17438
-
#13781 Nemrég olvastam hogy Darryl Still az orosz 1C kordinátora egy friss interjúban sajnálattal állította, hogy a PC-s játékok dobozos forgalmazása 2011-re végleg elvérzik. Na kösz... Jöhet a digitális terjesztés... -
#13780 Inkább két pofon mint King Ártúr:) nem az én világom. Láttam belőle 1-2 jó kis trélert, de semmi pénzért nem állnék neki. -
#13779 Nehéz elfogadni, hogy ami neked nem tetszik, az másnak tetszhet? :) -
#13778 Akkor keressen mást, van PC, 360, PS3, WII, PSP, DS, de ott van a PS2. Nem igaz hogy nem talál elegendő játékot amivel hosszú évekre leköti magát, mert az biztos hogy a játékok java részét ami kihagyhatatlan kihagyta, és ezzel sokan így vagyunk, de amikor az emberek mondjuk a pécéből megitélik hogy szar minden az igazán vicces szokott lenni, mint ha más nem is lenne és nem is létezne. -
#13777 Lehet az a baj, hogy a korrekt játék ma már nem elég. Akinek kevés szabadideje van meló mellett, az nem akarja az idejét csak korrekt játékra pazarolni. -
#13776 Senki nem mondta hogy tökéletes, és azt sem hogy kiemelkedő. Korrekt játék, nagy gondok nincsenek vele és aki kedveli a Red Alertet az megtalálja benne a számításait.
"14 éves Halón felnevelkedett visítozó kölköknek ugye minden új."
Te min nevelkedtél és visítoztál? -
#13775 Nem a Pécés eladások lesznek a mérvadóak elhiheted. -
Cat 02 #13774 Ezen a héten ha minden jól megy kiderül, hogy a PC ipar-t nem a warez teszik tönkre, hanem a szar játékok :) (ME2, már kint van warezon, holnap jelenik meg, de tuti jók lesznek az eladások) -
Ry0K3N #13773 A user revek alapján ugyanolyan megosztott mint a RA3 szóval a játék minden csak nem ötletes és tökéletes hanem egy bazi nagy átlaggame. De a 14 éves Halón felnevelkedett visítozó kölköknek ugye minden új.
most pedig én mentem hányni -
#13772 Most úgy beszélsz, mint DT a másik topicban... (elmegy hányni)
"Halo Wars új vagy nem új egy nagyon jó játék. Valós idejű rtsben nagyon nem lehet újat mutatni, inkább csak modernizálni és ötletes kampányokat beleszőni. A Halo Wars ezt testesíti meg. Új volt mert teljesen kontrollerre optimalizált az irányítás, vagyis tökéletes. A RA3é még hasonló szisztéma alapján működik, így az is perfektül használható."
Hát császár... most szépen vágd magad pofon, és azonnal vedd meg a King Arthurt! -
Hugh Hefner #13771 stratégiában az élet 100 apmnél kezdődik, azt kontrollerrel finoman szólva is nehézkes produkálni -
Hugh Hefner #13770 a ra3 az sc/war3/dota színvonaltól olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtől... egyszerűen az az évek óta tartó balance keresés, a hozzáértés nincs benne, ezért nevezném kapásból másodvonalbelinek.
Az miért baj, hogy blőd, a ra2 neked nem volt az? Zeppelinnel lezúzni a szabadságszobrot miközben az átvezető animációban ZS kategóriás színészek próbálják meg átadni a hangulatot? Szerintem ez kifejezetten zseniális, egy pillanatra sem vették magukat komolyan. A grafika meg kifejezetten jó volt, hogy ilyen színes szagos volt. Nekem még a design is bejött. Balance az valóban sehol, stratégia mivolta ellenére tényleg semmi mást nem kellett csinálni, csak védekezni, kifosni magadból az alapegységeket, amíg el nem tudsz techelni pár tierrel feljebb, de mint mondtam, ez nem blizzard játék, el sem várható tőle, hogy okosabb legyen mint egy ötödikes.
Uncharted meg elsőre engem sem fogott meg, aztán még láttam párszor, és kész, muszáj volt ps3-at vennem. gt5 miatt ne vegyél, soha nem jelenik meg, és amúgyis, enyhén asszimetrikus a fejlesztés, a kocsi úgy néz ki, hogy legurul a monitorról, az ütközésére még mindig köröket ver a Mario Kart. -
#13769 Halo Wars új vagy nem új egy nagyon jó játék. Valós idejű rtsben nagyon nem lehet újat mutatni, inkább csak modernizálni és ötletes kampányokat beleszőni. A Halo Wars ezt testesíti meg. Új volt mert teljesen kontrollerre optimalizált az irányítás, vagyis tökéletes. A RA3é még hasonló szisztéma alapján működik, így az is perfektül használható.
A Pécés RA3 82 ponton áll a metacriticen ( 360as 77 ), szóval az állításod nem igaz. Rendben van hogy neked nem tetszik, de attól még egy jó játék. A júzerek meg vagy 9-10 pontot adnak mert tetszik nekik és foglalkoznak vele, ergó ír róla tesztet, vagy értékelést az élményeiről, vagy 0 pontot mert utálja, de akkor meg minek ír róla? ne játszon vele. -
Ry0K3N #13768 a 9-10 is az -
Ry0K3N #13767 Ha jó játék lenne nem kapott volna átlagértékeléseket mindenhol, a konzolnúbos 8-9 pontok meg kurvára nem érdemelnek semilyen figyelmet sem, ott a Halo wars is "új" volt. -
#13766 Akinek legál tduja van szinte mind megvette a megapackot tehát nem hiszem, hogy ez állt a háttérben. A PC-s pack autói a fájlok dátumából nézve együtt készültek el a konzolosokkal, hogy miért nem adták ki hamarabb PCre is nem tudom... -
#13765 Főleg ezek a 0-2-3 pontok elég komolytalanok... -
#13764 Ezzel most bizonyítani akartál valamit? Csak mert itt legalább annyi a magas értékelés, mint az alacsony, sőt. Ebből - és abból, amit Zó írt - én inkább arra következtetek, hogy ez egy vagy szereted, vagy utálod játék... de nem szar. Ami szar, az nem osztja meg így az embereket. -
Ry0K3N #13763 a kaine kieg igen -
Ry0K3N #13762 ign
igen szerintem is egyedül vagyok vele hogy egy rakat fos és mindenki másnak annyira tetszik -
#13761 Tiberium Wars tetszett? -
Ry0K3N #13760 Kipróbáltam-megnéztem, hulladék. elkomolytalankodott story, idióta egységek hányinger design. fantáziátlan pályatervezés és még sorohatnám, és pénzlehúzó kieg, így hirtelen ennyi
" másodvonalból a red alert 3 az utóbbi idők legélvezhetőbb rts-e." -
Ry0K3N #13759 Az te vagy, ettől még hulladék marad ahogy van. -
#13758 Mert már az is kóopra van kitalálva, mert singli játékot nem vesz az ember... 3. pályán vettem észre hogy a gép nem engemet támad hanem a másik gépet, szerencsére olyan béna hogy mindent nekem kell csinálni, szóval sok vizet nem zavar. CO OPba biztos nagyon jó lehet hard gép ellen letolni a kampányokat. -
Zóanagyvarázsló #13757 A RA3 azzal osztja meg a játékosokat, hogy sokakat zavar a végletekig blődségbe hajló irány (nekem már a RA2 is sok volt), illetve a unit spammel kivívható győzelem, ami már sok éve is elavult volt. (Gondolom, multiban azért jobb lehet a helyzet, nem tudom, hogy mennyire jogos e sírás, de ez afféle C&C védjegy.) A kampányt egyedül játszva pedig kapunk egy játékélményt romboló segghülye gépi AI-t társnak, egyet pedig ellenfélnek. (Legalábbis a demóban még így volt.)
Mindettől rossz is a játék? Nem tudopm megítélni, de a vegyes reakciók érthetőek, ha túlzottan szubjektívek is. Részemről egyszer fillérekért nekiesik Hasselhoff miatt, de csak egy láda sör és egy üveg erősebb társaságában... -
#13756 Azt hittem én is hogy az, és ez főleg a kicsit csiricsálé grafika miatt volt, de miután belevetettem magamat ( konzolon ) előjöttek a jó öreg Ra2 emlékek és maga a hangulat. A grafika is szép, a zene ütős, az élőszereplős átvezetők még mindig nagyon hangulatosak és a küldetések sem unalmasak. Különöskép nem tudok nagy negatívumokat felsorakoztatni, mert minden percét élvezem. -
Zóanagyvarázsló #13755 Manapság nagyon kevés third-party fejlesztésű exkluzív játék létezik (tehát konzolra sincsenek, mert a két HD masina között kiegyensúlyozottak az erőviszonyok), senki nem vállalja a kockázatot. Ezért van az, hogy ami PC-exkluzív az a műfaja, a témája, esetleg a fejlesztők gyökerei (értsd: oroszok és környékiek, ott a PC az erős) miatt az.
Minél több bőrt le kell húzni egy termékről, aztán jöhet az 1.1-es verzió, a 2.0-ás helyett...
Lásd PC-exkluzív STALKER. Az első rész sikere - jobban fogyott, mint az Uncharted - után pontosan ezt csinálják. (Ezzel nem azt mondom, hogy nem jók a folytatások, azt nem kívánom és nem is tudom megítélni.) Pedig lehetett volna belőle nagyobb frencsájzot csinálni. Azért 1-2 millió jó eséllyel elmegy a következő részből is. Nyilván gyorsan kellett ütni a meleg vasat a sok év fejlesztés után. -
#13754 Csak azért nevezte szarnak, mert neki nem tetszik, és képtelen elfogadni, hogy másoknak attól még bejön. :)
De Te is tévedsz, császár. A Red Alert 3 PC-n meglehetősen jól fogyott. Ezt bizonyítja a C&C4 érkezése is.
Ami az Uncharted 2-t illeti... Nos, jó játék, de csak amiatt a büdös életben nem vennék konzolt. A Gran Turismo 5. Az igen! :) -
Hugh Hefner #13753 erre kíváncsi lennék
indokold meg, hogy a red alert 3 miért rossz játék. szerintem miután a műfajnak két koronázott királya van, a starcraft és a warcraft 3 (és az abból jövő mára már saját útját járó mod, a dota/hon), a másodvonalból a red alert 3 az utóbbi idők legélvezhetőbb rts-e. -
Ry0K3N #13752 A RA3? Az egy lótrágya. Eléggé alacsony elvárásaid vannak ha az neked jó. -
#13751 Mi a francot kénne bizonyitani jön és a következö is jönni fog a többi meg kit érdekel ? -
#13750 Persze hogy jó rts a TW mégjobb de nem tömegtermék mintegy fps.
Az U2-böl láttam egy órát félszemel karácsonykor a havernál nem tett rám mély benyomást finoman szolva. -
#13749 Jön az AVP3 is, ahol lehet bizonyítani pécés fronton, persze majd egyszerűbb lesz arra is rábökni hogy konzolos, mert az olyan jól hangzik és mindent megmagyaráz... kifogás mindig van, csak ezek valahogy nem fedik a valóságot. -
#13748 Akkor ott van a Red Alert 3, ami egy jó RTS mindenki számára. Nem hallottam róla hogy csúcsokat döngetne pécén, vagy már az sem jó? semmi sem jó? mi a jó? mi lenne a jó?
"Az U2 láttam egy szimpla TR koppintás és agyatlan lövölde ha ez a konzol csucs nagyon alacsony a léc."
Nem láttál te semmit. -
#13747 Soha senki nem állította, hogy nem éri meg kiadni őket (ha igen, akkor az egy barlangban élő hülye, ergo nem kell vele foglalkozni). Mindössze annyit mondunk, hogy a PC-s ipar exkluzív játékainak száma nem véletlenül csökken a AAA kategóriában. -
#13746 -
#13745 Még mindig ez megy kit érdekelnek az adatok amig olyan a játékfelhozatal mint a #13677 és #13683 hsz-ben.
Idén több játék jön pc-re mind tavaly az adatok ellenére tehát megéri kiadni öket mert ha nem lenne nem adnák ki nekünk csak a két szép szemünkért.
A TW meg a többi rts rossz példa mert ezek sose voltak csucsdöntögetö játékok ugyanis nem elég csak nyomni az egeret mint egy hülye néha egy kicsit ,nem nagyon, de gondolkozni kell.
A SC2 a koreai kultusz miatt más helyzet ott befigyelhet egy hatalmas eladás.
Az U2 láttam egy szimpla TR koppintás és agyatlan lövölde ha ez a konzol csucs nagyon alacsony a léc. -
#13744 "3; Én spec tudtam a közelgő banhullámról, pedig magasról teszek a konzolokra. Így gyanítom, a konzolosok jó része szintén tudta, ergo, aki ez idő alatt használta a flashelt készülékét idióta. És tuti, hogy a többség nem használta."
A bannolás kiszámíthatatlan, bármikor kivághatják az embert. Az év végi időszak szokott az lenni amikor tömegesen teszi az MS. Aki warezol és lájvra megy, az tök mindegy hogy most teszi vagy 1 hónap múlva, nem számít, bannolják... persze vannak szerencsések akiket nem, de azok akik megúszták egy jó ideig azokat most télen kivágták mint a taknyot. -
#13743 Ott lesz a SC2 lehet bizonyítani! lehet eladási rekordokat döntögetni. Vagy a Total Warral, Armával és egyéb RTS, FPS játékokkal. Addig kár azzal foglalkozni hogy egy multi cím miért fogy konzolra "jobban" amikor a Pécé exluzívok megközelítőleg sem fogynak úgy, mert java része ott is a warezon köt ki. Mondjuk itt a Stalker, azzal is lehete a pécés játékiparban megbúvó tömegeket a vásárlásra bíztatni, de valahogy nem megy ott sem.
1, a pécéseknek semmi sem jó, semmit sem vesznek
2, a java része warezon köt ki
Vonatkoztass el egy kicsit a konzoloktól és a multi címektől.
MW2 brutális méretű lewarezolását csak te nem látod, vagy nem akarod... A COD a jelen generáció legjobban várt FPSe, főleg az MW, annak megfelelően is teljesített, és ugyan ilyen arányban teljesített az MW1is amiben volt dedikált szerver és kutya füle is, amit sokan legjobb CODnak mondanak, nos arra mi a magyarázat?
Amíg a pécés játékos társadalom nem szedi össze magát, nem lesz semmiféle előremutatás vagy amit te szeretnél, mert erre az alapokra jelen helyzetben nem lehet építeni, csak hasalás lenne belőle.
Amúgy erősen ajánlom mindenkinek hogy nézze meg az Uncharted 1-2 játékot és utána gondolja át a dolgokat, hogy mit tud egy konzol, milyen játékokat lehet a mai technikával megvalósítani, mert abban a két játékban minden benne van tökéletesen megvalósítva ahogy azt kell, aztán azon is el lehet filózni hogy a többi fejlesztő miért nem képes erre, miért vannak pár sarokkal lemaradva attól a minőségtől, ami nem jelenti azt hogy azok rosszak, szó sincs erről, csak a Naughty Dog egy dimenzióval előrébb jár... -
#13742 Ez az amiért itt tépem a szám;
Konzolon, PC-n ugyan akkora a warez. (nagyságrendileg, legalábbis szerintem) Ellenben a játékok a konzolos társadalomnak készülnek többségében, ami az eladásokon meg is látszik. Ha a PC-s társadalomnak is készítenék a játékokat, ott is lehetne forgalmat csinálni. Mert az önmagában, hogy az MW2-ből 10x annyi fogyott konzolon, nem jelent mást, minthogy az MW2 konzolos játék...
Ez az én meglátásom.
És hogy miért nem készülnek sorra a PC játékok? Igen, valószinüleg igazad van, félnek a bukástól. Mert az tényleg sokba kerülne. De egy kis merészség, normális piaci igényfelmérés, és SOK pénz, 2-3 év alatt felvirágozna az ipar. Jönnének ki a jobbnál jobb videokártyák, (mivel a konzol nem fogná meg a műszaki fejlődést) gépek, 3D technikák, stb... De sajnos, (nekem úgy tűnik) ez senkinek sem érdeke. Minél több bőrt le kell húzni egy termékről, aztán jöhet az 1.1-es verzió, a 2.0-ás helyett...