17438
-
#13621 "Mafia 2 csak kósza ábránd. Amit láttam belőle mint gameplay az jól néz ki, de nem GTA4 alázó, hisz nem olyan összetettségű a kidolgozás benne, ami nem baj, remélem is hogy nem erre mennek rá, mert inkább legyen lineárisabb, kötöttebb de végig hangulatos."
:D:D:D
LOOL
Játszottál Te az eggyel? Mert ez alapján nem, és csak hülyeségeket beszélsz. -
Micsu #13620 Én játszottam mind2 játékkal, a Gta4 tényleg összetettebb mint a Saboteur, több lehetőség, jobban kidolgozott környezet + város, de akkor is kurva unalmas, szar mentésrendszer, talán a LCS az jó lesz -
#13619 Nem fejtenéd ki esetleg példákkal is ezt az összetettséget, hogy mitől lesz ég és föld?
Tényleg nem tudom mire gondolsz azért kíváncsiskodok, mert pl nálam ebbe beleférnek az általad említett egyes játékmenetbéli ötletek is. -
Rundstedt17 #13618 Hát igen ég és föld azért a GTA4 nek közelébe sincs,és sok a gyengesége... -
#13617 Más a Szabotór játékstílusa, mások benne a lehetőségek, ezért természestes hogy egyes játékmenetbéli ötletekben "alázza", ahogy a GTA4 is "alázza" őt más játékelemekben. Összetettségben pedig ég és föld, ahogy bele fektett munkában és minden másban is.
De ezektől függetlenül nem gond ha neked nagyobb élményt ad, sőt örvendetes. Támogasd a fejlesztőket a játék megvételével hogy legyen 2. része. -
#13616 Más játékhoz van 50 szavazat ehhez 1300:)) a tisztesség kedvéért nyomtam én is rá egy 0ás pontot, hogy ne maradjak ki a sorból:D:D:D -
Rundstedt17 #13615 Akár ott is...
Gamespoton 6 ezer szavazat alapján 6.9
Metacriticen 3 ezer szavazat alapján 2.3 XD -
#13614 Ez komoly? Hol lehet ezt megnézni metacriticen? Mert ha ez igaz, akkor még sincs veszve minden.... -
Rundstedt17 #13613 MW2
User Score 6.9 :D..... -
#13612 Az nem jelent semmit, hisz az új codot is milliók vették meg, gondolom ez a réteg, aki többségében szavazgatni szokott. -
#13611 Mert nem volt nagyobb akkor még. -
Rundstedt17 #13610 Hát....
The Saboteur
Critic Score 7.0..... -
#13609 Kicsit Saboteur –özök én is:
Kezdeném ott, hogy számomra ez a játék volt a tavalyi év meglepetése és egyben az év játéka is, nem sokat vártam tőle, de egy nagyon szórakoztató játékot kaptam. Azt rögtön meg is jegyezném, hogy nekem nem túlzottan tetszik a grafika(sőt helyenként számomra kimondottan ronda), de ezt bőven kárpótolta a játékélmény.
Az, hogy jó része fekete-fehér, így ebben a formában nem igaz, mivel ez attól függ, hogy hol tartasz, vagyis az adott területen mekkora a náci elnyomás.
Az összetettsége alatt szerintem semmi szégyenkeznivalója nincs a GTA4 mellett. A harc messze élvezetesebb és összetettebb a GTA4nél, bár a járművek terén(számában) meg sem közelíti azt. Olyan „apróságok” azért, hogy minden házra fel lehet mászni(és gyakran még értelme is van) megint csak pozitív dolog. A küldetésekről nem érdemes szót ejteni, mert abban nem nagy kihívás túltenni a GTA4en.
Persze lehet sok olyat találni is, amiben jobb a GTA4, de távolról sem csak ilyenek vannak. Úgyhogy bár tény és való, hogy a GTA4 egy lényegesen nagyobb project, ettől függetlenül szerintem ezt a játékot minden hiányosságával együtt azért mellé lehet tenni(a PCshez legalábbis mindenképp).
Mostanában elég sokat, ment a konzolosodás téma(bár ezt ráfoghatjuk a programozok lustaságára is), úgyhogy még azt megjegyezném, hogy szerintem ebben a játékban határozottan idegesítő a térkép megnézése. -
#13608 Nem akarom a Saboteur-t védelmezni, de pont ugyan annyi tárgyat mozgat meg, sokszor jobban. A város ugyan nincs akkora, ellenben a tetők is ki vannak dolgozva. Az Ai sok tekintetben jobbnak érződik, bár sokban nem. (Például a gyalogos előttem anyázik sokszor, eszében sincs odébb állni, ellenben a nácik egész jól próbálkoznak a bekerítéssel például)
Iszonyat hangulatos parkok vannak benne, és az egésznek van egy olyan atmoszférája, ami talán a GTA Vice City-ben volt utoljára tetten érhető. (Nem ugyan az a hangulat, ugyan az a hangulatosság, természetesen)
Összességében nem egy GTA, de helyenként alázza keményen, és hogyis mondjam, ez azért R* számára ciki, de keményen. Optimalizálásban pedig nem is egy napon említhetők.
Ugyan akkor, (és ez nagyon tetszik) a nude ki-be kapcsolható. Tehát nincsen benne az az erőszakos álszemérem, ami a GTA-t jellemzi. (Ezért tetszik a dolog, nem a pixel-cicik miatt)
Maffia2-ről pedig majd megjelenés után. Tartok tőle, (remélem tévedek) hogy az elvárásaink túl magasak. -
Micsu #13607 Kósza ábránd lol, grafban szénné alázza a gtat aki mást mond az vak, összetettségben se lesz a játékkal probléma, pont nemrég olvastam róla egy bővebb previewt! -
#13606 Mafia 2 csak kósza ábránd. Amit láttam belőle mint gameplay az jól néz ki, de nem GTA4 alázó, hisz nem olyan összetettségű a kidolgozás benne, ami nem baj, remélem is hogy nem erre mennek rá, mert inkább legyen lineárisabb, kötöttebb de végig hangulatos.
Szabotőr jó része fekete fehér, de amúgy sem egy kiemelkedő látványú játék, a GTA4hez nem is igen hasonlítható összetettség és látvány terén. Az lehet hogy ennek következtében suhan is, mert nincs benne olyan dolog ami nagyon megfogná a motort, szóval kár is GTA4 mellé tenni, mert nem egy súlycsoport. Az meglehet hogy neked a képi világa jobban bejön. Példának okáért az AC2 is suhan, és gyönyörű és éles, de a GTA4ben 2szer sőt 3szor több dolog van... -
#13605 Egyébként meg, hogy a témába vágjak, ősi gamer vagyok, már a 80-as években bőszen nyúztam a C-64-et.
Jelenleg van PC-m, PSP-m és XBox 360-om. Nem vagyok konzolos, se PC-s, csak szeretek játszani. Ez a parttalan vita meg tényleg hülyeség, minden platformon mindenki megtalálhatja a számítását. Bár azt vallom, hogy stratégia, az FPS és a komplexebb, old-school jellegű RPG azért PC-n az igazi, de végülis kit érdekel, milyen platform, a lényeg, hogy jöjjenek a jó játékok, nem? Bár tény, hogy az utóbbi évek játékmenet egyszerűsödése nekem se jön be nagyon, de azért tavaly is voltak jó cuccok, és idén is lesz pár csemege tutira. Jó gémelést mindenkinek! -
#13604 PC verziót akartam venni ott, de az elfogyott. -
Skyline #13603 Nya oda effektíve még az 5850 is sok.:)
-
#13602 Igazad lehet, de ez mondjuk számomra nem lényeg, egy 17-es CRT moncsin játszok, ez nekem megfelel, nem megyek 1024 x 768 fölé. -
#13601 Ha ott veszed, meg is érdemled. ;) -
#13600 A GTA 4-nél akkor is jobban néz ki, ezt aláírom, és most nem csak erről volt szó. Ja és repeszt mint az állat. -
#13599 A PC-s változathoz lehet köze a dolognak, mert nem a R*-t akarta megvenni az EA, hanem a T2-t, és azoknak kellett a pénz, így elképzelhető, hogy bétában kidobták a számítógépes portot. De konzolra eleve így jött ki. -
#13598 Mafia 2, The Sboteur. NEXT!! -
#13597 úgyértem az elírást, hogy más bolygón élnek, ha a duplájáért árulják máshol meg feleennyi kb. -
#13596 Sima volt ennyi. És nem elírás volt. -
Skyline #13595 Feltehetőleg azért ezt a kártyát vette mert minél késöbb akar bele bármi mást venni, a 12-15% különbség pedig csak alacsonyabb felbontásoknál igaz,fullhd felbontásnál AA-val minden játéknál kijön 10-30 fps különbség az 5870 javára ami azért nem csak 12-15%.:)
-
Skyline #13594 Az az egyik extra kiadás,az árakat kár felróni,mivel az alapkiszerelés 10-11körül beszerezhető újonnan,csak nem mediamarktban (de hülye azért nem vagy) és egyéb szemét helyeken kell keresni hanem konzolos boltban (pl platinumshop)....:)
-
#13593 "Jó még ez a gép, csak bele kell tolni egy HD5870-est és suhanik minden. Esetleg egy újabb proca sem árt, de az mind1 is. "
Hehe, na ja, csap kissé drága azért.
Amúgy Te miért ezt a kártyát vetted? Én is most fejlesztettem gépet, és a 5850-es mellett döntöttem, szerintem nem éri meg az árkülönbségük az 5870-es teljesítmény különbségét. KB 12-15% al gyorsabb, de majdnem 40%-al többe kerül...
Szóval te miért ezt vetted? (Csak érdekel, amúgy nagyon elégedett vagyok az 5850-essel) -
#13592 most néztem ujjonnan 11000 és használtan van 6000-é. -
#13591 de a sima cod mw2 vagy a fémtokos?
nem mindegy.... amugy ha ennyi az alap, akkor az elírás lehet, max 16990 talán. -
#13590 Konzol játék árakról a mai story. Jártam a hülye azért nem vagyok boltban, mondom megnézem a játékokat kíváncsiságból.
Hát mennyi volt az Xboxos COD MW2? Na mennyi?
24999Ft.
Mert hülye azért nem vagyok. Ugye?
Ja emellett a PC-s rendesen 9999 ahogy kell, igaz nem volt és majd februárban talán lesz, azt mondták... -
#13589 Pc-én mindig lesz játék annyira felesleges ezen erölködni hogy nem.
Az rts-ek meg a Dragon Age-hoz hasonló játékok az életben nem fognak más platformon élvezhetöen futni. -
Rundstedt17 #13588 Teljesen egyetértek a gondolkodással van itt a baj,csak azért fizetnek amit nem lehet ellopni.Ezért tartom az állításom hogy a pc-n egyedül a MMORPG-nek van jövője,esetleg MW2hez hasonlóan warezellenes fps-eknek.Hiszen legyen bármilyen jó is a játék singléje cseszni fog fizetni érte,letölti az átlag játékos ezek után jogosan szarnak bele a készítők.
Egyedül ahol a játékosok megszoríthatók az a multi,aki olvasta pl itt a MW2-ös pc fórumot láthatta hogy bizony mivel sokáig tartott amíg a multi crack kijött nem egy warez pisti vette meg a játékot(talán életében elöször vásárolt pcs játékot).... -
Skyline #13587 "MW2 eleve kalózbarátan jelent volna meg akkor az eladások még kisebbek lettek volna."
Nem 500ezer darab ment volna el pc-n hanem 250ezer...
Ergo nem 8millió darab fogyott volna összesen az első pár héten hanem csak 7750000...
A pc-s játékeladások jó ha a tizedét kiteszik a konzolos eladásoknak (igen ez jócskán köszönhető a wareznak,elég csak itt a fórumot olvasgatni jó ha 10-20 emberből 1 vesz játékot pc-n), ne csodálkozzon senki ha a nagyobb játékcégek egyrejobban szarnak a pc-be (IW2 tökéletes példa,meg lehet nézni a tok/leírás/support minőségét).
MMORPG a pc jövője? Na abból a szemétdombból én köszi de nemkérek.
Ideje lenne talán elgondolkodni,ha már egy játékkal az ember heteket/hónapokat tölt (pl Witcher,Dragon age,Cod multizás,stb),nem ártana megvenni (na ezellen jöhet a jólbevált warezos anyagihelyzet rizsa..) és támogatni így a készítőket hogy ne szarjanak a fejünkre. Nem pedig telebőgni fórumokat "Van már crack?"/"Honnan lehet leszedni"/"Aki megvette magyarul töltse fel a magyarosítást mert a reload-os nem magyar pls" és hasonlóan száőnalmas kommentekkel.... -
Rundstedt17 #13586 Van amivel egyetértek,van amivel nem.
Grafika:ehhez hozátenném még hogy idegesítő a folyamatos "fejlődés",nem akarok költeni éves szinten gépre és vhogy ez a egész külcsínyi fejlesztgetés fölösleges lévén olyan nagy különbségek nincsenek és igen elég életszerűtlen dolgok tudnak ki jönni,inkább ez az üzletről szól lehet évente több százezret a gépre költeni....
Checkpoint rendszer:A bármikor mentésnél mindenképpen jobb,bár szerintem is a tökéletes a hitman széria mentési módszere,egy pár mentés amikor a játékos akarja...Mert ugye ha bármikor menthetünk akkor a reggeli fogmosás is nagyobb kihívás az adott játék végigtolásánál hiszen minden egyes lépés után mentünk ha lehet...
Kihalt stílusok:A morriwind sem volt éppen keményvonalas rpg és hatalmas játékélmény sem,többnyire az oblivion tökéletes elődje volt,mármint hogy ugyanazokban a gyermekbetegségekben szenvedett.Szinte semmi értelme nem volt a felfedezésnek,a felszerelések többsége haszontalan volt egyszerűen,az ellenfelek veled együtt léptek szintet ergo nehezen volt érezhető hogy a karakter félistenné válik,retardált fejlődési rendszer,sok értelme nem volt,uncsi harc,nagy de unalmas világ,elbaltázott karakterek minden fantáziát nélkülözve minden arc a végtelenségig visszataszítóan ronda,a nők meg olyan bambán és rondán néztek ki hogy akarva sem lehetett volna csúnyábban megcsinálni őket,ehhez még hozzá adhatjuk azt hogy a dialógusok regény olvasással egyenlőek voltak leszámítva hogy semmi érdekes nem volt bennük,szinte nuku hang,és persze hogy minden csoportulásnak a tagja lehetttünk,korlátozás nélkül MÉGIS MIFÉLE RPG AHOL MINDENT ELÉRHETÜNK mágus vezér és harcos vezér tolvaj vezér egyszerre, stb?...a történet végtelenül klisés is volt,plussz az egésznek egy offline mmorpg érzete volt....magyarul és röviden a morrowind nem jó példa az igényes és keményvonalas rpg-re.... -
#13585 Sok rosszat ( persze jókat is ) olvastam róla, sok kihagyott ziccer és grafban sem annyira jó, magyarul nem túl kiforrott játék. -
#13584 Quick time event, ami idegesítő és nem pont a konzolok miatt van, hanem azért mert a fejlesztők úgy gondolják hogy az jó hogy a játékost bevonjuk a bejátszásokba és had nyomogassa közbe a gombokat, hogy miért azt nem értem, mert sokszor idegsítő és én pont a bénák csoportjába tartozom, miszerint azt írja hogy A és erre Bt nyomok a nagy izgalomba:D:D
Auto aim konzolon is egy lehetőség bármikor ki be kapcsolható az optionsba, de anélkül is 100%osan lehet fpsezni, van amelyik játékba nincs is.
Kombók a h&s játékokban szoktak lenni, mert azok arra épülnek pl DMC, másban nagyon nincsenek. Talán 1-2 TPSben egy két primkó kombó, nomeg a Batmanba, de az meg arra épül, elég komoly kombórendszerrel és mechanikával megáldva, amihez nekem szintén 0 érzékem van, ugyan úgy a verekedősőkben is... -
#13583 The Saboteur, példának okáért. A város rendkívül hangulatos, AI sok szempontból jobb, (pl a nácik be akarnak keríteni) igaz, játékidőben, összetettségben nem veri, de nagyon facca. -
#13582 Nem akkor volt az, hogy EA fel akarta vásárolni a RockStart? Mert lehet, ezért tűnik félkésznek a játék, és optimalizálatlannak. Csúsztatni akarták, csak nem tudták, mert kellett pénz. Bár, hozzátartozik, hogy R* sosem az optimalizációról volt híres.
(És ez csak egy gondolat, nem több)
Encore!
Többé-kevésbé korrekt amit írsz. PC-s szemmel nézve, sajnos.