A PC-s játékoknak van jövője!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerintem a Pc és a konzol játékosok nem egyformák.
/paste
Pörög a Darksiders sátblista.
+ Nagyon jó a story és a benne levõ karakterek!
+ WAR akivel vagyunk egy vérbeli kik szám essz, még a GeoW izompacsirtákat is kis ujjal kettétöri😊 õ maga az ERÕ!
+ Végig hangulatos játékmenet, változatos helyszínekkel. Van hogy csatornába és szük helyeken kell masírozni a föld alatt, van hogy hatalmas nyílt területeken.
+ Nagyon jól ötvözi a játék az akciót és a kaland elemeket. Egy kis harc majd egy kis tili toli, kapcsolgatás, kulcs keresés, ugrálgatás, falmászás különbözõ szerkezet beindítása stb... tehát puzzle elemek amik mindig megtörik a darát így az nem unalmas sosem.
+ Maga az akció része egy gombos is lehet, nem kötelezõ tulzásba vinni a kombókat, amibõl van szép számmal és amik fejleszthetõek és vásárolhatóak a megszerzett lelkekbõl. A fegyver arzenálunk a játék folyamán bõvül, van mibõl választani és lehet azokat tápolni a megszerzett skillekkel.
+ Kiemelkedõ a zene, a szinkron és a cutscane átvezetõk, amik olykor epikus magaslatokba emelkednek és mindegyikben van valami olyan plusz részlet amitõl elismerõen csettint az ember, ez egy egy látványos kis jelenet, vagy kamerállás stb...
+ Tartalmas. Van mit gyüjtögetni és felfedezni, ámbár ha minden ládikát az ember megtalál akkor könnyûvé is válhat Normalon mert olyan erõre tesz szert ami szinte halhatatlanná teszi az embert, szóval érdemes Hardon nekiállni, persze a játék eleje kellõen nehéz és kihívásokkal teli, viszont én mindent gyüjtögettem és annyi élete volt a végére WARnak hogy simán legyõztem a fõbossokat.
+ Egy nyitott világa játszunk ahol vissza lehet menni bárhova és egyes titkos helyek csak a késõbb megszerzett képességekkel nyithatóak, érhetõek el, de ezek tápos ládikák meg kincsek amikrõl fentebb írtam.
+ frémmel nincs különsebben gond ahogy a képminsõséggel sem, kellemes a látvány, és sokszor szemettgyönyörködtetõek a helyszínek, mert hatalmasak és kidolgozottak "mûvésziek", illetve nem sporoltak az ilyen olyan effektekkel ( nem mósön blúr, mert az nincs )
+ buggal nem találkoztam
+ a játék befejezett, DLC sem lesz, mert minden benne van cakk pakk elejétõl a végéig
+ hosszú, nekem 20óra 51perc 22másodperc volt
+++ nem nyomták tele QTEvel, pedig megtehették volna mert adja magát, de nem tették, hála az égnek!!
- képtörés zavaró lehet az elején
- sajnos vége lett😞
Várom a 2. részt nagy erõkkel.
9/10
Zó: "KotOR-hoz képest talán, de szerintem hardon sem túl nehéz. Nem is értem, hogy honnan jött ez a felvetés."
Hááát... azért mikor megérkezett a sajtópéldány, és nagy vagányan nekiestem a normál fokozatnak, igencsak elcsodálkoztam rajta, hogy mennyire összetett és nehéz a harc. Nagy veteránoknak nem okoz súlyos fejfájást a nehéz beállítás sem, de egy átlagosan edzett gamer bizony szívhatja a fogát, pláne ha opcionális tartalomról van szó.
Encore: "Nem fogok letörni, ha nem lesz. Van helyette más."
Nem is kell letörni. Szvsz nem egy olyan nagy dolog.
Gaming is believing.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1,vagy grind alapú:minden eltakarítasz akkor reggeli fogmosás nehézség,ellenben nem tisztitod ki a térképet késõbb szivás
2,felszerelés alapú:tudod hol vannak a jó cuccok megszerzed null probléma
3,skill pont alapú:tudod mire kell pontjaidat nyomni,tudod mire nem...gyerekjáték...
Hát arra várhatsz...
"Nem nekem szólt a kérdés, de én nem használtam egy Gothichoz sem"
Mert nem is voltak olyan nehezek.
Gaming is believing.
Egyébként semmi gondom a régi játékokkal (hála az égnek). Mint mindenkinek, nekem is sok sok játék kimaradt régebbrõl, ezeket összeszedtem és tároltam és most is játszom velük. Például anno a morrowind kimaradt. Épp most telepítettem fel két napja. És sorban állnak a régebbi játékok, amikre anno nem volt idõm. Mivel válogatós vagyok, így ma már ritkán jelenik meg az ízlésemnek való játék, jó ha évente 2-3 akad.
Azok a régi rpg-k borzalmasan elavultak,szerintem részedrõl is anyázás lenne ha mai játék egy ilyen map nélküli rendszert használna,vagy mosolyogva örömködve rajzolnád a térképet?😊
Jah és nagyon felemelõ érzés volt a régiekbe órákon keresztül körbe-körbe járkálni egy rohadt kapcsolót keresve,vagy vmi homályos utalás alapján rájönni hogy mégis hogy mit...tökéletes munkanélkülieknek vagy unatkozó milliomosoknak...
Szóval a bonyolításnak annyi értelme volt hogy mindenki FAQ-val játszotta végig a játékokat.....
Gaming is believing.
Encore: Már megbocsáss, de ez hülyeség. De a Doom 3-on nem haltam meg a nehézségtõl, sem a Half-Life 2-n, sõt, utóbbi hardon játszva elsõre is kifejezetten könnyû játék volt (hogy a gagyi AI-ról már ne is beszéljünk).
Gaming is believing.
Részemrõl türelmesen kivárom a 10k-s CE-met, aztán az sem biztos, hogy lesz rá egybõl idõm.
Ugyan ez volt Dragon Age-nél is jólesz nekem a normál igy is idegesit hogy a warezosok már végigtolták nekem meg csak a nyálam csorog.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ugyan ez volt Dragon Age-nél is jólesz nekem a normál igy is idegesit hogy a warezosok már végigtolták nekem meg csak a nyálam csorog.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az nagyon igaz hogy egész másképp áll hozzá az ember egy olyan játékhoz amire pénzt adott mint amire nem.
Az egy dolog, hogy az SG toplista elsõ lett a topic annyian dumáltak éppen róla milyen király a játék, sõt, legtöbben már hétvégén "kitolták" mire megjelenik a boltokban már el is felejtik.
Ugye máshogy áll hozzá az ember egy játékhoz, ha megveszi pénzért és nem az a célja, hogy "kipörgesse" minél elõbb, mert ott vár a többi a vinyón...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Sõt...
Én meg vagyok döbbenve hogy mennyien állnak így a kérdéshez, hogy hülyének nézik az embert, mert pénzt adott játékért.
Persze nyugaton ez máshogy megy (részben azért, mert ott tényleg olyan tétel egy ilyen új játék, mintha te ennél egy pizzát), magyarországi eladási adatokkal meg úgysem találkozunk majd.
Egy multi játék esetén ez kicsit máshogy mûködik.
Ja és abban is van valami, hogy a PC-n a wareznek van valamilyen szinten vásárlóerõ teremtõ hatása is. Én ugyanis az MW2-t nem akartam látatlanba megvenni, demó nem volt belõle, egészen januárig vártam amikor egyik haverom szólt, hogy ki lehet próbálni egy trükkel.
Ki is próbáltam, hamar meggyõzõdtem róla, hogy ez nekem tetszik és nem akarok állandóan friss crackeket keresgélni így megvettem.
Végülis azóta sem bántam meg, mert a játék tetszik, igaz van jó pár idióta meg az IWnet rendszer is egy rakás szar de ettõl eltekintve el lehet vele szórakozni.
Szerintem ezzel mások is voltak így.
Nekem mindig is a kézzel fogható formában levõ játékok tetszettek. Most meg lehet töltögetni... Lassan a pizzát is a netrõl fogjuk letölteni. <#shakehead>#shakehead>
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"14 éves Halón felnevelkedett visítozó kölköknek ugye minden új."
Te min nevelkedtél és visítoztál?<#lama>#lama>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
most pedig én mentem hányni
"Halo Wars új vagy nem új egy nagyon jó játék. Valós idejû rtsben nagyon nem lehet újat mutatni, inkább csak modernizálni és ötletes kampányokat beleszõni. A Halo Wars ezt testesíti meg. Új volt mert teljesen kontrollerre optimalizált az irányítás, vagyis tökéletes. A RA3é még hasonló szisztéma alapján mûködik, így az is perfektül használható."
Hát császár... most szépen vágd magad pofon, és azonnal vedd meg a King Arthurt!
Gaming is believing.