17438
  • Micsu
    2 magos intel proci + 8800 gtxen simán elfut 720pban natívban 2xaaval a mai játékok nagy része, és én egy majdnem 5 éves konfigról beszélek, azért te se misztifikáld túl a konzolosdit mikor a mostani játékok nagy része a 720pt se éri el max felskálázva, meg ilyen olyan blúrral, erős kompromisszum 2010ben a konzolosdi
  • DaniellT
    8800GTX
  • DaniellT
    8800GT-éd van????

haha, fullon? húzzál már rá párszoros élsimítást és úgy fog szaggatni minden mint az istenfasza, havernak 9800GTX-e van de látom avval is mit össze szív egyes játékoknál, melyik milyen beállítás mellett hogy akad, de azért nyomjad csak
  • DaniellT
    hogy lehet valaki ekkora lúúúzer, hogy még hangoztatja is, hogy szeret pécén szopni meg lowra húzgálni, mintha a pécén játszás ne lenne alapból fasza hardveren is ultraszívás

2005 előtt is boxon toltam, nem vettem sosem gamer pécét, akkora szopásba azért nem megyek bele, 2005-ben a Bf viszont elfutott egy átlagos pécén is 1280x1024-ben,akkor még élsimítás se volt a játékban...

de neked jó elavulást a már 3 éves pécédhez, ha minden igaz még vagy 2 év van a következő genig, addigra már 5 éves lesz a pécéd és nagyokat szopsz vele, ha meg 2 évvel a váltás után akarsz venni újat ahogy hangoztatod, akkor 7 éves pécével mekkora szopásaid lesznek már addigra, lúúzer
  • dronkZero
    Igen, valóban, azt benéztem.

• Micsu
    2006os a gts (év vége), a gt a 2007ben jött
  • dronkZero
    A 8800GT idén lesz 5 éves, 2006-os kiadású. Konzolport játékok köszönik szépen, elfutnak vele max textúra max effekt 1920x1080-ban.
    Az e8400 C2D 3.0Ghz procim valóban 2008 elején jelent meg, az csak 3 éves lesz, bocs. De az amúgy is overkill a konzolport játékokhoz, azt én a PCexek kedvéért vettem.
  • dronkZero
    Ja, egyébként ha nem lennél ostoba, mint a fő'd, akkor arra is rájöhetnél, hogy a 2005 eleji géped az kb egy 2003-2004-es hardver, ami sajnos pont nem az, amiről én beszélek, tehát a példád kurvára nem vonatkozik arra, amit mondok.

Highenpc te is figyelj, mert a kis butácska haverod az élő példa arra, hogy miért nem szabad konzolgeneráció-váltás ELŐTT venni a hardvert: Megvette a szarját 2005ben, abban az évben, amikor az új box jött, és fél éven belül kenhette a hajára, mert jöttek az új generáció játékai, amikkel éppen beszopta a harcifaszt.
  • DaniellT
    az 5 éves játék meg a játéksorozatra utalt, végig erről is volt szó
  • DaniellT
    ne hülyegyerekezz le te fullhülye, mert te csak a megfogalmazásba tudsz belekötni de te viszont fullosan hülyeségeket okádsz be ide mert fingodnincs.
  • dronkZero
    Majd ha mutatsz, egy tárgyi tévedést, akkor esetleg komolyan fogom venni, amit mondasz.
  • dronkZero
    Egyébként az ugye cseppet sem zavar, hogy nem a játék avul, hanem a hardver, hülyegyerek?

Ha nem csak egy ostoba seggfej lennél, aki szeret kötekedni, akkor a kérdésed az lenne, hogy

"mi az az 5 éves hardver, amivel a mai játékok is jól futnak?"

De mivel csak egy pöcs vagy, így tőled ennyi telik.
  • DaniellT
    ja biztosan, végre van rendes single rész is, nem tudom, akkoriban nem voltam megelégedve egy Bf-el sem ennyire...
  • Reg5
    De miért lenne gané? Szerintem 2010-re már eljutottunk oda, hogy az a +1-2 effekt semmi olyan pluszt nem ad hozzá ami miatt a látványt ganénak lehetne nevezni egy "régebbi" PC-n. Kikapcsolni sem kell semmit, maximum nem highra teszed hanem mediumra. Aki meg ettől szarul érzi magát az így járt.
  • Totti5
    opcsönszbe mindig lehet butítani, árnyék off és máros megjön a performensz, csak a látvány lesz gané
  • Reg5
    Nem hát csak 3-4 éves gépeken.
  • DaniellT
    de zero trollunknak az 5 éves játékok sem avulnak, legalábbis váltig állítja
  • Gyuszopapa
    Az nem battlefield csak a neve az,codlefield helyesen.A BF az 1942-vel kezdődik és a 2142-nél fejeződik be.A többi csak a cod majmolása hogy az eladást növeljék.Sajnos.
  • Totti5
    Nyilván senki sem tol semmit 5 éves gépen, mert az nem menne ugy ahogy kell neki. Max 2 éves gépekről van szó.
  • DaniellT
    battlefield bad company 2, pécémen meg se rezzen már, így boxon tolom
  • Gyuszopapa
    Milyen battlefieldeket tolsz te boxon?
  • Gyuszopapa
  • DaniellT
    zero,
    te akkora troll vagy baszod mint 6 pár másik!!!!!!! nah hol vannak azokaz 5 éves játékok, amik nem avulnak??????
    Bf és CoD mióta pécé exklu????? hát én boxon tolom már baszki, mert a 2005 eleji pécémen vagy nem indul már vagy szaggat hányadék beállítás mellett is, 5 éve még a BF fullon futott, látszik hogy FIINGODSINCS amikről beszélsz
    VÁRJUK azokat az 5 ÉVES CÍMEKET !!!!
  • High end PC #14518
    Aláírási kritérium: maximum 250 karakter. Nyilván nem fér már el a "virtuálisan" szó, de már egy karakter sem.
  • Gyuszopapa
    Ha már nagyon okosnak tartod magad,legalább tisztába lennél az aláírásodban lévő konfig müszaki adataival.
  • High end PC #14516
    A szintedre, bocsáss meg, de nem akarok süllyedni. Ha visszaolvasol, èn csak vèlemènyt nyilvánítottam ki mindvègig, emberi hangnemben szólva hozzád. Ezzel szemben Te, csak a sajátodhoz, mint tènyhez kapaszkodsz, kritikán aluli stílusban, sokszor teli tárgyi tèvedèsekkel, persze hülyèzni ès idiótázni biztosan egyszerűbb. Legalább az esett volna le már a legelejèn, hogy mi "egy oldalon" állunk.
  • dronkZero
    Látom kifogytak az érvek. Illetve bocs, azok neked nem is voltak. Kijelentéseid voltak, amik nem állják meg a helyüket.
  • High end PC #14514
    Sajnálom, hogy az egèszből semmi nem ment át.
  • dronkZero
    Call of Juarez. Assassin's Creed. CoD. Kane&Lynch. Hitman. HL-engine. Unreal engine 3. Gamebryo engine.
    Ezek mind 3+ évesek, van ami több, és ma is használatosak. A 2008 elején fejlesztett gépem a mai napig viszi fullon 1920x1080-ban őket.

Egyébként baszott intelligensen felhoztál egy PC-exkluzív ellenpéldát, mikor azt pofázom, hogy egyedül a PC-ex játékok esetében van fejlődés. A BF2 pont alulról csapdossa az X360 szintjét, de nehéz összehasonlítani, mert kurvára más a rendszerigénye, mint egy multiplatform fosnak. Több procit és memóriát, és kevesebb videokártyát igényel. A BFBC meg valóban konzolport, de kissé turbózott változat, nem 1:1 konverzió, mint általában, ezért a gépigénye is kissé magasabb a többi foshoz képest.

Ha ezt a hozzászólásomat is csak annyira sikerül felfognod, mint az előzőt, akkor ne is fáraszd magad a válasszal.
  • dronkZero
    Igen, egy seggel két lovat nem lehet megülni. Úgyis valamelyik platformot hanyagolod, ha kettő van - tehát a másik fölösleges. Felesleges dolgokra pénzt elbaszni hülyeség. Sajnálom, ez a véleményem, ha nem tetszik, nyasgem.

A stílus meg trollszűrés, aki ezen kezd rugózni a mondanivaló helyett, azzal komolyabban foglalkozni nem érdemes.

Az meg, hogy szerinted mit szabad meg mit nem, magánügyed.
  • Reg5
    Igazad is van meg nem is. A 4-5 év elég durva túlzás, de 2-2,5 éve papíron minden A-listás címnek majdnem azonos. Persze most lehet jönni az elbaszott portokkal, de az meg más kategória.
  • DaniellT
    " aminek NEM nőtt a gépigénye 4-5 éve "

szerintem inkább te vagy a nagyon hülye.... ez most komoly, hogy 5 éve ugyanolyan gépigényű volt egyazon sorozat játéka???? mert akkor nem hogy konzolfronton HALVÁNY LILA FINGOD SINCS de úgy néz ki te pécén is csak youtubejátékos vagy, akinek LÖVÉSE SINCS, deeee szerintem inkább csak egy MEGATROLL vagy
    na, gyerünk, mondd a címeket az ismertebb játék sorozatok közül, amiknek 5 ÉVE SEMMIT NEM VÁLTOZOTT a gépigénye, de aztán ne valami garázsprojektekkel gyere.
    segítek: COD, Battlefield, és hasonló amikkel tolom azért nem mennek már nálam, mert az 5 évvel ezelőtti BF vígan szaladt fullon...
    jéézusom, te ilyen hülyén hogy bírsz minden nap a pécé elé ülni????? tipikus lúzerpécés :DASDASDASD
  • High end PC #14509
    Ez a megnyilvánulás csak téged minősít, de a lényeg: szóval mindenki, aki PC-én és konzolon is játszik, az egy hülye idióta, de aki csak PC-én, az mintapéldány. Érdekes felfogás.
    Még innen az SG-ről is jó pár ilyen embert ismerek, aki mindkét oldalon képviselteti magát. Nyilván mind hülyék vagyunk szimulátor rajongók is, hogy a TV-hez kötve GranTurismo 5-el is játszani merünk, ami mellett iRacing-el is akarunk játszani. Szuper!

Szerintem inkább csak komoly gondjaid lehetnek, ha egy moderált megnyilvánulást nem tudsz leírni, hanem egyből 'kést a torkának, aki ellen mer állni a saját véleményemnek, mert én csak PC-én játszom', innen legalábbis csak ez látszik.

Egyébként sem hiszem, hogy szabad volna így dobálózni, ugyanis még csak nem is ismerjük egymást, de hát erre inkább nem is mondok többet, remélem a lényeg azért átment.
  • dronkZero
    1. Aha, ha valaki ennyire idióta...bocs..."rajongó", az meg is érdemli. Ettől függetlenül hülyeség egy célra több platformot tartani. Persze ha nem számít a pénz, meg van külön PC-s szobád, TVnézős szobád, PS3azós szobád, stb., akkor nyilván mindegy, de akinek ennyi pénze és szabadideje van, annak szabad hülyének lennie. De ettől még a kijelentés áll.

3. A játékok 80%-a multiplatform, aminek NEM nőtt a gépigénye 4-5 éve. A 20% PC exkluzív valóban nem fog menni maxon egy több éves konfigon, mert a PC exkluzív játékok azok ki akarják használni a PC-kben lévő nagyobb teljesítményt. Ha csak ezeket nézed, akkor avul PC.
    De utoljára a Crysis volt 2007ben, ami igazából villantani akart, azóta nincs kihívója.

4. Nem, generációváltás után egy-másfél évvel kell összerakni PC-t, amikor az a hardver elérhető áron van, ami az aktuális konzolgeneráció szintjét hozza. Addig meg ott a medium meg low beállítás... Azé' PC, hogy le tudd húzni a csúszkát.
  • Totti5
    Honnan veszed azt hogy pécére vennék? a konzolos tábor nem fog pécére venni, a pécés tábor pedig most sem vesz annyit amennyi elvárható lenne vagy legalább negyed, fele annyit mint amennyi konzolra fogy.

Nem a fizika meglétével van a gond, hanem hogy egy gyártó kisajátította ezt, és úgy adja el, mert minden nv tulaj kifizeti a fizikszet és teret adnak nekik hogy ezek a dologok, mint pl füst effekt a Batmanban, csak annak a bizonyos kártyák tulajdonosainak legyenek elérhetőek.

Pécé lehetőségei sosem voltak kihasználva, viszont sokkal jobban ki vannak most használva, mert ezek a konzolok is erősek és csuda dolgok jönnek most is rá. Anno a PS2 esetében amikor az volt A játékplatform 5 éve, akkor nagyon vissza volt fogva, mert annak a teljesítménye egyenlő volt a lepkefingel egy pécéével ellentétben, így sok játék ami akkoriban arra jött ki, SD kijelzőre, az pécén nem festett túl szépen.
  • Dante73
    Megint sikerült a LÉNYEGET megkerülnöd.
    Egy MAI ÁTLAGOSNAK nevezhető videokártya minimum dx10-es, de inkább 11-es. A mai ÁTLAGOS (nV) videokártya tudja a PhysX-et. Mégis, a játékos-társadalom szemében ezek a tulajdonságok parasztvakításnak tűnnek. Aki kicsit utána olvasott, meghallgatott 1-2 a témával foglalkozó előadást, az pontosan tudja, hogy 4 év múlva, ezek nagyon facca dolgok lesznek, mikor már a konzolok is tudják 1-2 éve. Persze, az akkori okos-Tóbiások majd az "akkori hardverek" szöveggel fognak nyomulni, pedig a mai hardverek, bizony képesek lennének (sőt) kihasználni a lehetőségeket.

Tehát nem a szépségről van szó. Arról, hogy a PC MAI LEHETŐSÉGEI messze nincsenek kihasználva. Mert ha a Mafia2 dx11-es lenne, és a PhysX is úgy dolgozna alatta, ahogyan kellene dolgoznia, SENKI nem konzolra venné, akkora lenne a különbség. (Megjegyzem, itthon megvan PC-n is, és 360-on is, a különbség nem hatalmas, de szemmel látható, és örülni kell, hogy nem úgy optimalizálták, mint a GTAIV-et...)
  • High end PC #14505
    Hát...akkor PC-re sokkal több 3D-és játék van :D
  • Totti5
    Wipeout, Motorstorm ami még 3Ds. Killzone 3, Motorstorm 3, Crysis 2 amiről tudni hogy 3Dsek lesznek, de az biztos hogy egyre több főleg Sonys cím fog 3D lehetőséggel bírni 2011ben.
  • Totti5
    2010ben is olyan játékokat láttunk olyan grafikai/taknó megoldásokkal, amit addig előtte soha. Szerinted rondák a játékok amik megjelennek? tudom hogy sokan olyanra vágynak ami letesz az asztalra olyat mint a Crysis, amit 2 évig csak egy szűk réteg élvezhetett teljes pompájában, de ennek mi az értelme? annyival meg nem volt szebb hogy megérje. Be kell látni hogy fékezni kell a dolgokat, nem lehet ész nélkül előre rohanni, mert így is túl sokba van egy játék, ha pedig elszalad a ló akkor abból csak gond lesz később. Az nem működik hogy minden évben kétszer szebbet akarunk, mert a szeretett VGA gyártóm sikeresen megduplázta a 120 ezres gyorsító teljesítményét, vagy mert még belepakolok 2 giga ramot a gépbe fél évente.
  • High end PC #14502
    Hát..így aludni sem fogok tudni!!!