20
-
#20 akkor miért nem írtad másképp ?
utolag mindig okosabb az ember :DDD -
CaptainRumi #19 másképp is írhattam volna....
Ha nem érdekel a téma akkor ne írkálj ide hanem húzz a .... -
Etinger #18 A magyar számokról még nem írtak :) A Trópusi Viharral szemben kíváncsi vagyok mi lett az eredmény.. :) -
szedRick #17 Ilyenen vitázni...: LÁL -
pauly #16 Na ja,én el se olvastam már... :D -
#15 eszed tokja olvassa el
használd egy kicsit az eszed. -
CaptainRumi #14 QRVÁRA egyszerű...nem kell elolvasni Ba**meg
Kivan már a Cock az olyanokkal mint te , hogy itt jajgatnak, hogy mennyire unják már a sötét lovagos cikkeket.....de azért csak elolvassátok szerencsétlenek.
ne olvasd el ha nem érdekel...ennyi -
#13 Nekem speciel a hócipőm tele van a Batman-es cikkekkel. Sőt, rajtam kívül még legalább 3 embernek a hozzászólók közül. -
kalapos01 #12 Van egy olyan érzésem, hogy nem a kínálattal támasztják a keresletet, hanem fordítva történik. Ha az olvasónak SK kell, akkor SK-t kap, a kereslet határozza meg, hogy mit kínálnak. Legalábbis így tűnik logikusnak. -
#11 köszönjük emese!
foglalkozzon pl. olyan témával vagy filmmel vagy sorozattal, amiről nem a százhuszonkilencedik cikk/írás jelenik meg. -
CaptainRumi #10 és mivel foglalkozzon? Lizikkel meg Yetikkel?? az való neked.... -
#9 pláne, hogy az SG elfelejthetné már a setét lovagot... -
winnie #8 pláne, hogy nem is a forum home forgalmazza a sötét lovagot hanem az intercom... -
sugarman #7 pláne, hogy nem is a UIP forgalmazza a sötét lovagot hanem a forum home... -
nedudu #6 A sok mocskos torrentező moziba ment vagy mi van? -
DarkEvilPiccolo #5 Minek a csúcsát érte el? :S Megint csak találó lett a cím... -
avman #4 csatlakozom. :D -
pauly #3 egyetértek :D -
#2 Pontosan. :D -
#1 pff...