A PC-s játékoknak van jövője!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

stratégiában az élet 100 apmnél kezdõdik, azt kontrollerrel finoman szólva is nehézkes produkálni

a ra3 az sc/war3/dota színvonaltól olyan messze van mint Makó Jeruzsálemtõl... egyszerûen az az évek óta tartó balance keresés, a hozzáértés nincs benne, ezért nevezném kapásból másodvonalbelinek.

Az miért baj, hogy blõd, a ra2 neked nem volt az? Zeppelinnel lezúzni a szabadságszobrot miközben az átvezetõ animációban ZS kategóriás színészek próbálják meg átadni a hangulatot? Szerintem ez kifejezetten zseniális, egy pillanatra sem vették magukat komolyan. A grafika meg kifejezetten jó volt, hogy ilyen színes szagos volt. Nekem még a design is bejött. Balance az valóban sehol, stratégia mivolta ellenére tényleg semmi mást nem kellett csinálni, csak védekezni, kifosni magadból az alapegységeket, amíg el nem tudsz techelni pár tierrel feljebb, de mint mondtam, ez nem blizzard játék, el sem várható tõle, hogy okosabb legyen mint egy ötödikes.

Uncharted meg elsõre engem sem fogott meg, aztán még láttam párszor, és kész, muszáj volt ps3-at vennem. gt5 miatt ne vegyél, soha nem jelenik meg, és amúgyis, enyhén asszimetrikus a fejlesztés, a kocsi úgy néz ki, hogy legurul a monitorról, az ütközésére még mindig köröket ver a Mario Kart.

Totti5
Halo Wars új vagy nem új egy nagyon jó játék. Valós idejû rtsben nagyon nem lehet újat mutatni, inkább csak modernizálni és ötletes kampányokat beleszõni. A Halo Wars ezt testesíti meg. Új volt mert teljesen kontrollerre optimalizált az irányítás, vagyis tökéletes. A RA3é még hasonló szisztéma alapján mûködik, így az is perfektül használható.

A Pécés RA3 82 ponton áll a metacriticen ( 360as 77 ), szóval az állításod nem igaz. Rendben van hogy neked nem tetszik, de attól még egy jó játék. A júzerek meg vagy 9-10 pontot adnak mert tetszik nekik és foglalkoznak vele, ergó ír róla tesztet, vagy értékelést az élményeirõl, vagy 0 pontot mert utálja, de akkor meg minek ír róla? ne játszon vele.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

a 9-10 is az

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Ha jó játék lenne nem kapott volna átlagértékeléseket mindenhol, a konzolnúbos 8-9 pontok meg kurvára nem érdemelnek semilyen figyelmet sem, ott a Halo wars is "új" volt.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

[HUN]FaTaL
Akinek legál tduja van szinte mind megvette a megapackot tehát nem hiszem, hogy ez állt a háttérben. A PC-s pack autói a fájlok dátumából nézve együtt készültek el a konzolosokkal, hogy miért nem adták ki hamarabb PCre is nem tudom...

http://goo.gl/gd6Zi5

Totti5
Fõleg ezek a 0-2-3 pontok elég komolytalanok...

Chocho
Ezzel most bizonyítani akartál valamit? Csak mert itt legalább annyi a magas értékelés, mint az alacsony, sõt. Ebbõl - és abból, amit Zó írt - én inkább arra következtetek, hogy ez egy vagy szereted, vagy utálod játék... de nem szar. Ami szar, az nem osztja meg így az embereket.

Gaming is believing.

a kaine kieg igen

ign
igen szerintem is egyedül vagyok vele hogy egy rakat fos és mindenki másnak annyira tetszik

Totti5
Tiberium Wars tetszett?

Kipróbáltam-megnéztem, hulladék. elkomolytalankodott story, idióta egységek hányinger design. fantáziátlan pályatervezés és még sorohatnám, és pénzlehúzó kieg, így hirtelen ennyi
" másodvonalból a red alert 3 az utóbbi idõk legélvezhetõbb rts-e." <#wilting>

Az te vagy, ettõl még hulladék marad ahogy van.

Totti5
Mert már az is kóopra van kitalálva, mert singli játékot nem vesz az ember... 3. pályán vettem észre hogy a gép nem engemet támad hanem a másik gépet, szerencsére olyan béna hogy mindent nekem kell csinálni, szóval sok vizet nem zavar. CO OPba biztos nagyon jó lehet hard gép ellen letolni a kampányokat.

A RA3 azzal osztja meg a játékosokat, hogy sokakat zavar a végletekig blõdségbe hajló irány (nekem már a RA2 is sok volt), illetve a unit spammel kivívható gyõzelem, ami már sok éve is elavult volt. (Gondolom, multiban azért jobb lehet a helyzet, nem tudom, hogy mennyire jogos e sírás, de ez afféle C&C védjegy.) A kampányt egyedül játszva pedig kapunk egy játékélményt romboló segghülye gépi AI-t társnak, egyet pedig ellenfélnek. (Legalábbis a demóban még így volt.)

Mindettõl rossz is a játék? Nem tudopm megítélni, de a vegyes reakciók érthetõek, ha túlzottan szubjektívek is. Részemrõl egyszer fillérekért nekiesik Hasselhoff miatt, de csak egy láda sör és egy üveg erõsebb társaságában...
Totti5
Azt hittem én is hogy az, és ez fõleg a kicsit csiricsálé grafika miatt volt, de miután belevetettem magamat ( konzolon ) elõjöttek a jó öreg Ra2 emlékek és maga a hangulat. A grafika is szép, a zene ütõs, az élõszereplõs átvezetõk még mindig nagyon hangulatosak és a küldetések sem unalmasak. Különöskép nem tudok nagy negatívumokat felsorakoztatni, mert minden percét élvezem.

Manapság nagyon kevés third-party fejlesztésû exkluzív játék létezik (tehát konzolra sincsenek, mert a két HD masina között kiegyensúlyozottak az erõviszonyok), senki nem vállalja a kockázatot. Ezért van az, hogy ami PC-exkluzív az a mûfaja, a témája, esetleg a fejlesztõk gyökerei (értsd: oroszok és környékiek, ott a PC az erõs) miatt az.

Minél több bõrt le kell húzni egy termékrõl, aztán jöhet az 1.1-es verzió, a 2.0-ás helyett...

Lásd PC-exkluzív STALKER. Az elsõ rész sikere - jobban fogyott, mint az Uncharted - után pontosan ezt csinálják. (Ezzel nem azt mondom, hogy nem jók a folytatások, azt nem kívánom és nem is tudom megítélni.) Pedig lehetett volna belõle nagyobb frencsájzot csinálni. Azért 1-2 millió jó eséllyel elmegy a következõ részbõl is. Nyilván gyorsan kellett ütni a meleg vasat a sok év fejlesztés után.
Chocho
Csak azért nevezte szarnak, mert neki nem tetszik, és képtelen elfogadni, hogy másoknak attól még bejön. 😊

De Te is tévedsz, császár. A Red Alert 3 PC-n meglehetõsen jól fogyott. Ezt bizonyítja a C&C4 érkezése is.

Ami az Uncharted 2-t illeti... Nos, jó játék, de csak amiatt a büdös életben nem vennék konzolt. A Gran Turismo 5. Az igen! 😊

Gaming is believing.

erre kíváncsi lennék

indokold meg, hogy a red alert 3 miért rossz játék. szerintem miután a mûfajnak két koronázott királya van, a starcraft és a warcraft 3 (és az abból jövõ mára már saját útját járó mod, a dota/hon), a másodvonalból a red alert 3 az utóbbi idõk legélvezhetõbb rts-e.

A RA3? Az egy lótrágya. Eléggé alacsony elvárásaid vannak ha az neked jó.

wedge31
Mi a francot kénne bizonyitani jön és a következö is jönni fog a többi meg kit érdekel ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
Persze hogy jó rts a TW mégjobb de nem tömegtermék mintegy fps.
Az U2-böl láttam egy órát félszemel karácsonykor a havernál nem tett rám mély benyomást finoman szolva.

Totti5
Jön az AVP3 is, ahol lehet bizonyítani pécés fronton, persze majd egyszerûbb lesz arra is rábökni hogy konzolos, mert az olyan jól hangzik és mindent megmagyaráz... kifogás mindig van, csak ezek valahogy nem fedik a valóságot.

Totti5
Akkor ott van a Red Alert 3, ami egy jó RTS mindenki számára. Nem hallottam róla hogy csúcsokat döngetne pécén, vagy már az sem jó? semmi sem jó? mi a jó? mi lenne a jó?

"Az U2 láttam egy szimpla TR koppintás és agyatlan lövölde ha ez a konzol csucs nagyon alacsony a léc."

Nem láttál te semmit.

Chocho
Soha senki nem állította, hogy nem éri meg kiadni õket (ha igen, akkor az egy barlangban élõ hülye, ergo nem kell vele foglalkozni). Mindössze annyit mondunk, hogy a PC-s ipar exkluzív játékainak száma nem véletlenül csökken a AAA kategóriában.

Gaming is believing.

Chocho

Gaming is believing.

wedge31
Még mindig ez megy kit érdekelnek az adatok amig olyan a játékfelhozatal mint a #13677 és #13683 hsz-ben.
Idén több játék jön pc-re mind tavaly az adatok ellenére tehát megéri kiadni öket mert ha nem lenne nem adnák ki nekünk csak a két szép szemünkért.
A TW meg a többi rts rossz példa mert ezek sose voltak csucsdöntögetö játékok ugyanis nem elég csak nyomni az egeret mint egy hülye néha egy kicsit ,nem nagyon, de gondolkozni kell.
A SC2 a koreai kultusz miatt más helyzet ott befigyelhet egy hatalmas eladás.
Az U2 láttam egy szimpla TR koppintás és agyatlan lövölde ha ez a konzol csucs nagyon alacsony a léc.

Totti5
"3; Én spec tudtam a közelgõ banhullámról, pedig magasról teszek a konzolokra. Így gyanítom, a konzolosok jó része szintén tudta, ergo, aki ez idõ alatt használta a flashelt készülékét idióta. És tuti, hogy a többség nem használta."

A bannolás kiszámíthatatlan, bármikor kivághatják az embert. Az év végi idõszak szokott az lenni amikor tömegesen teszi az MS. Aki warezol és lájvra megy, az tök mindegy hogy most teszi vagy 1 hónap múlva, nem számít, bannolják... persze vannak szerencsések akiket nem, de azok akik megúszták egy jó ideig azokat most télen kivágták mint a taknyot.

Totti5
Ott lesz a SC2 lehet bizonyítani! lehet eladási rekordokat döntögetni. Vagy a Total Warral, Armával és egyéb RTS, FPS játékokkal. Addig kár azzal foglalkozni hogy egy multi cím miért fogy konzolra "jobban" amikor a Pécé exluzívok megközelítõleg sem fogynak úgy, mert java része ott is a warezon köt ki. Mondjuk itt a Stalker, azzal is lehete a pécés játékiparban megbúvó tömegeket a vásárlásra bíztatni, de valahogy nem megy ott sem.

1, a pécéseknek semmi sem jó, semmit sem vesznek
2, a java része warezon köt ki

Vonatkoztass el egy kicsit a konzoloktól és a multi címektõl.

MW2 brutális méretû lewarezolását csak te nem látod, vagy nem akarod... A COD a jelen generáció legjobban várt FPSe, fõleg az MW, annak megfelelõen is teljesített, és ugyan ilyen arányban teljesített az MW1is amiben volt dedikált szerver és kutya füle is, amit sokan legjobb CODnak mondanak, nos arra mi a magyarázat?

Amíg a pécés játékos társadalom nem szedi össze magát, nem lesz semmiféle elõremutatás vagy amit te szeretnél, mert erre az alapokra jelen helyzetben nem lehet építeni, csak hasalás lenne belõle.

Amúgy erõsen ajánlom mindenkinek hogy nézze meg az Uncharted 1-2 játékot és utána gondolja át a dolgokat, hogy mit tud egy konzol, milyen játékokat lehet a mai technikával megvalósítani, mert abban a két játékban minden benne van tökéletesen megvalósítva ahogy azt kell, aztán azon is el lehet filózni hogy a többi fejlesztõ miért nem képes erre, miért vannak pár sarokkal lemaradva attól a minõségtõl, ami nem jelenti azt hogy azok rosszak, szó sincs errõl, csak a Naughty Dog egy dimenzióval elõrébb jár...

Dante73
Ez az amiért itt tépem a szám;

Konzolon, PC-n ugyan akkora a warez. (nagyságrendileg, legalábbis szerintem) Ellenben a játékok a konzolos társadalomnak készülnek többségében, ami az eladásokon meg is látszik. Ha a PC-s társadalomnak is készítenék a játékokat, ott is lehetne forgalmat csinálni. Mert az önmagában, hogy az MW2-bõl 10x annyi fogyott konzolon, nem jelent mást, minthogy az MW2 konzolos játék...

Ez az én meglátásom.

És hogy miért nem készülnek sorra a PC játékok? Igen, valószinüleg igazad van, félnek a bukástól. Mert az tényleg sokba kerülne. De egy kis merészség, normális piaci igényfelmérés, és SOK pénz, 2-3 év alatt felvirágozna az ipar. Jönnének ki a jobbnál jobb videokártyák, (mivel a konzol nem fogná meg a mûszaki fejlõdést) gépek, 3D technikák, stb... De sajnos, (nekem úgy tûnik) ez senkinek sem érdeke. Minél több bõrt le kell húzni egy termékrõl, aztán jöhet az 1.1-es verzió, a 2.0-ás helyett...

http://www.freetvmaci.info/

Tehát, ha jön a kérdés, miért nem 8-10 óra az MW2 játékideje, miért nem normális a multi, kész a válasz; Warez.

Mikor mondták ezt bármely játék hosszát védendõ?

Az MW2 esetében egyszerûen nem szánnak 3-4 évet arra, hogy érdemben hosszabb legyena single, ha a többségnek sajnos elég a kevés, és úgyis a multi miatt veszik. Tizenmillióan - sajnos. (Persze elnyújthatnák a kampányt, ha vissza kellene mindig futkosni a megszerzett piros vagy kék vagy sárga kulccsal a 15 perce elhagyott szakaszhoz.)

Mert ha 10:1 a PC:Konzol warezarány, az ÖNMAGÁBAN semmit nem jelent, mert ha a PC:Konzol arány 20:1, akkor konzolon nagyobb a warez, nem?

És ha ugyanekkor hétszerannyi példányt adnak el konzolra, hiába a több a PC és rá a warez? Csakhogy ne szerepeltesd ÖNMAGUKBAN szegény számokat, elvégre úgy nem csoda, ha nem áll össze a kép.
Dante73
-Mennyi?
-20!
-Mi 20?
-Miért, mi mennyi?

Önmagában egy adat semmit nem ér. Ha a háttérrel nem vagyunk tisztában. Márpedig nem vagyunk tisztában velük, és így önmagában az az állítás, hogy PC-n nagyobb a warez... Merész.
Mert ha 10:1 a PC:Konzol warezarány, az ÖNMAGÁBAN semmit nem jelent, mert ha a PC:Konzol arány 20:1, akkor konzolon nagyobb a warez, nem?
Kinek az érdeke? Nagyon egyszerû; A kiadóké. (Has számok jönnek, ne akadj fenn rajta) Konzolon, gyakorlatilag bármi eladható, mert a grafika álejtõs, az Assassin Creed jó játék, a CoD-ok naggyonn jók, és úgy tûnik, PC-n ez kevés. Tehát, ha jön a kérdés, miért nem 8-10 óra az MW2 játékideje, miért nem normális a multi, kész a válasz; Warez. Törekvés se nagyon van rá a nagy kiadók részérõl, hogy normális méretû, fantáziadús, kidolgozott játékokat adjanak ki.
Ugyanakkor, némileg ellentmondva a korábban általad írt "élesen szét vált" játékostársadalomnak, sorra jönnek ki a konzolportok... Pedig a játékostársadalom kettévált.

Mért gázabb ma a PC, mint régebben? Mondjuk; CoD2, vs CoDMW2. Vagy Tomb Raider3, vs Tomb raider bármelyik része, a 6. után. Vagy NFS 5, vs NFS Undorcover. Hogy MA PC-re ez kell? A példa nem ezt mutatja.

És ez csak 3 NAGY cím. Millió másik van, akár Resident Evil széria, Colin McRae, és sorolhatnám.

Persze, lehet, csak arról van szó, hogy (többek közt a warez miatt) nem merik a kockázatot bevállalni a kiadók, amit egy esetleges bukás jelentene, nem tudom.
Annyiban vagyok biztos, hogy 1; a warez belejátszik a dologba, 2; messze nem ez az egyetlen ok, és a PC-s warez messze nem akkora probléma, messze nem annyi mindenre ok mint amennyi mindenre rá van fogva, húzva.

TDU; Itt, az SG-n gyakorlatilag mindenki megvette, másrészt, átkonvertálni konzolról gyakorlatilag 0 munka. Arról volt szó, hogy M$ megvette a box exkluzivitást, X összegért. (Ez anno egyértelmûen kiderült, olyanokkal védekeztek a lázongás ellen, hogy nem lehet beletenni, mindezt azután, hogy a patch tartalmazott 2 kárpótlás autót... szánalmas volt) Ez azért érdekes, mert pl a Lexus márkajelzés rajta van a dobozon, de 1,5 évet kellett rá várni.

Chocho
Dante, az a baj, hogy bármit is írjunk, az a válaszod, hogy "Na és? Ez önmagában semmi!". Aha. Akkor áruld már el nekem, hogy miért van mégis úgy "túllihegve" a warez? Kiknek az érdeke ez? A konzolgyártóké? Nem valószínû, mert már száz éve letojják a pécés ipart, annyira nem konkurencia. S ha nem akkora gáz, akkor mégis miért rosszabb manapság a PC, mint régebben? Csak úgy? Ugyan.

A bannhullám azért van, mert riasztó, és ezzel hathatnak a gép garanciáját épp elcseszni kívánó, törés elõtt álló tulajdonosokra.

Fatal: Ami a csomagokat illeti, nem tudom, az utolsó miért nem jött ki PC-re, de annyi lehet a dologban, hogy a DLC-biznisz a PC-n még csak most kezd erõre kapni, míg a TDU idejében konzolon már nagyon elöl járt. Ergo nem érte meg kibocsátani a fájlokat, úgyse töltötte volna le senki legálisan (azaz nagyon kevesen).

Gaming is believing.

Dante73
OKé, próbáljunk tisztán látni...
1; A mondatszerkezetet vizsgálva nem ez jön le...
2; Az arány 4:1. Oké, több a PC-s warez. És? Ez így mindössze egy szám, ami önmagában nem jelent semmit. Ugyanis mennyi a konzol😛C arány? Anélkül ez az adat konkrétan SEMMIT sem ér...
3; Banhullám. Valóban nem vagyok tisztában a mûködésével. DE. Ha mindig gyûjtik az adatot, akkor nem értem, hogy minek a banhullám, ha amúgy bármikor bannolhatnak. Szóval, vagy akkor gyûjtik az adatokat, vagy akkor bannolnak a korábbi adatok alapján. Ergo aki olyankor megy fel, csak az lesz bannolva, tehát, ha tud róla, és felmegy, hülye.
4; Kavarodás van, vagy nem olvastad el a dolgot. Én a 24M-es adatról mondtam, hogy FAKE.
5; ...

BaLeeX
Tegyünk tisztába pár dolgot. 😊

1. Rosszabbnak nem rosszabb a PC-s warez csak nagyobb tömegeket érint.
2. Nem tudom milyen oldalakon fordulsz meg, én most megnéztem két népszerû torrentoldalt a nemrég kikerült Mass Effect 2 letöltési arányairól. Egyiken 431:110 az arány, másikon 1386:280. Szóval 4x annyit töltöttek le PC-re mint Xboxra, nem elhallgatva azt a tényt, hogy itthon még mindig elég elterjedt warez konzolon.
Meglátjuk majd a megjelenés után az eladási adatokat. Amit nem érdeke kozmetikázni a kiadónak, akármennyire is próbálod ezt így beállítani.
3. Ebbõl látszik nem tudod hogy mûködik a ban konzolon. Köze nincs ahhoz, hogy te a banhullám alatt játszottál-e. Ha rajt vagy a listájukon bármikor felmész live-ra és már le is vagy tiltva. Több hónapon keresztül csak adatgyûjtés folyik, a banhullám már ennek a következménye. Ha ezt egyre gyakrabban fogják csinálni (már pedig egyre gyakrabban fogják) akkor nem fogja megérni senkinek warezzel liveon játszani, mert ha évente 2-3 gépet cserélni ban miatt, már ott van pénzben mintha megvette volna a játékokat.
Az offline warezolókkal meg amúgy sem tud mit tenni az MS de õk nem is piac. Belõlük egyszer volt haszna, mikor megvették a konzolját, esetleg amikor valami kiegészítõt vesznek hozzá.
4. Szerinted lehet, attól még nem az. 😊
5. Ebben mondjuk igazad van.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Dante73
" Pécén majdnem annyit warezoltak le mint amennyit megvettek 360ra. 360ra annyit ( se ) warezoltak le mint amennyi pécére ment el."

Mondatszerkesztés.
Majdnem annyit <-> annyit (se). Ugyan azt jelenti a kettõ, de az elõjelük eltérõ. Ezt a hozzáállást nem csípem, mert ez feltételezi, hogy a PC-s warez rosszabb, mint a konzolos.
2; Azok az oldalak, ahol én fordulok meg, nem ezekkel az arányokkal dicsekednek.
3; Én spec tudtam a közelgõ banhullámról, pedig magasról teszek a konzolokra. Így gyanítom, a konzolosok jó része szintén tudta, ergo, aki ez idõ alatt használta a flashelt készülékét idióta. És tuti, hogy a többség nem használta.
4; Írtam, hogy ez szerintem is FAKE adat.
5; A PC-s warez tud eladást generálni, míg a konzolos aligha. Ez a védelmi rendszer eltérésébõl adódik.

Ennek ellenére én is problémásnak tartom a warezt, hiszen amit el lehet lopni, el is lopják. De továbbra is úgy érzem, hogy a probléma-hegynek ez csak a csúcsa, és a probléma gyökere nem itt van. Ezért zavarnak azok a megnyilvánulások, amiket említettem. Mert így önmagukban csak a belénk sulykolt idiotizmus bizonyítékát látom bennük; Annyiszor mondták el, hogy kritika nélkül kezdjük elhinni...

Narxis
Mondjuk..szerintem igaza van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Igaz az Rts-ek.Fps-ben amiben nincs multi abban nem lennék biztos,lévén csak lewarezolják.

[HUN]FaTaL
És a szimulátorokat. 😊 Meg az FPSeket, RTSeket. Jut eszembe, más nem is kell 😊

A Pc-s játékipanak leáldozott.
Kivéve persze a MMORPG-eket,illetve a jövõben Modern Warfare 2-rendszerrel megjelenõket.

wedge31
" Nem kell itt semmit sem magyarázni " - de azért ezt te redszeresen megteszed...<#nyes>

Totti5
"Vicc, valahol 24M bannolt konzolt olvastam"

PS3on nincs warez ergó bann sincs. Wiin van warez, de bannról nem nagyon hallani. 360on van warez, és van kb 2 milla bannolt konzol vagy valamivel több, ha abból indulunk ki hogy a tavaly év végi bann hullámban az MS szerint kb 600 ezer, de mindenki más szerint közel 1 millió júzert vágtak ki a lájvról és bannolták a gépét, pár hónap alatt, vagyis lényegében majdnem mindenkit aki warezolt és bepróbálkozott lájvon ( + legyen 1 millió az elõz évek bannhullámaiból, de azok messze nem voltak ekkora mértéküek és nem volt ekkora terjedelmû, az MS erre készült hogy na most egy húzással akit tud azt eltávolít, ami sikeres is volt ), itt SGn is lehetett olvasni a 360 topikban hogy a warezosok nagyrésze ki lett szórva, mert ment a sírás.

Votl egy Bittorrent összesítés az arányokról. Pécén majdnem annyit warezoltak le mint amennyit megvettek 360ra. 360ra annyit ( se ) warezoltak le mint amennyi pécére ment el. PS3ra is többszöröse ment el mint pécére.

Nem kell itt semmit sem magyarázni.

Dante73
Nono!
Én nem mondtam, hogy a warez nem létezik, még csak azt sem, hogy nem probléma. Csak azt, hogy 1; Nagyon túl van lihegve, illetve az emberek fejébe nagyon bele van sulykolva, (Pl idegbajt kapok, valahányszor jön valaki és elmagyarázza, hogy 5M MW2 konzolon, 500000Pc-n, és ez azért, mert warez. Bezzeg, ha nem lenne akkor... Nos ez úgy ökörség, ahogy áll. Ha nem lenne warez, akkor konzolon 7M, PC-n 600000, de a következõ rész már csak 4M, és 400000 lenne, mert sokaknak ez az ár - érték arány nem megfelelõ, aminek a következõ rész látja majd kárát. Viszont így "ingyen", lehet tetszik annyira, hogy a következõ, és az azt követõ rész is el fog fogyni...)
2; Nem csodálkoznék, ha ehhez a "kampányhoz" hozzáigazítanának bizonyos eladási mutatókat... Csak, hogy legyen mivel megtámogatni.

Vicc, valahol 24M bannolt konzolt olvastam. Nos ezzel az adattal nem jövök, mert nem tudom, hol lehetne ellenõrizni, másrészt azért ez meredek számnak tûnik ahhoz, hogy igaz legyen. de ha így lenne, azért érdekes lenne...

TDU-ról pedig annyit;

Egy remek játék. Ellenben a támogatása az szégyenletes volt, PC-n. Elsõ patchra fél évet kellett várni, elsõ és egyetlen autópackra pedig másfelet. Szerver támogatás borzalmas volt. Így hirtelen más gond nem nagyon jut eszembe. De ezek, egy multi-játéknál sarkalatosak... Normál támogatással 2x-3x ennyi fogyott volna PC-n, minimum. (Én magam 4-5 embert beszéltem le a megvásárlásáról)

[HUN]FaTaL
A packok jöttek pcre persze, 1,5 évvel késõbb egyben és az utolsó a mai napig nem elérhetõ.

Chocho
A packok PC-re is jöttek, és azért jelent meg konzolra elõször, mert bíztak benne, hogy ez egy felfedezetlen terep, amit idõben meg tudnak hódítani. Nem bukott meg ott sem, csak az Atari várt többet a kelleténél.

Gaming is believing.

[HUN]FaTaL
Akkor meg miért a konzolt nyomták annyira? Oda jött ki elõször, oda jöttek a packok, a PC-s port teljesen elvolt hanyagolva. Remélem a második résznél változik a helyzet és legalább egyszerre jönnek a dolgok.

Chocho
Annyira igény sincs rá konzolokon. Az MMOG tipikusan a PC-k privilégiuma.

Dante:

Oké, így már értem. De ahogy Zó mondta, ez nem rendes forrás, csak személyes megfigyelés, az is csupán mikroszinten. Az, hogy a warez megöli a PC-t, nem igaz, de hogy árt neki, biztos. Persze a gyenge eladások mögött ez fõleg csak Európában áll, az USA-ban vagy Japánban a játékostársadalom kulturális fejlõdése csapott olyan irányt, hogy a konzolok váltak a fõ platformokká. Ennek oka pedig már 20-30 évvel ezelõtt keresendõ.

Gaming is believing.

[HUN]FaTaL
Én konzolon sem tudok olyan alternatíváról, amiben ilyen szintû multi van, ekkora bejárható, szabadán mászkálható területtel.

Totti5
Olyan remek címekkel jössz néha😊 The Club bukás volt mindenen, kár volt megcsinálni, és azért volt bukás mert egy nem túl jó játék, ami ráadásul online lett volna, de pár hétnél/hónapnál tovább nagyon nem élt... Amúgy te próbáltad hogy így eszedbe jutott? nekem a PS3 demo elég megrázkódtatás volt😊

Totti5
Népszerûbb mert nagyon nincs más normális ótós ebben a szegmensben. Konzolon van pár, így a TDUnak nincs túl nagy létjogosultsága, bár a konzolos verzió sem valami fényes, lehetett volna jobb is egy kis odafigyeléssel.