátra dolgot te is nyugodtan megteheted.

De már ne is haragudj, teljesen laikusként próbálsz meg beleszólni ebbe a dologba, úgy, hogy még rálátásod sincs, az elképzeléseid meg tévesek. De azért fröcsögve kritizálsz. Ha meg felhívom rá a figyelmed(példákkal, magyarázva, stb), akkor jön a duzzogás, üvöltözés, meg Kisfaludy idézet.

Azt aláírom, hogy néha nekem is elszáll az agyam, és alpári stílusba, magas lóra váltok, csak tudod azt nehezen viselem, mikor (érintőleges) a szakmámba pofáznak bele hozzá nem értők.

Megkérdezhetem, hogy mi a szakmád, mivel foglalkozol? Te hogy viselnéd, ha én odamennék hozzád, és (mindenféle alapot és érvet nélkülözve) közölném, hogy a szakmád egy faszság, hazugságokon alapszik, és én majd jól megmondom(persze fingom nincs róla), hogy mit kéne csinálnod?
  • másikisvan
    Erre annyit tudok mondani (nem neked, hanem ha esetleg valaki értelmes jönne ide ((vagy akármelyik más topikba)) ) hogy amit te semminek veszel az nem biztos hogy tényleg az is.

Meg próbálom fogalmazni mi lehet az összeütközéseink oka.

Van álláspontod és van álláspontom. A kettő között hatalmas űr óriási szakadék tátong. Ha látná az ember hogy van esély az értelmes eszmecserére megpróbálná kiépíteni a hidat.

Ha látná az ember hogy nem ragaszkodsz foggal körömmel a "játékodhoz" mint egy óvodás, talán elkezdené részletezni annak okát miért jutott más meggyőződésre (esetleg a tudomány vagy a jelenlegi tanok által meggyőzetlenségre).

Mint ahogy ezt meg is tettük. Elkezdtük részletezni de nem talált értő fülekre. Talán épp azért ert befogjátok a fületeket. Így hiába jártatja az ember a száját. Így hiába próbálnánk hidat építeni, mert úgyis leromboljátok. Nem akarjátok használni, mint ahogy a józan eszeteket sem.

Gyanítom te nem fogod ezt megérteni. Ahhoz az kellene hogy eggyel hátrébb lépj önmagad észrevételének érdekében.
  • dronkZero
    Nem, nem lehet kérni.

Én legalább leírom a véleményem, míg te csak egy troll vagy.
    Kettőnk közül nem _én_ lettem kitiltva egyébként a másik evolúció topicból, úgy rémlik...

Ha nem akarsz válaszolni -miért is akarnál, fél év alatt sem mondtál semmit- akkor minek jössz ide?
  • exy1
    Azt gondolom, hogy megnyilvánulásaid alapján te nem vagy kíváncsi a válaszomra. Kötekedni jöttél. Mindenhová azért mész. Rég ki kellett volna tiltani téged minden tudományos fórumból. Akadályozod, rombolod ezeket a topikokat. Ha lehet kérni, húzz innen a fenébe!
  • dronkZero
    És ez neked mit jelent?
  • exy1
    Módosul a fajok osztályozásának rendszere:

http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&id=12196
  • másikisvan
    Rendben. Legyen igazad. Örülnék neki. Én azért figyelem az eseményeket és ha valami gyanús dolgot látok amit az előismereteim alapján az "összeesküvés-elméletet" alátámasztja, majd időben kapcsolhassak.
  • másikisvan
    Ez az látod. Ha mégis igazunk volt... Jaj ha elhittük volna többen... Mert akkor, az néhány százezer netezőből egy tucat foglalkozott a témával és voltak köztük kétkedők is. De ha többen utánanéztek volna... Most nem kellett volna ennek megtörténnie. Ha az emberiségnek szüksége van rá hogy ilyen módon tanuljon, hát ilyen módon fog tanulni. Én nem félek azoktól akik a testet ölik meg...

• dronkZero
    Ehh... Hogy ez miért jó neked? A halálos ágyadon is ez fog eszedbe jutni, hogy "ehh, basszameg, még csak meg sem tudom nézni!?"?
    Mert mindig volt néhány őrült, aki várta a világvégét, de egyelőre úgy tűnik, hogy ez eléggé szubjektív és személyes dolog. A nagy, átfogó Világvége meg nemigen jön el csak úgy. Attól meg főleg nem, hogy régen leírtak pár sort, és most van néhány dolog, amibe bele lehet magyarázni..
  • dronkZero
    Persze, helyes...lenne, ha létezne olyan "chip", ami átveszi az ember felett az irányítást.
    És egyébként mégis hogyan gondolod? Anyukád(akárkid) hazajön egy délután a munkából zombiként? Ő már megkapta a "chip"-et, ilyen lett, szokj hozzá, holnapután várunk téged is!

Ugyan már, ember! A világ nem így működik!
  • dronkZero
    Ha már összeesküvés-elmélet...

Ezt én fel sem tudom fogni, hogy ilyenben miért jó hinni. Egy hagyományos vallás ad pluszt az ember életébe, de egy ilyen pszichózis mit ad?

Két eset van, hogy igaz, vagy hogy nem. Ha nem igaz, egyértelműen szívás, pszichózis, barátom, kezelesd. Ha meg igaz, akkor meg mit tudsz ellene tenni? Ha tudnál, nem itt jártatnád a szád, hanem csinálnád a forradalmat, világvégét. Akkor meg? Gyomorideg, jajmileszavilággal, Fogarasi-bunker?

Hülyítenek titeket, ti meg hagyjátok. Ha meg nem, és mégis cíberpunk világvége lesz, akkor meg így jártunk, tenni ellene úgysem lehet, de nekem ráér majd akkor embert ölnöm, nem sietek elébe.

De ezt a parát, na hát ezt végképp nem értem, mire jó...
  • másikisvan
    Akkor eljön az utolsó ítélet. Nem tudhatjuk a napot és az órát... de azért mostanság egyre jobban világlik a kép :)