A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert valóban joggal nevezhetõ squad-based action-RPG-nek. Mondjuk te magyar oldalakról szoktál tájékozódni, azok különösen gyakran írnak hülyeséget. A STALKER pedig GOTY lett (mint RPG...) egy külföldi oldalon. Szóval dilettánsok vannak, de nem rájuk kell támaszkodni. Ugyanez igaz a szalagcímekre, szlogenekre is, legfeljebb azok alapján lehetett akár másra is számítani, az érdemi szöveg elolvasása, meghallgatása híján.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
...idézetek, TÕLED.
#9653; "neki lehet az a hardkór az rpgk terén mint pl nekem a Mass Effect vagy Fable"
#7688; " A Mass Effect izét a szövegek, beszélgetések, fõszereplõ karakterek ( lelkizések ) és a melléküldtetések adják, most had ne soroljam, számomra mind egy élmény volt..."
#6955; "JrpgKbe 20-30 órám bent van darabonként, Mass Effect is volt 23 óra..."
#6743; "Aki kalandjáték, rpg kedvelõ annak illik tudni angolul😊 anélkül ezt a mûfajt nem tudja élvezni, az meg hogy minden játékhoz felirat legyen nagy elvárás fõleg egy rpgnél😊 persze évek mulva lehet rá számítani, de nagyon sok idõ, igaz manapság azért próbálnak lokalizálni pl Mass Effect, vagy Witcher, de 360ra a Fable 2 is magyar felirattal jön."
#2961; "Ne keverd a dolgokat, a Mass Effect annyival filmesebb, annyival gyönyörûbb és annyival odabaszós, lehengerlõ amennyire egy Witcher rpgsebb és szöszmötölõsebb..."
Vissza lehet keresni, ha épp mûködik a keresõ...
http://www.freetvmaci.info/
multheti online aktivitás xboxon
Xbox 360 Top LIVE Titles (based on UU’s)
1 Call of Duty: WaW
2 Halo 3
3 Call of Duty 4
4 Gears of War 2
5 GTA IV
6 1 vs 100
7 FIFA 09
8 Trials HD
9 Battlefield 1943
10 Madden NFL 10
mivel játszottál mostanában? ha nem MMO és Csé, Witcher és Crysis akkor biztos vagyok benne hogy te is zabálod a "konzolos 2 gombos játékokat", mert nincs más és sose volt máskép.<#zavart2>#zavart2>
Turn based rpg évek ota nem készült csak a NWN2-höz jönnek sorba a kiegek mert senki se meri felválalni a rizikot egy ilyen játékal.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
mindenütt a látvány volt kiemelve, majd az akció, végül a "szex" jelenet.
Meg kell mondjam, nem rossz játék, mert annak nevezni nem igazán lehet. De a füstje sokkal, de sokkal nagyobb volt, mint a lángja.
Én, személy szerint azon a véleményen vagyok, hogy a marketing sokkal gyorsabban "fejlõdik", mint a játékok. Minden körül hatalmas a felhajtás, az ember várja a hatalmas durranást, aztán pukkanás lesz belõle. És emiatt érezzük sokkal szarabbnak a mai játékokat, mint a régieket. Valamint ott vannak a "trükkök", amik után jó érzésû ember csalódottan áll fel a játék mellõl. Például a MoH:A vége felé az übersoldier, ami egyértelmûen a játékidõt hivatott növelni. Pedig, még 1-2 pálya, Übersoldier nélkül, és akkor nem lett volna rossz szájíze az embernek utána. Vagy FC2, AC, és sorolhatnám. Valahogy ritkán találják el az egyensúlyt, fejtörõ, és lövöldözés közt. ME is lehetett volna kicsit kevésbé céllövölde, (mondom KICSIT!) erre most a hírek szerint még inkább az lesz.
De, hogy pozitív példát is említsek játéktervezési szempontból, ott a Crysis, ami eléggé el lett találva, (Persze azért kisebb gépigény, kevesebb alien annak is jót tett volna) vagy ott a Half Life, ami zseniális, (Kár volt ezzel az epizodikus marhasággal elbaltázni, bár már alig várom ep3-at) vagy a The Witcher, ami úgy tökéletes, ahogy van.
Szóval ami engem illet, a reklámokban kevesebb NAGY SZÓ (pl NFS, ami minden évben egyenesen korszakalkotó... A reklám szerint) és kicsit több fantázia, esetleg 3-6 hónappal hosszabb fejlesztés, és máris sokkal sokkal elõrébb lennénk. Csak az a baj, hogy bilibe lóg a kezem, ideje felébredni...
Mellesleg már az UE3 licenszelése után FPS-RPG-rõl szólt a pletyka (persze végül TPS-RPG lett, mielõtt valaki beleköt, akit pedig zavar, az tegye idézõjelbe az RPG-t, ha úgy jobban tetzsik neki), szóval még ezen a szinten sem volt szó semmi hardcore-kodásról. Tényleg érdekelne, hogy téged mi vezetett félre, mert én a jelek szerint nagyonn messzire elkerültem azokat a forrásokat.
Ja, és 2005-ben azt állították, hogy közvetlenül irányíthatjuk a csapattársainkat. Ekkora átverés nem csoda, hogy nem bízik az ember a BioWare-ben...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Milyen linket adjak, de komolyan? Éveikig folyt a csapból, hogy szerepjáték lesz. Nem az lett. Mi kell még?
Gaming is believing.
Én ugy emlékszem hogy az elejétöl fogva inkább az akciora és a történetre volt kihegyezve a dolog és most a folytatásnál is bejelentették hogy még akciodusabb lesz mint az elsö rész csak hogy senki se várjon mást.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Gaming is believing.
Nézzétek ezt annyira jól eltalálta a feltöltõ , a cameron mozik kvintesszenciáját, a drámát, pont ahogy ripleyt is el akarja szakitani a macskájától a LÉNY.<#buck>#buck>
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
nagyonjó!!! Most hogy láttuk az Avatar mekkora szarrakás , most majd átlendül az inga, és Mass Effect szintü játékokra fog elmenni a 300 milló dollár cameron papa & co helyett! Én nagyon örülök !! Éljen az avatar , éljen cameron !!! <#buck>#buck>
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gaming is believing.
Én nyugodt vagyog mert az összes eddigi Bioware játék nagyon jól sikerült.
A legujabb trailer meg annyira odavág hogy már alig várom a releasét.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ez az eltologatos modszer sem volt rajuk eddig jellemzo.
A videok meg engem se gyoztek meg a jatekrol, mert az atvezetok kb a 3-4 evvel ezelotti szinvonalat tukroztek. Az ingame screenshotok meg olyanok, hogy nem tudok zoldagra vergodni veluk, mert sok tetszik, ellenben altalaban a jol bevalt modszerrel teszik kozszemlere oket, kicsi kepfelbontasban, amin nem latszodik semmi, pontosabban jobban nez ki kicsiben, mint a valos meretben, igy nem igazan valosagos a kinezet.
Jol erezheto a kulonbseg a ket kepmeret kozott.

Gaming is believing.
Gaming is believing.
Na kb ezeket kell ellatni a fele sem igaz jelzokkel.
Elosztod ugy 147-el es kijon a vegeredmeny. Nagyon ritka az olyan jatek ami valoban olyan ujdonsagokat hoz, ami mas jatekokban nem volt meg es megerdemli a figyelmet. Az egyedi jatekfejlesztok mar jo regen eltuntek a piac szinpadarol vagy a megacegek jatekszerei lettek, ahol nincs mar helye az otletelesnek, a minnel elobbi profit a lenyeg, akar a jatekfejlesztes idejet is megkurtitva es a jobb dolgokat lesoporve az asztalrol.
De úgy érzem, éreztem a GTA4 kapcsán, hogy kissé túl komolyan veszi magát a játék. És ennek fényében...
Amúgy olvastam a TR cikked iponon, grat hozzá! Annyit talán, hogy Angelina Jolie-nak nincs rossz filmje, így Tr-ek sem voltak azok, csak helyiértéken kell kezelni õket!
Gaming is believing.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha osszekapcsoljak az eredeti szerverrel, akkor ez nem bukhat meg, mert ha nezted ez a battlefield kibovitese lehet az Eve onlineban talalhato corpok,alliancek kozott a planetakon.
Gyakorlatilag egy uj featurekent beepulhet magaba az Eve-be.
Tévedek, ha azt mondom, hogy a utóbbi idõk "sikervárományos" behájpolt MMO-i mind-mind kivétel nélkül megbuktak?! DE durván.
Ezek semmibõl sem tanulnak?!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Keszul egy az EVE onlinevel interaktiv konzolos MMOFPS
Én is már rég játszhatnék vele, vaze!
Pedig ugy rrohogtem volna egyet az eadasi listakon, hogy forditott helyzetben semmifele valtozast nem latnank csak forditott elojelekkel, a kiadasnak koszonhetoen.
Gaming is believing.
Most is azon megy GTA4 topikjában a farokverés, hogy micsoda fizika. Igen, ez volt a hype. A fizikája meg szimplán siralmas... (Billegõ autók, elõre repül ki a sofõr, stb.) Aki játszott vele, az tudja, illetve tudnia kellene, de nem tudja. Nem a saját szemének, a reklámnak hisz, nagyon sok ember. Én pedig csak pislogok kifelé a fejembõl, és siratom a régi szép idõket, mikor gondolkodni nem volt luxus.
Erre mar leirtam a velemenyem.
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1218813069&no=12816
Ez persze attól még hatalmas szégyen marad, csak hozzátartozik a dologhoz. Amúgy amerikai szar, mégis, mit várhat tõle az ember?
Gondolj bele, nálunk, Magyarországon, mikor volt az divat, hogy ha valami meghibásodott, akkor a Bécsi út "másik végére" kellett vinni megjavítani? Mert most oda viszik... (Segítek, valamikor a 80'-s években)
Egyszerüen elképesztõ pofátlanság már az is, M$ részérõl, hogy a Live! (azt hiszem) 7 országban elérhetõ, hivatalosan, a termékeit mégis világszerte forgalmazzák. Ugyan annyiért. Jó tudom, kitrükközhetõ a dolog, DE így semmi garancia nincs arra, hogy a "warez elleni harcnak" ne legyen a következõ állomás a trükkösen Live-ot használók kitiltása.
Ha valaki azzal jönne, hogy ezt úgysem lépik meg, mert micsoda botrány lenne, akkor csak annyi, hogy mondjon valaki még egy készüléket, ami 50% feletti hibastatisztikával mûködik.
Elképesztõ, igazi, amerikai erõszakosságra vall, hogy mindezek ellenére sikertörténet a box. Úgy is mondhatnám, hogy a marketing diadala a józan ész felett...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ugyanakkor az Egyesült Államokban a Microsoft vevõszolgálata a legrosszabb minõsítést szerezte meg, mivel a legtöbbször több mint egy hónap átfutási idõre volt szükségük a meghibásodott konzolok javításához vagy cseréjéhez. A Nintendónál ez általában egy-másfél hétig tartott. Az Xbox vevõszolgálatát a vásárlók mindössze 37,7 százaléka találta segítõkésznek - a Sony ügyfélszolgálatának esetében ez a szám 51,1, a 56,1 százalék."
http://xbox360.ign.com/articles/101/1014486p1.html
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ